Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Volvo Car zastaví na týden výrobu kvůli slabé poptávce

13 komentářů

Anonym
myslím budeme číst častěji....Po PSA, Audi a volvu přibyduou jistě další, je to jen otázka času
Mixo
Omezeni vyroby jeste neznamena nic zleho. Dokonce je omezeni vyroby zadouci i v dobe rustu, aby nebylo prilis mnoho skladoych aut. Prilisna nabidka pouze zbytecne srazi cenu dolu.
Choochoo
By me zajimalo to omezeni vyroby na vyrobky jako Mazda CX5, kdy jsou pulrocni cekaci lhuty 😉
JapanPower
Kvalita Mazd je ale uz trochu ina liga ako Volvo 😉 Nejaky cas som pouzival Volvo xc-70, bola to uplna katastrofa. Kazdy mesiac tam nieco nefungovalo, uz som nemal cas ani chut na to auto. Takze myslim ze Volvo nikdy viac.(teda dufam, nieje to vzdy iba moj vyber) 8-s
Choochoo
Mne slo spise o to snizovani vyroby pri prodejnim rustu 😉 Tak o japonci nemuze byt zadna rec 😉
JapanPower
Statistika je flexibilna, narozdiel od kapacity skladov 😉
Petriq
K tým skladovým Vozidlám, Volvo nerobí autá na sklad, každé auto je originál, vyrobené na zákazku podľa požiadaviek zákazníka resp. predajcu. Skôr by som povedal, že autá sa nepredávajú ako by mali, preto nie sú zákazky na výrobu, a preto sa týždeň "počká", aby malo zmysel púšťať výrobnú linku, keď sa "nakopia" objednávky.
Choochoo
Taky cekam jak to dopadne a jak se to odrazi na ekomice EU 😉
Poklesy jsou prodeju jsou dost velke, takze cekam vice nez tydenni odstavku.
salamoon
tak dajte zlavy,a ono sa ten dopyt urcite zvysi... >😁 :yes:
augustin
Tiez si myslim, ze to Volvo s cenami prehana. Ved Volvo je s cenami na urovni mercedesu a Bmw a aj ked nemam ziadnu osobnu skusenost s Volvom, tak pochybujem, ze ma na Mer. alebo BMW
gero
To je pravda ,už by mohli zlevnit třeba XC90 ta navíc už neni zrovna nejmladší.
VL4D
To, že není nejmladší, je právě dobře - Je to víc AUTO.
VL4D
Tak to, či má na BMW či Mercedes, alebo nie, závisí od toho, v čom konkrétne.