Novinky
cuoresportivo
0
Je těch uváděných 20 kW z litru správně?
3_diamanty
0
to bude opat klasicky preklep novsieho "kvalitnejsieho" auto.cz
0
poradim ti - jdi pryc, bude lip 😉
Adam Novák
0
taky jsem měl raději starou verzi, ale už jsem si zvyknul
... za malé, jendoduché a nekomplikované auto 😉 Otázka je, jestli to bude stačit?
No, jestli se to bude prodávat jako Colt, tak to stačit nebude.
jak korejci po roku 2000...no hruza a ten interier jak zo stvrtej cenovej skupiny ale hlavne tam nadrbu velky displej.
současnou generaci Micry, je úplně stejně bezpohlavní a nudná. Pergektní design měla předchozí Micra, z té se měli inspirovat.
Nechápu, čím chtějí prorazit. Je to auto velikosti Felicie s malým vnitřním prostorem a odpudivým designem. Cena? Předpokládám na úrovni low cost konkurence nebude, pokud je z Japonska, dovoz + clo nebude zadarmo. K tomu ještě superdrahé ND (měl jsem Mitsubishi). Super nízká spotřeba? Asi těžko. Raději vzít levnější Pandu, Sandero, kolíňata...
Nechápu, čím chtějí prorazit. Je to auto velikosti Felicie s malým vnitřním prostorem a odpudivým designem. Cena? Předpokládám na úrovni low cost konkurence nebude, pokud je z Japonska, dovoz + clo nebude zadarmo. K tomu ještě superdrahé ND (měl jsem Mitsubishi). Super nízká spotřeba? Asi těžko. Raději vzít levnější Pandu, Sandero, kolíňata...