Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Barrichello
není ani jeden komentář od uberwagen fans >:D >:D >:D
Jo německý auta se nekazí, že jo >:D
Jo německý auta se nekazí, že jo >:D
malek
Sháněl jsem Fábii 1,4 v naftě s turbem (skvělý motor) a hledal jsem skutečně dlouho. Jednu jsem pro ženu i koupil, ale během týdne jsme auto vraceli a to nebylo lehké, navíc nás to pár tisíc stálo. Chci říct, jedná se o skvělé auto, ale bazary jsou plné bouranejch, přetočenejch a jinak nekvalitních aut tohoto typu až mi z toho šla hlava kolem. Bezproblémové auto bych asi neměl do dnes, kdyby mi nepomohli odborníci z Kontroly vozu. Vřele doporučuji www.kontrolavozu.cz
Pokud máš dobrý servis a vyznáš se, není důvod se ojetiny bát. A jestli si vezmu za 800k ojetou X5 35d se 100k km a dobrym stavem nebo Kii s ošklivým interiérem a dvoulitrem, tak to je snad jasné. Nejsem bychař :-)
Tymto prispevkom nebojujem proti kupe jazdeneho auta, ale zaroven je scestne pohrdat alternativou v podobe noveho auta ;-)
Nový Ceed SW stál v roce 2009 v levnější výbavě s 1.4 benzínem asi 310tis Kč. Dnes se prodává (cca 70tis. nájezd za 4 roky) za zhruba 150 - 160 tis. Kč. Rozdíl je 160tis. / 4 roky / 365 dní = 109 Kč za den a ne nějakých 500 jak píšeš.
Ano sám mám Ceeda a slouží k plné spokojenosti >:-[]