Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
vrkuboy
Renault na Brazilské Sao Paulo Motor Show představil hezký koncept na bázi Dacie Duster [odkaz]
:yes:
Nejsem příznivcem VW, ale jako druhé auto bych to bral a rozhodování mezi tímto a Renaultem by mi zabralo pár sekund. To že nejsem příznivcem VW ještě neznamená, že jsem blázen a koupím si Francouzské auto.
megacruiser
ale jestli to vůbec někdy bude sériovka, nezbyde v ní z této studie nic. Jako vždy u koncernu, vznikne zase další bezpohlavní auto pro masy. Jako třeba Mission L ve srovnání s Rapidem - krásná studie s mnoha povedenými detaily a v sérii jen nezajímavá šedivka, která o vše hezké z konceptu přišla.
Jinak se ale Taigun povedl, má jasně čitelný styl a v té žluté vypadá skvěle. Kdyby ho zítra začal VW lifrovat do showroomů, stál bych první v řadě.
Jinak se ale Taigun povedl, má jasně čitelný styl a v té žluté vypadá skvěle. Kdyby ho zítra začal VW lifrovat do showroomů, stál bych první v řadě.
jozephko
Touran, Touareg, Tiguan a teraz Taigun - bežní zákazníci v tom budú mať riadny hokej. Moc to imagu značky nepomôže, keď má potenciálny zákazník problém rozlíšiť, o aké auto má vlastne záujem.
Pekelná Micinka
Zlatý CrossUp! [odkaz]
To jo...
P.S. A... stop čemu? >😒]
P.S. A... stop čemu? >😒]
To je fuk, ne?. To je teď moderní, hlavně že jdu s davem. >😒]
Stop kočičímu peklu! >😁
Ještě budeš vrnět a drápkem škrábat. Už je to lepší. 😄
Když si psal, ze je to jedno čemu stop! >😒]
Má vize pod tíhou nového hjondé, které tu bude určitě do pár dní v článku, získala konkrétní podobu. 😉
Občas podvědomě přemýšlím jestli má tvůj nick nějakou spojitost s Mitsubishi EVO apod., ale když si spíš příznivec Jagu, tak nevím nevím... 😉
A povez, dá sa podvedome premyšlať?
Taky ti odpovím otázkou😒br />
Já to umím, ty ne? >😒]
Prostě píšu reakci a "podvědomě" přemýšlím o fromě nicku na který reaguji... 😉
P.S. Ta slovenština by chtěla trochu vypilovat😒br /> Povedz, dá sa podvedomo premýšlať?
Je vidět, že to máš na Slovensko o poznání dál... 😄
Prostě píšu reakci a "podvědomě" přemýšlím o fromě nicku na který reaguji... 😉
P.S. Ta slovenština by chtěla trochu vypilovat😒br /> Povedz, dá sa podvedomo premýšlať?
Je vidět, že to máš na Slovensko o poznání dál... 😄
Spíš to bude naopak. Přemýšlíš a podvědomě píšeš. 😄
Bubáq
Tentokrát mě VW opravdu příjemně překvapil. Tenhle koncept má šťávu, styl a skvělý mix nových nápadů s tradičním designem. Je vynikající po všech stránkách!
3_diamanty
razvor je maly , kufor takisto.... lacne to nebude a kto si kupi take male auto drahe neviem....
nova SX4 aj 2008micka aj Trax, Mokka budu uplne,,, aj razvorom aj kufrom .... :yes: tento VW je skutocne maly... aj bezne male auto ma uz dnes vacsi razvor aj kufor...... ale ako konkurent pandy 4x4 to nie je zle :yes:
nova SX4 aj 2008micka aj Trax, Mokka budu uplne,,, aj razvorom aj kufrom .... :yes: tento VW je skutocne maly... aj bezne male auto ma uz dnes vacsi razvor aj kufor...... ale ako konkurent pandy 4x4 to nie je zle :yes:
esenbe
Do auta tohoto zaměření bude jistě paráda !
kaiserlábus
Paráda,super na ryby nebo do lesa apod.Jak prosté.
Proč ty mongoloidi ze škodovky vymyslí jenom nějakého pickupa a vydávajího za suv.
Proč ty mongoloidi ze škodovky vymyslí jenom nějakého pickupa a vydávajího za suv.
Jak vypadá současné CrossPolo (možné pouze jako 5dv.) určitě víš, takže to jako, že by sis myslel, že takhle bude vypadat jeho příští generace?
[odkaz]
Když to srovnám, tak mi Taigun připadá daleko vyváženější a dokonce i přední grill je výrazně hezčí a čistší. U Cross coupé jsem ho zatratil :yes: