Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
cuoresportivo
0
Je těch uváděných 20 kW z litru správně?
3_diamanty
0
to bude opat klasicky preklep novsieho "kvalitnejsieho" auto.cz
0
poradim ti - jdi pryc, bude lip 😉
Adam Novák
0
taky jsem měl raději starou verzi, ale už jsem si zvyknul
ericn
... za malé, jendoduché a nekomplikované auto 😉 Otázka je, jestli to bude stačit?
No, jestli se to bude prodávat jako Colt, tak to stačit nebude.
Tak nějak jsem to myslel. Je fajn že malé auto je zas malé, ale ten design ocucaného bombonu moc nepomůže. Člověk si říká, kde já už tohle viděl místo toho "tohle je ten nový Colt?" >😁
igorvrazic
jak korejci po roku 2000...no hruza a ten interier jak zo stvrtej cenovej skupiny ale hlavne tam nadrbu velky displej.
megacruiser
současnou generaci Micry, je úplně stejně bezpohlavní a nudná. Pergektní design měla předchozí Micra, z té se měli inspirovat.
Nechápu, čím chtějí prorazit. Je to auto velikosti Felicie s malým vnitřním prostorem a odpudivým designem. Cena? Předpokládám na úrovni low cost konkurence nebude, pokud je z Japonska, dovoz + clo nebude zadarmo. K tomu ještě superdrahé ND (měl jsem Mitsubishi). Super nízká spotřeba? Asi těžko. Raději vzít levnější Pandu, Sandero, kolíňata...
Nechápu, čím chtějí prorazit. Je to auto velikosti Felicie s malým vnitřním prostorem a odpudivým designem. Cena? Předpokládám na úrovni low cost konkurence nebude, pokud je z Japonska, dovoz + clo nebude zadarmo. K tomu ještě superdrahé ND (měl jsem Mitsubishi). Super nízká spotřeba? Asi těžko. Raději vzít levnější Pandu, Sandero, kolíňata...