Novinky
darmošlapy co dělají studie na to co ví každý a ty co hulí děckám pod nos taky.
ještě jsem totiž neviděl auto po kuřákovi. Samý nekuřák tady.
Kiež by to tak bolo u nás, u nás aspoň tretina ľudí fajčí...
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
To by bylo na silnici mrtvých. Choleriky to totiž ukliďnuje. Někdo tě naštve a tak místo toho aby jsi ho pronásledoval a pak vytlačil ze silnice, jsi v klidu stáhneš okno vytáhneš ruku s cigárem a rázem jsi jako beránek 😄
svatá pravda...a kouřit povolit pouze spolujezdkyním!, tedy jen těm, kterým se vejde hlava pod volant
alambert
který umí řídit, než nekuřák, který jede na ho.no. Ať si každý kouří ve svém autě jak chce, když to umí. Zároveň je to jeho věc a zodpovědnost, jestli kouří dítěti pod nos v autě, doma nebo kdekoliv jinde.
(A to jsem nekuřák.)
Zákazů je až, až. Stejně to nic nevyřeší.
(A to jsem nekuřák.)
Zákazů je až, až. Stejně to nic nevyřeší.
To sou mi zas studie, někdo objevil ameriku >😁
Každopádně kouření v autě když s vámi jede nekuřák je to úplný vrchol arogance. Kdo jezdí sám, nechť si klidně kouří... Taky miluju vyhazování vajglů z okna (na okolní auta), proč má vůbec alespň polovina kuřáků zvyk házet nedopalky na zem ? Házim snad já třeba papírové kapesníky na zem, nebo z okna ? Pak jsou toho v městech plný ulice...
Pokud už někdo v autě kouří, doporučil bych mu 2 věci: 1) Nenechávat v autě plný popelník, poctivě ho vynášet nebo si ho rovnou brát s sebou. Když auto stojí, vůbec se v něm nevyměnuje vzduch a popelník má dost času interiér hezky "provonět".
2) Jednou týdně alespoň rychle přeleštit interiér, nejlépe i se sedadly. Kdo chce šetřit použije na palubku Pronto universal a na sedadla prací prášek s vodou. Kdo má kůži, míň se nadře, stačí mu pronto na všechno😄
Bratr v autě kouří, ale dodržuje tyhle 2 pravidla a opravdu to neni skoro cítit! Taky scháněl speciálně kvůli kouření kožený interiér- míň načichne a líp se udržuje, to že líp i vypadá bere jako bonus 😄 Věnuje mu 30-40 minut týdně a většina lidí ani nepozná, že tam kouří..
Každopádně kouření v autě když s vámi jede nekuřák je to úplný vrchol arogance. Kdo jezdí sám, nechť si klidně kouří... Taky miluju vyhazování vajglů z okna (na okolní auta), proč má vůbec alespň polovina kuřáků zvyk házet nedopalky na zem ? Házim snad já třeba papírové kapesníky na zem, nebo z okna ? Pak jsou toho v městech plný ulice...
Pokud už někdo v autě kouří, doporučil bych mu 2 věci: 1) Nenechávat v autě plný popelník, poctivě ho vynášet nebo si ho rovnou brát s sebou. Když auto stojí, vůbec se v něm nevyměnuje vzduch a popelník má dost času interiér hezky "provonět".
2) Jednou týdně alespoň rychle přeleštit interiér, nejlépe i se sedadly. Kdo chce šetřit použije na palubku Pronto universal a na sedadla prací prášek s vodou. Kdo má kůži, míň se nadře, stačí mu pronto na všechno😄
Bratr v autě kouří, ale dodržuje tyhle 2 pravidla a opravdu to neni skoro cítit! Taky scháněl speciálně kvůli kouření kožený interiér- míň načichne a líp se udržuje, to že líp i vypadá bere jako bonus 😄 Věnuje mu 30-40 minut týdně a většina lidí ani nepozná, že tam kouří..
úplně v pohodě stačí jenom kouřit za jízdy s otevřeným okýnkem, klepat a kouřit to ven a po dokončení cigarety sundat obě přední okna na max. dolů a zadní pootevřít do poloviny. Tohle nechat tak minutu až dvě. K tomu mít nějaké ty vonící bazmeky a člověk co nastoupí po 10 minutách do takového auta ani nepozná, že se tam kouřilo.
Toto si myslia len fajčiari. Typická mýlka, že pri otvorenom okne všetok dym ide von. Pokiaľ sa niekde (auto, byt...) fajčí pravidelne, tak ja ako nefajčiar zacítim ten pach okamžite. Môžeš vetrať koľko chceš, ak to zároveň aj nečístíš a netepuješ, vetranie prd pomôže.
No vzhledem k tomu, že jsem takový srandovní kuřák to znamená denně 5 cigaret v práci. O víkendu krabička, když teda jdu do hospody. Doma jinak nekouřím vůbec a někdy i několik dní. Takže kouřím jen příležitostně. V autě se mnou jezdí přítelkyně a ta je na to háklivá. Po tomto způsobu nikdy nic nepozná. Ale to je asi tím, že za průměrnou 500 km cestu vykouřím tak 2 - 4 cigarety v autě.
Tak to já také moc to kouření nemám rád a to ani třeba v autě... Jediné, co mi vlastně v autě přestalo tak nějak vadit jsou vaporizéry a třeba i já sám si pořizuji teď jeden takový vaporizér, takže se už na to teším... Obří výhoda toho je to, že se dají sehnat různé příchutě a tak to pak není tak cítit tím klasickým hnusýnm cigaretovým smradem 😁 Beru to odsud - https😐/www.va-pax.cz/…vaporizery/pax3/
Asi najzaujímavejší výskum bol o tom, ako ľudia vešajú toaletný papier. Jedna štvrtina ľudí ho vešia tak, aby voľný pás papier bol tesne pri stene, tri štvrtiny tak, aby volný koniec papier bol od steny vzdialený. Alebo to bolo naopak?