Profi
wladyk
0
70 tis. km najeto? To je odvážné tvrzení, že tříválec vydrží dlouho. Až bude mít 4x tolik (o čemž pochybuji) tak to bude na místě.
twistedTSD
0
Příbuzný má přesně toto HTP v autoškole, najeto kolem 200 000, a je spokojený.
mnkk
0
Vo firme máme fabiu s tým motorom a má cez 240 000 km. Nikto ju nešetrí a motor je bez problému. Je to reálný počet, auto je vo firme od nova.
beibej
0
Na vlastní oči jsem viděl Fabku 1gen s 40kw HTP se 400.000 km služebním (závodním) stylem. Na autě se točilo cca 15 lidí a 13 z nich jsou Loebové. Jo a celou dobu to lítalo na LPG.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Už nechcem hodnotiť čím to bolo spôsobené, či "diviakom" za vlantom, alebo slabou kvalitou, ale zoznam závad po obyčajných 4 rokoch a 70 tis. km je už dosť poriadny ....
Konštatovanie "Kdo by čekal po sedmdesáti tisících kilometrech po nerovných komunikacích ramena, čepy a vše bez vůlí, musel by přijet poprvé z USA plných rovných, širokých a téměř vyžehlených silnic." mi pripadá k Škode neuveriteľne "ústretový" ....
Asi jazdím v USA lebo po 95 tis. km, žiadny problém 😉
V reále som samozrejme "našiel" nekonečne veľa dier a raz sa mi podarilo i skočiť (nie obrazne, ale naozaj) z výšky cca 1 meter .... a asi dva krát som poriadne škrtol i spodok, ale zatiaľ všetko OK.
Konštatovanie "Kdo by čekal po sedmdesáti tisících kilometrech po nerovných komunikacích ramena, čepy a vše bez vůlí, musel by přijet poprvé z USA plných rovných, širokých a téměř vyžehlených silnic." mi pripadá k Škode neuveriteľne "ústretový" ....
Asi jazdím v USA lebo po 95 tis. km, žiadny problém 😉
V reále som samozrejme "našiel" nekonečne veľa dier a raz sa mi podarilo i skočiť (nie obrazne, ale naozaj) z výšky cca 1 meter .... a asi dva krát som poriadne škrtol i spodok, ale zatiaľ všetko OK.
by šel do tohoto křápu! Nemá šoupačky a protože vzadu nejsou křídlové dveře tak tam nenaloží ani europaletu i kdyby se tam vešla. O vysoké nakládací hraně a schodu za ní ani nemluvě. Zlaté Berlingo, Kangoo, Doblo nebo Combo. To i tá Dáčka MCV je lepší.