Testy
U auta teto velikosti a vahy se uz jen tezko snizi cas z 0-100 co i jen o jednu desetinku a na kazdou takovou desetinku je potreba velke kvantum vykonu navic (a v konecnem dusledku jsou vice rozhodujici treba pneumatiky), a malokdo v tomto nebo v 550d bude delat sprinty z 0-100 => proto hodnotit dynamiku na zaklade tohoto udaje je bud hloupe, nebo tendencni. Pro srovnani s 550d ma smysl merit 0-200, 100-200 nebo 50-250... jednoduse vyssi rychlosti v kterych se stejne podobne auta budou nachazet casteji nez v rezimu 0-100 a kde vice zalezi na vykonu a mene na vsem kolem.
Celkove mam pocit ze "posazeni se na *" z tohoto auta a jeho o 50kw mene a neskonale chladne a sklamanim salajici hodnoceni 550d zavani preferenci jedne znacky. Alespon takovy mam z obou testu pocit. :no:
Celkove mam pocit ze "posazeni se na *" z tohoto auta a jeho o 50kw mene a neskonale chladne a sklamanim salajici hodnoceni 550d zavani preferenci jedne znacky. Alespon takovy mam z obou testu pocit. :no:
Vážně myslíš, že by Jirka Červenka chválil Audi, kdyby nebylo opravdu dobré? Ale no tak 😄 Doporučuji ti přečíst si jeden jeho starší test, než začneš někoho na základě svého pocitu obviňovat z preferencí: [odkaz]
Nepochybuju o tom ze toto auto bude dobre, pochybuju o tom ze je AZ TAK dobre protoze dukazy (minimalne ty dynamicke) predlozene v testu jsou 1) obsahove spatne (udaje zrychleni, tak jak uz pargi poukazal, nesedi) a 2) spatne i logicky zvlast u auta ktere bude panovat dalnicim je zrychleni 0-100 naprosto nepodstatne. Toto neni jedina vec co me na testu prekvapila (umele generovany zvuk u Audi jako plus? atd.), ale dale asi nema cenu rozebirat. Muj puvodni koment byl zamyslen spis jako odkaz autorovi od ctenare ktery je testem sklaman protoze mu nevyzniva objektivne (to co se jinde kritizuje nebo za co se minimalne nechvali je u Audi v plusech).
>😁
A mě zase vyznívá tvůj příspěvěk jako od někoho, kdo přímo vyžaduje vždy plivat na něco z koncernu, jinak není spokojen.
Zkus si to auto, ony se ty slabiny hledají opravdu velmi, velmi těžko. To auto je prostě více než dobré. 😉
A mě zase vyznívá tvůj příspěvěk jako od někoho, kdo přímo vyžaduje vždy plivat na něco z koncernu, jinak není spokojen.
Zkus si to auto, ony se ty slabiny hledají opravdu velmi, velmi těžko. To auto je prostě více než dobré. 😉
Taky beru argumentaci na internetu spis jako konicek nez neco smysluplneho, ale pokud neuvedes jedinej argument proti tomu co jsem napsal (ergo takovym argumentem bud nevladnes, nebo... ?) ale naopak jedine na co se zmuzes je utok na me snizujes uroven sveho komentu na nulu.
Nehlede na to, ze cekat od tebe objektivni koment k veci pod clanekm o Audi by bylo ode mne troufale. Nalejme si cisteho vina, ale na tomto servru patris do skupiny Audipositive (a to neber jako urazku, jen jako fakt).
😄
Nehlede na to, ze cekat od tebe objektivni koment k veci pod clanekm o Audi by bylo ode mne troufale. Nalejme si cisteho vina, ale na tomto servru patris do skupiny Audipositive (a to neber jako urazku, jen jako fakt).
😄
A co chceš slyšet za argument?
Že jediným relevantním soupeřem pro toto Audi je konkurence z Mnichova?
Protože nikdo jiný se na tyto dva prakticky v ničem nechytá a na to, jak se mezi sebou "škubou", se může dívat jen z povzdálí. 😉
Jinak se mne konkrétně klidně zeptej, co tě zajímá. Klidně to popíšu. Ale další recenzi tady generovat nebudu, není proč.
Že jediným relevantním soupeřem pro toto Audi je konkurence z Mnichova?
Protože nikdo jiný se na tyto dva prakticky v ničem nechytá a na to, jak se mezi sebou "škubou", se může dívat jen z povzdálí. 😉
Jinak se mne konkrétně klidně zeptej, co tě zajímá. Klidně to popíšu. Ale další recenzi tady generovat nebudu, není proč.
NEzapoměl jste na Jaguar XF? Ve srovnání "obyčejných" třílitrů audi A6 porazil a roky napřed disponoval BI-TURBOvým V6 :yes: 😄
..že novinka od audi má dnes o 28 kW vyšší výkon je "normální" (popravdě ten Jaguar i dříve používal "famózní" 8mistupňové ZF 😉
(skutečnost že DSG by tenhle motor už NE"utáhlo" audi evidentně "prosapěl" 😄
..že novinka od audi má dnes o 28 kW vyšší výkon je "normální" (popravdě ten Jaguar i dříve používal "famózní" 8mistupňové ZF 😉
(skutečnost že DSG by tenhle motor už NE"utáhlo" audi evidentně "prosapěl" 😄
Tady se ale nebavíme o obyčejném třílitru... Což ti asi opět nedošlo...
Aha - že Jaguar má již ROKY bi-turbo 3.0 V6 (202 kW) asi (stále) někomu NEdošlo... 😉
A k čemu je mu tento motor, který se dá dynamikou srovnat s těmi obyčejnými od BMW a Audi a absolutně se nechytá na své přímé, dvakrát přeplňované, konkurenty?
Jen abys něco, aspoň to něco, napsala...že? 8-s
Jen abys něco, aspoň to něco, napsala...že? 8-s
A samozrejme zadna reakce na padny argument...jako Kylie obvykle.
No PRÁVĚ PROTO že to je již postarší motor (tak 6 let? - je to převrtaný starý dobrý V6 2.7 HDi) tak se sice NEvyrovná novince audi s 230ti kW, ale "normální" 180 kW verzi si dá "ke svačině" (viz testy v AMS - ale "srovnat" se s nimi DÁ, to samozřejmě ano 😉
Tak to ale BÝVÁ (že novinka je lepší než ... motor/vůz "v druhé polovině života" 😄
PS: Vy psáte bez "pokusů o urážku" asi NEumíte, že? 😉
To jste TAK "zaslepený" fanoušek Volkswagen Group, že když má někdo něco dříve či lepšího než koncernoVWé vozy tak... "šílíte"? 😄
Tak to ale BÝVÁ (že novinka je lepší než ... motor/vůz "v druhé polovině života" 😄
PS: Vy psáte bez "pokusů o urážku" asi NEumíte, že? 😉
To jste TAK "zaslepený" fanoušek Volkswagen Group, že když má někdo něco dříve či lepšího než koncernoVWé vozy tak... "šílíte"? 😄
Myslíš tu 177 kW verzi? A která 3.0 TDI to byla? Pro tebe je to asi všechno jeden motor, ale já je odlišuji. Starší verze bych rozhodně nenazval nejlepší ve své třídě, za to současné TDI je pro mne povedený motor. Jsem zvědavý, jestli dodrží interval zhruba dvou let, jak tomu bylo posledních několik iterací.
Už ZASE? 😉
Vypadá to že to je přesně NAOPAK (než píšete! 😄
PS: Tady NEjde o "zpochybňování" bi-turba Tdi (jistě se VWaudi konkurenci časem vyrovná i ve 4válcích - prý je plánován výkon až 225 koní), ale o "shazování" (reálného) NÁSKOKu DÍKY schopnostem inženýrů BMW a jejich technickému skvostu s TŘEMI turby :yes😒br /> PPS: Je SMUTNÉ fandit (1né) značce TAKOVÝM(hle) způsobem :no: 😐
Já své sympatie rozděluji mezi RŮZNÉ značky (bylo by to na delší povídání, ale "to" oceňuji u MERCEDESu, to u BMW, "to" u LEXUSu atd. - /sorry ale/ "tupé" pVWotlačování jedné značky vždy ve všem a všude /dokonce za cenu lží/ je.. ;-\
Vypadá to že to je přesně NAOPAK (než píšete! 😄
PS: Tady NEjde o "zpochybňování" bi-turba Tdi (jistě se VWaudi konkurenci časem vyrovná i ve 4válcích - prý je plánován výkon až 225 koní), ale o "shazování" (reálného) NÁSKOKu DÍKY schopnostem inženýrů BMW a jejich technickému skvostu s TŘEMI turby :yes😒br /> PPS: Je SMUTNÉ fandit (1né) značce TAKOVÝM(hle) způsobem :no: 😐
Já své sympatie rozděluji mezi RŮZNÉ značky (bylo by to na delší povídání, ale "to" oceňuji u MERCEDESu, to u BMW, "to" u LEXUSu atd. - /sorry ale/ "tupé" pVWotlačování jedné značky vždy ve všem a všude /dokonce za cenu lží/ je.. ;-\
Hele, já se tady s tebou hádat nepotřebuju, protože to stejně nikam nevede. O autě vejš nevíš vůbec nic, nejela, ba jsi v něm ani neseděla. Ty máš svých problémů i tak dost, takže... čau. :-!
Ten znám (je od STEJNÉHO autora jako ten že NEznám rozdíl mezi "přímým vstřikováním" a "přeplňováním" - nebo jak to bylo 😄
PS: No hlavně že si pamatuji OD KOHO (to bylo 😉
PPS: No a místní "zpochybnění" BMW M550d mají taktéž STEJNÉHO "pachatele" - autora testu/textu (jak vidno 1 autor - jedno zda testů nebo diskutující - "zVWládne" napáchat.. 😄
PS: No hlavně že si pamatuji OD KOHO (to bylo 😉
PPS: No a místní "zpochybnění" BMW M550d mají taktéž STEJNÉHO "pachatele" - autora testu/textu (jak vidno 1 autor - jedno zda testů nebo diskutující - "zVWládne" napáchat.. 😄
Koukám, že tě tvoje mánie "víc turba = víc auta" ještě nepřešla.
Nu DVĚ jsou více než jedno (je tu snad někdo kdo to chce "zpochybňovat"?
PS: No ale do té doby než se 3 turby příjde také VW-audi, tak to asi budeme považovat "za vrchol" (technických řešení) no.. >😒]
PS: No ale do té doby než se 3 turby příjde také VW-audi, tak to asi budeme považovat "za vrchol" (technických řešení) no.. >😒]
V tuto chvíli nevidím důvod aby jakákoliv automobilka nabízela motor s třemi turby, dobře, po technické stránce je to novinka a BMW zřejmě chtělo být první kdo použije přeplńování třemi turby, ale jinak pochybuju, že jiní výrobci teď najednou budou motory se třemi turby..... (krom BMW
Nu i náskok s dvěma turby proti náskoku díky technice BMW udrželo 8 (?) let = třeba to bude podobné i s těmi třemi..
PS: Možná ty tři zkusí i u BENZÍNového R6 3.0 - třeba už pro tuto M3? 😉
PPS: Teď spíš audi zkusí dohonit konkurenci v silnějších 4 válcích - tam je (zrovna tak) HODNĚ pozadu (prý plánují výkon až 225 PS (současné BMW má "jen" 218 😄
..a Citroën jen 204 PS, tak ten "trumfnou" ZCELA jistě URČITĚ 😉
..tak za 2 roky až "silnější" R4 TDi jednou dorazí :yes: 😄
PS: Možná ty tři zkusí i u BENZÍNového R6 3.0 - třeba už pro tuto M3? 😉
PPS: Teď spíš audi zkusí dohonit konkurenci v silnějších 4 válcích - tam je (zrovna tak) HODNĚ pozadu (prý plánují výkon až 225 PS (současné BMW má "jen" 218 😄
..a Citroën jen 204 PS, tak ten "trumfnou" ZCELA jistě URČITĚ 😉
..tak za 2 roky až "silnější" R4 TDi jednou dorazí :yes: 😄
8-s :no:
Typicky zmanipulovaný pohled na realitu. A oslava tvrzení, jak je víc turb lépe než víc válců či kubíků. :no:
Typicky zmanipulovaný pohled na realitu. A oslava tvrzení, jak je víc turb lépe než víc válců či kubíků. :no:
A prosím vás KDE jste slyšel (četl) tu BUBOST že "..víc turb je lépe než víc válců či kubíků"?!?!? 😐
Někdo jde po více turbech, jiný zase pro stejný výkon nabídne více válců a objemu.
Ty oslavuješ tu první variantu, mě se líbí ta druhá. :-!
Ty oslavuješ tu první variantu, mě se líbí ta druhá. :-!
Trochu osvěty do toho😒br />
Samozřejmě, že čistě k dosažení toho megavýkonu by stačilo i pouze jedno turbo.
To by ale muselo být velké jako prso Haliny Pawlovské a z toho vyplývající setrvačnost by pak způsobovala velkou turbodíru a slabý tah v nízkých a asi i středních otáčkách.
Proto se montuje další, menší, turbo (v případě motoru 1,4 TSI mechanicky poháněné například), které pomůže vyhladit momentovou křivku v těchto otáčkách.
Osobně tedy tipuji (tyto vozy nejezdím a nejsem tedy schopen je posoudit reálně), že tri-turbo v BMW bude mít poněkud větší rozsah použitelných otáček směrem dolů (díky nejmenšímu z těch tří) a možná i méně uvadne úplně nahoře (díky tomu největšímu), než bi-turbo v Audi.
Vzhledem k použití automatických převodovek dále předpokládám, že oba výrobci naladili převodovky tak, aby využívaly co nejlépe právě tu oblast otáček, kterou jejich motor poskytuje a "odstíny šedi" v nejnižších a nejvyšších otáčkách řidiči odfiltrovaly.
Takže pokud se kouknu na auto jako celek, tak je mi srdečně jedno, jestli má jedno turbo na celý motor, nebo jedno turbo na každý válec, ale bude mně zajímat, jak to pojede, jak reaguje na plyn, kolik žere a podobně.
BMW tedy neobjevilo Ameriku, ani neudělalo žádnou technickou revoluci, stejně jako by se nejednalo o revoluci, kdyby někdo vyrobil dvacetiválcový motor - je to prostě jen víc stejného.
To by ale muselo být velké jako prso Haliny Pawlovské a z toho vyplývající setrvačnost by pak způsobovala velkou turbodíru a slabý tah v nízkých a asi i středních otáčkách.
Proto se montuje další, menší, turbo (v případě motoru 1,4 TSI mechanicky poháněné například), které pomůže vyhladit momentovou křivku v těchto otáčkách.
Osobně tedy tipuji (tyto vozy nejezdím a nejsem tedy schopen je posoudit reálně), že tri-turbo v BMW bude mít poněkud větší rozsah použitelných otáček směrem dolů (díky nejmenšímu z těch tří) a možná i méně uvadne úplně nahoře (díky tomu největšímu), než bi-turbo v Audi.
Vzhledem k použití automatických převodovek dále předpokládám, že oba výrobci naladili převodovky tak, aby využívaly co nejlépe právě tu oblast otáček, kterou jejich motor poskytuje a "odstíny šedi" v nejnižších a nejvyšších otáčkách řidiči odfiltrovaly.
Takže pokud se kouknu na auto jako celek, tak je mi srdečně jedno, jestli má jedno turbo na celý motor, nebo jedno turbo na každý válec, ale bude mně zajímat, jak to pojede, jak reaguje na plyn, kolik žere a podobně.
BMW tedy neobjevilo Ameriku, ani neudělalo žádnou technickou revoluci, stejně jako by se nejednalo o revoluci, kdyby někdo vyrobil dvacetiválcový motor - je to prostě jen víc stejného.
No jo, to je ale par let zpatky. Ted koncern zrejme lepe maze... 😉
Ne, teď koncern prostě a jednoduše vyrábí lepší auta.
Chtel jsem ti k tomu neco napsat, ale pak jsem si uvedomil, ze by to bylo stejne, jako kdybych diteti rekl, ze zadny Santa neexistuje... ;-\
1. Santa (Christkindl) EXISTUJE (a bydlí na Christkindlweg 5, ve STEYRu v Rakousku 😉
2. Koncern Volkswagen nikdy NEvyráběl NEvyrábí a (nejspíš) nikdy NEbude vyrábět "lepší" auta (než BWM, Mercedes, Lexus atp. 😄
2. Koncern Volkswagen nikdy NEvyráběl NEvyrábí a (nejspíš) nikdy NEbude vyrábět "lepší" auta (než BWM, Mercedes, Lexus atp. 😄
Tohle si dej do profilu, ať každý hned ví, s kým má tu čest a na jaké úrovni s tebou (ne)diskutovat. 8-s >😒]
Santa Claus je Svatý Mikuláš (= Weihnachtsmann), nikoli Ježíšek (= Christkind).
Tak PROTO toho zvládají během jednoho dne (noci) tolik "oblétat" 😄
Svatý Mikuláš se v ČR slaví 6. prosince, jako se vždy slavil. To byl den, kdy se dávaly dárky. Mikuláš z Myry byl znám právě tím, že obdarovával, hlavně chudé. Nevím, proč v některých zemích slaví Mikuláše na Vánoce. Protestanté přešli na Ježíška a slavení 24., protože nechtěli podporovat svatého Mikuláše (pokud si dobře pamatuji). V ČR se slaví oba svátky.
Dárky se u nás na Mikuláše dávají v předvečer (tedy 5. 12.) svátku Sv. Mikuláše.
Ano, dávají se v noci z 5. na 6. Tak je to tradiční. Ale svátek je 6. Přiznávám, špatně jsem se vyjádřil.
Pánové dobrou noc - a zítra se mějte "fajn" - já se tak míti (velmi pravděpodobně) BUDU 😄
Na Mikuláše se dávají především dětem, takže proto spíš večer, než až v noci.
Nějak mne dnes chytáš za nohu. 😉 To už je jen otázka, co je pro tebe noc. Je pravda, že ve 22 hodin asi těžko budeš chodit za malými dětmi. V takovém případě je asi ideální formulace v předvečer (popřípadě podvečer) 5. prosince. 😄
Jj, doslova "v předvečer", viz má původní reakce z 23:52, kdybys to následně neopravil na noc... >😒] 😉
Hele, to je tak, když dělám pět věcí najednou. Tvůj příspěvek jsem snad ani nepřečetl, jen tak zběžně přelétl (to mi stačilo na identifikaci chyby), takže jsem se teď musel i podívat, jestli jsi skutečně psal v předvečer. A psaní odpovědi jsem věnoval podobnou pozornost (prostě jsem bezmyšlenkovitě použil slovní spojení "v noci na"). >😒]
Tak to máte DOBROU paměť - a jak vám slouží zdraví, když pamatujete "boj" mezi sv. Mikulášem a Ježíškem, tak vám bude... tak něco přes 500 let? 😉
PS: Pardon NE"mohla jsem odolat" 😄
PS: Pardon NE"mohla jsem odolat" 😄
Příspěvek nijak neimplikuje, že jsem to zažil. 😉
(A neimplikuje ani nějaký boj mezi Ježíškem a svatým Mikulášem. Ale vzhledem k tomu, že 500 je celkem blízko, tak jen: 😄 )
(A neimplikuje ani nějaký boj mezi Ježíškem a svatým Mikulášem. Ale vzhledem k tomu, že 500 je celkem blízko, tak jen: 😄 )
No vaše "pokud si dobře pamatuji" ale MŮŽE obsahovat skutečnost "že si to pamatujete... NE ze školy" 😉
A "boj" to samozřejmě NEbyl mezi Ježíškem a sv. Mikulášem - ale mezi těmi kdo je "prosazovali" - což je pro nás (bohužel) "běžné" - jedno zda jde o náboženství, nacionalismus...
..nebo třeba názory na aut(íčk)a 😄
A "boj" to samozřejmě NEbyl mezi Ježíškem a sv. Mikulášem - ale mezi těmi kdo je "prosazovali" - což je pro nás (bohužel) "běžné" - jedno zda jde o náboženství, nacionalismus...
..nebo třeba názory na aut(íčk)a 😄
POZOR! Já bych (docela) SOUHLASila s "pochvalou BI-TURBO" (i od audi 😄
..ale NEsouhlasila že mezi motory bi- a tri-turbo NENí rozdíl - neb tam (sakra VELKÝ) je! 😉
..a teď POZOR - musí se je ale "umět využít"!!! A to autor (sorry ale "zjevně") NE"umí" (nebo "pdovádí" a "klame" ... dávám přednost tomu "neumí" 😄
..ale NEsouhlasila že mezi motory bi- a tri-turbo NENí rozdíl - neb tam (sakra VELKÝ) je! 😉
..a teď POZOR - musí se je ale "umět využít"!!! A to autor (sorry ale "zjevně") NE"umí" (nebo "pdovádí" a "klame" ... dávám přednost tomu "neumí" 😄
Jen k těm 50KW navíc, někdo u nás (myslim, že dieselpower) zkusil 550d na brzdě a měla ne 280KW, ale v průměru cca 240KW.
50kW je papírový rozdíl, nikoli reálný, údajných + 50kW může být částečně taky to, co si od dalšího turba slibovali...
..Buřtík říkal že měli (třeba jen o trochu) zvýšit objem (na 3,2 možná 3,3) - pak by efekt 3tího turba byl asi (ještě) "jednoznačnější" 😉
Aha, říkal. Sama bys na to nepřišla, že? 8-s
..(spíš) "přišla" - ale je PŘÍJEMNÉ mít u sebe za sebou okolo sebe někoho inteligentního(-ějšího) schopného(-ějšího) atp. - byť si to NEzasloužíte, přeji vám abyste měl možnost to alespoň "okusit" 😉
Vzhledem k tomu, že máš pořád co dohánět a víš to, je tvá poznámka vůči mi směšná. :-!
Jako že CO bych měla "pořád dohánět"?? 😉
Jestli pamatujete vozy 80tých let, tak to vás určitě NEdoženu - do důchodu půjdete o DOST dříve..
..a já potřebu učit se nazpaměť histori vozů audi opravdu NEmám.. 😄
Jestli pamatujete vozy 80tých let, tak to vás určitě NEdoženu - do důchodu půjdete o DOST dříve..
..a já potřebu učit se nazpaměť histori vozů audi opravdu NEmám.. 😄
Jak je vidět, stačí: [odkaz]
No tady je vidět jak málo stačí na "obubování" 😄
Dle REÁLNÉHO testu dělaného ZKUŠENÝM profesionálem je mezi vozy nejVĚTŠÍ rozdíl na okresce, tam Bi-Tdi doslova "nezvládne držet tempo", a nebo skočme k naměřeným časům "lepších" diselů v dispiclíně 0-200 km/h (chtělo by to i do větší rychlosti, tam by rozdíly byly ještě větší, ale..
26,4 BMW 530d
21,9 BMW 535d
21,3 BMW Alpina D5 (bitubo)
20,9 Audi A6 Bi-Tdi (dle "fanouškovských" info)
20,1 BMW 550d
PS: Již bi-turbo třílitry jsou "výrazný nadprůměr" (odstoupení MERCEDESu z vývoje ohlášeného Bi-CDi 245 kW dává dost jasně najevo že jde spíš o NE"výdělečné" projekty..) a jak zde někdo správně uvedl, každé další (sebemenší) zlepšení již vyžaduje...
PS: Nicméně "tuneři" ohlásili že z tri-turba BMW aktuálně "vyrazili" něco přes 500 PS
Dle REÁLNÉHO testu dělaného ZKUŠENÝM profesionálem je mezi vozy nejVĚTŠÍ rozdíl na okresce, tam Bi-Tdi doslova "nezvládne držet tempo", a nebo skočme k naměřeným časům "lepších" diselů v dispiclíně 0-200 km/h (chtělo by to i do větší rychlosti, tam by rozdíly byly ještě větší, ale..
26,4 BMW 530d
21,9 BMW 535d
21,3 BMW Alpina D5 (bitubo)
20,9 Audi A6 Bi-Tdi (dle "fanouškovských" info)
20,1 BMW 550d
PS: Již bi-turbo třílitry jsou "výrazný nadprůměr" (odstoupení MERCEDESu z vývoje ohlášeného Bi-CDi 245 kW dává dost jasně najevo že jde spíš o NE"výdělečné" projekty..) a jak zde někdo správně uvedl, každé další (sebemenší) zlepšení již vyžaduje...
PS: Nicméně "tuneři" ohlásili že z tri-turba BMW aktuálně "vyrazili" něco přes 500 PS
Jak píšu výše - dle REÁLNÉHO testu ZKUŠENÝMI profesionály zrychlení 0-100: BMW 5,3, AUDI 5,4.
Audi je horší, ale já se ptám - kde je těch 50 kW a 90 Nm? A stojí ta jedna desetina sekundy (případne 8 desetin u "tvé" dvoustovky) za spotřebu vyšší o 4 litry na sto - dle testu z českého periodika??? Fandovi BMW možná - já v tom, ale žádný pokrok nevidím.
Audi je horší, ale já se ptám - kde je těch 50 kW a 90 Nm? A stojí ta jedna desetina sekundy (případne 8 desetin u "tvé" dvoustovky) za spotřebu vyšší o 4 litry na sto - dle testu z českého periodika??? Fandovi BMW možná - já v tom, ale žádný pokrok nevidím.
Vždyť si na to SÁM odpovídáte!!! 😉
CO byste si "představoval"??? (je to stále "jen" R6 3litr - a ať se dvěma či třemi turby - objem /stále ještě/ ničím NEnahradíš.. 😄
Podívejte se třeba na Porsche Panamera GTS (316 kW - zrychlení 4,5 s) a Porsche Panamera Turbo (368 kW - zrychlení 4,2 s) - to je jen "náhodný" příklad, asi jistě by se našly i "lepší"
Jak jsem tu OPAKOVANĚ psala - a white label tomu NE"chtěl věřit" - NEJvětší rozdíl mezi audi bi- a BMW tri- je na okresce - TAM prostě A6 Bi-Tdi NEmá šanci - na dálnici ... jim v reálu stačí i ten Jaguar XF s biturem 202 kW/600 Nm :yes: 😉
PS: A co se týče otázky "stojí to za to" - to je "věčná" otázka! Prostě v určítém "bodě" stojí každé další zlepšení "víc" (tím myslím že křivka na grafu "zlepšení" a "cena za to" se v určitém bodě začínají DOST "rozcházet" - viz všechna "velmi drahá auta" = svým způsobem za to NEstojí..
..a VÍM o čem mluvím, v DOST z nich jsem jela - na druhou stranu, máte-li peněz "neomezeně" SETSAFRA že to za to STOJÍ 😉
(a neplatí to samozřejmě jen o autech - "přes hudbu" [odkaz] znám profíky z jiného oboru a tam je to STEJNÉ (a popravdě stejné je to i /třeba/ s botami - například ne špatné zimní... Rieker koupíte za ca 100 € v zásadě ne až o tolik lepší (podobné) Prada za ca 1.000 € ... je mezi nimi rozdíl? JE! Jsou 10x lepší? Ani omylem! Stojí to zato (když na ně "no problem" máte? URČITĚ 😄
CO byste si "představoval"??? (je to stále "jen" R6 3litr - a ať se dvěma či třemi turby - objem /stále ještě/ ničím NEnahradíš.. 😄
Podívejte se třeba na Porsche Panamera GTS (316 kW - zrychlení 4,5 s) a Porsche Panamera Turbo (368 kW - zrychlení 4,2 s) - to je jen "náhodný" příklad, asi jistě by se našly i "lepší"
Jak jsem tu OPAKOVANĚ psala - a white label tomu NE"chtěl věřit" - NEJvětší rozdíl mezi audi bi- a BMW tri- je na okresce - TAM prostě A6 Bi-Tdi NEmá šanci - na dálnici ... jim v reálu stačí i ten Jaguar XF s biturem 202 kW/600 Nm :yes: 😉
PS: A co se týče otázky "stojí to za to" - to je "věčná" otázka! Prostě v určítém "bodě" stojí každé další zlepšení "víc" (tím myslím že křivka na grafu "zlepšení" a "cena za to" se v určitém bodě začínají DOST "rozcházet" - viz všechna "velmi drahá auta" = svým způsobem za to NEstojí..
..a VÍM o čem mluvím, v DOST z nich jsem jela - na druhou stranu, máte-li peněz "neomezeně" SETSAFRA že to za to STOJÍ 😉
(a neplatí to samozřejmě jen o autech - "přes hudbu" [odkaz] znám profíky z jiného oboru a tam je to STEJNÉ (a popravdě stejné je to i /třeba/ s botami - například ne špatné zimní... Rieker koupíte za ca 100 € v zásadě ne až o tolik lepší (podobné) Prada za ca 1.000 € ... je mezi nimi rozdíl? JE! Jsou 10x lepší? Ani omylem! Stojí to zato (když na ně "no problem" máte? URČITĚ 😄
Na okruhu Hockenheim je rozdiel v časoch medzi M550d a 535d pol sekundy. Medzi M550d a bi-TDI by bol cca rovnaký. Je to DRTIVE? Asi nie ... [odkaz]
No a PROTO jsem NE(na)psala "na okruhu Hockenheim", ale (TAK jak bylo vyzkoušeno) napsala jsem, že největší rozdíl mezi oběma vozy se projeví NA OKRESCE 😉
PS: A je takový že jej lze nazvat DRTIVÝm.. 😄
.. a podílí se na tom jak daleko silnější motor, tak zcela jiné naladění převodovky (paradoxně "méněstupňová" by motoru dala větší prostor "projevit" jeho BRUTALní zátah - v kterém se mu jeho konstrukčně jednodušší příbuzní (pochopitelně) NEmohou rovnat - vždyť plnící tlak tlak v 550d je NEskutečných více jak 4,5 atmosféry - což je vpodstatě dvojNÁSOBEK hodnot známých z bi-turbo konstrukcí!.
U BMW bohužel NEzvětšili trochu objem (těžko říci proč), pak by se "technologický konstrukční náskok" projevoval možná ještě výrazněji - no a m.j. (jak jsem níže již psala) - je to kráááásný DŮKAZ, že nafta je (prostě JEN) nafta. Nyní již víme že LZE udělat "sportovní", ale ...
..ale benzín je prostě BENZÍN :yes: 😄
PS: A je takový že jej lze nazvat DRTIVÝm.. 😄
.. a podílí se na tom jak daleko silnější motor, tak zcela jiné naladění převodovky (paradoxně "méněstupňová" by motoru dala větší prostor "projevit" jeho BRUTALní zátah - v kterém se mu jeho konstrukčně jednodušší příbuzní (pochopitelně) NEmohou rovnat - vždyť plnící tlak tlak v 550d je NEskutečných více jak 4,5 atmosféry - což je vpodstatě dvojNÁSOBEK hodnot známých z bi-turbo konstrukcí!.
U BMW bohužel NEzvětšili trochu objem (těžko říci proč), pak by se "technologický konstrukční náskok" projevoval možná ještě výrazněji - no a m.j. (jak jsem níže již psala) - je to kráááásný DŮKAZ, že nafta je (prostě JEN) nafta. Nyní již víme že LZE udělat "sportovní", ale ...
..ale benzín je prostě BENZÍN :yes: 😄
Jasne, na okruhu, kde sa da využit plny vykon bude rozdiel pol sekundy, ale na OKRESCE bude rozdiel DRTIVY , zbytočna strata času ... :no:
Přesně, tohle je opravdu zoufalá ztráta času, přišel jsi na to sice poměrně pozdě, ale přece.... :yes: 😉
P.S. viz má reakce v této diskusi😒br /> 01.11. 11:49 white label
Tvoje dětinská (zřejmě přání otcem myšlenky) představa jak 550d na okresce "DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI, mě náramně pobavila...
P.S. viz má reakce v této diskusi😒br /> 01.11. 11:49 white label
Tvoje dětinská (zřejmě přání otcem myšlenky) představa jak 550d na okresce "DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI, mě náramně pobavila...
Jak SMUTNÉ - "zaslepení" ve prOOOOspěch značky které "fandíte" 😐
PS: No že brzdy zavěšení apod. také rozlišujete spíš podle znáčku na kapotě než reality jsem si (v případě CITROËNu) už tak nějak "zvykla" - ale že totéž zkoušíte už aplikovat i na BMW - to bych NEčekala 😄
PPS: Nu jak jsem napsala.. srovnávací test obou vozů PROBĚHL, audi Bi-Tdi vůbec NEdopadlo špatně, ale to "o co se tu pokoušíte" - no STYĎTE se chlapci.. 😉
(rozhodně na okresce v audi A6 Bi-Tdi zkoušíc vidět alespoň vzdalující se světla BMW 550d - by vám to SNAD došlo = možná byste se za své "textové perly" alespoň trochu "zastyděli" 😄
PPPS: Malý dotaz: Vy si (po těch letech) OPRAVDU myslíte že něco takového "jsem si prostě vymyslela"? 😉
PS: No že brzdy zavěšení apod. také rozlišujete spíš podle znáčku na kapotě než reality jsem si (v případě CITROËNu) už tak nějak "zvykla" - ale že totéž zkoušíte už aplikovat i na BMW - to bych NEčekala 😄
PPS: Nu jak jsem napsala.. srovnávací test obou vozů PROBĚHL, audi Bi-Tdi vůbec NEdopadlo špatně, ale to "o co se tu pokoušíte" - no STYĎTE se chlapci.. 😉
(rozhodně na okresce v audi A6 Bi-Tdi zkoušíc vidět alespoň vzdalující se světla BMW 550d - by vám to SNAD došlo = možná byste se za své "textové perly" alespoň trochu "zastyděli" 😄
PPPS: Malý dotaz: Vy si (po těch letech) OPRAVDU myslíte že něco takového "jsem si prostě vymyslela"? 😉
Tady nejde o žádnou značku, ale tvoje dětinsky směšné teoretizování. Ta blbost cos tu už tolikrát napsala (viz má citace tebe) platí úplně stejně i při srovnání 535d s 550d. 😲 :😉
Jestli se snažíte říkat "bubost" té "okresce" tak byste se měl "krotit" (to "dětinské" a "teoretizování" to jste mluvil o kom? O sobě? 😉 ) - já totiž JEN "cituji" 😄
(pokud se pamatujete říkala jsem že NEvím jak to s motorem 50d je, no tak teď už VÍM)
..a ANO, samozřejmě že by stejná (podobná) slova (asi) platila pro srovnání 535d a 550d
PS: Jak jsem už několikrát napsala - ať jde o plnící tlaky nebo převodovky všechny bi-turbo konstrukce jsou si víceméně "rovné" (a týká se to i výkonově přece jen slabšího JAGUARu), "vše jinak" je naopak u tri-turba (a tak jako je ZCELA NEsmyslné jej porovnávat s M5, tak JE to první naftový motor kterému LZE říkat "sportovní" 😄
(pokud se pamatujete říkala jsem že NEvím jak to s motorem 50d je, no tak teď už VÍM)
..a ANO, samozřejmě že by stejná (podobná) slova (asi) platila pro srovnání 535d a 550d
PS: Jak jsem už několikrát napsala - ať jde o plnící tlaky nebo převodovky všechny bi-turbo konstrukce jsou si víceméně "rovné" (a týká se to i výkonově přece jen slabšího JAGUARu), "vše jinak" je naopak u tri-turba (a tak jako je ZCELA NEsmyslné jej porovnávat s M5, tak JE to první naftový motor kterému LZE říkat "sportovní" 😄
Jestli podobnou "bubost" píšeš z vlastní hlavy, nebo někoho doslova! (o čemž pochybuju, pokud je normální) cituješ, je v principu úplně jedno....
Na běžné okresce ti "bezmozek" může naopak ujet (pokud se u toho nazabije) i s o mnoho slabším vozem, než je výkonový rozdíl mezi 35d a 50d.
Dobře řízenou 535d bude na otevřené okresce kodokoli normální, s pudem sebezáchovy, předjíždět s 550d horko těžko a to ještě málokde/málokdy, což má k tvé jednoduše jasné formulaci nekonečně daleko.
Na běžné okresce ti "bezmozek" může naopak ujet (pokud se u toho nazabije) i s o mnoho slabším vozem, než je výkonový rozdíl mezi 35d a 50d.
Dobře řízenou 535d bude na otevřené okresce kodokoli normální, s pudem sebezáchovy, předjíždět s 550d horko těžko a to ještě málokde/málokdy, což má k tvé jednoduše jasné formulaci nekonečně daleko.
Bože to JE ale "VWykrucování"! 😄
Takže vám asi již DOŠLO že opravdu cituji (pochopitelně že ne doslovně 😉
Úhybný manévr/kličku s tím "bezmozkem" snad ani NEbudu komentovat (to s tím OPRAVDU NEmá co dělat) - jde o to že právě při takové jízdě (jakou "vyžaduje" okreska) je rozdíl mezi vozy NEJVĚTŠí (tam se nejvíc projeví zcela jiné pojetí/nastavení vozů, jiné naladění převodovky i výrazně jiný motor - který se opravdu NEodlišuje "jen jedním turbem" - jak zde opakavaně ZCELA CHYBNĚ "padá" - což je, myslím že to tak mohu říct, HRUBÁ CHYBA p. Vaverky).
Pokud jde o čisté zrychlování - tam až takové rozdíly nejsou (škoda že časy nebyly měřeny až do 250 km/h - to by rozdíly docela ZVĚTŠILO) - viz "seznam" který jsem níže uvedla.
Takže (nejen) "vaše sny" o tom že V6 230 kW a R6 280 kW jsou "tak trochu to samé", je to skoro "fantasmagorie" (rozměrů které jsem tu DLOUHO NEčetla - a to je "co říci" 😉
PS: Tak jako jsem pochválila místní text o Range Rover TDV8 4.4 musím dát :no: za zcela NEdostatečný text o tri-turbo motoru 50d, smutně "podpořený" dodatkem téhož autora u testu (povedeného) V6 Bi-TDi
Myslím že lze říci že ON je "zodpovědný" za tyto NEsmysly/"představy" mj. vámi presentované (chápu že "trochuzaslapený" fan0000ušek si to z jeho textů snad i mohl "vydedukovat" 😄
Není to (zdaleka) poprvé co zde bylo napsáno něco NE zrovna úplně objektivně, ale tohle je pro mne snad NEJvětší "zklamání" (i když páně JUNGMANNova "perla" o smyku (v C5 V6 Bi-turbo) číhajícím za každým patníkem je také TĚŽKO zapomenutelná :yes: 😉
Takže vám asi již DOŠLO že opravdu cituji (pochopitelně že ne doslovně 😉
Úhybný manévr/kličku s tím "bezmozkem" snad ani NEbudu komentovat (to s tím OPRAVDU NEmá co dělat) - jde o to že právě při takové jízdě (jakou "vyžaduje" okreska) je rozdíl mezi vozy NEJVĚTŠí (tam se nejvíc projeví zcela jiné pojetí/nastavení vozů, jiné naladění převodovky i výrazně jiný motor - který se opravdu NEodlišuje "jen jedním turbem" - jak zde opakavaně ZCELA CHYBNĚ "padá" - což je, myslím že to tak mohu říct, HRUBÁ CHYBA p. Vaverky).
Pokud jde o čisté zrychlování - tam až takové rozdíly nejsou (škoda že časy nebyly měřeny až do 250 km/h - to by rozdíly docela ZVĚTŠILO) - viz "seznam" který jsem níže uvedla.
Takže (nejen) "vaše sny" o tom že V6 230 kW a R6 280 kW jsou "tak trochu to samé", je to skoro "fantasmagorie" (rozměrů které jsem tu DLOUHO NEčetla - a to je "co říci" 😉
PS: Tak jako jsem pochválila místní text o Range Rover TDV8 4.4 musím dát :no: za zcela NEdostatečný text o tri-turbo motoru 50d, smutně "podpořený" dodatkem téhož autora u testu (povedeného) V6 Bi-TDi
Myslím že lze říci že ON je "zodpovědný" za tyto NEsmysly/"představy" mj. vámi presentované (chápu že "trochuzaslapený" fan0000ušek si to z jeho textů snad i mohl "vydedukovat" 😄
Není to (zdaleka) poprvé co zde bylo napsáno něco NE zrovna úplně objektivně, ale tohle je pro mne snad NEJvětší "zklamání" (i když páně JUNGMANNova "perla" o smyku (v C5 V6 Bi-turbo) číhajícím za každým patníkem je také TĚŽKO zapomenutelná :yes: 😉
A přitom stačilo napsat:
"Máte pravdu, doslovná citace to rozhodně nebyla, takovou blbost by totiž žádný normální člověk nemohl nikdy napsat."
Tu zbytečnou omáčku kolem toho, si nech pro svého Buřtíka, te ti ji snad sež.ere i s navijákem... 😉
"Máte pravdu, doslovná citace to rozhodně nebyla, takovou blbost by totiž žádný normální člověk nemohl nikdy napsat."
Tu zbytečnou omáčku kolem toho, si nech pro svého Buřtíka, te ti ji snad sež.ere i s navijákem... 😉
...a ZASE "vedle" - tohle normální VELMI znalý a zkušený člověk klidně napíše - NEchytejte se (zOOOOufale) mé konkrétní formulace, jde o PODSTATU..
..(a tou je) že rozdíl mezi tri-turbo R6 280 kW a bi-turbo V6 230 kW se NEJvíce projeví na okresce (a je to VELKÝ rozdíl, první druhému ujede "velmi snadno" - co TATO formulace, ta již "vyhovuje"? 😉
PS: Buřtík omáčky moc NEmusí + o autech "ví své" (spíš "malilinko" VÍCe než já..
..a vy a pár dalších DOHROMADY 😄
..(a tou je) že rozdíl mezi tri-turbo R6 280 kW a bi-turbo V6 230 kW se NEJvíce projeví na okresce (a je to VELKÝ rozdíl, první druhému ujede "velmi snadno" - co TATO formulace, ta již "vyhovuje"? 😉
PS: Buřtík omáčky moc NEmusí + o autech "ví své" (spíš "malilinko" VÍCe než já..
..a vy a pár dalších DOHROMADY 😄
Ovšem jestli to velmi snadné ujetí na okresce nebude spíš podvozkem. Vím, že jsi, Kylie, přímo bytostně přesvědčena, že je to hlavně motorem. Já však tvoje nadšení nesdílím. Na YT jde najít měření výkonu a výsledky rozhodně velikou převahu BMW neukazují. Napříkla😜 BMW 550d 360k a 695Nm. Audi 320k a 687Nm.
Je jich tam víc, ale všechny ukazují, že Audi ve skutečnosti překračuje údaje výrobce a bawor uváděného výkonu nedosahuje.
Je jich tam víc, ale všechny ukazují, že Audi ve skutečnosti překračuje údaje výrobce a bawor uváděného výkonu nedosahuje.
Je tu již hodně příspěvků = nechce se mi hledat kde přesně jsem to napsala (white label(ovi), že to jednoznačné ujetí má na svědomí NĚKOLIK věcí - a že třeba JEN (zcela) jiné naladění převodovky "by to zvládlo". ¨
Druhou věcí je samozřejmě výrazně výkonnější motor a třetí (to pořadí NEní "závazné" 😉 ) sama konstrukce vozu (podvozek 😄
PS: Oficiálních 50 kW je docela velký rozdíl - (a zřetelný i vámi psaných 360 vs 320) - jinak je skoro "legrace" sledovat zmínky jak letitý (asi) NEJlepší výrobce motorů se náhle VÝRAZNĚ "zhoršil", rsp. jeho motor má dle zdrojů "jedna paní povídala" skoro VÝRAZNĚ menší výkon než "ofic." udávaný + naopak bi-turbo TDi přesně naopak výkon VĚTŠÍ než "ofic" udávaný.. 😉
PPS: JÁ bych věřila (velmi) zkušenému profesionálovi, který vozy měl možnost porovnat - a myslím že dobře "vystihl" rozdíl mezi oběma vozy (V6 Bitrubo se POVEDLO, R6 Triturbo... mu na okresce JASNĚ odjede + je asi první naftou o které "lze" říkat že má sportovního ducha.. 😄
..a jejich přímé srovnání je tak trochu podobný NEsmysl jako srovnávat BMW benzín V8 4.4 M5 s BMW R6 3.0 tri-turbo nafta 😉
Druhou věcí je samozřejmě výrazně výkonnější motor a třetí (to pořadí NEní "závazné" 😉 ) sama konstrukce vozu (podvozek 😄
PS: Oficiálních 50 kW je docela velký rozdíl - (a zřetelný i vámi psaných 360 vs 320) - jinak je skoro "legrace" sledovat zmínky jak letitý (asi) NEJlepší výrobce motorů se náhle VÝRAZNĚ "zhoršil", rsp. jeho motor má dle zdrojů "jedna paní povídala" skoro VÝRAZNĚ menší výkon než "ofic." udávaný + naopak bi-turbo TDi přesně naopak výkon VĚTŠÍ než "ofic" udávaný.. 😉
PPS: JÁ bych věřila (velmi) zkušenému profesionálovi, který vozy měl možnost porovnat - a myslím že dobře "vystihl" rozdíl mezi oběma vozy (V6 Bitrubo se POVEDLO, R6 Triturbo... mu na okresce JASNĚ odjede + je asi první naftou o které "lze" říkat že má sportovního ducha.. 😄
..a jejich přímé srovnání je tak trochu podobný NEsmysl jako srovnávat BMW benzín V8 4.4 M5 s BMW R6 3.0 tri-turbo nafta 😉
Takže rozdíl v papírově udávaných + 50 kW a skutečně změřených + 29,5 kW (40 PS) je podle tebe nesmysl, protože jednomu pánovi to tak prostě nepřipadá. >😁
Takový rozdíl v podvozku (mezi 5er a A6), jaký bys sis tak moc přála, by mohl být v případě, že by A6 byla FWD a 5er RWD, ovšem v tomto případě se v obou případech jedná o 4x4, takže i tady si jaksi mimo realitu. 😉
Nesmíš číst jen to, co se ti líbí/hodí. Přečti si třeba aktuální Faster, kde porovnávají různá aktuální dieselová biturba, přičemž nejlépe jim v tom srovnání vychází V6 biTDI o kterém mimo jiné píší, že celkově (tedy i poměrem výkonu, ceny a spotřeby) poráží i 50d se třemi turby.
Takový rozdíl v podvozku (mezi 5er a A6), jaký bys sis tak moc přála, by mohl být v případě, že by A6 byla FWD a 5er RWD, ovšem v tomto případě se v obou případech jedná o 4x4, takže i tady si jaksi mimo realitu. 😉
Nesmíš číst jen to, co se ti líbí/hodí. Přečti si třeba aktuální Faster, kde porovnávají různá aktuální dieselová biturba, přičemž nejlépe jim v tom srovnání vychází V6 biTDI o kterém mimo jiné píší, že celkově (tedy i poměrem výkonu, ceny a spotřeby) poráží i 50d se třemi turby.
Ad první věta - ANO! 😄 Neb toho "pána" ZNÁM a lepšího v oboru abyste pohledal - s jakými že to info "pracujete" vy (typ "jedna paní povídala"? 😉
ad 2. věta - tady přece nejde o nějaká MÁ přání. Narozdíl od svých předchůdců je tato generace A6 již "zcela ok" - a pro běžné ježdění ve vozech NENí (vpodstatě - příliš) rozdíl (viz britský srovnávací test "normálních" 3litrů a naše diskuze k tématu... Něco jiného je když jedete "pilu" (říká se to tak, ne? 😉 ), tam pak již rozdíly v uložení motoru a přesném rozložení hmotnosti.. prostě v DETAILech MAJÍ vliv - a fyzice je JEDNO co je za znáček na kapotě...
(kdyby šlo o srovnání zadní vs přední pohon bylo bylo ULTRA jednoznačné, správně "tipujete" že pohon všech kol rozdíly/vlivy "omezí" - samozřejmě že NEvynuluje - jak byste si asi tak moc přál.. 😄
ad 3 odst. - čtu "všechno" - věřím/dám více na SVŮJ zdroj info - než třeba na místní pány JUNGMANNa či Vaverku ... chápu že vy "chcete" dát více spíš na NĚ 😉
PS: NEuvědomujete si jaká je tohle "komedie"??? 😄
Mně je FUK jestli vyhraje Jaguar (jako ty "obyč" 3litry) nebo "ten či onen" (proto jsem také klidně napsala, že ve srovnání BI-turbo konstrukcí/modelů vyhrává Audi A6 V6 Bi-tdi) - ale vaše (a nejen vaše) docela "absurdní" snaha mne (se? 😉 ) přesVWědčit že A6 Bi-Tdi se vyrovná výrazně silnějšímu atd. tri-turbu.... :yes: 😄
(ta "novinka" kdy do srovnání "započítáváte" cenu apod. - to už je fakt KOMEDIE.. 😉
..to bychom mohli dojít k tomu co jsem tu před časem napsala (nejen já), že NEJ- je BMW 320d - což, když do toho začnete "započítávat VŠEchno" asi opravdu je :yes: 😄
PPS: Pro mne a podle mne je stejně NEJlepší (a to myslím VÁŽNĚ!!!) vozem vyšší střední (ze VŠECH hledisek) Lexus GS 450h :yes: :yes: :yes: 😉
(NEvěřil byste oč je život "snazší" a navíc "pestřejší", když se NEmusíte omezovat jednou značkou/jedním výrobcem 😄
ad 2. věta - tady přece nejde o nějaká MÁ přání. Narozdíl od svých předchůdců je tato generace A6 již "zcela ok" - a pro běžné ježdění ve vozech NENí (vpodstatě - příliš) rozdíl (viz britský srovnávací test "normálních" 3litrů a naše diskuze k tématu... Něco jiného je když jedete "pilu" (říká se to tak, ne? 😉 ), tam pak již rozdíly v uložení motoru a přesném rozložení hmotnosti.. prostě v DETAILech MAJÍ vliv - a fyzice je JEDNO co je za znáček na kapotě...
(kdyby šlo o srovnání zadní vs přední pohon bylo bylo ULTRA jednoznačné, správně "tipujete" že pohon všech kol rozdíly/vlivy "omezí" - samozřejmě že NEvynuluje - jak byste si asi tak moc přál.. 😄
ad 3 odst. - čtu "všechno" - věřím/dám více na SVŮJ zdroj info - než třeba na místní pány JUNGMANNa či Vaverku ... chápu že vy "chcete" dát více spíš na NĚ 😉
PS: NEuvědomujete si jaká je tohle "komedie"??? 😄
Mně je FUK jestli vyhraje Jaguar (jako ty "obyč" 3litry) nebo "ten či onen" (proto jsem také klidně napsala, že ve srovnání BI-turbo konstrukcí/modelů vyhrává Audi A6 V6 Bi-tdi) - ale vaše (a nejen vaše) docela "absurdní" snaha mne (se? 😉 ) přesVWědčit že A6 Bi-Tdi se vyrovná výrazně silnějšímu atd. tri-turbu.... :yes: 😄
(ta "novinka" kdy do srovnání "započítáváte" cenu apod. - to už je fakt KOMEDIE.. 😉
..to bychom mohli dojít k tomu co jsem tu před časem napsala (nejen já), že NEJ- je BMW 320d - což, když do toho začnete "započítávat VŠEchno" asi opravdu je :yes: 😄
PPS: Pro mne a podle mne je stejně NEJlepší (a to myslím VÁŽNĚ!!!) vozem vyšší střední (ze VŠECH hledisek) Lexus GS 450h :yes: :yes: :yes: 😉
(NEvěřil byste oč je život "snazší" a navíc "pestřejší", když se NEmusíte omezovat jednou značkou/jedním výrobcem 😄
Nikdo (včetně mě) tu nikde nepsal, že by měla být A6 s V6 biTDI výkonnější/rychlejší, než 550d. To je tu od začátku jen a jen tvůj boj s větrnými mlýny a dobývání se do otevřených dveří, což je tvá velmi oblíbená činnost, kterou tu dokážeš provozovat do nekonečna.
Každý kdo 550d testoval/testuje/testovat bude, se pochopitelně neubrání i srovnání s biturbem (taky se kterým jiným triturbem by ho kdo mohl srovnat a nesrovnával se snad dřív běžně 30d s 35d, tak jaképak, že nemá smysl srovnávat triturbo s biturbem jen proto, že má o turbo víc), logicky častěji, než s 535d, právě s A6 V6 BiTDI, a to jednak proto, že Audi je přímá konkurence a je to také podobně relativní novinka.
A problém 550d vidí drtivá většina testérů v tom, že nemá (což by bylo ideální, ale není tomu tak) to lepší ze dvou různých světů, tedy na jednu stranu výrazně nižší provozní náklady, než u M5 apod. (pořizovaví cena, spotřeba/dojezd) ve spojení s výrazně vyšší výkonem a důrazem na určitý "fun factor", než u 535d/A6 V6 BiTDI. Výsledek je takový, že 550d je sice o poznání silnější/rychlejší, než vzpomínananá BiTurba, ale rozdíl je podstatně menší, než se od dalšího turba navíc čekalo a potvrzují to i měření, která dokazují, že výkonové rozdíly mezi biturbem a triturbem zůstávají z podstatné části jen na papíře. Když k tomu přičteme, že se 550d nijak zvlášť nepřiblížilo (ani nemohlo) k M5 vzpomínaným funfaktorem (samotné logo ///M k tomu opravdu nestačí), začne se každý racionálně uvažující člověk ptát, proč má dávat tolik peněz navíc za něco. co mi žádnou zásadní změnu proti biturbu nepřinese (teda kromě razantního nárůstu spotřeby nafty - viz testy) a do celkového charakteru M5 to bude mít pořád nekonečně daleko?
Takže logicky buď zvolím pragmatičtější přístup a beru pořád velmi! rychlý a přesto cenově mnohem schůdnější a k tomu i podstatně hospodárnější biturbodiesel, nebo jdu raději rovnou do benzínu, tedy do skutečné M5 se vším, co k tomu patří. 😉
Každý kdo 550d testoval/testuje/testovat bude, se pochopitelně neubrání i srovnání s biturbem (taky se kterým jiným triturbem by ho kdo mohl srovnat a nesrovnával se snad dřív běžně 30d s 35d, tak jaképak, že nemá smysl srovnávat triturbo s biturbem jen proto, že má o turbo víc), logicky častěji, než s 535d, právě s A6 V6 BiTDI, a to jednak proto, že Audi je přímá konkurence a je to také podobně relativní novinka.
A problém 550d vidí drtivá většina testérů v tom, že nemá (což by bylo ideální, ale není tomu tak) to lepší ze dvou různých světů, tedy na jednu stranu výrazně nižší provozní náklady, než u M5 apod. (pořizovaví cena, spotřeba/dojezd) ve spojení s výrazně vyšší výkonem a důrazem na určitý "fun factor", než u 535d/A6 V6 BiTDI. Výsledek je takový, že 550d je sice o poznání silnější/rychlejší, než vzpomínananá BiTurba, ale rozdíl je podstatně menší, než se od dalšího turba navíc čekalo a potvrzují to i měření, která dokazují, že výkonové rozdíly mezi biturbem a triturbem zůstávají z podstatné části jen na papíře. Když k tomu přičteme, že se 550d nijak zvlášť nepřiblížilo (ani nemohlo) k M5 vzpomínaným funfaktorem (samotné logo ///M k tomu opravdu nestačí), začne se každý racionálně uvažující člověk ptát, proč má dávat tolik peněz navíc za něco. co mi žádnou zásadní změnu proti biturbu nepřinese (teda kromě razantního nárůstu spotřeby nafty - viz testy) a do celkového charakteru M5 to bude mít pořád nekonečně daleko?
Takže logicky buď zvolím pragmatičtější přístup a beru pořád velmi! rychlý a přesto cenově mnohem schůdnější a k tomu i podstatně hospodárnější biturbodiesel, nebo jdu raději rovnou do benzínu, tedy do skutečné M5 se vším, co k tomu patří. 😉
Nu MÉ rozhodování je (ještě) "jednodušší - já vybírám mezi Alpina B5 V8 4.4 Bi-turbo (kterému dávám přednost před M5) a Lexus GS V6 3,5+el. 450h (kterému dávám přednost před "nabušenými" 3litrovými naftami + navíc na okruhu zvládne být stejně rychlý jako výše zmíněna Alpina. Mým vítězem v kombinaci pořizovací ceny + spotřeby + výkonu = (jednoznačně) Lexus GS 450h 😄
PS: Zajímala by mne (pravdivá) odpověď na BUŘTÍKovu otázku proč u toho tri-turba nepatrně nezvedli objem (3,2 - 3,3), což by motoru asi mohlo i docela HODNĚ "pomoci" (byť by výkon třeba zůstal zachován..) - to se ale asi nikdy NEdozvíme..
PS: Zajímala by mne (pravdivá) odpověď na BUŘTÍKovu otázku proč u toho tri-turba nepatrně nezvedli objem (3,2 - 3,3), což by motoru asi mohlo i docela HODNĚ "pomoci" (byť by výkon třeba zůstal zachován..) - to se ale asi nikdy NEdozvíme..
Odkazy na JPP (jedna paní povídala):
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
No ty se tu objevily již několikrát - já dám (podstatně) víc, na text "na úrovni" od špičkového profesionála :yes: ;😄
PS: Třeba bychom JNAK volili i při volbách - v česku se teď prý VÝBORNĚ (už ZASE) daří komunistům.. 😉
PS: Třeba bychom JNAK volili i při volbách - v česku se teď prý VÝBORNĚ (už ZASE) daří komunistům.. 😉
Nějak nechápu co tím chceš říct? Jako, že dáš víc na text nějakého profesionála než na skutečné hodnoty naměřené na brzdě u skutečných vozů??? Kdo je ten "profesionál"? To mě vážně zajímá - rád bych znal toho, jehož vyjádření má vyšší vypovídací hodnotu než naměřené hodnoty ;-\ .
Aha - TAM bude ten problém! Až ty hodnoty naměří "někdo konkrétní" (alespoň nějaká německá redakce - třeba) tak jim budu věříit. Rozhodně NEdám na každou "reklamu" na YouTube 😉
(a naměřené hodnoty zrychlení, byť "jen do 200 km/h" jsem níže uvedla.. (od 530d po 550d)
.. proč chcete (konkrétní) jméno? Já ho řadím třeba asi NAD všechny místní redaktory (i když třeba článek o Range Rover TDV8 byl VÝBORNĚ napsaný.. :yes: 😄
(a naměřené hodnoty zrychlení, byť "jen do 200 km/h" jsem níže uvedla.. (od 530d po 550d)
.. proč chcete (konkrétní) jméno? Já ho řadím třeba asi NAD všechny místní redaktory (i když třeba článek o Range Rover TDV8 byl VÝBORNĚ napsaný.. :yes: 😄
Jo - přesně tam je ten problém. Názor virtuální osoby je "pravdivější" než naměřené hodnoty na brzdě. Přesněji řečeno, pokud by to odbrzdila ta nejspíš německá virtuální superosoba (zřejmě tak, že by sedl za volant, rozjel se s plným a na základě svého pocitu prohlásil, že auto má tolik a tolik koní), tak to bude rozhodně relevantnější údaj než z odbrzdění a YT. A navíc ty videa přece pochází z firem podřadných zemí (čr a polsko), že? No vidím, že ty budeš mít vždy svou pravdu a nikdo (kromě tvého poloboha) s tím nic neudělá. Hodně mi, Kylie, připomínáš mou kolegyni z práce. Máte hodně společného. Obě jste atraktivní bloncky a obě máte poslední slovo a svou pravdu. Pokud by řekla, že 1+1 jsou 3, tak ji nikdo nepřesvědčí o tom, že nemá pravdu. Ona ji totiž má vždy. Stejně jako ty 😉 .
Tak ještě jednou, VIRTUÁLNÍ (nafilmovat se dá cokoli) jsou (naopak) ta měření na která dáváte odkaz (vy snad tušíte "co to kdo to"? 😉) - naprosto NE"virutální" reálná (v oboru respektovaná) je osobnost o které mluvím já (zcela konkrétní jsou i naměřené časy vozů 530d,535d, A6 Bi-Tdi a 550d) - popravdě NEvím kdo lepší by měl vozy porovnávat (snad možná "k tomu navíc" i nějaký "profi" jezdec..), nicméně porovnání (víceméně) ODPOVÍDÁ údajům automobilek (což nijak NEznamená že by BiTDi mělo být špatné auto, špatný motor - popravdě zřejmě je momentálně NEJlepším bi-turbo naftovým 3litrem! - velká škoda "odstoupení" MERCEDESu z vývoje..
K vašemu HLOUPÉMU (byť velmi rozšířenému) nacionalismu - NEmám nejmenší problém brát info od SERIOZNÍCH českých zdrojů - Tom Hyan, Jan Koubek, Martin Vaculík (je to stejné jako s s auty - jde o KONKRÉTNí model/motorizaci - myslet si o celých "značkách" že ty jsou skvělé a ty zas naopak bývá "pěkná bubost"
Jestli tím "polobohem" myslíte "v oboru respektovanou osobnost" - tak ANO, (velmi Velmi VELMi) málokdy se mýlí - (a tohle NEbude vtip ani "nadsázka") svými znalostmi/schopnostmi PŘEvyšuje místní redakci (komplet 😉 - byť autor co psal onen test RR TDV8 + tento A6 Bi-TDi se mi docela "líbí" - drží slušný "standard" :yes:
Děkuji za "atraktivní" - ale v tomto případě je to maličko "jinak" (tedy NAOPAK - "svou" pravdu máte vy, já pracuji se seriozním a jasným zdrojem info). POPRAVDĚ jsem zpočátku říkala že NEvím jak to s tri-turbem 50d je; teď jsem byla od DVOU znalých informována (a jeden z nich je opravdu "oborový polobůh" - abych vás citovala 😉 ), takže věřím JEJICH názoru, tri-turbo R6 280 kW je o dost lepší než bi-turbo V6 230 kW (a jen samotné "jiné" naladění převodovky ZF8 v BMW si zaslouží :yes: :yes: :yes: 😄
PS: A ještě jednu drobnost - co říkáte na to, že během těch (JJP) měření (no možná spíš "MDPV" - Made in Doma Po Večerech") - na pár z nich zde padly odkazy, byly naměřeny dost RŮZNÉ hodnoty? Tak CO teď? Budeme brát tu NEJlepší, tu NEJhorší, spočítáme průměr...? 😉
K vašemu HLOUPÉMU (byť velmi rozšířenému) nacionalismu - NEmám nejmenší problém brát info od SERIOZNÍCH českých zdrojů - Tom Hyan, Jan Koubek, Martin Vaculík (je to stejné jako s s auty - jde o KONKRÉTNí model/motorizaci - myslet si o celých "značkách" že ty jsou skvělé a ty zas naopak bývá "pěkná bubost"
Jestli tím "polobohem" myslíte "v oboru respektovanou osobnost" - tak ANO, (velmi Velmi VELMi) málokdy se mýlí - (a tohle NEbude vtip ani "nadsázka") svými znalostmi/schopnostmi PŘEvyšuje místní redakci (komplet 😉 - byť autor co psal onen test RR TDV8 + tento A6 Bi-TDi se mi docela "líbí" - drží slušný "standard" :yes:
Děkuji za "atraktivní" - ale v tomto případě je to maličko "jinak" (tedy NAOPAK - "svou" pravdu máte vy, já pracuji se seriozním a jasným zdrojem info). POPRAVDĚ jsem zpočátku říkala že NEvím jak to s tri-turbem 50d je; teď jsem byla od DVOU znalých informována (a jeden z nich je opravdu "oborový polobůh" - abych vás citovala 😉 ), takže věřím JEJICH názoru, tri-turbo R6 280 kW je o dost lepší než bi-turbo V6 230 kW (a jen samotné "jiné" naladění převodovky ZF8 v BMW si zaslouží :yes: :yes: :yes: 😄
PS: A ještě jednu drobnost - co říkáte na to, že během těch (JJP) měření (no možná spíš "MDPV" - Made in Doma Po Večerech") - na pár z nich zde padly odkazy, byly naměřeny dost RŮZNÉ hodnoty? Tak CO teď? Budeme brát tu NEJlepší, tu NEJhorší, spočítáme průměr...? 😉
Ono se těm komunistům nedaří až tak, jak to podle posledních výsledků voleb vypadá. Prostě voliči komunistů chodí obecně poctivě k volbám, kdežto drtivá většina těch, co by komunisty nevolila, k volbám nechodí vůbec...
Kdo tohle auto vyzkouší, toho jednoduše jeho kvality přesvědčí.
Design exteriéru vypilovaný, interiér nejlepší ve třídě, tomu všemu sekunduje špičková motorizace a skvělé jízdní výkony. Vše je sladěno do harmonického celku, který navrch nestojí až takový balík. 😉 :yes:
Design exteriéru vypilovaný, interiér nejlepší ve třídě, tomu všemu sekunduje špičková motorizace a skvělé jízdní výkony. Vše je sladěno do harmonického celku, který navrch nestojí až takový balík. 😉 :yes:
2,1 mega - je to je za harmonický vůz s 230 KW opravdu zadarmo, no akorát že za ty prachy můžu mít neharmaonický vůz s 350 KW a ještě mi zbyde 700 táců na benzín >😁
Rétorikou Billa Gatesa: nikto by nemal potrebovať viac ako 230 kw 😉
a za 1,7 mega už je o něco více harmonický vůz s 283 KW který se dokonce řadí mezi prémiové vozy, narozdíl od toho neharmonického.
No akorát sou oba v benzínu, ale ono než se projezdí 700 resp. 400 tis v rozdílu mezi spotřebou naftáku a benzínu, tak to chvíli trvá, zejména k přihledínutí k faktu, že benzín je aktuálně zas o 1 kč na litru levnější než nafta >😁 >😁 >😁
No akorát sou oba v benzínu, ale ono než se projezdí 700 resp. 400 tis v rozdílu mezi spotřebou naftáku a benzínu, tak to chvíli trvá, zejména k přihledínutí k faktu, že benzín je aktuálně zas o 1 kč na litru levnější než nafta >😁 >😁 >😁
Benzín je v česku lacnejší ako nafta? Zaujímavé.
Jojo, sem v pátek tankoval: 33,90 N95 a 34,90 nafta >😁
Už se to zas otočilo no, jako už po několikáté.
Už se to zas otočilo no, jako už po několikáté.
Je tato diskuze vůbec dnešní a místní? Už nepamatuju dobu, kdy a kde na totemech u čerpaček svítil benzín za 34 😄
Jezdíš ke špatným čerpačkám >😁
To je celé. Jinak je to velmi aktuální hodnota >😁 Pravda sou benzínky kde to stojí klido pído o 3 i 4 kačky na litru víc.
Anejen N95, to samý s E85 i naftou.
A nejlepší je natakovovat prémiový benzín (tedy nějaký ten racing a stooktan atd na zapadlé zančkové pumpě v kotěhůlkách, to tuhle udělal známej. Shell V-Power racing, mno zřejmě mají u tohoto paliva tkaovou výtoč za měsíc co frektevtovaná pumpa u obyčejný N95 za hodinu >😁 >😁
A vysolil za litr 40 kaček a auto skoro nejelo 😄))
To je celé. Jinak je to velmi aktuální hodnota >😁 Pravda sou benzínky kde to stojí klido pído o 3 i 4 kačky na litru víc.
Anejen N95, to samý s E85 i naftou.
A nejlepší je natakovovat prémiový benzín (tedy nějaký ten racing a stooktan atd na zapadlé zančkové pumpě v kotěhůlkách, to tuhle udělal známej. Shell V-Power racing, mno zřejmě mají u tohoto paliva tkaovou výtoč za měsíc co frektevtovaná pumpa u obyčejný N95 za hodinu >😁 >😁
A vysolil za litr 40 kaček a auto skoro nejelo 😄))
Když nádrž na benzínce aditivolali půl kubíkem vody, není divu 😄 jinak obecně mi přijde tankovat vysokooktanový benzín do auta, které na to není uzpůsobené, jako zbytečnost. A musím říct, že poslední dobu jsem tankoval aditivovaný optimal 95 na EOil a paráda, spotřeba při ne úplně ideálním typu provozu (krátké jízdy, více město, nižší venkovní teploty) jako v létě s lehkou nohou na delších štrekách, se*u na FuelSave (který mi sice v nádrži čvachtá nyní) 😄
Nemuseli ani aditovat, stačí aby ten benzín v tom tanku ležel patřičně dlouhou dobu -popř. bblě vyčistili tu nádrž.
Jo na fuel saver sem jel z Brna do Prahy.
To bylo úspora panečku. NULA NULA NIC >😁
to je tak když vedle sebe sou OMV a SHELL a v okruhu 20ti km žádná další pumpa.
Jo na fuel saver sem jel z Brna do Prahy.
To bylo úspora panečku. NULA NULA NIC >😁
to je tak když vedle sebe sou OMV a SHELL a v okruhu 20ti km žádná další pumpa.
No jo, FuelSave 😄 ale třeba jsi toho natankoval málo, v informacích stojí, že nádrž musí mít minimálně 60 litrů (předpokládám, že musí být plná FuelSavu a nekontaminovaná žádným svinstvem od, třeba, OMW 😄 ), abys zaznamenal litrovou úsporu. Já jsem byl tedy vždy skeptický, co se týče neznačkových čerpaček, jednou jsem nabral právě na EOile běžný natural 95 a na tu nádrž jsem ujel podstatně míň za docela solidních podmínek, než na třeba tehdejší natural od Shellu za velice špatných podmínek, dnes už ale jedině aditivované palivo z EOilu 😄
Nádrž byla skoro prázdná (svítila rezerva) a natankoval sem tam právě asi 60 litrů.... A nic...
Mi když začne svítit rezerva, ujedu ještě hrubě přes 200 km, čili nádrž zdaleka ne prázdná, ale taky se mi nezdá, že bych ušetřil na nádrži i jenom půl litru s Fuelsavem, a to jsem ho bral docela často ;-\
To prezentujete ako by fuel save bol nejaký top notch aditivovaný benzín za ťažký príplatok. Však je to obyčajná 95-ka za obyčajnú cenu. Neviem čo tam hľadáte.
>😁 >😁 >😁
To víme taky, akorát sem byl jednou prostě nucen natankovat na Shellu, tak sem tohle zkusil, no.
To víme taky, akorát sem byl jednou prostě nucen natankovat na Shellu, tak sem tohle zkusil, no.
Když Shell tak JEDINĚ (nový) Nitro + :yes: :yes: :yes: 😉
no lepší je místo slavnýho shellu nalít do nádrže aditiva třeba od Sonaxu či STP
Výsledek stejnej, vydrží to dýl a stojí to výrazně méně
Výsledek stejnej, vydrží to dýl a stojí to výrazně méně
Ano - aditiva jsem se v česku naučila používat (Sonax je výborný, slušné je WYNN´S, špatné ale není ani levné české Vif), nicméně Nitro + je přece jen "jinde" (samozřejmě pokud není "naředěn" - což se jistě také "stává" 😐
Opět teoretizuješ? Řádně namasírovaná reklamou shellu? Měla bys víc číst testy - nejen aut, ale i paliv. Potom bys věděla, že české paliva shell jsou dávno "profláknuté".
A teď do mě - už se těším 😉 >😁 .
A teď do mě - už se těším 😉 >😁 .
No NAPSAL jste (mi) NEsmysl.. ale spíš jen "uvedu na pravou míru" 😄
NEzajímají mne česká ("masově") pančovaná paliva. Mluvím o palivu Shell Nitro+ jako takovém - a to JE výborné (spolu MaxMotion od ÓMV a Ultimate od Aral ... a cokoliv od BP když měli prů...er s tou ropnou skvrnou - to prodávali FANTASTICKÉ palivo 😉 ) reálně NEJlepší jako na (evropském) trhu je. Náhodu ZNÁM testy paliv (od Martina Vaculíka - nejznalejšího českého automobilového redaktora) - včetně srovnání českých vzorků s německými, slovenskými, rakouskými či polskými (české většinou dopadají nejhůř...
PS: Takže pokud někdo jezdí JEN po (maličkém) česku, tak rozhodně MÁ smysl používat aditiva (tak jako jsem se to v česku naučila já - JAK JSEM NAPSALA) - pokud náhodou zajedete "k nám" (nebo i někam úúúplně jinam), aditiva jsou víceméně zbytečná a doporučuji vyzkoušet některé (kterékoli) z výše uvedených "prémiových" paliv :yes: 😄
NEzajímají mne česká ("masově") pančovaná paliva. Mluvím o palivu Shell Nitro+ jako takovém - a to JE výborné (spolu MaxMotion od ÓMV a Ultimate od Aral ... a cokoliv od BP když měli prů...er s tou ropnou skvrnou - to prodávali FANTASTICKÉ palivo 😉 ) reálně NEJlepší jako na (evropském) trhu je. Náhodu ZNÁM testy paliv (od Martina Vaculíka - nejznalejšího českého automobilového redaktora) - včetně srovnání českých vzorků s německými, slovenskými, rakouskými či polskými (české většinou dopadají nejhůř...
PS: Takže pokud někdo jezdí JEN po (maličkém) česku, tak rozhodně MÁ smysl používat aditiva (tak jako jsem se to v česku naučila já - JAK JSEM NAPSALA) - pokud náhodou zajedete "k nám" (nebo i někam úúúplně jinam), aditiva jsou víceméně zbytečná a doporučuji vyzkoušet některé (kterékoli) z výše uvedených "prémiových" paliv :yes: 😄
Naprostý souhlas až na ten nesmysl - psal jsem o českých palivech, tedy i českém shellu.
Mrzí mne že v česku je to JINAK než ve "zbytku" Evropy... 😉
32,90 N95 a 34,90 Diesel.
No hezký, hezký, třeba se dočkáme i 31,90 N95 a 34,90 Diesel. To budou protažený xichtíky, hehehe
No hezký, hezký, třeba se dočkáme i 31,90 N95 a 34,90 Diesel. To budou protažený xichtíky, hehehe
Kam na to chodíš, tady (na Moravě) je nafta stále cca korunu pod benálem (zrovna včera večer jsem tankoval)... 😉
Hm, docela síla, já bral včera za 37 aditivovaný optimal od e-oilu, natural byl za 36,50 8-s
To se nemáš, 3,60 na litru je celkem brutus >😁
Jo no, jet natankovat do prahy se ale kvůi tomu ještě pořád nevyplatí 😄
No to ne, možná spíš do polska nebo rakouska, podle toho kam to má kdo z moravy blíž.
Jako že tam všichni co bydlí blízko hrnaic jezdí.
Ale Kalousek si mele zarputile scou, co na tom že na spotřební dani za naftu vybral az lonský rok méně jako za 2010 >😁 Nafta je tu skoro nejdražší v evropě >😁 >😁
A jestli se rozvřeou nůžky mezi benzínem a naftou víc, bude sranda
Jako že tam všichni co bydlí blízko hrnaic jezdí.
Ale Kalousek si mele zarputile scou, co na tom že na spotřební dani za naftu vybral az lonský rok méně jako za 2010 >😁 Nafta je tu skoro nejdražší v evropě >😁 >😁
A jestli se rozvřeou nůžky mezi benzínem a naftou víc, bude sranda
Já to mám všude daleko 😄 nejblíž do rakous, tak 50-60 km, ale jet tam jenom pro palivo, to je nesmysl. Projedu mnohem víc, než ušetřím a taky to stojí nějaký čas, který můžu trávit jinak..třeba prokrastinací na auto.cz 😄
Ještě vytáhni něco z bazáru. :-! :no:
Nemusím, obojí sou funglovky.
>😁
>😁
Až na jednu pro tebe zcela nepodstatnou věc, že krom papírového výkonu motoru se nemůžou prakticky vůbec ničím jiným rovnat. :-!
No já myslím že zrychlením a maximálkou vcelku v pohodě, na okruhu bych to na zásadní prohru taky neviděl.
No a v případě Jaguaru XF, což je ten druhý vůz bych to neviděl ani na záasdní prohru v interiéru. >😁
No a v případě Jaguaru XF, což je ten druhý vůz bych to neviděl ani na záasdní prohru v interiéru. >😁
Ty seš jak malý děcko. Ty taky zajímá jen to, kolik to nejvíc jede.
Máš pravdu podstatný sou jiný věci, zejména co to má ve standardu😒br />
servorízení s promenlivým úcinkem v závislosti na rychlosti jízdy - mělyl už auta před 10ti lety
, elektronický stabilizacní program vcetne ABS,ASR a EDS - má dneska i nižší střední
(, airbagy ridice a spolujezdce vcetne bocních a hlavových( - standard u týhle třídy
kontrola zapnutí bezpecnostních pásu
- hahaha to má i autíčko za 150 tis
( pozinkovaná karosérie s 12letou zárukou proti prorezivení - hmm Audi dalo 12 let no a? tak dlouho to jeden majitel nikdy mít nebude
, detská pojistka(, tríbodové bezpecnostní pásy(, bezpecnostní sloupek rízení - opět mají autíčka za 1/10 ceny
, systém Start-stop( má dneska kdekdo
lékárnicka a trojúhelník - výbava za 600 Kč,
elektromechanická parkovací brzda - taky nic unikátního
tempomat - měly auž auta před 40ti lety
, MMI rádio vcetne 6,5" barevného displeje, CD mechaniky a 8 reproduktoru
, síte - konkurence má 7" nebo i větší a dotykovej
a 12voltová zásuvka v zavazadlovém prostoru, dva integrované držáky nápoju
ve stredové konzoli vpredu, - to sem měl i ve Stratusu z roku 95
komfortní automatická klimatizace 2zónová s analogovými ovladacI,- tak analogový ovladače 2 zonový klimy mělo 04 300C za povolinu co stojí tohle
sloupek rízení podélne a výškove nastavitelný, multifunkcní volant ve 4ramenném designu - má dneska všechno mimo nejlevněší prdítka
(s pádly razení pro Bi-turbo), - pádla si jdou připlatit i jinde
adaptivní brzdová svetla, deštový a svetelný sensor, xenonové svetlomety vnejší zpetná zrcátka elektricky nastavitelná a vyhrívaná - až na adaptivní brzdový světla opět mělo i 04 300C v základu
standardní sedadla, vpredu manuálne vyškove nastavitelná, - manuálně stavitelná sedadal v káře týhle třídy? HEHEHE, HAHAHA
upevnení detské sedacky ISOFIX pro vnejší zadní sedadla, 5 hlavových operek, strední loketní operka vpredu a vzadu - to měl i mu 01 Sebring
Opravdu přestižní standartní výbava, kdy to má věci který měly auta před 8-10 lety v základu. A za menší cenu. A to tehdá auta stála více než dneska.
Takže abych měl něco spešl, musím si jít připlácet.
, elektronický stabilizacní program vcetne ABS,ASR a EDS - má dneska i nižší střední
(, airbagy ridice a spolujezdce vcetne bocních a hlavových( - standard u týhle třídy
kontrola zapnutí bezpecnostních pásu
- hahaha to má i autíčko za 150 tis
( pozinkovaná karosérie s 12letou zárukou proti prorezivení - hmm Audi dalo 12 let no a? tak dlouho to jeden majitel nikdy mít nebude
, detská pojistka(, tríbodové bezpecnostní pásy(, bezpecnostní sloupek rízení - opět mají autíčka za 1/10 ceny
, systém Start-stop( má dneska kdekdo
lékárnicka a trojúhelník - výbava za 600 Kč,
elektromechanická parkovací brzda - taky nic unikátního
tempomat - měly auž auta před 40ti lety
, MMI rádio vcetne 6,5" barevného displeje, CD mechaniky a 8 reproduktoru
, síte - konkurence má 7" nebo i větší a dotykovej
a 12voltová zásuvka v zavazadlovém prostoru, dva integrované držáky nápoju
ve stredové konzoli vpredu, - to sem měl i ve Stratusu z roku 95
komfortní automatická klimatizace 2zónová s analogovými ovladacI,- tak analogový ovladače 2 zonový klimy mělo 04 300C za povolinu co stojí tohle
sloupek rízení podélne a výškove nastavitelný, multifunkcní volant ve 4ramenném designu - má dneska všechno mimo nejlevněší prdítka
(s pádly razení pro Bi-turbo), - pádla si jdou připlatit i jinde
adaptivní brzdová svetla, deštový a svetelný sensor, xenonové svetlomety vnejší zpetná zrcátka elektricky nastavitelná a vyhrívaná - až na adaptivní brzdový světla opět mělo i 04 300C v základu
standardní sedadla, vpredu manuálne vyškove nastavitelná, - manuálně stavitelná sedadal v káře týhle třídy? HEHEHE, HAHAHA
upevnení detské sedacky ISOFIX pro vnejší zadní sedadla, 5 hlavových operek, strední loketní operka vpredu a vzadu - to měl i mu 01 Sebring
Opravdu přestižní standartní výbava, kdy to má věci který měly auta před 8-10 lety v základu. A za menší cenu. A to tehdá auta stála více než dneska.
Takže abych měl něco spešl, musím si jít připlácet.
Optám se tě na snad jednoduchou věc.
Je potřeba psát tak dlouhé, nesmyslné a zbytečné příspěvky, jak to zde předvádíš?
Nejsi schopen shrnout své myšlenky do několika úderných vět? Ne? 8-s :no😒br />
PS: To co jsi tu předvedl je variace na téma "auto už bylo vymyšleno dávno". Ano, všichni to tu víme, a není tedy nutno to sem pořád psát.
Je potřeba psát tak dlouhé, nesmyslné a zbytečné příspěvky, jak to zde předvádíš?
Nejsi schopen shrnout své myšlenky do několika úderných vět? Ne? 8-s :no😒br />
PS: To co jsi tu předvedl je variace na téma "auto už bylo vymyšleno dávno". Ano, všichni to tu víme, a není tedy nutno to sem pořád psát.
Jo stačilo to shrnout do jedný věty - že tuhle výbavu, co má audi v roce 2012 ve standartu mělo až na pár vyjimek auto za půlku před 8-10 ti lety.
A to co je v testovaném voze za příplatek mi taky v ničem unikátní nepřijde.
Já ti to schválně rozepsal, abys viděl jaké dechberoucí prvky nabízí prémie.
Stejně jako byl decberoucí parkovací asistent u 2010 VW Phaeton: skládal se se sklopných zrcátek při couvání, senzorů v nárazníku a pípátka s lištou diod, které blikaly různou barvou podle vzdálenosti překážky.
To je inovace. To mělo 04 300c za třetinovou cenu taky. VW to hrdě nabízel v roce 2010 a někde i v roce 2011 v prestižní limuzíně zatímco pomalu i v Aygu byla parkovací kamera.
A to co je v testovaném voze za příplatek mi taky v ničem unikátní nepřijde.
Já ti to schválně rozepsal, abys viděl jaké dechberoucí prvky nabízí prémie.
Stejně jako byl decberoucí parkovací asistent u 2010 VW Phaeton: skládal se se sklopných zrcátek při couvání, senzorů v nárazníku a pípátka s lištou diod, které blikaly různou barvou podle vzdálenosti překážky.
To je inovace. To mělo 04 300c za třetinovou cenu taky. VW to hrdě nabízel v roce 2010 a někde i v roce 2011 v prestižní limuzíně zatímco pomalu i v Aygu byla parkovací kamera.
Je spusta věcí, co se už montovaly dávno, a mnohdy do vozů o třídu, či třeba dvě, níže.
Rozdíl je ale v tom, že provedení, zpracování, materiály té výbavy jsou třídně a postupem doby naprosto jinde.
Z tebe jde cítit jedna věc, že jsou pro tebe "kožené sesle" prostě "kožené sesle" a rozdíl mezi nima není žádný. A já říkám je a velký.
Rozdíl je ale v tom, že provedení, zpracování, materiály té výbavy jsou třídně a postupem doby naprosto jinde.
Z tebe jde cítit jedna věc, že jsou pro tebe "kožené sesle" prostě "kožené sesle" a rozdíl mezi nima není žádný. A já říkám je a velký.
Vono je podstatný jak se na těch seslích sedí....Už sem seděl na seslích v autě co stálo 800 tis i v autě co stálo 3,5 mega.
Rozdíl bych v tom kolik směry ty sesle jdou nastavit ale pokud se ti podařilo najít optimální pozu v obou, sedělo se na tom stejně.
Samozřejmě je rozdíl v kvalitě materiálů mezi autem za 400 tis a autem za 2mega, ale speciálně ten rozdíl mezi generacema je někdy k neprospěchu těch nových aut. Co se týče kvality materiálů i trvanlivosti.
Rozdíl bych v tom kolik směry ty sesle jdou nastavit ale pokud se ti podařilo najít optimální pozu v obou, sedělo se na tom stejně.
Samozřejmě je rozdíl v kvalitě materiálů mezi autem za 400 tis a autem za 2mega, ale speciálně ten rozdíl mezi generacema je někdy k neprospěchu těch nových aut. Co se týče kvality materiálů i trvanlivosti.
Neměj obavy, že by Audi něco neudělalo líp, než to někdy dřív bylo.
Teď mne neber za péro, opomeň různé restrikce ze strany zákonů a vyhlášek.
Teď mne neber za péro, opomeň různé restrikce ze strany zákonů a vyhlášek.
Nevím jak audi, ale obecně se dneska šetří kde může a výrobky už se nedělaj tak poctivě a kvalitně jako dřív.
Kdyby dělaly, neměly by firmy co dělat a taky by to stálo jiný peníze.
Kdyby dělaly, neměly by firmy co dělat a taky by to stálo jiný peníze.
Co je to za příspěvek? A konkurence nabízí něco navíc ve standardu? U BMW zaplatíš za 550D DVA MILIONY KORUN a nedostaneš ani vyhřívaná sedadla, ani parkovací senzory. Přestaňte už tak plivat na koncernová auta, mně to přijde, že jako čím víc obdivuju BMW nebo JAGUAR, tím více jsem na těchto diskuzích chlap nebo kylie. BMW, AUDI, MERCEDES, JAGUAR i LEXUS mají špičková auta přes své modelové řady. Něco se nepovede pochopit BMW (odfláknuté zpracování interiéru a levné materiály), něco se nepovede nastavit u JAGUARU (místo na sedadlech i při velkých rozvorech), něco se nedaří AUDI (kyliin tříturbový skvost), ale obecně jsou tyto značky TOP v automobilovém světě. AUDI má u mě velké PLUS za obrovskou snahu se dostat do vod BMW a MERCEDESu už celá desetiletí a teď se jim daří kvalitou dokonce tuto konkurenci porážet, ale podle zdejších diskutérů jsem asi totální koncernowvý fanatik. A že test dopadl takto pozitivně? No a co? Kdyby něco bylo téměř dokonalé, musíme to za každou cenu hanit? Já věřím i nespokojenosti v testu 550D. Já jsem jel minulý týden v 640D (což je něco jiného) a že bych byl unešen výkonem, to ani náhodou.
Hlavně v porovnání s posledně testovaným superbem tahle audina až tak draze opravdu nepůsobí, i když ten byl napěchovám snad vším, co šlo. No a tohle je (hlavně v kombíku) moc povedené :yes:
Píšete, že 5,4 je o 3 desetiny méně, než udává výrobce. Ten udává 5,1, takže bych řekl, že to je o 3 desetiny více. A zároveň je zrychlení za 5,4 o 1 desetinu méně, než "emko" od bavoráku. To má udávané zrychlení 4,7 (o skutečném zrychlení jsem se v testu tady nedočetl). Nemáte to v tom, milá redakce, trochu hokej?
Rad bych veril, ze je to omyl...
Ale spis si myslim, ze se zase snazi podsouvat trochu vylepsenou skutecnost.
Ale spis si myslim, ze se zase snazi podsouvat trochu vylepsenou skutecnost.
Já chci věřit tomu, že to byl omyl. Ale po přečtení M550d a hned na to a6 BiTDi jsem dostal pocit, že to bávo je jako fakt velice průměrné ve všech ohledech a že to audi, to je tedy revoluce, na co šáhne, to udělá dobře.
Ano - bohužel ANO ;-\
Jsem rád, žes konečně prozřela a dokážeš to i přiznat >😁 .
Ty ses dnes špatně vyspal nebo co?
Já se vyspala (moc) DOBŘE 😄
PS: A před spaním poslouchala jak sestry Labeque hrají ERICa SATIEho a ... (fakt) PARÁDA :yes: 😉
PS: A před spaním poslouchala jak sestry Labeque hrají ERICa SATIEho a ... (fakt) PARÁDA :yes: 😉
já naměřil s BiTDI avant z 0-100 za 4.9s stačí jen se umět rozjet
Nu RŮZNÉ redakce (vždy) naměřili Audi A6 Bi-Tdi trochu HORŠÍ čas než udávaný (což je celkem "normální" - a NE proto že by "se neuměli rozjet" 😉 ) a vy rovnou ještě LEPŠÍ :yes: :yes: 😄
ted jsem si to přečetl a jdu natočit teda video dejte mi pul hodiny ted mam na aute zimaky takže to typuju o desetinu horši tedy 5.0 s :no:
Pozor (venku) je HALLOWEENská noc! 😄
PS: Ještě by to k porovnání chtělo (staré) BMW 535d a (nové) BMW 550d 😄
PS: Ještě by to k porovnání chtělo (staré) BMW 535d a (nové) BMW 550d 😄
aha tak ale to doma nemám :yes:
..tak to bude muset stačit ta Audi A6 Bi-Tdi (rychlejší než naěřily různé redakce a rychljší než jsou tovární údaje.. 😉
PS: Nám dole v garáži(ch) také NEstojí jen jedno auto - ale KOLIK a JAKÁ to si zatím pamatuji 😄
PS: Nám dole v garáži(ch) také NEstojí jen jedno auto - ale KOLIK a JAKÁ to si zatím pamatuji 😄
[odkaz] tady máš to video PS😜ozdravu citroen v6hdi v garaži 😒
Tak DĚKUJI a :yes: 😄
No vidíš, došla ti řeč a čučíš jak "gučči"..., to je tak, když si jela něčím od Audi naposledy
v Audi 80. >😁
A teď sem dej nějaké video s 550d, které by mohlo prokázat, že 550d na okresce! "DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI. >😒]
v Audi 80. >😁
A teď sem dej nějaké video s 550d, které by mohlo prokázat, že 550d na okresce! "DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI. >😒]
Vám to "že NEchválite auta podle toho jaká jsou ale JEN pOOOOdle znáčku na kapotě" už maličko... 😉
PS: PROSÍM prosím ODPOVĚZTE na můj text z 20:51 = děkuji 😄
PS: PROSÍM prosím ODPOVĚZTE na můj text z 20:51 = děkuji 😄
DRTIVĚ a (totálně) snadno UJEDE ... třeba JEN díky jinému naladění převodovky 😉
(ZF8 používají všichni - ale zatímco v JAGu, BMW 35/40d i v A6 funguje (víceméně) "stejně", tak v 550d... třeba JEN ta převodovka zajistí onen DRTIVÝ atd... 😄
No a pak tu máme DALŠÍ aspekty - ale o tom "později" KDYŽ mi odpovíte ...jak jsem vás PROSILA PROSILA PROSILA 😉
(ZF8 používají všichni - ale zatímco v JAGu, BMW 35/40d i v A6 funguje (víceméně) "stejně", tak v 550d... třeba JEN ta převodovka zajistí onen DRTIVÝ atd... 😄
No a pak tu máme DALŠÍ aspekty - ale o tom "později" KDYŽ mi odpovíte ...jak jsem vás PROSILA PROSILA PROSILA 😉
Třeba bys to s tím bávem zvládnul pod 4 😉
Pod 4 spíš NEee, ale rychleji asi (také) ano - jeho síla (největší rozdíl oproti této A6 Bi-tdi) je ale právě na té okresce při jízdě "nadoraz" (případně ve zrychlení na maximální rychlost - jak zde někdo dal odkaz...
Tak ten jeden Citroen C5 se pochopitelně pamatuje velmi dobře... 😲 :😉 >😒] >😁
bohužel dál nic víc si toho nepamatuji nestiham to tu sledovat každý den
Kylie do toho zřejmě počítá i ty své diskusně virtuální vozy... >😒] 😉
tak doufam že jsem jí přesvedčil o tom virtualita a zkutečnost jsou jiné a bitdi v avantu umí za 4.9s
Je to parádní motůrek. Měl jsem ho na pár hodin v nové A6 Allroad. :yes:
no tady to byla prý první a6 avant u nás a vypadá užasně červená sline a černý pakety
jinak bych se chtěl zeptat určite to máte nastudovaný hlasí mi to servis každych 15000km je to u bitdi normání nepsali tu o tom?
Každých, nebo prvních 15 tis. km? Nebo už máš najeto přes 30 tis. km?
45000km a chce to zas
Tak se zeptej v servisu, obvykle si můžeš vybrat mezi long intervalem (podle palub počítače do cca 30 tis km), anebo pevný interval 15 tis. km a dost.
jj to jsem se ptal ale moc o tom nevedi tech motoru se tu zatim tolik neprodalo a nikdo s nimi nemá tolik najeto vetsinou jdou teprve na prvni 15000km
Nechci vám "rušit" diskuzi o věci které moc NEvím, ale mně těch 15.000 příjde (u takovéhoto motoru) opravdu celkem "normální"
..že se k tomu NEumí vyjádřit v autorizovaném servisu již MÉNĚ 😄
..že se k tomu NEumí vyjádřit v autorizovaném servisu již MÉNĚ 😄
Sice o tom moc nevíš, ale máš naprostou pravdu. Jezdit na jeden olej víc než 20 tkm = pomalá (u některých rychlá - HTP) vražda motoru. A to i v případě olejů longlife.
(ale) Já "hlásila" že NEvím, že "tipuji" (sice ne jako v ruletě, ale... 😉
PS: Mám "šíleného" kamaráda, který jezdí ... (to raději NEbudu popisovat) ..ale opravdu u všech vozů mění olej "ještě jednou navíc" ca v polovině cyklu.. :yes: 😄
PS: Mám "šíleného" kamaráda, který jezdí ... (to raději NEbudu popisovat) ..ale opravdu u všech vozů mění olej "ještě jednou navíc" ca v polovině cyklu.. :yes: 😄
..45 t. 3sta něco - je to vidět na tom videu..
zde jsou fotky [odkaz]
Skoro tak pěkná jako 19ky na C5 V6 😉
PS: Ne vážně PĚKNÁ 😄
PS: Ne vážně PĚKNÁ 😄
taky ta cena, vzdy jsem chtel červenou tu co davají na RS ale její cena byla opravdu neuveřitelná nakonec mi přijde tahle lepší voba
Pěkná, dal bych jinou barvu a kola, ale i tohle je O.K.
je to auto na denní používání taky nájezd tomu odpovídá na to ostatní si stavim auto podle mých představ nedávno jsem tu četl diskuzi na te bmw x6 m50d nebo tak jak to není co to byvalo a takový auto co byly už nebudou a tak s touhle myšlenkou jsem si pohrával minulý rok a tak jsem z každého auta co bylo řidičskou nirvánou vzal nejaký komponet a na jaře vyjíždim :yes:
Testéři asi zkoušejí zrychlení bez toho, aby tomu dali nejdřív napít, než uvolní brzdový pedál a rozjedou se. Docela by mě zajímalo, jak k údaji 5,4 došli 😄
todle je první automat ja myslel že se s tím takhle má rozjíždet >😒] >😒]
Vzhledem že k tomu času došli nezávisle v několika časopisech, možná na něm "něco bude"
PS: Jinak ale řešíme "bubosti" - jestli vůz při (v reálném provozu NEvyužitelném - byť VŠEMI sledovaném) zrychlení 0-100 km/h o jednu nebo třeba tři DESETINY SEKUNDY rychlejší pomalejší je vpodstatě ZCELA NEdůležité.. 😉
PS: Jinak ale řešíme "bubosti" - jestli vůz při (v reálném provozu NEvyužitelném - byť VŠEMI sledovaném) zrychlení 0-100 km/h o jednu nebo třeba tři DESETINY SEKUNDY rychlejší pomalejší je vpodstatě ZCELA NEdůležité.. 😉
Už jste chytil STEJNOU "nemoc" jako Mig_35? 😉
PS: To vás moc NE"šlechtí" - už ten pokles na Ham.ovu úroveň byl spíš "zklamáním", NEchtělo by to (trochu) "změnit směr" (vývoje)? 😄
PS: To vás moc NE"šlechtí" - už ten pokles na Ham.ovu úroveň byl spíš "zklamáním", NEchtělo by to (trochu) "změnit směr" (vývoje)? 😄
No u nás je zítra svátek a jdeme na ("tipuji" že VYNIKAJÍCÍ) koncert a mám takové "podezření" že NEpojedeme CITROËNem C5 V6 😉
PS: Přij(e)ďte - mne POZNÁTE a vy jste "v bezpečí" - já vás NEeee 😄
PS: Přij(e)ďte - mne POZNÁTE a vy jste "v bezpečí" - já vás NEeee 😄
Ale co to je za koncert a kde?
Cecilia Bartoli (roky NEJlepší mezzosopranistka téhle planety) v Musikverein (BEZ přehánění v tomto oboru asi na NIC "lepšího" NEnarazíte.. :yes: 😄
Vídeň jo, tak to nemám moc daleko, já mám švagra z Vídně. Jak to máš daleko do Vídně ty?
VÍM že to máte "ne až tak daleko" (Zlínský kraj) - sorry adresu vám NEdám, kousek po okresce a pak kousek po dálnici 😄
PS: A kdyby se vám NEchtělo na klasiku (ale opravdu EXCELENTní) tak pak na jídlo (nejspíš) do FABIOS :yes: 😄
PS: A kdyby se vám NEchtělo na klasiku (ale opravdu EXCELENTní) tak pak na jídlo (nejspíš) do FABIOS :yes: 😄
Já po tobě taky žádnou adresu nechci, k čemu by mi byla, ptám se jen kolik km to máš do Vídně? >😒]
Ok - mám to (jasně) BLIŽ než vy 😄
už dnes dosahují výrobci pohonů pro zemědělské stroje! Nelibozvučné chrochtání dokáží nahradit šalbou smyslů linoucí se z výfuků! Jen ten smrad, jež z něj vychází, toho se zbavit ještě nedokážou 😒 snad se jim to podaří po faceliftu >😒]
To mi nedělej tohle to, málem sem si poprskal monitor >😁
Třeba přidaj nějaké vonné oleje nebo vstřikování vůní do výfuku, když už tam může být preprduktor co pomalu u tříhrnku vyluzuje zvuk jako V8ka, tak tedka sou na řadě vůně >😁
No a hned bude za co připlaácet a budeš si moc nakonfigurovat 500 vůní, jupííí, to zas přibude seznam příplatkový výbavy >😁
Třeba přidaj nějaké vonné oleje nebo vstřikování vůní do výfuku, když už tam může být preprduktor co pomalu u tříhrnku vyluzuje zvuk jako V8ka, tak tedka sou na řadě vůně >😁
No a hned bude za co připlaácet a budeš si moc nakonfigurovat 500 vůní, jupííí, to zas přibude seznam příplatkový výbavy >😁
Mne sa náhodou tieto audi vychytávky na vylepšenie zvuku páčia. Rozhodne je to sympatickejší spôsob vylepšenia zvukového prejavu ako mp3-ka u bmw..
Btw neviem ako ty, no ja nemám výfuk zavedený na "komoru řřidiče". Už od dôb favoritu henline..
Btw neviem ako ty, no ja nemám výfuk zavedený na "komoru řřidiče". Už od dôb favoritu henline..
zasa máš výfuk nesobecky zavedený na komoru auta za tebou a taktiež všetkých chodcov a cyklistov (a aby som nezabudol ešte aj na mamičky s kočíkmi)
Okolo mamičiek z kočíkmi vypínam motor a plachtím zotrvačnosťou :-!
mi říká, že takhle motorizace moc smyslu nedává, kdo se občas pohybuje po německých dálnicích ví, že rychlost nad 200km/h se dá většinou udržet na pár krátkých sekund, tudíž slabší motorizace bude více než dostačující, služebák hold pojede na naftu, nadšenec volí samozřejmě benzin, s těma zábavnýma reproduktorama u výfuku to považuju na vtip, buď teda mám benzin s pořádným zvukem vpředu i vzadu a nebo teda diesel za jehož zvuk se stydět nebudu, jinak kára nahoře svou kvalitu dokazovat nemusí, pokud testy zde mají i pobavit, svoji úlohu plní >😁
Ve správnou dobu se dá udržet nad200kilometrová rychlost i minuty.. 😉
..a NIC proti V6 s dvěma turby.. 😄
..mně spíš vadÍ to (nesmyslné) srovnávání s BMW M550d (když konkurentem je BMW 535d)..
..a ještě VÍC mi vadí (až "uráží") místní "shazování" technicky nejvyspělejšího dieslu současnosti = BMW 50d 280 kW :yes: 😉
..a NIC proti V6 s dvěma turby.. 😄
..mně spíš vadÍ to (nesmyslné) srovnávání s BMW M550d (když konkurentem je BMW 535d)..
..a ještě VÍC mi vadí (až "uráží") místní "shazování" technicky nejvyspělejšího dieslu současnosti = BMW 50d 280 kW :yes: 😉
Proč srovnávat 535d, když tam by to BMW dostalo dost na zadek? To by se ti pak asi taky "moc líbilo", co? :-!
Ale já si TAKÉ myslím že aktuální srovnání by dopadlo
1) BMW 550d
2) Audi A6 Bi-TDi
3) BMW 535d (je to přece už jen "postarší" motorizace.. 😉
PS: Což ale NIC NEmění na NEvhodném textu ohledně BMW M550d p. Vaverky jak zde, tak v "nicmoc" testu samotném - BEZ emocí a přehánění je to NEJvyspělejší technologie současnosti :yes: 😄
1) BMW 550d
2) Audi A6 Bi-TDi
3) BMW 535d (je to přece už jen "postarší" motorizace.. 😉
PS: Což ale NIC NEmění na NEvhodném textu ohledně BMW M550d p. Vaverky jak zde, tak v "nicmoc" testu samotném - BEZ emocí a přehánění je to NEJvyspělejší technologie současnosti :yes: 😄
Vaverka to sice napsal dosti přibarveně, ale to je jeho věc - kdo ho zná, nediví se. Nikde ovšem nenapsal nic o tom, že bi BiT vyprášilo kožich 550d. To snad inteligentní čtenář rozeznal.
UZNÁVÁM že "slovně kličkovat" UMí 😉
PS: Což ale NIC NEmění na mé kritice 😄
PS: Což ale NIC NEmění na mé kritice 😄
Myslel jsem, že BMW dopřálo svému třílitru nějakou revitalizaci, tedy zvýšení výkonu na 230 kW a místy přeznačení na 40d. Jak hloubková byla, nevím.
Také NEvím, ale "revitalizace" starého se většinou NOVINCE rovnat NEmůže.. 😉
O tom jsme tu už filosofovali, co je nové a co jen přepracované. Audi upravuje svůj třílitr co (zhruba) dva roky.
To ano, přesto se to (trochu) "určit" dá - rozhodně 35d ve verzi 230 kW je "jen" starší "revitalizovaný" motor, zatímco Bi-Tdi je opravdová NOVINKA 😉
(i když někdo s ní má najeto už přes 45 t. km 😄
(i když někdo s ní má najeto už přes 45 t. km 😄
Právě že moc není, je to upravená 180 kW verze. Nebo 184 kW, to je jedno. Lépe řečeno, vychází z verze s jedním turbodmychadlem (z té současné iterace, který šel do prodeje tuším s A8 v roce 2010). Tak mi to alespoň bylo sděleno.
To je docela PŘEKVAPIVÁ info - a připomíná mi skutečnost o které jsme se také bavili - jak je čím dál těžší dostat se "seriozním" info (o co víc je poslední dobou veřejnosti presentováno "informačního balastu" o to MÉNĚ "normálních (většinou technických) info"
(to BEZ ohledu na značku výrobce - aby to zas někdo nebral za "útok" proti VW-audi 😄
(to BEZ ohledu na značku výrobce - aby to zas někdo nebral za "útok" proti VW-audi 😄
Souhlas. O to víc je to zarážející, když sem píše články i mnou velmi oblíbený novinář, který se rávě o techniku motorů velmi zajímá - Martin Vaculík.
Kylie - skoč do trochu lepší trafiky a kup si poslední číslo časopisu Mladá-Boleslaf-Zeitung SPECIÁL DIESEL. Je tam toho o technice opravdu hodně a taky dva testy, které Tě budou zajímat - BMW 550d a Audi A6 Bi-TDI. Obě auta testoval právě on, takže je srovnává. Nebo tohle číslo máš?
Kylie - skoč do trochu lepší trafiky a kup si poslední číslo časopisu Mladá-Boleslaf-Zeitung SPECIÁL DIESEL. Je tam toho o technice opravdu hodně a taky dva testy, které Tě budou zajímat - BMW 550d a Audi A6 Bi-TDI. Obě auta testoval právě on, takže je srovnává. Nebo tohle číslo máš?
On M.V. občas něco napíše i do (opravdu "profláknutého") SVĚTa MOTORŮ..
..jak jsem již psala, chce to brát text (a NEjen zde!) dle autora, NE(jen) dle "místa" kde vyšel..
PS: Na auto.cz bych třeba NA VÝBORNOU ohodnotila text o Range Rover(u) TDV8 4,4 - prostě to "chce jít" po AUTORech (ne po "místě" kde text vyjde.. 😉
..jak jsem již psala, chce to brát text (a NEjen zde!) dle autora, NE(jen) dle "místa" kde vyšel..
PS: Na auto.cz bych třeba NA VÝBORNOU ohodnotila text o Range Rover(u) TDV8 4,4 - prostě to "chce jít" po AUTORech (ne po "místě" kde text vyjde.. 😉
mě to vadí taky, ale spíš se tím bavím, jinak těch "nad 200" spíše v noci, to ale radši dávám přednost jiným činnostem 😉
..ale těm se dá věnovat (VELMI dobře) i ve dne! 😉
..a nocí či brzkým ránem pak "plout" prázdnou dálnicí vysoce nad200kilometrovou rychlostí (nejlépe na tempomat :yes: 😄
PS: Ale smutnou pravdou zůstává že stav silnic i provoz na nich se TAK zhoršuje, že i "obyčejný" Citroën C5 V6 3.0 Bi-turbo je (bohužel) VÍC než "dostatečným" prostředkem pro provoz na německých dálnicích.. 😐
..a nocí či brzkým ránem pak "plout" prázdnou dálnicí vysoce nad200kilometrovou rychlostí (nejlépe na tempomat :yes: 😄
PS: Ale smutnou pravdou zůstává že stav silnic i provoz na nich se TAK zhoršuje, že i "obyčejný" Citroën C5 V6 3.0 Bi-turbo je (bohužel) VÍC než "dostatečným" prostředkem pro provoz na německých dálnicích.. 😐
vecne porovnanie neporovnavatelneho, lebo B aj A aj M majú svoje prednosti a slabosti, a asi nema zmysel ich rozoberat.
PS: bmw sa mi zvnutra menej paci ako audi ;-\ ;-\ ;-\
PS: bmw sa mi zvnutra menej paci ako audi ;-\ ;-\ ;-\
Známá věc, že v iteriéru (materiály, preciznost, zpracování) si Audi hraje tak trochu svou ligu.
..říkají ti kdo NEvyzkoušeli Lexus (GS 450h) :yes: 😉
Opět jeden model, co? Není nad to vypíchnout jeden model, a co víc, třeba jen jednu výbavu! >😁 :no:
Jak "jeden model"??? 😐
Model GS je prostě "soupeř" audi A6 (a MNĚ se líbí konkrétně varianta 450h - která je cenově i jinak právě SOUPEŘem přesně TOHOTO audi 3.0 V6 Bi-Tdi..
..a já (jednoznačně) preferuji právě onen Lexus GS 450h (před Bi-turby jak od BMW tak od Audi, tak od JAGUARu 😉
Model GS je prostě "soupeř" audi A6 (a MNĚ se líbí konkrétně varianta 450h - která je cenově i jinak právě SOUPEŘem přesně TOHOTO audi 3.0 V6 Bi-Tdi..
..a já (jednoznačně) preferuji právě onen Lexus GS 450h (před Bi-turby jak od BMW tak od Audi, tak od JAGUARu 😉
Už zase nechápeš, takže podruhé - čau. :-!
Tak tohle mne FAKT ZAJÍMÁ - prosím V-Y-S-V-Ě-T-L-E-T-E 😄
O tom to fakt není. Jednou ses svezla v nějakém koncepčně jiném autě a teď ho budeš cpát snad úplně všude, jako Cé pět. Pro tebe naprosto typické. Ale sem to nepatří, schovej si to na jindy a jinam.
Takže (klasicky) BEZ vysvětlení.. ;-\
PS: Takže ještě jednou (třeba se "chytnete": Lexus GS 450h je PŘIMÝM soupeřem (modelem PŘESNĚ "proti" nabušeným dieslům evropských automobilek). Je to vůz STEJNÉ kategorie a dokonce i ca STEJNÉ ceny!
Koncepčeně (když už jste to slovo použil) jsou VŠECHNA auta (vyšší střední) třídy JINÁ než (předokolkové) Audi A6 (jiné je i BMW 5 - tak jako všichni ZADOkolka).
Takže "zatřepte hlavou" ZAMYSLETE se a (pak) "uznejte" že Lexus GS 450h JE konkurentem soupeřem atd. bi-turbo dieslových evropanů (jedno zda od BMW, JAGUARu či nově Audi
Pěkný den 😄
PS: Takže ještě jednou (třeba se "chytnete": Lexus GS 450h je PŘIMÝM soupeřem (modelem PŘESNĚ "proti" nabušeným dieslům evropských automobilek). Je to vůz STEJNÉ kategorie a dokonce i ca STEJNÉ ceny!
Koncepčeně (když už jste to slovo použil) jsou VŠECHNA auta (vyšší střední) třídy JINÁ než (předokolkové) Audi A6 (jiné je i BMW 5 - tak jako všichni ZADOkolka).
Takže "zatřepte hlavou" ZAMYSLETE se a (pak) "uznejte" že Lexus GS 450h JE konkurentem soupeřem atd. bi-turbo dieslových evropanů (jedno zda od BMW, JAGUARu či nově Audi
Pěkný den 😄
Prémiový vůz a prémiový test, ve spolupráci s prémiovým kontem to nemůže mít chybu. A také nemá. Design vypilovaný do uhrančivé jedinečnosti, kabina z rodu estetických, ergonomických a materiálových vrcholů, k tomu (taktéž) vrcholná motorizace. Jo jo, ráj trvá...
Ovšem, v testu zazněla věta, která by neměla zapadnout ve víru diskusních vášní, dovolim si citovat: "Jízdnímu projevu dominuje hmota soustředěná nad předními koly, ale nezapomínejme, že (mírná) nedotáčivost je matkou stability a běžným představitelem cílové skupiny bude vnímána spíš jako přednost. " Až tohle pochopíš, tak se přihlaš... Do té doby má tvá diskuse příchuť než natrpklého garážového pelyňku...
BRAVO A6, BRAVO TEST :yes: :-!
Ovšem, v testu zazněla věta, která by neměla zapadnout ve víru diskusních vášní, dovolim si citovat: "Jízdnímu projevu dominuje hmota soustředěná nad předními koly, ale nezapomínejme, že (mírná) nedotáčivost je matkou stability a běžným představitelem cílové skupiny bude vnímána spíš jako přednost. " Až tohle pochopíš, tak se přihlaš... Do té doby má tvá diskuse příchuť než natrpklého garážového pelyňku...
BRAVO A6, BRAVO TEST :yes: :-!
Bohužel MÁ - ta (zbytečná) "shazovací" slova o BMW M550d jsou CHYBA 😐
PS: Jinak ale nic proti Bi-TDi (i když JÁ bych preferovala Lexus GS 450h :yes: 😉
PS: Jinak ale nic proti Bi-TDi (i když JÁ bych preferovala Lexus GS 450h :yes: 😉
(skoro) všichni tady přece dávno ví, že nejlepší je mámo audýý nebo bavwkooo😄
Hele, jedině dveřma napřed! >😁 :yes:
Hlavně, když to pak nebude nohama napřed 😄
Dveřma napřed s předohrabem, hehehehe. to bude tkaová zábava, že na ní už nezapomeneš.
Tohle je quattro, s preferencí zadní nápravy ty myslivno... 8-s
O tom ale můj vrchní příspěvek nebyl.
O tom ale můj vrchní příspěvek nebyl.
No 4kolka je na drifty taky úplně geniální věc, nejlépe nějaká hypermoderní u který v podstatě nejde vypnout esp/kontrola trakce atd. (názvy dle toho jak si tomu kterej výrobce říká).
Dveřma napřed jde poslat nejlíp zadohrab. Pokud má aspon 200 Hp a neváží 2tuny.
Jelikož sem jezdil jak FWD tak RWD tak musím říct že víc zábavné je RWD.
FWD je možná o něco líp čitelnější a na normální jízdu jednodušší pro řidiče co jezou z A do B, ale - ačkoliv nepředpokládám že to někdy bude typický majitel auta jako je A6 a spol dělat - ale kdyby přeci jenom - tak poslat auto do zatáčky bokem nebo se otočit se na místě o 360 stupnů - s FWD 😒br /> 1) jde dost blbě
2) je to trapný, většinou to dělaj borci přes ručku a při couvání
3) tam kde nejdou vypnout ty super hlídači a pomocníci to v podstatě nejde
U RWD stačí vypnout to ESP, ručku vůbec netřeba a jde s tím jak jet bokem tak třeba kroužit piruety. Pokud by o to někdo stál.
U auta týhle třídy je to fuk, tam to skoro nikdo dělat nebude.
Kde to bude vadit silně je nějaký rádobysportáček kterej chodí po rukách, tam je pravděpodbnost že s tím někdo bude blbnout už hodně velká.
Dveřma napřed jde poslat nejlíp zadohrab. Pokud má aspon 200 Hp a neváží 2tuny.
Jelikož sem jezdil jak FWD tak RWD tak musím říct že víc zábavné je RWD.
FWD je možná o něco líp čitelnější a na normální jízdu jednodušší pro řidiče co jezou z A do B, ale - ačkoliv nepředpokládám že to někdy bude typický majitel auta jako je A6 a spol dělat - ale kdyby přeci jenom - tak poslat auto do zatáčky bokem nebo se otočit se na místě o 360 stupnů - s FWD 😒br /> 1) jde dost blbě
2) je to trapný, většinou to dělaj borci přes ručku a při couvání
3) tam kde nejdou vypnout ty super hlídači a pomocníci to v podstatě nejde
U RWD stačí vypnout to ESP, ručku vůbec netřeba a jde s tím jak jet bokem tak třeba kroužit piruety. Pokud by o to někdo stál.
U auta týhle třídy je to fuk, tam to skoro nikdo dělat nebude.
Kde to bude vadit silně je nějaký rádobysportáček kterej chodí po rukách, tam je pravděpodbnost že s tím někdo bude blbnout už hodně velká.
Ano - to byla VELKÁ "myslivna" co vymyslela "schizofrenní" vůz s předním pohonem který ve verzi 4x4 preferuje (pro změnu) zadní nápravu.. 😉
..i když popravdě výsledek je LEPŠÍ než starší quattro které preferovaly předek (a ještě jim to komplikoval motor před nápravou 😄
PS: A tohle NEbyla ironie!
..i když popravdě výsledek je LEPŠÍ než starší quattro které preferovaly předek (a ještě jim to komplikoval motor před nápravou 😄
PS: A tohle NEbyla ironie!
Staré quattro v autech s podélným motorem bylo vždy 50:50, to jsme v osmdesátých letech, také umělo poslat až 75% na jakoukoliv z náprav. Hlavně, že se vyznáš. 8-s :no:
Já audi také do příchodu "zmršenin" typu první A4 a A6 měla relativně "ráda" (a A80 byl vůz v kterém jsem poprvé přijela do česka.. 😉
..a jestli v 80tých letech umělo quattro posílat "až 75% na jakoukoli nápravu", tak škoda že se časem TAK zhoršilo... 😄
..a klidně přiznám že modely z 80tých si NEpamatuji - to je na mne "moc dávno" 😉
(já "aktivně pamatuji" až poslední generaci A80 - a to NEbylo špatné auto 😉
PS: A chápu že tomu ostatnímu jste se (raději) "vyhnul" 😄
..a jestli v 80tých letech umělo quattro posílat "až 75% na jakoukoli nápravu", tak škoda že se časem TAK zhoršilo... 😄
..a klidně přiznám že modely z 80tých si NEpamatuji - to je na mne "moc dávno" 😉
(já "aktivně pamatuji" až poslední generaci A80 - a to NEbylo špatné auto 😉
PS: A chápu že tomu ostatnímu jste se (raději) "vyhnul" 😄
O čem to zase motáš? Vejš si něco napsala a byla to už po x té blbost. Vysvětlil jsem ti to, a zase meleš o další kravině.
Dám ti doporučení, nebav se o věcech, které neznáš. Děláš tu ze sebe slepici. :-!
Dám ti doporučení, nebav se o věcech, které neznáš. Děláš tu ze sebe slepici. :-!
Zmíněná věta není na žádné velké jásání. Kompromis světu vládne a ďábel se skrývá v maličkostech, výsledným trendem jsou prémiová naftová SUV a většina BMW s 😁rive. Nu dobrá, auto není hračka, ale já preferuju rozložení hmoty 50:50.
Test 550d vypadal jako napsaný fandou audi a to samé plati i tomhle testu. Pokud si chcete o 550d přečíst nezaujatý test dopuručuji navštivit jinou stránku.
NO, a kdyz uz je teda motor v hlavni roli, mohl by se autor obtezovat s grafem prubehu vykonu a kroutaku. A kdyby se jeste vic obtezoval, mohl to vzit na brzdu a podelit se se vsema. Projet se s autem a opsat udaje od vyrobce se mi zda dost malo na tak veliky server.
Ano, NEní to moc "radostné" zhodnocení, ale (bohužel) MÁTE PRAVDU 😐
..a autor (fanoušek Audi) se k tomu (zde v diskuzi) tak trochu i "přiznávává" 😉
PS: A u opravdu "mimořádné" a momentálně jednoznačně REVOLUČNí konstrukce motoru 50d mne to vskutku MRZÍ - takhle "zabít" docela zajímavou technickou "libůstku" (naladění ZF8 v BMW M550d je "fantasticky fascinujícně famózní" - zde o tom nebylo JEDINÉ SLOVO; plnící přetlak dosahující 2- násobku (!!!) známého u všech konkurentů je NEskutečný a NEuvěřitelný; piezoelektické vstřikovače pracují s tlakem přes 2300 bar a chování vozu při zátahu "NADORAZ" je porovnatelný snad se závodním speciálem WRC - o NIČEM z toho zde nebyla jediná zmínka, dokonce ani jediný "náznak" o jak mimořádný motor jde.. ;-\
..prostě čistá NULA celá NULA NIC - a to jak z hlediska jízdního projevu (tam to "maličko" CHÁPU - dle názoru /velmi/ ZKUŠENÉHO řidiče dostat vůz do "stavu" který výše zmiňuji vyžaduje "zkušenost" /možná i VELKOU zkušenost/ - nicméně technická stránka věci (nebo alespoň "něco" z revolučních technických řešení) snad zmíněno být MOHLA..
..prostě pro mne byl místní test (mimořádné technické novinky - asi NEJvětší letošního roku) opravdu VELKÝM zklamáním.
Pěkný den (se zkušeným řidičem ve voze BMW M550d :yes: 😄
..a autor (fanoušek Audi) se k tomu (zde v diskuzi) tak trochu i "přiznávává" 😉
PS: A u opravdu "mimořádné" a momentálně jednoznačně REVOLUČNí konstrukce motoru 50d mne to vskutku MRZÍ - takhle "zabít" docela zajímavou technickou "libůstku" (naladění ZF8 v BMW M550d je "fantasticky fascinujícně famózní" - zde o tom nebylo JEDINÉ SLOVO; plnící přetlak dosahující 2- násobku (!!!) známého u všech konkurentů je NEskutečný a NEuvěřitelný; piezoelektické vstřikovače pracují s tlakem přes 2300 bar a chování vozu při zátahu "NADORAZ" je porovnatelný snad se závodním speciálem WRC - o NIČEM z toho zde nebyla jediná zmínka, dokonce ani jediný "náznak" o jak mimořádný motor jde.. ;-\
..prostě čistá NULA celá NULA NIC - a to jak z hlediska jízdního projevu (tam to "maličko" CHÁPU - dle názoru /velmi/ ZKUŠENÉHO řidiče dostat vůz do "stavu" který výše zmiňuji vyžaduje "zkušenost" /možná i VELKOU zkušenost/ - nicméně technická stránka věci (nebo alespoň "něco" z revolučních technických řešení) snad zmíněno být MOHLA..
..prostě pro mne byl místní test (mimořádné technické novinky - asi NEJvětší letošního roku) opravdu VELKÝM zklamáním.
Pěkný den (se zkušeným řidičem ve voze BMW M550d :yes: 😄
S 550d mám toho najeto docela dost. Zátah na doraz je porovnatelný i s A6 BITDI nejen s WRC navíc působí mnohem dramatičtěji díky zvuku který má audi o poznání lepší.
S tím WRC jsem NEměla na mysli (samotný) "zátah", mám na mysli onen "škub" co projede celým autem když přeřadíte v plném zátahu..
Co se ZVUKu týče, tam je to trochu "problém" - tyhle diesly ŽÁDNÝ ("atraktivní") zvuk NEvydávají = u audi vymysleli docela "fik fik" řešení a to co slyšíte je "jen" výtvor elektromagnetického generátoru vibrací - nicméně (jak píšete) "funguje to" 😉
Co se ZVUKu týče, tam je to trochu "problém" - tyhle diesly ŽÁDNÝ ("atraktivní") zvuk NEvydávají = u audi vymysleli docela "fik fik" řešení a to co slyšíte je "jen" výtvor elektromagnetického generátoru vibrací - nicméně (jak píšete) "funguje to" 😉
Heh tu spotřebu 8 litrů ve městě bych chtěl vidět >😁
Audi Test days aj ked iba v par zakrutach a nalozil som mu v priamke na R1.chlapi je to stale iba diesel...mozme tu diskutovat o dieseloch audi,mercedes,bmw ale nikam sa nedostaneme.diesel je a bude iba diesel.kto vyskusal alebo ma 400,500 konovy benzin tak sa nad testom biturbo,triturbo,patturbo diesel iba pousmeje...300,400 koni diesel nie je o emociach ale o uchylactve.300,400 koni benzin je radost a symbol zivota.
:yes: :yes: :yes:
Úplný súhlas - ak sa pri výbere auta tejto triedy človek riadi rozumom (=berie napr. ohľad na spotrebu) tak skončí pri niečom ako je 3,0 TDi Biturbo. No a ak si niečo také kupuje človek pre radosť a skutočný zážitok z jazdy, tak skončí pri niečom úplne, ale úplne inom, tak ako som to urobil ja - viď môj nick......
Úplný súhlas - ak sa pri výbere auta tejto triedy človek riadi rozumom (=berie napr. ohľad na spotrebu) tak skončí pri niečom ako je 3,0 TDi Biturbo. No a ak si niečo také kupuje človek pre radosť a skutočný zážitok z jazdy, tak skončí pri niečom úplne, ale úplne inom, tak ako som to urobil ja - viď môj nick......
spotreba je jedna vec a dlhodoba ekonomika prevadzky je druha vec.zvlast u vozidla za 80 tisic euro si myslim ze netreba riesit spotrebu o jeden liter nizsiu v prospech dieselu kedze diesel ma viac negativ na prevadzku ako benzin.ci servisnych nakladov a hlavne spolahlivosti.a to sa stale nebavime o nastartovani,zvuku,radosti z jazdy z benzinom.z praxe som presvedceny ze velkoobjemovy benzin je z dlhodobeho hladiska a nabehu kilometrov a finanncii vyhodnejsi ako diesel.
Nechapes smysl techto aut....a nejsi sam.
Clovek, ktery kupuje tohle auto, fakt NEresi zabavu. Resi rychlou jizdu, pohodli, ticho, spotrebu - zkratka rychly presun v pohodli za rozumne penize na velke vzdalenosti.
Vypisovat o tom, ze diesel neni to co benzin, je uplne zbytecne...vsichni na tomhle serveru to snad vi a vyhody / nevyhody obou jsou zname.
Mam v garazi mj. 530 benzinovych koni a presto k nim pribyde i techto "spinavych" 313. Domnenky tech radoby znalcu, kteri tvrdi, ze "benzin ma o litr vyssi spotrebu", odkazu s vetou "bezte si to zkusit a pak piste". V realnych podminkach pri stejnem stylu jizdy se benzin (napr. 3.0 TFSI nebo nova M5 nebo treba 350i od MB) pohybuje o 3-5 litru vyse (vychazim z osobni zkusenosti) a nenachazim uplne dobry duvod pro koupi limuziny vyssi stredni tridy v benzinu.
Pokud nekdo chce s autem sportovat, je 2 tuny tezke auto vyssi stredni tak jako tak hodne spatny nastroj....
Mozna majitel auta za 80-100 tis. EUR neresi az tak spotrebu jako takovou, ale resi smysluplnost takoveho stroje a ja myslim, ze jezdit v normalnim provozu, po dalnicich, mestech atd. s benzinem, je uplne zbytecne - charakter motoru nedostane prostor se projevit, radost z jizdy v provozu vesmes take zadna. Na to jsou jina auta, jine cesty.
Jedinym podstatnym benefitem pri vyse uvedenych podminkach tak zustava castejsi odpocinek u pump a sponzorovani jejich majitelu 😉
Clovek, ktery kupuje tohle auto, fakt NEresi zabavu. Resi rychlou jizdu, pohodli, ticho, spotrebu - zkratka rychly presun v pohodli za rozumne penize na velke vzdalenosti.
Vypisovat o tom, ze diesel neni to co benzin, je uplne zbytecne...vsichni na tomhle serveru to snad vi a vyhody / nevyhody obou jsou zname.
Mam v garazi mj. 530 benzinovych koni a presto k nim pribyde i techto "spinavych" 313. Domnenky tech radoby znalcu, kteri tvrdi, ze "benzin ma o litr vyssi spotrebu", odkazu s vetou "bezte si to zkusit a pak piste". V realnych podminkach pri stejnem stylu jizdy se benzin (napr. 3.0 TFSI nebo nova M5 nebo treba 350i od MB) pohybuje o 3-5 litru vyse (vychazim z osobni zkusenosti) a nenachazim uplne dobry duvod pro koupi limuziny vyssi stredni tridy v benzinu.
Pokud nekdo chce s autem sportovat, je 2 tuny tezke auto vyssi stredni tak jako tak hodne spatny nastroj....
Mozna majitel auta za 80-100 tis. EUR neresi az tak spotrebu jako takovou, ale resi smysluplnost takoveho stroje a ja myslim, ze jezdit v normalnim provozu, po dalnicich, mestech atd. s benzinem, je uplne zbytecne - charakter motoru nedostane prostor se projevit, radost z jizdy v provozu vesmes take zadna. Na to jsou jina auta, jine cesty.
Jedinym podstatnym benefitem pri vyse uvedenych podminkach tak zustava castejsi odpocinek u pump a sponzorovani jejich majitelu 😉
:yes: :yes:
Ovšem vysvětlovat tohle někdy barikovi a jemu podobným, ztráta času...
Ovšem vysvětlovat tohle někdy barikovi a jemu podobným, ztráta času...
No to mi skutečně zbytečný mi vysvětlovat, protože já tu radost z jízdy v benzínovým autě s V6 či V8 mam.
A nenajezdím 60 tis km ročně, takže ty vypočtený cifry kolik kdo ušetří sou mi fuk.
Kolik mi to žere ví taky moc dobře a to že mi mi dieslový V6 bral při mém stylu jízdy 7-8 a dieslový V8 tak 9-10 mě nějak netrápí.
A v neposlední řadě nemam
1) auto vyšš střední
2) už vůbec neváží 2 tuny
A nenajezdím 60 tis km ročně, takže ty vypočtený cifry kolik kdo ušetří sou mi fuk.
Kolik mi to žere ví taky moc dobře a to že mi mi dieslový V6 bral při mém stylu jízdy 7-8 a dieslový V8 tak 9-10 mě nějak netrápí.
A v neposlední řadě nemam
1) auto vyšš střední
2) už vůbec neváží 2 tuny
aha)))) >😁 ja mam sa mam zabavat na fakturach za vodne pumpy,turba,zhavice,hadice,trysky bosch a filtre pevnych castic ha,ha,ha,ha!!!!!! >😁 >😁 >😁 mam sa zabavat na silenblokoch pod 300kg motorom a mam sa zabavat na novych poloosach,ramenach ty trubka vodovodna?!ty si mal nekedy a prevadzkoval si v servise 6-8 valcovy turbodiesel!?vis * o "charaktere motoru" a uz vobec nic nevis o takychto vozidlach.
Nerieš to. Takéto autá sa nekupujú na 10 rokov a 500 000 km. Polovičnú nálož odslúžia k spokojnosti prvého majiteľa a katastrofu v podobe neúmerných servisných nákladov bude riešiť majiteľ ojazdenej hustokáry.
A do budúcna skús popracovať na kultúrnosti svojho písaného prejavu. Tri smajlíky za sebou? Vážne? O invektívach (trubku vodorovnú hodnotím neutrálne- pobavilo) ani nehovorím.
A do budúcna skús popracovať na kultúrnosti svojho písaného prejavu. Tri smajlíky za sebou? Vážne? O invektívach (trubku vodorovnú hodnotím neutrálne- pobavilo) ani nehovorím.
Dieslový osmiválec jsem tedy nikdy neservisoval, ale o tom šestiválci bych si teda velmi rád něco přečetl. :-!
Doufám, že nejsi ročník 66 (to by bylo na senilitu trochu brzo a na "blbost" zase docela pozdě), tvé IQ by to naopak být zjevně mohlo, borisi firemane...
Kamarade, nez neco napises, mel by jsi si neco precist, treba o historii aut. Od r. 2004 jsem provozoval at uz primo ci ve firme vice nez 10 vozidel, ktere mely V8 nebo V6 diesel. Namatkou A8 4.2 TDi, A6 3.0 TDi, A6 2.5 TDi, BMW 530d, 535d.
Se zadnym jsem nemel Tebou popisovane problemy. Nemenil jsem turba, DPF a ja nevim co - jedine u 530 se pokazily vstriky, ale v zaruce odstraneno. Jinak proste NIC. Kdyz se s autem slusne zachazi, neni problem.
Takze nevim co jsi chtel timi rict? Na oplatku dotaz - kolik mas TY zkusenosti s provozovanim V8/V6 v dieselu? Tedy, tech, ktere se nezakladaji na informacich z automobilovych serveru nebo tech, ktere koupis z 2. ruky za 200 tis?
Se zadnym jsem nemel Tebou popisovane problemy. Nemenil jsem turba, DPF a ja nevim co - jedine u 530 se pokazily vstriky, ale v zaruce odstraneno. Jinak proste NIC. Kdyz se s autem slusne zachazi, neni problem.
Takze nevim co jsi chtel timi rict? Na oplatku dotaz - kolik mas TY zkusenosti s provozovanim V8/V6 v dieselu? Tedy, tech, ktere se nezakladaji na informacich z automobilovych serveru nebo tech, ktere koupis z 2. ruky za 200 tis?
Já jsem si to zkusil a můžu říct, ano, srovnatelný benzín má o litr až dva vyšší spotřebu než srovnatelný diesel. M550d má 380 koní a jezdí za 12,5 a já jezdil s 650i za 13. Argumentace o tom, že když se benzín honí, žere rázem o pět litrů víc je pěkná - ale jak dlouho se takhle dá v reálném provozu jezdit? Ať máš sebesilnější auto, stejně ho dřív nebo později začneš používat jako běžný dopravní prostředek a více-méně budeš dodržovat povolené rychlosti, protože dřív nebo později bys skončil bez bodů. Ano, na okruhu může žrát takhle výkonný benzín 30 - ale v reálu takhle vydržíš jet pět minut...
Smysl benzínového motoru v sedanu vyšší střední? Smysl je v tom, že tiramisu se nedělá z tvarohu, kaviár není ze pstruha a bohemka není "champagne". A smysl dieselového motoru? Je to pracovní nástroj. Kamarád kuřák má na všední den do náklaďáku Petry a na neděli Marlbora😄
Smysl benzínového motoru v sedanu vyšší střední? Smysl je v tom, že tiramisu se nedělá z tvarohu, kaviár není ze pstruha a bohemka není "champagne". A smysl dieselového motoru? Je to pracovní nástroj. Kamarád kuřák má na všední den do náklaďáku Petry a na neděli Marlbora😄
Mimochodem, v arabském světě, kde je benzín velmi laciný, by nikoho ani nenapadlo dát do auta naftu. Nevypovídá to o něčem? [odkaz]
Ale no tak. Jízdní styl, při kterém bude M550d jezdit za 12,5, není jízdní styl, při kterém bude 650i jezdit za 13. Těch 12,5 bude u M550d spotřeba ve městě při hodně svižné jízdě (bez ohledu na nějaký rychlostní limity a se silnější akcelerací) a 650i bude při stejným jízdním módu (tzn. aby udržela krok) brát tak 17-20, ale spíš víc, protože třeba M3 (abychom srovnávali benzínové osmiválce, jako je v 650i) si řekla ve městě při ostřejší jízdě 24 litrů na 100. Když budu takto stát na krku M550d, tak (ať je to férovější) si vezme 15 nafty max.
Když porovnám ty svoje šestiválce, tak 330xd bere při ostrém tempu po městě 10 litrů, ale 130i si vezme při stejném stylu 17. A to jsou reálná čísla, žádné vymodlené spotřeby.
Když porovnám ty svoje šestiválce, tak 330xd bere při ostrém tempu po městě 10 litrů, ale 130i si vezme při stejném stylu 17. A to jsou reálná čísla, žádné vymodlené spotřeby.
dalsi do uveril tomu ze diesel je zazracny a bez ohledu na to jaky ma vykon porad zere malo...
Já osobně jsem taky něco najezdil s 50i a nekoukal jsem na spotřebu, co ukazoval palubní PC, ale počítal to tankováním. Jezdil jsem jak důchodce, tedy v tom autě se téměř každá rychlost zdá být ospalá, ale nijak výrazně nad limity to nikdy nebylo, profilem s mírnou převahou město. Výsledek? 16 litrů na sto... Stejným stylem, tedy rychlostmi, to mám s třílitrovým dieslem za polovinu (skoro).
Já jezdím - město 50-70, okreska 120-130, dálnice 160-180 a brala mi 13. Nepochybuju o tom, že bych se byl schopen dostat o litr a půl níž, kdybych dodržoval limity. Znovu odkazuju na test spotřeby stejného motoru v X5 [odkaz]
Nemám problém ti věřit. V podstatě výši spotřeby nejvíce ovlivňuje šofér. Pak třeba hmotnost a aerodynamika, převodovka apod.
Osobní zkušenost mám jinou, takže mne testy nechávají tak nějak klidným.
Osobní zkušenost mám jinou, takže mne testy nechávají tak nějak klidným.
Tak po městě 70? A okreska 120-130 km/h? :yes: :yes: 😉
Pf, to je nič. Ja mám po meste tempomat na 130..
No já jsem ZVYKLÁ že na "rychlostních omezeních" mne HODNĚ aut předjíždí (a já pak je s "pouhými" ... třeba 135 km/h na tempomatu), ale ve městě je to možná "trochu M-O-C", ne? 😉
Na internete je každý Fitipaldi..
Já měl průměr s 5,7 HEMI 12,5 na sto při doržování rychlostních limitů - tj obce 55 tachometrových, okressky 80-90, dálnice 140 tachometrových.
S Jaguarem tohle dávám v průměru za necelých 12, vyloženě jen okresky a dálnice jdou za 10-11.
víc to žere jedině když se jezdí po městě nebo když to prasíte po okreskách 120-130 a po dálnici 150 a víc...
S Jaguarem tohle dávám v průměru za necelých 12, vyloženě jen okresky a dálnice jdou za 10-11.
víc to žere jedině když se jezdí po městě nebo když to prasíte po okreskách 120-130 a po dálnici 150 a víc...
A zkoušel jsi to? Porovnával jsi to? A jaká auta a jaký jízdní styl? Nebo jen teoretizuješ? Já mám s oběma svými auty naježděno dost (už je nějaký ten rok mám), abych jejich spotřebu při jizdním stylu znal a mohl porovnat. Jistěže si diesel taky vezme, ale dostat ho přes 15 téměř nejde. Dostat ten benzínový třílitr přes 15 jde snadno, natož V8ku. A čím výkon poroste a jízda bude agresivnější, tím se rozdíl prohloubí. Ta tvoje 650i si při ostré jízdě řekne o 25-30, ani nemrkneš. Pokud budeš s 650i chtít té M550d stačit (a to budeš potřebovat všechen svůj výkon, abys stačil), budeš mít spotřebu dvojnásobnou.
Nikdo netvrdí, že to pojede za 7 na sto, ale rozdíl 2 litry nebo dokonce půl litru na sto to nebude - to jsou pohádky. Jistě, M550d si na poměry nafty řekne hodně (třeba těch 15), ale benzínová osmiválcová atmosféra bude při snaze udržet krok dělat vír v nádrži.
Nikdo netvrdí, že to pojede za 7 na sto, ale rozdíl 2 litry nebo dokonce půl litru na sto to nebude - to jsou pohádky. Jistě, M550d si na poměry nafty řekne hodně (třeba těch 15), ale benzínová osmiválcová atmosféra bude při snaze udržet krok dělat vír v nádrži.
Atmosférickou 650i jsem provozoval dva roka a za tu dobu byla dlouhodobá spotřeba 13 a sedělo to s tím, že jsem na nádrž najel tolik, kolik jsem na ní najel. Mimochodem tady test spotřeby stejného motoru v X5, skončili na 14,5 což se dá lehce vysvětlit horší aerodynamikou a pohonem 4x4 [odkaz] . Tvoje poznatky o M550d jsou mimo mísu, ve všech testech, které byly se psalo o tom, že auto nemá problém jezdit i za 20 a v kombinaci se nelze dostat pod 12 litrů. Konec konců, ta M550d, kterou jsem řídil já měla na displeji 12,7. Máš o tom motoru iluze, 380hp diesel nebude jezdit za tolik co tvoje 330d.
Extrémní spotřeba u benzínu, jako třeba na okruhu, je hrozně pěkná věc, ale jestli takhle dokážeš jezdit v běžném provozu třeba dvě hodiny, potom jsi u mně borec.
Extrémní spotřeba u benzínu, jako třeba na okruhu, je hrozně pěkná věc, ale jestli takhle dokážeš jezdit v běžném provozu třeba dvě hodiny, potom jsi u mně borec.
Hele, neříkám, že to pojede za stejnou spotřebu jako moje 330d. Neříkám ani, že jsem tu M550d testoval, ale jestli opravdu jezdí za 20 (ale divil bych se, protože ani nachipovaná předcházející 535d nejdou přes 15 a jejich výkony se blíží), pak bych chtěl vidět ten jízdní styl a hlavně, za kolik by při takovém jízdním stylu jela ta 650i? Pokud by vůbec udržela krok. Ale budiž, možná ten rozdíl nebude 15 litrů, ale "jen" 10, ovšem pořád je to značný rozdíl. Ovšem dva litry na sto to určitě nebudou.
Navíc, nejde o to jezdit s benzínovým osmiválcem 2 hodiny za 30 na sto. Stačí jezdit každý den ráno a odpoledne 10 km po Praze do práce a zpět přitom spěchat, takže budeš pořád dost stát na plynu a budeš tam hned. Vím, za co jezdí 130ka a za co jezdila M3ka. A jistě, ten výkon v M550d se z něčeho vyrobit musí, ale při stejném jízdním stylu bude benzínová V8 vs. M550d o pořádný kus žíznivější. Takže ano, M550d možná bude brát při ostrém stylu jízdy hodně nafty, ale benzínová V8 bude při stejném tempu a ve snaze udržet krok brát nejmíň o 10 litrů na sto víc.
Navíc, nejde o to jezdit s benzínovým osmiválcem 2 hodiny za 30 na sto. Stačí jezdit každý den ráno a odpoledne 10 km po Praze do práce a zpět přitom spěchat, takže budeš pořád dost stát na plynu a budeš tam hned. Vím, za co jezdí 130ka a za co jezdila M3ka. A jistě, ten výkon v M550d se z něčeho vyrobit musí, ale při stejném jízdním stylu bude benzínová V8 vs. M550d o pořádný kus žíznivější. Takže ano, M550d možná bude brát při ostrém stylu jízdy hodně nafty, ale benzínová V8 bude při stejném tempu a ve snaze udržet krok brát nejmíň o 10 litrů na sto víc.
REÁLná spotřeba BMW M550d při dlouhodobějším používání (ca 3000 km) je od 13ti do 16ti litrů (pravda při skoroplném VYUŽÍVÁNÍ potenciálu vozu/motoru) = opravdu JE "vyšší"
To nema cenu asi vysvetlovat. Kdyz nekdo chce obhajit svou pravdu, bude delat cokoliv a uvadet jakakoliv fakta, aby mel pravdu.
Ja tady dam vysledek zcela REALNEHO testu z dnesniho dne, ktery jsem na zaklade techto clanku udelal. Ale verim, ze se opet najde skupinka lidi, kteri budou argumentovat a zpochybnovat....
Vzal jsem M550d na svou oblibenou trasu ca. 10 km dlouhou, kde tomu muzu slapat na 95%, odecetla mi spotrebu 17.6. Pak jsem tam vzal 650i - spotreba 24.8. Pri prakticky stejnem stylu, auta jsem potkal v obou pripadech dve. Usek jsem zajel asi o 12 s pomaleji s 550d, tedy zcela zanedbatelny rozdil na 10 km. Jeste nutno zminit, ze M550d mela najeto 8.000 km a 650i ca. 60.000 km, takze byla navic radne zajeta.
Dalsi zkusenost kdyz jsem mel ve stejnou dobu A6 v benzinu i dieselu😒br />
S A6 3.0 TDi (2007) jsem jezdil za ca. 8.5 litru, mix vselijakeho provozu. S A6 4.2i (2006) jsem jezdil za 12.6, opet za stejnych podminek. S 3.0 TDI jsem mel max. 13-14 l, s 4.2 i pres 20 l.
Uz prosim vas nepiste o tom, ze benzin je za stejnych podminek prakticky stejne usporny jako diesel. Nebudte demagogove, netahejte sem nejnizsi spotrebu benzinu a nejvyssi dieselu a nedelejte pak srovnani - je k nicemu. Nesnazte se dokazat si pravdu tim, ze budete jezdit s dieselem jako prase a s benzinem jako beranek a pak vykladat jak je ten benzin usporny.
Mam rad benzinove motory, miluju zvuk a vuni, ktera se z nich line, miluju jejich tocivost a pravidelny narust tociveho momentu (atmo), ale na druhou stranu to pro me neni argument abych zustal zabedneny, nekoukal po novinkach a koupil benzin do auta, ktere najezdi 60-70 tis. km rocne a realne tak za rok sezere 8400 litru proti 6000 litru nafty. A nejde mi o tech 90 tis. rocne (mimochodem, nemaly balik kdyz to nekdo fakt spocita), ktere cini ten rozdil, ale o prakticnost, logiku a usporu v obecnem slova smyslu.
Argumenty o zvuku, vaze a ja nevim cem jeste u me neobstoji - ne pro limuzinu vyssi stredni, kde ani ten benzin nejde slyset 😉
Ja tady dam vysledek zcela REALNEHO testu z dnesniho dne, ktery jsem na zaklade techto clanku udelal. Ale verim, ze se opet najde skupinka lidi, kteri budou argumentovat a zpochybnovat....
Vzal jsem M550d na svou oblibenou trasu ca. 10 km dlouhou, kde tomu muzu slapat na 95%, odecetla mi spotrebu 17.6. Pak jsem tam vzal 650i - spotreba 24.8. Pri prakticky stejnem stylu, auta jsem potkal v obou pripadech dve. Usek jsem zajel asi o 12 s pomaleji s 550d, tedy zcela zanedbatelny rozdil na 10 km. Jeste nutno zminit, ze M550d mela najeto 8.000 km a 650i ca. 60.000 km, takze byla navic radne zajeta.
Dalsi zkusenost kdyz jsem mel ve stejnou dobu A6 v benzinu i dieselu😒br />
S A6 3.0 TDi (2007) jsem jezdil za ca. 8.5 litru, mix vselijakeho provozu. S A6 4.2i (2006) jsem jezdil za 12.6, opet za stejnych podminek. S 3.0 TDI jsem mel max. 13-14 l, s 4.2 i pres 20 l.
Uz prosim vas nepiste o tom, ze benzin je za stejnych podminek prakticky stejne usporny jako diesel. Nebudte demagogove, netahejte sem nejnizsi spotrebu benzinu a nejvyssi dieselu a nedelejte pak srovnani - je k nicemu. Nesnazte se dokazat si pravdu tim, ze budete jezdit s dieselem jako prase a s benzinem jako beranek a pak vykladat jak je ten benzin usporny.
Mam rad benzinove motory, miluju zvuk a vuni, ktera se z nich line, miluju jejich tocivost a pravidelny narust tociveho momentu (atmo), ale na druhou stranu to pro me neni argument abych zustal zabedneny, nekoukal po novinkach a koupil benzin do auta, ktere najezdi 60-70 tis. km rocne a realne tak za rok sezere 8400 litru proti 6000 litru nafty. A nejde mi o tech 90 tis. rocne (mimochodem, nemaly balik kdyz to nekdo fakt spocita), ktere cini ten rozdil, ale o prakticnost, logiku a usporu v obecnem slova smyslu.
Argumenty o zvuku, vaze a ja nevim cem jeste u me neobstoji - ne pro limuzinu vyssi stredni, kde ani ten benzin nejde slyset 😉
Jak můžeš srovnávat šestiválcové TDI s osmiválcovým benzínem? Jak můžeš srovnávat motor s 245 dieselovýma kobylama s motorem s 350 benzínovýma? 😉
Proč srovnáváš extrémní jízdu na desetikilometrový úsek s každodenní realitou? Copak ty tak jezdíš každý den v roce? Já jsem za dva roky v běžném provozu jezdil u 367 hp benzínu se spotřebou 13 litrů na sto a 550d, která má o pár koní víc má spotřebu okolo 12 litrů! Kde jsou ty osmilitrové rozdíly? V extrémním provozu, ale TAK PŘECE NIKDO NEJEZDÍ!!!!!!!!! Chápeš to? Mně nezajímá co se děje při extrémním zatížení auta! Mně zajímá každodenní provoz, pro který jsou tyhle auta určené. My se přece nebavíme o supersportech, ale o autech na běžné ježdění, nebo píšu do diskuse pod špatný test?
Proč srovnáváš extrémní jízdu na desetikilometrový úsek s každodenní realitou? Copak ty tak jezdíš každý den v roce? Já jsem za dva roky v běžném provozu jezdil u 367 hp benzínu se spotřebou 13 litrů na sto a 550d, která má o pár koní víc má spotřebu okolo 12 litrů! Kde jsou ty osmilitrové rozdíly? V extrémním provozu, ale TAK PŘECE NIKDO NEJEZDÍ!!!!!!!!! Chápeš to? Mně nezajímá co se děje při extrémním zatížení auta! Mně zajímá každodenní provoz, pro který jsou tyhle auta určené. My se přece nebavíme o supersportech, ale o autech na běžné ježdění, nebo píšu do diskuse pod špatný test?
Dík za data. Takže rozdíl při stejném stylu nějakých 7 litrů na sto. Čekal bych nicméně, že ta V8 pojede ještě za víc (tak za 30). 😄
Když jdu v létě na grilování tak klidně za odpoledne sním kilo a půl masa, někdy i dvě. Z toho si každý dokáže logicky odvodit, že normálně sním tři až čtyři kila za den.
Krásně je to napsané v EVU kde se jim jako jediným podařilo proti sobě v jeden okamžik postavit 550d a M5. Doporučuji přečíst. Hlavně spotřeba obou aut je tam moc hezky popsaná. 550d jezdí normálně za dvojnásobek udávané spotřeby a M5 za 1,5 násobek. Takže za jakýchkoliv okolností žere o 2až 3 litry víc než 550d. Takže cca 1Kč na Km při mnohem vyšším výkonu a vědomí že M5 v drtivé většině případů ujede jako nic. 550d má sice lepší zrychlení z 0-100 ,ale podívejte se na rozdíl ve zrychlení 100-200. M5 dosahuje téměř POLOVIČNÍHO času 550d.
Není to pravda. Vezměte M5 a 550d jeďte s 550d co to jde a M5 za ní která bude mít ještě rezervu bude žrát tak o 3-4 litry víc. Je to viíce méně fuk jak se jede M5 bude žrát vždy o cca 2-4 litry víc. Já jel s 550d pianko i kudlu a pianko bylo 10.4. To žrala A6 BiTDI když jsem jel docela kudlu. Diesel ale nikdy nebude sportovní. Atmosféra benzín bude vždy nej.
Ty krávo tady se zase sešlo myslitelů. M5 má 560 koní a M550d má 380 koní. Výpovědní hodnota - nula.
Ano to jsem chtěl říct. Ve finále vlastně je na tom líp M5. Protože má lepší spotřebu na koně. 😄
Myslím že (jakékoli) srovnávání M5 a M550d je "zcela mimo" (společného mají leda to že jde o nejsilnější benzín a nejsilnější naftu - a m.j. to krááááásně ukazuje, že evropské šílení JEN po naftě je ŠPATNOU cestou..
PS: To jak evropu "zaplavují" (asi nejvíc) 2 litrové 4válce (a to i ve vozech vyšší střední) považuji za VELMI smutné (-ný důkaz ÚPADKU :no: 😐
PS: To jak evropu "zaplavují" (asi nejvíc) 2 litrové 4válce (a to i ve vozech vyšší střední) považuji za VELMI smutné (-ný důkaz ÚPADKU :no: 😐
Je pravda že jezdit s M5 50t Km rořně a více mi přijde nevhodné. Auto na to asi nebude ani moc stavěný, ale je to jen můj pocit.
Tvoje zkušenost (pro Kylie bohužel) perfektně vypovídá o nedokonalosti baworského triturba. Jeho spotřeba je vážně brutální. Na běžné denní ježdění bude A6 BiTDI mnohem vhodnější a na dovádění (pokud uvažujeme o autě kolem 2 tun) rozhodně M5, která je navíc opravdu kultovním (a mnohem rychlejším) vozem.
Oceňuji realizaci tří-turba, ale tvrdím, že se baworské řešení je nedotažené a uspěchané a pořád přemýšlím nad tím, kde soudruzi z NSR udělali chybu - vždyť princip dieselového motoru zůstal zachován.
Oceňuji realizaci tří-turba, ale tvrdím, že se baworské řešení je nedotažené a uspěchané a pořád přemýšlím nad tím, kde soudruzi z NSR udělali chybu - vždyť princip dieselového motoru zůstal zachován.
Tak to musí být už ale opravdu ostrá jízda, protože mně stejný motor ve starším autě bere při pravidelných nočních jízdách z Modřan od řeky přes P10 na Žižkov tak 14,5 - 15... A neumím si představit, že bych to hnal rychleji aniž bych někoho ohrozil...
S diesely se to má tak, že ony nejsou extra rychlé, ale "stačí to". Lidi pak nejsou ochotni vyměnit vyšší spotřebu za získání už jen lehce vyšší rychlosti a lepšího zvuku.
S diesely se to má tak, že ony nejsou extra rychlé, ale "stačí to". Lidi pak nejsou ochotni vyměnit vyšší spotřebu za získání už jen lehce vyšší rychlosti a lepšího zvuku.
Nesmysl. Typicky problem lidi, kteri chteji hajit spotrebu benzinu pred dieselem.
Srovnavas min. spotrebu v 650i a maximalni v 550d. Ja jsem ve svem prispevku psal STEJNYM stylem. A muzes si delat co chces, ale vzdycky budes mit min. 3 litry spotrebu s benzinem vyssi. Minimalne 3 litry u takovych objemu.
Rad bych rekl, ze jsem zastance benzinu a bude mi vzdy vonet vic nez nafta, ovsem psat veci, ze diesel je pro pracovni stroj, strasne smrdi a hodi se jen do traktoru, muze jen blbec. Je prece jedno kde se jaky motor pouzival nejdrive - jestli v zemedelstvi nebo v aute. Dulezite je jak jezdi, jak se chova.
Takze to neni jak tady nekdo pise o tom, ze nekdo veri v zazracnost dieselu. Spise ti "petrolheadi" (a ty uvozovky jsou tam uplne umyslne) by mely odhodit sve predsudky, jet se svezt a zvazit + a - takovych motoru a nepsat nesmysly, ktere o dieselech platily pred 15 lety.
Srovnavas min. spotrebu v 650i a maximalni v 550d. Ja jsem ve svem prispevku psal STEJNYM stylem. A muzes si delat co chces, ale vzdycky budes mit min. 3 litry spotrebu s benzinem vyssi. Minimalne 3 litry u takovych objemu.
Rad bych rekl, ze jsem zastance benzinu a bude mi vzdy vonet vic nez nafta, ovsem psat veci, ze diesel je pro pracovni stroj, strasne smrdi a hodi se jen do traktoru, muze jen blbec. Je prece jedno kde se jaky motor pouzival nejdrive - jestli v zemedelstvi nebo v aute. Dulezite je jak jezdi, jak se chova.
Takze to neni jak tady nekdo pise o tom, ze nekdo veri v zazracnost dieselu. Spise ti "petrolheadi" (a ty uvozovky jsou tam uplne umyslne) by mely odhodit sve predsudky, jet se svezt a zvazit + a - takovych motoru a nepsat nesmysly, ktere o dieselech platily pred 15 lety.
Tak ten posledni odstavecek je nesmysl, srovnavani jablek ne s hruskami, ale se steakem. Kaviar neni ze pstruha, ale taky si muzes vybrat vice druhu, ze? A tiramisu muzes mit z tvarohu, ale udelat jej s prichutemi a uplne jinak nazdobit.
Stejne tak auto ma motor, jen je jiny. Koneckoncu, je to presne jak pises s Tvym kamaradem kurakem, jen si tim padem trochu protirecis - na okruh V10 FSI, do Nemecka V6 BiTD. Coz je presne jak jsem psal vyse...
Dej si to trosku dohromady 😉
Stejne tak auto ma motor, jen je jiny. Koneckoncu, je to presne jak pises s Tvym kamaradem kurakem, jen si tim padem trochu protirecis - na okruh V10 FSI, do Nemecka V6 BiTD. Coz je presne jak jsem psal vyse...
Dej si to trosku dohromady 😉
Jednoduchá odpověď - kdyby stál benzín pět korun a nafta čtyři, čemu bys dal přednost? Přestaň dělat z nouze ctnost... Taky jsem trpěl na tuhle úchylku, než mi došlo, že když na autě pravidelně tratím 300-500 tisíc, pak nějakých 50 tisíc za palivo navíc je skutečně směšné...
Luxusní auto má glgat benzín, ne naftu, to je celé...
Luxusní auto má glgat benzín, ne naftu, to je celé...
Ad poslední věta: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 😄
Keby bolo keby, boli by sme v OPEC..
Bohužiaľ (pre teba a tak trochu aj pre nás ostatných) na keby sa v automobilovom priemysle a v živote všeobecne nehrá.
Bohužiaľ (pre teba a tak trochu aj pre nás ostatných) na keby sa v automobilovom priemysle a v živote všeobecne nehrá.
Tak proc nejezdis na LPG? Usetril bys jeste vic😊 podstatou meho sdeleni bylo, ze clovek, ktery ma dva a vic milionu na auto uz prece nemusi resit ztratu cca 70 az 80 tisic coz jsou dva litry paliva na sto pri najetych sto tisicich km, protoze 90% majitelu to auto mit dyl nebude. To je proste tak jednoducha logika ze az zustava rozum stat nad uvazovanim tech potencialnich kupcu. Chteji setrit ale pritom si priplati treba sto nebo dveste tisic za superdiesel, ktery nakonec jeste bere o dva az tri litry vic nez klasicky sestivalec s jednim turbem. Lidi jsou schopni nacpat do Audi s nehoraznyma priplatkama i pet set tisic za ruzne blbosti. Nevadi jim zaplatit 80 tisic nebo kolik za navigaci a pet litru kazdy rok za nove mapy. Ale dat za tri roky provozu o tolik vic na palivu to se skoro krizujou😊 navonena bida. Chci si udelat tiramisu ale dobry mascarpone stoji stovku tak to udelame z luciny.
Nechceš? Nekupuj. Ľudia majú svoje dôvody, prečo v európe kupujú naftu aj v prémiovej triede. Pokiaľ zbežne pozerám, tieto dôvody ti už hore niekoľko krát boli vysvetlené. Preto nebudem ťahať čísla a vyrábať ďalší flame war. Zvlášť nie s človekom, ktorý má o diesloch zafixované stereotypy platné tak pred dvoma dekádami.
Takže moja rada znie- užívaj si svoju výnimočnosť vo veľkoobjemovom benzíne a nás plebs nechaj páliť poľnohospodárske palivá 😉
Takže moja rada znie- užívaj si svoju výnimočnosť vo veľkoobjemovom benzíne a nás plebs nechaj páliť poľnohospodárske palivá 😉
Ale ten benzín vůbec nemusí být velkoobjemový, radši čtyřválec dvoulitr než 2.0 TDI. Nemám nic zafixováno, svezl jsem se v tom nejlepším co na trhu teď je - M550d a říkám: na volnoběh to chrochtá jako všechny diesely. Při rozjezdu z místa to nemá takovou akceleraci, jakou slibuje výrobce. A navíc to pěkně žere. Proto se mi tenhle počin od Audi zdá být o fous lepší. S A6 3.0 TDI jsem najezdil hodně km a musím říct, že to není špatné auto. A u Audi moc na výběr z benzínových motorů nikdy nebylo...
ten dizajn exterieru aj interieru je skutocne zvlastny... nuda... nuda ....... nuda.... sterilita a fakticka nuda..... auto spickove kvalitne paradne dokonale bozske ale pre mna strasna nuda a nezaujimave.... urcite by som v tejte triede volil Ecko a uplne by mi stacil ten ich paradny 2.2 litrovy 150kilowattovy diesel s 500Newtonmetrami.... :yes:
Dobrý den,
opět test, kde je velmi nepochopitelně upřednostněno Audi, ano Audi má konečně po 8 letech motor, který se může postavit konkurenční jednotce od BMW 535d, dle testů mají oba motory velmi podobnou spotřebu i akceleraci kolem +- 22 sec 0-200 km/h, dle podmínek testu a zajetí daného motoru, tak nechápu autora jak jej srovnává s motorem 550d, který má zrychlení kolem 19 sec na 0-200 km/h, což odpovídá rozdílu ve výkonu, ono dostat se na 200 o 2-3 sec rychleji, taky odpovídá rozdílu ve výkonu motoru.
např test [odkaz]
Příště to chce trošku objektivity a né jen zaslepěně psát.
Raději pořidte akcelerometr + k tomu další vybavení a nebude problém naměřit reálné údaje.
opět test, kde je velmi nepochopitelně upřednostněno Audi, ano Audi má konečně po 8 letech motor, který se může postavit konkurenční jednotce od BMW 535d, dle testů mají oba motory velmi podobnou spotřebu i akceleraci kolem +- 22 sec 0-200 km/h, dle podmínek testu a zajetí daného motoru, tak nechápu autora jak jej srovnává s motorem 550d, který má zrychlení kolem 19 sec na 0-200 km/h, což odpovídá rozdílu ve výkonu, ono dostat se na 200 o 2-3 sec rychleji, taky odpovídá rozdílu ve výkonu motoru.
např test [odkaz]
Příště to chce trošku objektivity a né jen zaslepěně psát.
Raději pořidte akcelerometr + k tomu další vybavení a nebude problém naměřit reálné údaje.
Když už to bereš dle AutoBild, tak se sluší napsat, že ty hodnoty jsou 21.3 pro Audi a 19.2 pro BMW, které je navíc ve verzi sedan, zatímco Audi je kombík. Rozdíl 2s v 0-200 jsem měl při pěti jízdách i s jedním autem (ovšem v manuálu).
Píšeš o tom, že 3.0BiTDI se může měřit s 35d, ale dáš odkaz na test, kde ho srovnávají rovnou s 50d.
Z tvého testu např.
Zrychlení 0-100 je 5 vs 5,5s, z 0-200 je rozdíl ve prospěch BMW 2 vteřiny. Ale to pořád nejsou nějaké extrémní rozdíly. Zajímavá je taky spotřeba v testu, kde si to BMW vzalo v průměru o celé 2 litry na sto více než Audi.
Co ale extrémní je, že za BMW vysypeš o 22,500 Euro víc, což už tak zanedbatelné rozhodně není.
Z tvého testu např.
Zrychlení 0-100 je 5 vs 5,5s, z 0-200 je rozdíl ve prospěch BMW 2 vteřiny. Ale to pořád nejsou nějaké extrémní rozdíly. Zajímavá je taky spotřeba v testu, kde si to BMW vzalo v průměru o celé 2 litry na sto více než Audi.
Co ale extrémní je, že za BMW vysypeš o 22,500 Euro víc, což už tak zanedbatelné rozhodně není.
Zde pro zajímavost některé naměřené údaje z testu auto-motor-und-sport
[odkaz]
BMW 530d
- Engine: 258 hp, 560 Nm/1500 rpm, max. turboboost: 1,8 bar
- Weight: 1905 kg
- 0-100 km/h: 5,9 s
- 0-200 km/h: 26,4 s
- Flexibility in 8th gear (80-120 km/h): 15,2 s
- Minimum/average fuel consumption: 5,6/8,3 l/100 km
- Basic price: €52.100,-
BMW 535d
- Engine: 313 hp, 630 Nm/1500 rpm, max. turboboost: 2,25 bar
- Weight: 1911 kg
- 0-100 km/h: 5,6 s
- 0-200 km/h: 21,9 s
- Flexibility in 8th gear (80-120 km/h): 10,6 s
- Minimum/average fuel consumption: 6,4/9,4 l/100 km
- Basic price: €57.500,-
No a rozdíl mezi Audi a BMW 5.5 vs 5.6 na 100 km/h u Audi je minimální rozdíl a stejně tak 0-200km/h takže cenově i parametrama je jasná konkurence je 535d.
Ono lepší zrychlení o cca 2 sec na 200 km/h je na sprintech celkem velký rozdíl, ikdyž to tak dle naměřených údajů nevypadá.
550d je pouze ukázkou a prezentací výkonových možností 3.0 naftového motoru od BMW - cenově naprosto přestřelené, spotřebou vyhnané do maxima, ale brané jako vlajková lod v dieselu.
Z dosažených výsledků je patrné, že už to výkonově moc dál nepujde a diesel je na hranici svých součastných možností.
[odkaz]
BMW 530d
- Engine: 258 hp, 560 Nm/1500 rpm, max. turboboost: 1,8 bar
- Weight: 1905 kg
- 0-100 km/h: 5,9 s
- 0-200 km/h: 26,4 s
- Flexibility in 8th gear (80-120 km/h): 15,2 s
- Minimum/average fuel consumption: 5,6/8,3 l/100 km
- Basic price: €52.100,-
BMW 535d
- Engine: 313 hp, 630 Nm/1500 rpm, max. turboboost: 2,25 bar
- Weight: 1911 kg
- 0-100 km/h: 5,6 s
- 0-200 km/h: 21,9 s
- Flexibility in 8th gear (80-120 km/h): 10,6 s
- Minimum/average fuel consumption: 6,4/9,4 l/100 km
- Basic price: €57.500,-
No a rozdíl mezi Audi a BMW 5.5 vs 5.6 na 100 km/h u Audi je minimální rozdíl a stejně tak 0-200km/h takže cenově i parametrama je jasná konkurence je 535d.
Ono lepší zrychlení o cca 2 sec na 200 km/h je na sprintech celkem velký rozdíl, ikdyž to tak dle naměřených údajů nevypadá.
550d je pouze ukázkou a prezentací výkonových možností 3.0 naftového motoru od BMW - cenově naprosto přestřelené, spotřebou vyhnané do maxima, ale brané jako vlajková lod v dieselu.
Z dosažených výsledků je patrné, že už to výkonově moc dál nepujde a diesel je na hranici svých součastných možností.
Co jsem měl zatím možnost z dostupných testů a videí vypozorovat, u 50d se hodnoty zrychlení 0-200, resp. 100-200 nezanedbatelně liší v závislosti na vytáčení/nevytáčení motoru až do maxima (tzn. 5000rpm+), kde již výkon klesá, viz video u testu na konkurenčním webu, kde 0-200 vychází +/- 16s...: [odkaz]
m550d má maximum výkonu mezi 3600 a 4800 ot. takže točit při potřebě max. zrychlení přes/pod tyto hodnoty je nesmysl. Za 4800 výkon strmě padá, při 5200 je již jen něco přes 220hp. Otáčkoměr nicméně má červené pole až v 5500 ot, což svádí točit motor až sem, ale tím pádem na úkor reálného zrychlení. Je to zcela jiná charakteristika než benzin, prostě diesel.
A při tom obě A6 jsou kombi a obě 5er sedany. Nemá asi smysl pochybovat o tom, že 50d bude rychlejší, hlavně ve vyšších rychlostech, ale do nějakých 150 km/h budou blízko. M550d mne nijak neuchvátila, ale řekl bych, že je to díky tomu, jak výkon podává. Co mne překvapilo byl apetit. Připomněla mi první 30sd, nebo jak ten motor značili. To byl taky bumbrlíček. Chce to nějaký závěr... myslím si, že je příjemné mít takovéhle starosti - jestli koupit M550d, nebo nejsilnější 3.0 TDI. 😄
Ano TADY jste "trefil hřebík na hlavičku"! Jde o to JAK bmw M550d svůj výkon podává - a to je (dle Buřtíka) také důvod proč někteří přijímají tri-turbo tak "rozporuplně" (jako zde na auto.cz p. Vaverka). Jde totiž o TAKOVÉ podání výkonu, že člověk NE"zvyklý" na podobné výkony (třeba z Ferrari a podobných vozů) není "schopen" schopnosti motoru "docenit" (prostě z něho NEdostane maximum - je to "zcela jiný" diesel než všechny ostatní dosud vyrobené/nabízené). Inženýři BMW zjevně dosáhli jistých "limitů" možností - a dostat z tří-turbového 3litru vše co umí (může) zvládne (možná opravdu) jen člověk zvyklý na ... vozy typu Ferrari F40 apod.
..což je možná trochu "extrémní názor", ale "něco" na něm BUDE 😉
Myslím že (opravdu) příjemný závěr je koupit si místo nafty Lexus GS 450h (nebo rovnou BENZÍNovou V8 :yes: 😄
..což je možná trochu "extrémní názor", ale "něco" na něm BUDE 😉
Myslím že (opravdu) příjemný závěr je koupit si místo nafty Lexus GS 450h (nebo rovnou BENZÍNovou V8 :yes: 😄
Podobné výkony, podání výkonu, třeba jako Ferrari, nedostane maximum z motoru, vozy typu Ferrari F40.... >😁 >😁 >😁 >😁
Ty si ani neuvědomuješ, jak jsi mimo. >😁 >😁 >😁 >😁
Ty si ani neuvědomuješ, jak jsi mimo. >😁 >😁 >😁 >😁
Abys jí nekřivdil. V tomto případě bych to viděl spíš na nějaké halucinogeny u Buřtíka. Každopádně ten pán je veselá kopa a měl by sem začít přispívat. Kdo neřídil Ferrari F40, tak nedostane maximum z třílitrovýho dieselu s automatem a x-drivem😄 To je totiž hrozně těžké zmáčknout plyn až na podlahu 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Áááá PÁNi řidiči se ozvali.. :yes: 😉
..BMW M550d je totiž "zajímavá" (a téhle 2turbové Audi a6 DRTIVĚ ujede) právě na "zakroucených" okreskách - kde (bez urážky) byste BUŘTÍKovi (velmi pravděpodobně) NEstačili ani jeden a "ani vzdáleně" 😄
PS: Šlápnout na plyn umí i *** - psala jsem o tom "dostat z vozu" MAXIMUM - což se autorovi místního textu o tri-turbu (velmi pravděpodobně) NEpovedlo (a dle vašich srandovních "závěrů" evidentně ani vám.. 😉
Pěkný den (třeba s tri-turbem od BMW se zkušeným řidičem za volantem 😄
..BMW M550d je totiž "zajímavá" (a téhle 2turbové Audi a6 DRTIVĚ ujede) právě na "zakroucených" okreskách - kde (bez urážky) byste BUŘTÍKovi (velmi pravděpodobně) NEstačili ani jeden a "ani vzdáleně" 😄
PS: Šlápnout na plyn umí i *** - psala jsem o tom "dostat z vozu" MAXIMUM - což se autorovi místního textu o tri-turbu (velmi pravděpodobně) NEpovedlo (a dle vašich srandovních "závěrů" evidentně ani vám.. 😉
Pěkný den (třeba s tri-turbem od BMW se zkušeným řidičem za volantem 😄
Tvrzení č. 1
cituji Jde totiž o TAKOVÉ podání výkonu, že člověk NE"zvyklý" na podobné výkony (třeba z Ferrari a podobných vozů) není "schopen" schopnosti motoru "docenit" (prostě z něho NEdostane maximum - je to "zcela jiný" diesel než všechny ostatní dosud.
Tvrzení č. 2
cituji Šlápnout na plyn umí i *** - psala jsem o tom "dostat z vozu" MAXIMUM - což se autorovi místního textu o tri-turbu (velmi pravděpodobně) NEpovedlo (a dle vašich srandovních "závěrů" evidentně ani vám..
takže nejdřív z motoru, potom už z vozu... Vy zas kličkujete jak se dá a to vše o autě, ve kterém jste nikdy nejela, ale víte o něm všechno...
cituji Jde totiž o TAKOVÉ podání výkonu, že člověk NE"zvyklý" na podobné výkony (třeba z Ferrari a podobných vozů) není "schopen" schopnosti motoru "docenit" (prostě z něho NEdostane maximum - je to "zcela jiný" diesel než všechny ostatní dosud.
Tvrzení č. 2
cituji Šlápnout na plyn umí i *** - psala jsem o tom "dostat z vozu" MAXIMUM - což se autorovi místního textu o tri-turbu (velmi pravděpodobně) NEpovedlo (a dle vašich srandovních "závěrů" evidentně ani vám..
takže nejdřív z motoru, potom už z vozu... Vy zas kličkujete jak se dá a to vše o autě, ve kterém jste nikdy nejela, ale víte o něm všechno...
Jasně, nejdřív motor, potom okresky. Jak klasické. Pak tě má brát někdo vážně, když ani nejsi schopna držet diskuzní logiku vlákna.
Áááá potrefené ... (figurka a Mig) se ozvaly.. :yes: 😄
PS: FAKT to (stále) NEchápete? 😉
PPS: Prosím vás JAKÝ (že to) máte problém "nejdřív s mototerem a pak s okreskami"??
PS: FAKT to (stále) NEchápete? 😉
PPS: Prosím vás JAKÝ (že to) máte problém "nejdřív s mototerem a pak s okreskami"??
já mám hlavně problém s tím pochopit, jak mně můžete poučovat o autě, ve kterém já jsem na rozdíl od vás jel 😉
já jsem udělal osobní zkušenost a vy jste si přečetla test v časopisu.
kdybyste byla úplně cizí, komu z nás byste věřila?
já jsem udělal osobní zkušenost a vy jste si přečetla test v časopisu.
kdybyste byla úplně cizí, komu z nás byste věřila?
Tady asi na odpověď paní Kylie budeme čekat marně... A pokud přijde, rozhodně to bude tzv. úkrok stranou...
Držet motor v optimálních otáčkách - jednou pro výkon, jindy pro spotřebu - snad umím...
NEvím - snad umíte... 😉
PS: V příspěvku na který reagujete jsem psala o vašem (řekněme) "ROZPORUPLNÉM" přijetí naprosté (revoluční) motorové novinky 😄
PS: V příspěvku na který reagujete jsem psala o vašem (řekněme) "ROZPORUPLNÉM" přijetí naprosté (revoluční) motorové novinky 😄
Reagoval jsem na zmínku o zvyku a schopnosti využít triturbodiesel o výkonu benzinového osmiválce. Každopádně... ta novinka BMW trochu rozporuplná je, protože ve skutečnosti není převaha toho motoru tak velká, jak slibují technické údaje a ještě k tomu přidává drobné nedostatky v nástupu a průběhu točivého momentu.
Přesně tak. Jednak u BMW lžou - přidávají si na dynamických schopnostech automobilu, druhak ten průběh točivého momentu je absolutně nepřesvědčivý, na to, že slibovali, že to bude dieselová střela je to hodně ospalé...
K tomu "lhaní" - nemá HORŠÍ zrychlení spíš to audi Bi-Tdi?? 😉
PS: A je to STŘELA jak z praku - jen jí "umět vystřelit" - TAM bych hledala "ten problém" 😄
PS: A je to STŘELA jak z praku - jen jí "umět vystřelit" - TAM bych hledala "ten problém" 😄
Zde se pripojuji k panu Migovi - zvezte se s tim a uvidite.
S M550d mam aktualne najeto necelych 20 tis. km, ktere mne zatim dovedly k nazoru, ze i kdyz se jedna o velmi rychly vuz, se kterym ujedete temer vsemu, co v Evrope v beznem provozu na silnici potkate, tak mi neji jasne, proc na nej lepi pismenko M, nebot to muze u nekoho vyvolat falesna ocekavani. M550d je "jen" dalsi rychly sedan od BMW - zadna sportovni raketa. Mrknete kolik vazi...
Troufam si tvrdit, ze i Vy patrite mezi "postizene" syndromem pismenka M.
Vazne, sveze se v tom.
S M550d mam aktualne najeto necelych 20 tis. km, ktere mne zatim dovedly k nazoru, ze i kdyz se jedna o velmi rychly vuz, se kterym ujedete temer vsemu, co v Evrope v beznem provozu na silnici potkate, tak mi neji jasne, proc na nej lepi pismenko M, nebot to muze u nekoho vyvolat falesna ocekavani. M550d je "jen" dalsi rychly sedan od BMW - zadna sportovni raketa. Mrknete kolik vazi...
Troufam si tvrdit, ze i Vy patrite mezi "postizene" syndromem pismenka M.
Vazne, sveze se v tom.
Boze muj diky. Diky za nekoho kdo to auto opravdu ridi a nemele jen pouhe vety do vetru. Machyrku mas u me velkeee plus. :yes:
Jsem tak trochu pravý OPAK "postižení" písmenkem M (já osobně JEDNOZNAČNĚ preferuji "pohodové" podání výkonu a před M5 dávám JASNĚ přednost Alpina B5 😄
..a jestli jste si 550d koupil místo M5 (v očekávání že to bude něco podobného) tak to snad ani NEbudu komentovat 😉
Sportovní raketou je BMW M550d ve srovnání s jakýmkoli jiným NAFTOVÝM motorem! Třeba téhle audi A6 Bi-TDi na okresce DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE - tak je "sportovní" (ve srovnání s BENZÍNovým M5 je samozřejmě "mimo mísu" a NEmá (nejmenší) šanci 😄
PS: A zdá se že jste vůz do stavu, kdy motor při jízdě na plný plyn pracuje s plnícím tlakem 4,5 atmosféry (!!!!) a při přeřazení při onom zátahu "nadoraz" sebou celý vůz škubne jak závodní speciál, zatím (asi spíš) NEdostal.. 😉
Možná svezu, zatím se svezli 2 "aut znalí" kterým zcela důvěřuji a VÍM že ví o čem mluví.. 😄
..a jestli jste si 550d koupil místo M5 (v očekávání že to bude něco podobného) tak to snad ani NEbudu komentovat 😉
Sportovní raketou je BMW M550d ve srovnání s jakýmkoli jiným NAFTOVÝM motorem! Třeba téhle audi A6 Bi-TDi na okresce DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE - tak je "sportovní" (ve srovnání s BENZÍNovým M5 je samozřejmě "mimo mísu" a NEmá (nejmenší) šanci 😄
PS: A zdá se že jste vůz do stavu, kdy motor při jízdě na plný plyn pracuje s plnícím tlakem 4,5 atmosféry (!!!!) a při přeřazení při onom zátahu "nadoraz" sebou celý vůz škubne jak závodní speciál, zatím (asi spíš) NEdostal.. 😉
Možná svezu, zatím se svezli 2 "aut znalí" kterým zcela důvěřuji a VÍM že ví o čem mluví.. 😄
Jo jo presne tak, chtel jsem usetrit, tak misto M5 jsem vzal 550d v ocekavani, ze to bude totez a ted jsem z toho zklamany... naprosto presne jste me odhadla >😒]
Tak se příště s tetou předem poraď a budeš v (s C5 HDI) cajku... >😁
...a VÍTE že (přes "miblion" kritik vůči C5 V6 Bi-turbo) jste zatím (nikdo) NE"zvládl" navrhnout "odpovídající" alternativu? 😉
Říká ti něco pojem niche market? 😉
😄 ano (a na "pokračování" vaší myšeňky jsem teď docela ZVĚDAVÁ.. 😉
Myslel jsem, že je to zřejmé. C5 je ve svých specifických vlastnostech jedinečná.
NE"odhadla" - tak nějak to "vyznívá" z VAŠICH příspěvků... 😄
..tak VYSVĚTLETE (jak to je) 😉
..tak VYSVĚTLETE (jak to je) 😉
Pokud se na M550d divam optikou mkt masaze, kterou s jeho uvedenim na trh BMW spustilo a optikou hodnot nekterych technickych "papirovych" udaju, pak jsem zklaman, nebot vysledek zaostava za ocekavanim.
Pokud se divam optikou "rychly sedan pro kazdodenni uziti" jsem zcela spokojen a chrochtam blahem.
Je to ted jasnejsi?
Pokud se divam optikou "rychly sedan pro kazdodenni uziti" jsem zcela spokojen a chrochtam blahem.
Je to ted jasnejsi?
Já bych snad ani neřekla že "zaostává za očekáváním" - spíš (správněji) ta očekávání byla asi až "nesmyslná" = je to stále jen "normální" řadový 6ti válcový 3 litr
(z kterého prostě v München vydolovali MAXIMUM možného - alespoň v roce 2012 😉
Nafta by byla (je) horší i kdybychom srovnávali STEJNÝ počet válců a STEJNÝ objem - tady (doslova) "není o čem" = BMW 550d je (jen) nejdivočejší nejsilnější a nejsportovnější naftou na trhu - nic víc nic méně 😄
PS: Sice mi stále není zcela jasné to vaše "srovnávání nesrovnávání" s M5 a to že 550d máte a "jste nejste" spokojen (a když s vozem máte najeto 20.000 km, tak asi bude VÁŠ a před nákupem takhle drahého (no jakéhokoli) vozu se vyplatí si vůz vyzkoušet/si to pořádně rozmyslet - ale jinak "ok" - JE to teď (trochu) "jasnější" 😉
(z kterého prostě v München vydolovali MAXIMUM možného - alespoň v roce 2012 😉
Nafta by byla (je) horší i kdybychom srovnávali STEJNÝ počet válců a STEJNÝ objem - tady (doslova) "není o čem" = BMW 550d je (jen) nejdivočejší nejsilnější a nejsportovnější naftou na trhu - nic víc nic méně 😄
PS: Sice mi stále není zcela jasné to vaše "srovnávání nesrovnávání" s M5 a to že 550d máte a "jste nejste" spokojen (a když s vozem máte najeto 20.000 km, tak asi bude VÁŠ a před nákupem takhle drahého (no jakéhokoli) vozu se vyplatí si vůz vyzkoušet/si to pořádně rozmyslet - ale jinak "ok" - JE to teď (trochu) "jasnější" 😉
He he s vama je fakt zabava 😄
Tak jeste jeden pokus: ano, momentalne jezdim s 550d a casto se me ptaji "proc sis radsi nekoupil M5?" Nekteri lide ji berou jako naftovou alternativu k M5 - coz je samozrejme blbost. Kdyz ctu vase prispevky v teto diskusi, tak na me zase pusobi tak, ze vy patrite do te skupiny lidi z predchozi vety. Takze pouze jsem se vam snazil naznacit, ze jste mimo misu a stale plati, svezte se s tim a pochopite: je to skutecne "jen" o neco schopnejsi braska ostatnich sourozencu 5xxd. Pro denni uziti super, neznam lepsi volbu. Ale faktem, ze testovana A6 ma o jedno turbo mene, to neni.
Tak jeste jeden pokus: ano, momentalne jezdim s 550d a casto se me ptaji "proc sis radsi nekoupil M5?" Nekteri lide ji berou jako naftovou alternativu k M5 - coz je samozrejme blbost. Kdyz ctu vase prispevky v teto diskusi, tak na me zase pusobi tak, ze vy patrite do te skupiny lidi z predchozi vety. Takze pouze jsem se vam snazil naznacit, ze jste mimo misu a stale plati, svezte se s tim a pochopite: je to skutecne "jen" o neco schopnejsi braska ostatnich sourozencu 5xxd. Pro denni uziti super, neznam lepsi volbu. Ale faktem, ze testovana A6 ma o jedno turbo mene, to neni.
Tvoje dětinská (zřejmě přání otcem myšlenky) představa jak 550d na okresce "DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI, mě náramně pobavila... >😒] :yes:
Hele NE"popletl" jste si to nějak (docela HODNĚ)??? 😄
NE"uvědomujete" si že to spíš VAŠE "předstaVWy" jsou "dětinské" a "zřejmě přání otcem myšeňky" atd.??? 😉
PS: Vaše "přesVWědčení" je tak .... "asi nehrané" že vás prosím prosím prosím OSVĚTLETE mi JAK vás "to napadlo"??? 😄
Tedy že u "srovnatelných" věcí budete (VWždy) tvrdit že VW-audi je "lepší" to už jsem zvyklá, ale tady se dostáváme do už "absurdní" situace, když NEjen že tvrdíte že audi V6 Bi-TDi je lepší než srovnatelné BMW R6 35d, ale... 😉
..takže PROSÍM PROSÍM PROSÍM "řekněte" JAK jste k tomu "doš(e)l(i)" 😄
Na vaši odpověď NETRPĚLIVĚ čekající VELMI spokojená návštěvnice koncertu Cecilie Bartoli
[odkaz]
(já TAK vybírala co na sebe a vy jste NEpřišel!? ;-\ ) - fakt byla NEuvěřitelná :yes: 😄
NE"uvědomujete" si že to spíš VAŠE "předstaVWy" jsou "dětinské" a "zřejmě přání otcem myšeňky" atd.??? 😉
PS: Vaše "přesVWědčení" je tak .... "asi nehrané" že vás prosím prosím prosím OSVĚTLETE mi JAK vás "to napadlo"??? 😄
Tedy že u "srovnatelných" věcí budete (VWždy) tvrdit že VW-audi je "lepší" to už jsem zvyklá, ale tady se dostáváme do už "absurdní" situace, když NEjen že tvrdíte že audi V6 Bi-TDi je lepší než srovnatelné BMW R6 35d, ale... 😉
..takže PROSÍM PROSÍM PROSÍM "řekněte" JAK jste k tomu "doš(e)l(i)" 😄
Na vaši odpověď NETRPĚLIVĚ čekající VELMI spokojená návštěvnice koncertu Cecilie Bartoli
[odkaz]
(já TAK vybírala co na sebe a vy jste NEpřišel!? ;-\ ) - fakt byla NEuvěřitelná :yes: 😄
O znáček na masce/kapotě tu vůbec nejde, ale ty už zjevně ani jinak uvažovat neumíš. jsi čím dál víc zaslepenější a možná už i "diskusně senilní"...
Právě okreska (běžný silniční provoz mimo město a dálnici) je to poslední místo, kde se výkonnostní rozdíl mezi 50d a 3,0BiTDI může reálně projevit, můžeme se bavit o prázdné dálnici , nebo okruhu, letišti apod., ale s tou okreskou je to tvoje: ""DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI" prostě dětinsky směšné a v souvislosti s tím do jaké odbornice se tu často sama pasuješ i trapné!. Zřejmě ses s podobně rozdílně výkonou dvojicí vozů nikdy na okresce nenaháněla, jinak by s tak nebetyčnou bubost nemohla nikdy napsat. 😲 :😉 😉
Právě okreska (běžný silniční provoz mimo město a dálnici) je to poslední místo, kde se výkonnostní rozdíl mezi 50d a 3,0BiTDI může reálně projevit, můžeme se bavit o prázdné dálnici , nebo okruhu, letišti apod., ale s tou okreskou je to tvoje: ""DRTIVĚ (a totálně) snadno UJEDE" A6 V6 BiTDI" prostě dětinsky směšné a v souvislosti s tím do jaké odbornice se tu často sama pasuješ i trapné!. Zřejmě ses s podobně rozdílně výkonou dvojicí vozů nikdy na okresce nenaháněla, jinak by s tak nebetyčnou bubost nemohla nikdy napsat. 😲 :😉 😉
Hmmm - takže krom pár (čím dál "obvyklejších") výpadů jste mi NEodpověděl ;-\
(naprosto NIC k tomu "jak jste se rozhodl" že vůz s výrazně nižším výkonem i točivým momentem mám být..." 😉
Já DOUFALA že se DOZVÍM jak jste k tomu "došel" a nic Nic NIC 😐
Prostě jen dál tvrdíte že vše je PŘESNĚ NAOPAK než naznačují všechna čísla/data.. (a mně říkáte že JÁ jsem "dětinská" apod. 😄 Tak na základě ČEHO jste "se rozhodl" že je to "PŘESNĚ OBRÁCENĚ" (že výrazně slabší vůz je ... "rychlejší"?) než praví údaje/konstrukce atp.??? 😉
Víte tohle NENÍ že mi tvrdíte že "stejný stejně výkonný" motor od audi (třeba bi-turbo) je lepší než "stejný stejně výkonný" od ...(třeba BMW) - tady VŠE hovoří JASNĚ pro jeden vůz a vy jste se "ROZHODL" (?) že to tak není? Nebo JAK jste k tomu "došel"?????????
PS: A zkuste to (jde-li to) BEZ těch "senilní" a "zaslepenější" atp. - díky 😄
(naprosto NIC k tomu "jak jste se rozhodl" že vůz s výrazně nižším výkonem i točivým momentem mám být..." 😉
Já DOUFALA že se DOZVÍM jak jste k tomu "došel" a nic Nic NIC 😐
Prostě jen dál tvrdíte že vše je PŘESNĚ NAOPAK než naznačují všechna čísla/data.. (a mně říkáte že JÁ jsem "dětinská" apod. 😄 Tak na základě ČEHO jste "se rozhodl" že je to "PŘESNĚ OBRÁCENĚ" (že výrazně slabší vůz je ... "rychlejší"?) než praví údaje/konstrukce atp.??? 😉
Víte tohle NENÍ že mi tvrdíte že "stejný stejně výkonný" motor od audi (třeba bi-turbo) je lepší než "stejný stejně výkonný" od ...(třeba BMW) - tady VŠE hovoří JASNĚ pro jeden vůz a vy jste se "ROZHODL" (?) že to tak není? Nebo JAK jste k tomu "došel"?????????
PS: A zkuste to (jde-li to) BEZ těch "senilní" a "zaslepenější" atp. - díky 😄
Bez toho to především díky tobě nejde. Nevidím žádný jiný logický důvod (kromě tvé zaslepenosti a diskusní senility) k tomu, abys si tady doslova vymýšlela nesmysly o tom, co tady údajně píšu. Kde jsem tady např. tvrdil něco v tom smyslu: "že výrazně slabší vůz je ... "rychlejší"??? 8-s
S tímto primitivním lhaním klesá tvá obvyklá (už tak poměrně nízká) diskusní úroveň rychleji, než Baumgartner při rekordním seskoku. :no:
S tímto primitivním lhaním klesá tvá obvyklá (už tak poměrně nízká) diskusní úroveň rychleji, než Baumgartner při rekordním seskoku. :no:
NEmohl byste už (prosím) "normálně" odpovědět na (púvodní) dotaz? 😉
PS: PROČ (na základě čeho) jste se "rozhodl" že bi-tdi a tri-turbo BMW jsou (tedy) nějak "nastejno"? Nebo JAK to tedy "vidíte" 😉
PPS: Případně PROČ si myslíte že (technicky i výkonově) VÝRAZNĚ "silnější" vůz tomu slabšímu NEujede.. 😄
PPPS: PROČ píšete "doslova vymýšlela" a "tvá zaslepenost a senilita"? Já prostě říkám že tri-turbo je papírově i reálně daleko výkonější než bi-turbo - VY se to snažíte "zpOOOOchybňovat" 😉
PS: PROČ (na základě čeho) jste se "rozhodl" že bi-tdi a tri-turbo BMW jsou (tedy) nějak "nastejno"? Nebo JAK to tedy "vidíte" 😉
PPS: Případně PROČ si myslíte že (technicky i výkonově) VÝRAZNĚ "silnější" vůz tomu slabšímu NEujede.. 😄
PPPS: PROČ píšete "doslova vymýšlela" a "tvá zaslepenost a senilita"? Já prostě říkám že tri-turbo je papírově i reálně daleko výkonější než bi-turbo - VY se to snažíte "zpOOOOchybňovat" 😉
..a mimochodem OPATRNĚ s těmi "záVWěry" - vy (stále ještě - ani po těch letech) NEvíte že já si takováto tvrzení NE"cucám z prstu"? 😉
PS: Takže ještě jednou: "NEJvětší rozdíl mezi oběma vozy je právě na okresní cestě. TAM tri-turbo BMW docela povedenému audi A6 Bi-Tdi ujede naprosto DRTIVĚ a (totálně) v pohodě"
..a samozřejmě NEjen kvůli tomu naladění převodovky, které jsem zmínila... (i když i JEN to by na to asi stačilo... :yes: 😄
PS: Takže ještě jednou: "NEJvětší rozdíl mezi oběma vozy je právě na okresní cestě. TAM tri-turbo BMW docela povedenému audi A6 Bi-Tdi ujede naprosto DRTIVĚ a (totálně) v pohodě"
..a samozřejmě NEjen kvůli tomu naladění převodovky, které jsem zmínila... (i když i JEN to by na to asi stačilo... :yes: 😄
Hahahahaaaaaa Kylie. Tak to je vtip tydne. Tak jestli mohu hodnotit sve chabe zkusenosti s R8 V10, Gallardem, F430 Scuderia, SLS AMG, 458 Italia vs. 550d, tak muzu rict, ze pocit pri zrychleni v 550d je pri jakemkoliv okamziku proti zminenym autum tezka NUUUDAAAAAA.
Kvuli vaze, naladeni aut a motoru, zvuku, odpruzeni a kvuli tisicum dalsich duvodu je to srovnani totalne mimo. Ne, rekneme si to jinak: inzenyri BMW se snazili byt jini, nejlepsi, stvorit 3-turbo. A na prvni pohled se jim to povedlo. Ale realita je takova, ze to zadny zazrak neni - uz vubec ne za ty penize oproti bi-turbu. Uzke spektrum vyuzitelnych otacek a vysoka spotreba jsou dve nejvetsi negativa tohoto motoru.
I kdyz mozna pro Kylie je to proste technologicky zazrak, protoze ma 3 turba....a zapominam, ze jezdi jako F40 >😁 >😁
Kvuli vaze, naladeni aut a motoru, zvuku, odpruzeni a kvuli tisicum dalsich duvodu je to srovnani totalne mimo. Ne, rekneme si to jinak: inzenyri BMW se snazili byt jini, nejlepsi, stvorit 3-turbo. A na prvni pohled se jim to povedlo. Ale realita je takova, ze to zadny zazrak neni - uz vubec ne za ty penize oproti bi-turbu. Uzke spektrum vyuzitelnych otacek a vysoka spotreba jsou dve nejvetsi negativa tohoto motoru.
I kdyz mozna pro Kylie je to proste technologicky zazrak, protoze ma 3 turba....a zapominam, ze jezdi jako F40 >😁 >😁
NEmusíte mne přesvědčovat že jste se (teoreticky ani prakticky) k maximu schopností tří-turbového R6 3.0 NEdostal (pochopila jsem to již dáááááááááááááááááávno 😄
PS: NEjezdí jako F40 - vám to chápání psaného textu dělá EVIDENTNĚ problémy.. 😉
PS: NEjezdí jako F40 - vám to chápání psaného textu dělá EVIDENTNĚ problémy.. 😉
Nemá to cenu řešit. Taky bych si raději vzal A6 a za rozdíl vůči 550d bych si vzal jetýho Caymana S nebo něco podobnýho. A6 i 550d jsou prostě "běžný" auta na každý den. Osobně úroveň motorů nehodnotím podle toho kolikrát je přeplňované. Spíš mi uniká smysl když existují auta typu audi allroad které jsou schopné s motorem 3.6 benzín bez přeplňování jezdit reálně za 9 litrů, pouze s 5 stupňovým automatem a stákým pohonem všech kol, ale přestává se dovážet kvůli EU. Děkujeme
Nemá (to cenu řešit). Bi-TDi a tri-turbo 50d jsou ZCELA "o něčem jiném"! (viz já 14😁5) - a nejlepší soupeř (jako)úsporných silních naftových 3litrů je stejně BENZÍNový V6 3,5 v LEXUSu GS 450h :yes: 😉
PS: NIC proti (ne)jetému Cayman S nebo něčemu podobnému (co "jen" nějaký Lotus? :yes: 😄
PPS: Jestli máte na mysli Subaru B6 3.6 - tak jeho UKONČENÍ dovozu do ("do háje" zeleného (?) jdoucí Evropy) mne opravdu MRZí 😐
PS: NIC proti (ne)jetému Cayman S nebo něčemu podobnému (co "jen" nějaký Lotus? :yes: 😄
PPS: Jestli máte na mysli Subaru B6 3.6 - tak jeho UKONČENÍ dovozu do ("do háje" zeleného (?) jdoucí Evropy) mne opravdu MRZí 😐
Ano máte pravdu. 550d je sterilní auto naproti tomu audi umí nabídnout i nějaké to vzrušení. Kamarádovi jsem taky 550d rozmlouval tlačil ho do M5 i do XFR. Jeho argumentem byla čtyřkolka tak jsem dál mlčel. Ano myslím Subaru Outback 3.6R
Ehm - vezmu to "odzadu" 😄
Ano - plochého 6tiválce mi bude VELMI líto (i tak se na každý jeden prodaný v Evropě prodalo "milion" nějakých dieslových 4válců, "podrážet nohy" od úředníků opravdu NEpotřeboval - jednoznačná (motorová) ztáta 😐
Ano - když někdo mluví (pro "běžné ježdění") o POTŘEBĚ čtyřkolky, tak je to smutné - když jde o člověka schopného koupit si vozy jako M5 či XFR (snad) "ještě smutnější" 😉
Ehm - prosím přečtěte si (ještě jednou) můj dnešní příspěvek z 14😁5 (ale RÁDA si o věci "popovídám"!
Pěkný den 😄
Ano - plochého 6tiválce mi bude VELMI líto (i tak se na každý jeden prodaný v Evropě prodalo "milion" nějakých dieslových 4válců, "podrážet nohy" od úředníků opravdu NEpotřeboval - jednoznačná (motorová) ztáta 😐
Ano - když někdo mluví (pro "běžné ježdění") o POTŘEBĚ čtyřkolky, tak je to smutné - když jde o člověka schopného koupit si vozy jako M5 či XFR (snad) "ještě smutnější" 😉
Ehm - prosím přečtěte si (ještě jednou) můj dnešní příspěvek z 14😁5 (ale RÁDA si o věci "popovídám"!
Pěkný den 😄
No tak to uz je dost silna kava. On sice jezdi v desetivalci, ale na moznosti 550 se nedostal. Kylie na svete existuji ctyri auta. Lexus 450h, Alpina biturbo, Citroen C5 a BMW 550D. Tedy v Tvem svete. Mas tak pestrobarevny zivot jako je vyber aut?
Na světě (naštěstí) existuje MNOHO aut (třeba VŮBEC jste NEzmíníl má AUTA SNŮ 😉 ), nicméně z těch co jste vyjmenoval
Citroën C5 V6 Bi-turbo je za nějakých 850 t. korun českých SKVĚLÁ nabídka (lepší závěšení ve třídě asi NEnajdete, lepší odhlučnění, lepší sedadla, lepší brzdy atp.
Lexus GS 450h a Alpina B5 Biturbo jsou zase ve SVÉ třídě (asi) NEJlepšími modely..
Konstrukce motoru 50d je zcela bez diskuzí MIMOŘÁDNÁ (že auto.cz tento fakt trochu "přešlo" a VÍCE "oceňuje" skutečnost že u Audi už mají také bi-turbo 6tiválec mne maličko "mrzela" - tuto koncepci a konkrétní motory bylo na místě "chvál(ořeč)it před (mnoha) lety u BMW a Jaguar (Range Rover) - když se tyto motory objevily v jejich nabídce..
Tak a teď VY - která auta motory (třeba nejen) v těchto kategoriích považujete za NEJ vy..? 😉
PS: Nejsem si jistá tím "on sice jezdí v desetiválci...? To jako KDO? 😄
Citroën C5 V6 Bi-turbo je za nějakých 850 t. korun českých SKVĚLÁ nabídka (lepší závěšení ve třídě asi NEnajdete, lepší odhlučnění, lepší sedadla, lepší brzdy atp.
Lexus GS 450h a Alpina B5 Biturbo jsou zase ve SVÉ třídě (asi) NEJlepšími modely..
Konstrukce motoru 50d je zcela bez diskuzí MIMOŘÁDNÁ (že auto.cz tento fakt trochu "přešlo" a VÍCE "oceňuje" skutečnost že u Audi už mají také bi-turbo 6tiválec mne maličko "mrzela" - tuto koncepci a konkrétní motory bylo na místě "chvál(ořeč)it před (mnoha) lety u BMW a Jaguar (Range Rover) - když se tyto motory objevily v jejich nabídce..
Tak a teď VY - která auta motory (třeba nejen) v těchto kategoriích považujete za NEJ vy..? 😉
PS: Nejsem si jistá tím "on sice jezdí v desetiválci...? To jako KDO? 😄
"On sice jezdí v desetiválci". Tak sorry, "ON" je flipmode, který si koupil AUDI R8 V10 a "ON" asi ví, co znamená výkon a jak ho využít.
Jinak o autech a motorech se s Tebou bavit nechci. Stejně bys mě rozdrtila protiargumenty. Možná mě zajímají koncepce boxerových motorů (Porsche, Subaru), možná se mí líbí snahy Mazdy využít wankelův motor (ano i v Mazdě RX8 jsem už jezdil), snad mě nadchly jízdy ve žluté F430 a projev ušlechtilého osmiválce a pravděpodobně bych si rád zkusil velkoobjemové motory nad šest litrů (třeba Viper). Ale to všechno možná... Nejsem takový maniak, abych slintal z toho, že jsem řídil italský osmiválcový klenot a každého na potkání přesvědčoval, že nic lepšího není.
Jinak o autech a motorech se s Tebou bavit nechci. Stejně bys mě rozdrtila protiargumenty. Možná mě zajímají koncepce boxerových motorů (Porsche, Subaru), možná se mí líbí snahy Mazdy využít wankelův motor (ano i v Mazdě RX8 jsem už jezdil), snad mě nadchly jízdy ve žluté F430 a projev ušlechtilého osmiválce a pravděpodobně bych si rád zkusil velkoobjemové motory nad šest litrů (třeba Viper). Ale to všechno možná... Nejsem takový maniak, abych slintal z toho, že jsem řídil italský osmiválcový klenot a každého na potkání přesvědčoval, že nic lepšího není.
Auč - PARDON (já to vlastně VÍM 8-s dokonce mne zval na "ozkoušení" vozu 😉
PS: ploché motory, Wankel se jednoznačně SHODUJEME..
..a víte že jsou i "italské 12ti válcové klenoty"? 😄
PPS: Že je něco (jedno zda V8 nebo "cokoli") NEJlepší říkám když (jsem PŘESVĚDČENA že) JE to nejlepší 😉
Pěkný den 😄
PS: ploché motory, Wankel se jednoznačně SHODUJEME..
..a víte že jsou i "italské 12ti válcové klenoty"? 😄
PPS: Že je něco (jedno zda V8 nebo "cokoli") NEJlepší říkám když (jsem PŘESVĚDČENA že) JE to nejlepší 😉
Pěkný den 😄
Proti motoru nemam vubec nic. Uz zakladni 3.oTDI je vyborny motor (v koncernu velka vyjimka). Zbytek "balicku" je vsak pravym opakem, nezajimavy, okoukany, v davu az moc jednoduse prehlednutelny. Jednoduse cena a hodnota daneho produktu jsou od sebe moc daleko.
[odkaz]
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak jsem právě strávil 2 hodiny pročítáním diskuzí u tohoto Audi a srovnávaného BMW a musím říct, že to bylo velice poučné. Kdybych měl znova psát diplomku, velice by mě lákalo udělat něco na způsob psychologicko- sociologické marketingové analýzy příznivců jednotlivých značek.
Jak to celé uzavřít? D3 je tak výrazný a emocemi nafouknutý fenomén automobilového světa, že už málokdo vidí přes stromy samotný les. Všechny tři značky jsou na absolutním vrcholu potravního řetězce a jednotlivé rozdíly v kvalitě, technologiích či subjektivně hodnocených vlastnostech se vzájemně negují s každým novým modelem každé jednotlivé značky či momentální módnosti specifických prvků automobilů.
Tolik objektivní hledisko.
A jak to vidím já?
Audi v novodobých modelech dokonale hraje na efekt. Posadíte se, dnes již do jakéhokoliv modelu, rozhlédnete se kolem sebe a patrně se Vám zatají dech. Máte pocit, že to co vidíte kolem sebe nelze penězi zaplatit. (Přesto, že jste to před chvílí udělali). A stejný pocit bude mít každý, kdo si k Vám přisedne. To spolu s dokonale technokraticky zvládnutými tvary karoserie, elegantní čistotou, působí jako ta jediná možná volba. To auto prostě nemá chybu. Objektivně žádnou. Lidé s Vámi budou chtít jezdit, budou s Vámi chtít trávit čas a přátelit se. Přičtěte k tomu fakt, že 90% dívek je z nějakého důvodu Audi fascinováno. Ať už to přiznají (a většinou přiznají), nebo ne. Správným modelem Audi získáte dokonale politicky a společensky korektní image maker. Dokonalý oblek pro dokonalou postavu. A navíc, je to Quattro. Je to bezpečné. A bezpečí je uklidňující, bezpečí je znakem solidnosti, o bezpečí se nežertuje, budete seriózní a vážení. Výše testované Audi je přesně takové.
Majitel, majitel čekatel, nebo jen zpovzdálí tajný obdivovatel nikdy nepochopí, jak někdo může utratit stejnou (ne- li vyšší částku za "tyrkysově" modrou 550d s třema turbama (bože vždyť to je liché číslo -odporuje to základním pravidlům symetrie, na kterých je založen automobilový svět a asi to "žere víc" - bůhví jestli ne dokonce ještě víc než benzín. A má to "divnou" křivku výkonu. A vlastně to ani není rychlejší. I kdyby- nikdo to stejně nepozná. Sice to je asi rychlejší v zatáčkách, ale to taky 99,99% lidí nikdy ani zdaleka neodhalí (Možná ti sranda týpci z Topgearu, ale těm není nic svaté). Taková spousta nedokonalostí je prostě zarážející. Kde se stala chyba? Nikdo přece nevěří, že by ti ukrutně přeplácení technici v BMW nedokázali pohlídat tato do očí bijící konstrukční selhání. (Pracuji v automotive a věřím tomu, že BMW, Audi i Mercedes staví a navrhují ti stejní lidi (Chvíli platí lépe v Mnichově, jindy je zas lepší seberealizace ve vedlejší fabrice, "ejhle moje holka dostala místo v Mercedesu- mrknu jestli tam není jedno volný místo, ať to máme k sobe blízko"). Kde je tedy zakopán pes? Osobně mám trochu podezření na marketingové oddělení... Tam, kde Audi bude distingovaně budovat Vaši neotřesitelně solidní image, bude BMW stát za rohem a tvářit se stejně Vážně a stále ještě dostatečně distingovaně- serióznost sama (a pak náhle, v nestřeženém okamžiku, na Vás vyplázne jazyk). Bude mít ten stejný dokonalý oblek (ale pod límečkem perfektně bílé košile bude vykukovat tetování- kdo se nepodívá pořádně, ani si ho nevšimne... a bůhví jestli nemá někde piercing- třeba v tom vyplazeném jazyku!!) Audi Vám bude perfektním společníkem na obchodním jednání, BMW Vás na obchodní schůzku vezme také (ale celou cestu Vám u toho bude vykládat až k popukání pitomé vtipy). A Mercedes? To je zas úplně jiný příběh.
Každý co jeho jest. Jen prosím zkuste pohlížet na auto jinak než s vtíravým podezřením na selhání. Vysvětlení je totiž nasnadě. BMW nechce vyrábět Audi a (minimálně dnes) již ani Audi nechce vyrábět BMW. Já osbně bych sáhl po BMW, vím, že bych ho miloval. I pro jeho "prohřešky" proti obecně vnímané dokonalosti. Zatímco Audi by bylo prostě jen dokonalé. (Mám doma ledničku. Je dokonalá, za tři roky jsem na ní nenašel jedinou chybu. A vypadá dost dobře....až se budu chtít pokochat dokonalostí, půjdu si vzít jogurt.
Jak to celé uzavřít? D3 je tak výrazný a emocemi nafouknutý fenomén automobilového světa, že už málokdo vidí přes stromy samotný les. Všechny tři značky jsou na absolutním vrcholu potravního řetězce a jednotlivé rozdíly v kvalitě, technologiích či subjektivně hodnocených vlastnostech se vzájemně negují s každým novým modelem každé jednotlivé značky či momentální módnosti specifických prvků automobilů.
Tolik objektivní hledisko.
A jak to vidím já?
Audi v novodobých modelech dokonale hraje na efekt. Posadíte se, dnes již do jakéhokoliv modelu, rozhlédnete se kolem sebe a patrně se Vám zatají dech. Máte pocit, že to co vidíte kolem sebe nelze penězi zaplatit. (Přesto, že jste to před chvílí udělali). A stejný pocit bude mít každý, kdo si k Vám přisedne. To spolu s dokonale technokraticky zvládnutými tvary karoserie, elegantní čistotou, působí jako ta jediná možná volba. To auto prostě nemá chybu. Objektivně žádnou. Lidé s Vámi budou chtít jezdit, budou s Vámi chtít trávit čas a přátelit se. Přičtěte k tomu fakt, že 90% dívek je z nějakého důvodu Audi fascinováno. Ať už to přiznají (a většinou přiznají), nebo ne. Správným modelem Audi získáte dokonale politicky a společensky korektní image maker. Dokonalý oblek pro dokonalou postavu. A navíc, je to Quattro. Je to bezpečné. A bezpečí je uklidňující, bezpečí je znakem solidnosti, o bezpečí se nežertuje, budete seriózní a vážení. Výše testované Audi je přesně takové.
Majitel, majitel čekatel, nebo jen zpovzdálí tajný obdivovatel nikdy nepochopí, jak někdo může utratit stejnou (ne- li vyšší částku za "tyrkysově" modrou 550d s třema turbama (bože vždyť to je liché číslo -odporuje to základním pravidlům symetrie, na kterých je založen automobilový svět a asi to "žere víc" - bůhví jestli ne dokonce ještě víc než benzín. A má to "divnou" křivku výkonu. A vlastně to ani není rychlejší. I kdyby- nikdo to stejně nepozná. Sice to je asi rychlejší v zatáčkách, ale to taky 99,99% lidí nikdy ani zdaleka neodhalí (Možná ti sranda týpci z Topgearu, ale těm není nic svaté). Taková spousta nedokonalostí je prostě zarážející. Kde se stala chyba? Nikdo přece nevěří, že by ti ukrutně přeplácení technici v BMW nedokázali pohlídat tato do očí bijící konstrukční selhání. (Pracuji v automotive a věřím tomu, že BMW, Audi i Mercedes staví a navrhují ti stejní lidi (Chvíli platí lépe v Mnichově, jindy je zas lepší seberealizace ve vedlejší fabrice, "ejhle moje holka dostala místo v Mercedesu- mrknu jestli tam není jedno volný místo, ať to máme k sobe blízko"). Kde je tedy zakopán pes? Osobně mám trochu podezření na marketingové oddělení... Tam, kde Audi bude distingovaně budovat Vaši neotřesitelně solidní image, bude BMW stát za rohem a tvářit se stejně Vážně a stále ještě dostatečně distingovaně- serióznost sama (a pak náhle, v nestřeženém okamžiku, na Vás vyplázne jazyk). Bude mít ten stejný dokonalý oblek (ale pod límečkem perfektně bílé košile bude vykukovat tetování- kdo se nepodívá pořádně, ani si ho nevšimne... a bůhví jestli nemá někde piercing- třeba v tom vyplazeném jazyku!!) Audi Vám bude perfektním společníkem na obchodním jednání, BMW Vás na obchodní schůzku vezme také (ale celou cestu Vám u toho bude vykládat až k popukání pitomé vtipy). A Mercedes? To je zas úplně jiný příběh.
Každý co jeho jest. Jen prosím zkuste pohlížet na auto jinak než s vtíravým podezřením na selhání. Vysvětlení je totiž nasnadě. BMW nechce vyrábět Audi a (minimálně dnes) již ani Audi nechce vyrábět BMW. Já osbně bych sáhl po BMW, vím, že bych ho miloval. I pro jeho "prohřešky" proti obecně vnímané dokonalosti. Zatímco Audi by bylo prostě jen dokonalé. (Mám doma ledničku. Je dokonalá, za tři roky jsem na ní nenašel jedinou chybu. A vypadá dost dobře....až se budu chtít pokochat dokonalostí, půjdu si vzít jogurt.
99% dívek je fascinováno jakýmkoliv autem, co vypadá draze, bez ohledu na značku pane amatérský psychologu. A Mercedes? Ten v modelu E 420 CDI už před mnoha lety zhmotnil to o čem BMW a Audi jenom snilo. Kdyby k tomu nedávali tu pitomou převodovku, byla by to pořádná raketa. No ale ona byla i tak...
Zabloudil jsem po delší době na diskusi na auto.cz a zase sem delší dobu nezabrousím, protože ta frustrovaná minda bez chlapa to zase celé pokazila. A6 (nejen) s tímto motorem je výborné auto maximálně naplňující představy reálného kupce Audi o rychlém komfortním cestování s trochou té výfukové kanonády :yes:
Božíčku a on tu někde někdo napsal (o audi A6 Bi-TDi) "něco jiného"??? 😄
PS: Co zkusit ARGUMENTovat (místo URÁŽEK) - jestli tedy "na to máte" 😉
JÁ si myslím že audi A6 Bi-TDi je povedená verze/auto, VY si myslíte že audi A6 Bi-Tdi je povedená verze/auto..JÁ jsem (dle vás) "bez chlaba" - NEměli bychom to "dát dohromady"?
PPS: To máte za tu "mindu"! 😄
PS: Co zkusit ARGUMENTovat (místo URÁŽEK) - jestli tedy "na to máte" 😉
JÁ si myslím že audi A6 Bi-TDi je povedená verze/auto, VY si myslíte že audi A6 Bi-Tdi je povedená verze/auto..JÁ jsem (dle vás) "bez chlaba" - NEměli bychom to "dát dohromady"?
PPS: To máte za tu "mindu"! 😄
SPOTREBA! Juj, jen at je co nejnizsi. To ze budeme mit vsichni z tech sazi * plice nevadi >😁
Ted vazne, chapu nakup takoveho auta do fleetu. Kdyz jich mas 100 a kazde usetri za benzin 400CZK denne, tak je to asi neco s cim firma pocita. Pokud si to auto kupujes za sve, nechapu jediny duvod pro diesel. Tedy ano, jeden duvod tady je. Cesta z Phy do Ovy te bude stat o 500 CZK mene. Jenze, jakmile ti zkonci leasing, budes chtit auto prodat. Tak zacnes pocitat, co te za ty 4ri roky stalo pojisteni auta, kolik te stal servis atd. Pak zjistis ze auto ztratilo 60% ceny. Pak se poskrabes na hlave a zjistis ze to ze jsi usetril 500CZK na ceste do Ovy je uplne jedno, protoze kdyz se na to podivas tak naklady na palivo jsou u takovych aut (novych) to nejmensi...
Audinka se mi libi, ale mam jeden problem, vsechny rady vypadaji stejne. Ted se do toho vrhlo i BMW... No jeste ze MB ma porad vice modelu aut, ne jenom ruzne velikosti >😒]
Ted vazne, chapu nakup takoveho auta do fleetu. Kdyz jich mas 100 a kazde usetri za benzin 400CZK denne, tak je to asi neco s cim firma pocita. Pokud si to auto kupujes za sve, nechapu jediny duvod pro diesel. Tedy ano, jeden duvod tady je. Cesta z Phy do Ovy te bude stat o 500 CZK mene. Jenze, jakmile ti zkonci leasing, budes chtit auto prodat. Tak zacnes pocitat, co te za ty 4ri roky stalo pojisteni auta, kolik te stal servis atd. Pak zjistis ze auto ztratilo 60% ceny. Pak se poskrabes na hlave a zjistis ze to ze jsi usetril 500CZK na ceste do Ovy je uplne jedno, protoze kdyz se na to podivas tak naklady na palivo jsou u takovych aut (novych) to nejmensi...
Audinka se mi libi, ale mam jeden problem, vsechny rady vypadaji stejne. Ted se do toho vrhlo i BMW... No jeste ze MB ma porad vice modelu aut, ne jenom ruzne velikosti >😒]
No tak zrovna ten kdo bere auto na 4letý leasing a pak jde pro nové tak v 99% volí naftu. 1. ušetří na palivu, 2. dostane víc při prodeji, protože ojetý benzín bývá za slušnou cenu neprodejný.
..a(le) tak to je JEN v Evropě... což je docela "smutné" (jedno zda srovnáme tri-turbo M550d s M5 nebo 4.2 Tdi s V8 4.0 Bi-turbo prostě VŽDY vždy Vždy vŽDy VždY je lepší BENZÍN.. :yes: 😉
no to je sice pravda, ale dam ti priklad meho auta. koupil jsem ho o 2 miliony levneji, nez za kolik ho koupil prvni majitel, a to nepocitam servis, palivo a pojisteni.... takze za 3 roky na tom aute projel tak 2.7 odhadem... kdyby to byl diesel, projel by 2.5 a 3 roky by jezdil misto V8 benzinem V6 dieslem.... vim ze si to takhle malo kdo spocita kdyz kupuje nove auto, ale je to realita
nastesti my co mame radi vuni benzinu jsme jeste tady, je nas sice malo, ale jsme... sam mas auto snu v garazi, takze asi vis o cem tady pisu
a o tom usetreni na palivu jsem psal vyse, 500CZK za cestu Pha - Ova realne...
nastesti my co mame radi vuni benzinu jsme jeste tady, je nas sice malo, ale jsme... sam mas auto snu v garazi, takze asi vis o cem tady pisu
a o tom usetreni na palivu jsem psal vyse, 500CZK za cestu Pha - Ova realne...
Mireon/AnGeor
Vyšší střední se primárně nekupuje ani do města ani na okresky, ale především na převážně dálniční provoz, kde je jediná podstatná "výhoda" benzínu, vyšší spotřeba/menší dojezd. Vyšší střední tedy není primárně o zábavě za volantem, na to jsou úplně jiná auta jiných tříd. Většina lidí co má na novou! vyšší střední a chtějí se za volantem taky (občas) bavit, a mají kde a kdy, si logicky koupí vyšší střední s naprosto! dostatečně výkonným dieselem se kterým už tak mají velké problémy dodržovat předepsané rychlostní limity a pro zábavu koupí benzín ve zcela jiném "balení", rozhodně to má větší logiku, než kdekoli "sportovat" s komfortní, těžkou a přerostlou vyšší střední včetně M5/RS6/EAMG/XFR apod.
Navíc představa, že každý kdo dá za vyšší střední dvě mega a víc vůbec neřeší "směšnou" úsporu paliva (každých 100 tis km minimálně 100 tis Kč) je lichá, stejně jako rozdíl při dalším prodeji druhému majiteli. Spousta lidí totiž má např. na novou! vyšší střední také díky své pragmatičnosti, která se logicky může projevit i při výběru motorizace pro jejich vozový park.
A kde chceš dneska v běžném provozu (pokud nejsi potenciální vrah/sevevrah) ujet dobře a rychle řízené čtyřkolkové ///M550d se zadokolkovou M5? Kde v běžném provozu zužitkuješ tu výhodu při zrychlení do 200km/h a víc, která navíc platí s podmínkou aktuální bezvadné adheze?
Někde na letišti, nebo okruhu (nebo nelegálně na velmi vzácně prázdné dálnici, ale kolik % majitelů vyšší střední se na letiště/okruh s vozem této třídy aspoň jednou podívá?
Vyšší střední se primárně nekupuje ani do města ani na okresky, ale především na převážně dálniční provoz, kde je jediná podstatná "výhoda" benzínu, vyšší spotřeba/menší dojezd. Vyšší střední tedy není primárně o zábavě za volantem, na to jsou úplně jiná auta jiných tříd. Většina lidí co má na novou! vyšší střední a chtějí se za volantem taky (občas) bavit, a mají kde a kdy, si logicky koupí vyšší střední s naprosto! dostatečně výkonným dieselem se kterým už tak mají velké problémy dodržovat předepsané rychlostní limity a pro zábavu koupí benzín ve zcela jiném "balení", rozhodně to má větší logiku, než kdekoli "sportovat" s komfortní, těžkou a přerostlou vyšší střední včetně M5/RS6/EAMG/XFR apod.
Navíc představa, že každý kdo dá za vyšší střední dvě mega a víc vůbec neřeší "směšnou" úsporu paliva (každých 100 tis km minimálně 100 tis Kč) je lichá, stejně jako rozdíl při dalším prodeji druhému majiteli. Spousta lidí totiž má např. na novou! vyšší střední také díky své pragmatičnosti, která se logicky může projevit i při výběru motorizace pro jejich vozový park.
A kde chceš dneska v běžném provozu (pokud nejsi potenciální vrah/sevevrah) ujet dobře a rychle řízené čtyřkolkové ///M550d se zadokolkovou M5? Kde v běžném provozu zužitkuješ tu výhodu při zrychlení do 200km/h a víc, která navíc platí s podmínkou aktuální bezvadné adheze?
Někde na letišti, nebo okruhu (nebo nelegálně na velmi vzácně prázdné dálnici, ale kolik % majitelů vyšší střední se na letiště/okruh s vozem této třídy aspoň jednou podívá?
"Kruciš" - já se to PROČ a JAK jste se "rozhodl" že tri-turbo od BMW už není "lepší" a "dál" a "ryhlejší" atd. snad NEdozvím... 😉
PS: Jinak ale s TÍMHLE vaším textíkem (víceméně) SOUHLASím
(a dodávám že VŠECH srovnání tri-turba R6 a M5 jsou "naprostý NEsmysl" - M550d je prostě JEN "nejrychlejší (nejsportovnější) diesel" NIC víc
PS: Jinak ale s TÍMHLE vaším textíkem (víceméně) SOUHLASím
(a dodávám že VŠECH srovnání tri-turba R6 a M5 jsou "naprostý NEsmysl" - M550d je prostě JEN "nejrychlejší (nejsportovnější) diesel" NIC víc
Když jsou tak hrozně pragmatičtí, proč připlácejí za nejvýkonnější diesel s nejvyšší spotřebou? Mně prostě nejde do hlavy, proč budu připlácet tak strašidelné peníze za auto, které se tolik snaží podobat benzínovému, výkonem, zvukem, prostě vším... OK chci dieselové auto, koupím čtyřválec nebo šestiválec, ale přece nevypláznu 2,5 M za takovou hovadinu s vědomím, že jsem ušetřil...
Pro mně to má jediný smysl do SUV, jakožto náhrada osmiválce. Tam ten motor může mít smysl... ale do jakési napodobeniny M5ky určitě ne..
Pro mně to má jediný smysl do SUV, jakožto náhrada osmiválce. Tam ten motor může mít smysl... ale do jakési napodobeniny M5ky určitě ne..
:no: 8-s :no: ;-\ :no:
Kolik z těch co chtějí 5er v dieselu si připlácí/připlatí za ///M550d, relativně mizivé procento z těch, co si berou R6 turbodisesely. Jasně nejprodávanější R6 turbodiesel je u 5er 530d, potom 535d a 550d bude proti nim stále spíš "raritou". A prodeje R4 turbodieselů i v 5er jsou taky poměrně vysoké, takže pragmatici jasně převažují i v rámci 5er turbodieselů.
Ano "již" motory typu 35d jsou spíš "výjímkou" - ostatně ODSTOUPENÍ Mercedes(u) v docela finálové fázi vývoje V6 Bi-CDi 245 kW to docela "naznačuje"
máš nějaké srovnání prodejů? já bych klidně věřil, že nejprodávanější bude 520d...
:no: 8-s :no: ;-\ :no:
dejte pokoj vy strašidlo!
Já NEzačala = takže Mig_35: :no: :no: ;-\ :no:
já se s lidma co si neplatí závazky nebavím :-!
Stále STEJNÁ "k.vavina"?!? :no: :no: 😢 :no: ;-\ :no:
NEzkoušejte SVŮJ (totální) ÚLET někam "přetočit" - to VY jste ... (doplňte si sám) :no: 😐
NEzkoušejte SVŮJ (totální) ÚLET někam "přetočit" - to VY jste ... (doplňte si sám) :no: 😐
paní středního věku proč mně POŘÁD OTRAVUJETE???
STÁLE zkoušíte SVŮJ (totální) ÚLET nějak "přetočit"?!?
VY jste "vyrazil" PROTI mně a teď "sedivíte"? seVÁMtoNElíbí"? 😄
Mig(u)_35 s autem snů CITROENem C5 - vy jste :no: :no: 😢 :no: ;-\ :no😒br /> PS: Hele to jste FAKT takový tupoun (nebo jste ještě NIKDY NEchodil s žádnou holkou) že se NEumíte (za svůj ÚLET) normálně OMLUVIT?
(já vás "samozřejmě" NEbudu "mít ráda" ani potom, ale..
..ale TAK se to (když něco "zvořu") prostě DĚLÁ 😉
VY jste "vyrazil" PROTI mně a teď "sedivíte"? seVÁMtoNElíbí"? 😄
Mig(u)_35 s autem snů CITROENem C5 - vy jste :no: :no: 😢 :no: ;-\ :no😒br /> PS: Hele to jste FAKT takový tupoun (nebo jste ještě NIKDY NEchodil s žádnou holkou) že se NEumíte (za svůj ÚLET) normálně OMLUVIT?
(já vás "samozřejmě" NEbudu "mít ráda" ani potom, ale..
..ale TAK se to (když něco "zvořu") prostě DĚLÁ 😉
proč se rozčilujete? vaše chvála toho vozu byla tak silná, že na mně zapůsobila! teď už po ničem jiném netoužím :yes: snad bych se vám za to neměl omlouvat? a omlouvat se? copak vy se tady někomu omlouváte za to svoje překrucování a vymýšlení? copak vy jste tady někomu dala za pravdu?
Chtít (na nějaké delší trase) alespoň ozkoušet Citroën C5 V6 Bi-turbo je "docela rozumné" čímž (bohužel) vaše klady KONČÍ 😉
Ok - CHÁPU že své výroky ZCELA přes čáru (které vám musely být smazány) se NECHCETE (ani) omluvit - ok
Ok - CHÁPU že své výroky ZCELA přes čáru (které vám musely být smazány) se NECHCETE (ani) omluvit - ok
když dám svoje jméno do google tak nevyleze nic přes čáru. možná se můžete rozčilovat akorát tak sama na sebe. když už to teda máte potřebu pořád vytahovat.
STÁLE zkoušíte SVŮJ (totální) ÚLET nějak/někam "přetočit"?
(a teď už skoro "okecat" 😄
(a teď už skoro "okecat" 😄
konec debaty z mojí strany.
Chápu 😄
PS: Raději strčit hlavu do písku než říci "sorry" - to jsem (fakt) přehnal :yes: 😉
PPS: A mimochodem - o mně NIC "přes čáru" rozhodně NE"existuje" - JEDINÉ "přes čáru" široko daleko byly VAŠE "výpady" - také PROTO byly SMAZÁNY (pokud vám to skutečně NEdochází - proberte to s maminkou či tatínkem, oni vám to VYSVĚTLÍ..
..alespoň doufám 😄
PS: Raději strčit hlavu do písku než říci "sorry" - to jsem (fakt) přehnal :yes: 😉
PPS: A mimochodem - o mně NIC "přes čáru" rozhodně NE"existuje" - JEDINÉ "přes čáru" široko daleko byly VAŠE "výpady" - také PROTO byly SMAZÁNY (pokud vám to skutečně NEdochází - proberte to s maminkou či tatínkem, oni vám to VYSVĚTLÍ..
..alespoň doufám 😄
tím jak jste se postarala o to, aby to z toho serveru zmizelo jste to jenom potvrdila😄
..aneb VÁM se NEdá věřit ani to: "konec debaty z mojí strany" 😄
PS: A teď ŠUP za mamkou a taťkou a UKAŽTE jim co jste (si) "spískal"
(schválně jestli TAKÉ budou pro to abyste se NE-omlouval 😉
PS: A teď ŠUP za mamkou a taťkou a UKAŽTE jim co jste (si) "spískal"
(schválně jestli TAKÉ budou pro to abyste se NE-omlouval 😉
maminka říkala, že lidi co si neplatí dluhy jsou bak bak. a tatínek to potvrdil.
Netuším co je "bak bak" ale co říkali na VAŠE (smazané) příspěky? 😄
(vy jste jim to NEřekl, že? 😉
(vy jste jim to NEřekl, že? 😉
paní vy jste tak trochu mešuge...
Tímhle "stylem" SVŮJ ÚLET skoro určitě NE"vyřešíte" 😄
(FAKT chcete "hrát" že vám ty příspěvky smazali "neoprávněně"?!? 😉
To je OPRAVDU tak "těžké" říct "sorry...a (třeba) přehnal jsem to"?
PS: Co říkáte na těch (přes) 500 koní (od KAHN DESIGN) z 3litrového řadového tri-turbo dieslu BMW? :yes: 😄
(FAKT chcete "hrát" že vám ty příspěvky smazali "neoprávněně"?!? 😉
To je OPRAVDU tak "těžké" říct "sorry...a (třeba) přehnal jsem to"?
PS: Co říkáte na těch (přes) 500 koní (od KAHN DESIGN) z 3litrového řadového tri-turbo dieslu BMW? :yes: 😄
Schizofrenie? v tom odkazu jste to přece nebyla vy, tak proč vás to tak rozčiluje?
Viz já 2.11. 20😁2 - zkuste (hlavně SI) na to odpovědět 😉
PS: Určité "zkreslené vnímání reality" (tedy schizofrenii) lze zaznamenat spíš u vás - to si FAKT NEuvědomijete? 😄
PPS: ROZHODNĚTE se už (jednoznačně) zda si za svými činy "stojíte" (a to smazání berete jako "nefér" a "újmu") nebo jste to "přehnal" a řekněte to "sorry" - já "čekám" 😉
PS: Určité "zkreslené vnímání reality" (tedy schizofrenii) lze zaznamenat spíš u vás - to si FAKT NEuvědomijete? 😄
PPS: ROZHODNĚTE se už (jednoznačně) zda si za svými činy "stojíte" (a to smazání berete jako "nefér" a "újmu") nebo jste to "přehnal" a řekněte to "sorry" - já "čekám" 😉
Byl ten příspěvek o vás nebo ne? Jestli ano, tak je to trapas, jestli ne, tak vám to může bejt ukradený
No ale to je to o cem ja pisu vyse. Pokud se bavime o zakladni deiselove motorizaci, tak ok, ta je schopna jezdit za pulku toho co V6 benzin. Ale mit bi/tri turbo diesel, co ma sice vysoky vykon, ale take na diesel vysokou spotrebu, to nechapu. Zkus zajet k dealerovi MB a svez se v E350. Potom mi rekni ze ty 2-3 litry spotreby za to stoji 😄 335i od BMW je taky skvele, ja jenom davam prednost atmosferam. 225kw si myslim z E350 je tak akorat.
Ja chapu ze diesel prosel mohutnym vyvojem v poslednich par letech, ale porad je to neco, kde uvnitr vybuchuje ropa 😉
Ja chapu ze diesel prosel mohutnym vyvojem v poslednich par letech, ale porad je to neco, kde uvnitr vybuchuje ropa 😉
Zde máte opět porovnání motoru 3.0 Bi TDI vs 35d a je zcela jasné, že tohle jsou konkurenti.
[odkaz]
[odkaz]
PS: NEbylo to (zdaleka) poprvé a (jistě to) NEbylo (zdaleka) naposled.. 😉
PPS: NEpletete si (trochu) význam pojmů "ublížená" a "zdravý rozum"? 😄
Že mělo BMW 2 turba podstatně dřív, a že teď už mají i tři, BMW nikdo! v testu nebere, ale auto se v testu hodnotí systémem "teď a tady", co byl👋bude je věc jiná a tři rozhodně nemusí být automaticky o "třetinu" lepší, než dvě..., viz srovnání s 550d, navíc je tam zmínka o delším stálém převodu BiTDI, vlivu omezovače max. rychlosti (na srovnání) apod., takže 50d tu nikdo úmyslně "neubližuje".
Vysmívat se Audi je směšné v kontextu toho, že prakticky nikdo jiný není schopen reálně BMW konkurovat. Jak bych pak asi měl nahlížet na ty ostatní? Jako na nějvětší chudáky? To by bylo přece hloupé...
Názor mám svůj. Protože si ho mohu dovolit. :-!
Jestli ty to ceníš, tak hold spadáš do jisté kategorie diskutérů, s kterými si já osobně nemám co říct. A to nejsem rozhodně sám.
Přeji příjemnou diskuzi s Icescentem. Neboj, připomenu ti to. :-!
PS: Že (koncernoVWýách) 125 kW je "víc" (lepších) než 150 kW od Citroën jsem si již "zVWykla", že tytéž "praktiky" začínají být aplikovány i na srovnání s (motorovými guru od) BMW je... 😐
PPS: Hlavně zmínka p. Vaverky je (z mého pohledu) NEomluvitelná (a není to bohužel první "poprava" kterou udělal..
Tak tos byla ty?
Tím se vysvětluje vše. >😁
Docela by mne zajímalo srovnání na okruhu
PS: BMW M550d je (zase) tak 8 (?) let "napřed" (než jí "Vorsprung durch Technik" zase dožene.. 😉
..že si to "uVWědomujete" i vy sám.. 😄
PS: Když už neznáš ty auta v reálu, tak si aspoň srovnej papírovou dynamiku. Zjistíš, že si tady honíš triko na desetinách vteřiny, což je v kontextu tvé definice "To jste "přestřelil" TAK moc.. " opravdu jen směšné. :-!
PS: Prostě jste "přestřelil" (s vámi co fandíte JEN a POUZE koncernoVWým autem a VŠECHNA ostatní BEZ ohledu na značku považujete za "horší" je to holt "těžké" 😄
Je třeba ještě něco dodávat? 8-s :no:
2. FAKT to chcete zkusit s kvantovou fyzikou? A NEpřeceňujete se trochu? 😉
(to MNĚ občas doma říkají "SHELDONe" = Dr. Dr. Sheldon Lee Cooper (ta dvě Dr. jsou "správně" 😄
3. Co třeba něco z "dějin hudby" (od středověku po 20té století 😉
4. No tak NEdodávejte - když NEchcete (NEmáte co 😄
Jedna paní povídala...., kde máš aspoň typ a motorizace srovnávaných vozů, klidně sem dej odkaz na ten test, který by alespoň naznačil jeho možnou míru objektivity? :😉 😉
PS: A ano - lidé kteří (vždy - od UPu po Bentley Mulsane) "pVWotlačují" modely JEDINÉHO koncernu - to mi příjde.. 😄
1. BMW M550d
2. Audi Bi-TDi
3. BMW 535d
4. Jaguar XF bi-turbo D
..ale chtěla bych si přečíst "konkrétnosti"
PS: Rozhodně místní "shazování" technicky nejvyspělejšího naftového motoru současnosti (a víc než "nenápadné" naznačování že "jen" bi-turbo od VWaudi je vlastně "lepší") mi docela V-A-D-Í 😐
PS: (vy to) Vidíte to (snad) na "jiné pořadí"? 😄
..vy ani jednou 😉
PS: Ale že se seriozní automagazíny srovnání TAK "vyhýbají" (krom "náznaků" ála p. Vaverka - a ty jsou "k ničemu") mne opravdu MRZí - snad bych je otestovala i "zadarmo" 😄
Tobě se to podařilo pochopit za několik hodin, tak dlouhé máš vedení. :-!
PS: celou dobu je řeč o řadě 5, model 6 Gran Coupé je proti němu o neuvěřitelný kus napřed
SOUHLASím že (svým způsobem) automobilový IDEÁL je BMW 320d (málo peněz HODNĚ muziky :yes: 😉
(u řady 5 si NEjsem zcela jistá - tam jednak NEmám přehled a Alpina B5 je TAK famózní že... že tam psi prostě NEjsem zcela jistá.. 😄
Souhlas (Jaguar XF i další..
Lexus GS 450h (dle mne) ostatní ale "dostal" = a je tak trochu vlastně NEJlepší ze celé nabídky kategorie..
Vám by ale NEměly být jednotlivé značky "sympatičtější" a naopak (i když VÍM že "to je těžké") - z vašich textů to je občas (bohužel) ZNÁT (a to už je OPRAVDU "špatně" 😐
PS: Díky za "tip" na GranCoupe - asimožná (určitě?) vyzkouším(e)
Pěkný den 😄
..spíš je SMUTNÉ že jsou lidé (jako asi VY), kterým ty BLUDY nejen že NEvadí, ale snad se jim i "líbí"?!? 😐
PS: A NEjsem ani fanynka BMW ani Mercedes (byť v nabídce obou výrobců některé modely/motory VELMI "oceňuji") - v této třídě/kategorii je mým JEDNOZNAČNÝM favoritem Lexus GS 450h (který řadím PŘED toto audi i před BMW 5 a stejně tak před bi-turbo Jaguar V6 3.0 - o MB E NEmluvě.. 😄
..ostatně "tabulku" (mnou "očekávané" pořadí při případném srovnávacím testu jsem tu (2x) zmínila.. 😉
Tvrzeni o tom, ze Audi neumi udelat bi-turbo a trvalo jim to tak a tak dlouho, prece o nicem nevypovida. BMW dodnes neudelalo poradny V8 diesel a co jako? Audi dohani BMW navzdory faktu, ze BiT nemeli. BMW zase asi nepotrebuje V8 diesel...
Jsi velmi neobjektivni - nejen ted. Vse koncernove je spatne, kdyz to same udela nekdo "nezavisly" s Tvymi sympatiemi, je to OK. Samozrejme to nikdy nepriznas, ale kdo sleduje Tve prispevky, vi.
PS: Zmínka že náskok díky technice je zrovna v naftových motorech (nejde jen 3litr, kde teď aktuálně audi "dorovnalo" letitý náskok 2 turbového řešení) roky POZADU mi (v souvislosti s místním "shazováním" technického náskoku právě motorářů od BMW) příjde docela "namístě" 😉
A to jak je zde "oslavoVWáno" že audi konečně také nabízí dieslový 3 litr s 2 turby (což narozdíl od 3 turbového řešení žádná "revoluční" novinka věru NENí - takové motory krom BMW již roky nabízí Jaguar, Land/Range Rover - překvapivě ve finálové fázi vývoj ukončil Mercedes - s plánovaným výkonem 245 kW) mi příjde prostě "přehnané" (byť tohle auto - a to BEZ ironie - NEbude špatné!) - nicméně :yes: pro "normální" 2 turba u audi (mám je již roky i v CITROËNu) spolu s (spíš) :no: pro orpavdu revoluční ojedinělé technické řešení od BMW - to je "ZKLAMÁNÍ" (to se mi NElibí.. 😐
Fakt, ze nekdo mel uz 2 turba, nikoho neohromuje (nevim kde jsi na to prisla) a nikdo to neoslavuje. Nemyslim, ze zrovna VW/Audi by nedokazalo vyrobit biturbo mnohem drive. Audi melo mnohem drive quattro a treba LED svetla. A co jako? Taky nic.
Nicmene fakt je, ze soucasne biturbo od Audi je lepsi nez soucasne biturbo od BMW. Ja osobne si dovolim temer souhlasit se zaverem redaktora, jen trochu poupravim😒br />
Za danou cenu je 3.0 BiT mnohem lepsi volba nez 550d - rozdil ve vykonech je temer neznatelny (zcela vazne), Audi ma (prekvapive) lepsi pocit z rizeni (cimz nerikam, ze je sportovni, ale autu nejak lepe sedi) a v interieru to Audi umelo vzdycky lepe.
Neni to prece o tom kdo prijde s necim prvni. Ja si napr. nekoupim Citroen jen proto, ze mel prvni vzduchove perovani. Kazda automobilka si zaslouzi za neco uznani, nechapu Tvou nenavist a (co je horsi) totalni neobjektivitu vuci VW.
..kdo chce větší motor do (jakékoli) limuzíny pro toho tu je nabídka benzínových V8 (či ještě větších motorů :yes: 😉
Pohon všech kol zavedli výrobci D3 ca ve stejnou dobu - to k tomu quattro (i když nevím jak to souvisí s motory)
Také si NEkupuji C5 V6 "protože měl první vzruchové pérování" 😄
PS: No vidíte, já myslím že jsem "objektivnější" než (naprostá) většina lidí (kteří popravdě žijí převážně "v přestavách" - a NEjen o autech 😉
Ok, takže - naftový V8 4,4 TDV8 v Range ROVERu byl SKVĚLÝ, ale CHÁPU že ho NEdávají do JAGUARů XF a XJ (byť to tu občas někdo zmíní), neb tam naprosto totálně "postačuje" V6 3.0 Bi-turbo a kdo chce "víc" od toho tu jsou BENZÍNY = velká V8 nafta se do osobních vozů moc NEhodí = nový (docela povedený) V8 4.0 TFSi je LEPŠÍ volbou i v audi A8
PS: Jste (už) "in"? 😉
Gratuluji, opět si mimo. :-!
Že (i) V8 4.0 TFSi je LEPŠÍ volba než (mírně zastaralý) V8 4.2 TDi je prostě FAKT..
..stejný jako že velké naftové 8mi válce se hodí do "autobusu" (takže snad i do AudiBUSu) NE nE Ne ne NEeee do osobních vozů = a PROTO je z nabídky stáhli velkovýrobci V8 - jimž se počtem nabízených i prodaných 8mi válců audi NEmůže rovnat - že se z toho (že naftový V8 dnes VWaudi nabízí jako poslední) koncernoVWí fandové snaží udělat "plus" je (úplně) JINÁ věc 😄
PS: Plus fakt že nafta mimo (malou a dnes rozhodně NE "trendy") Evropu moc NE"frčí", je další "bod" pro to NEcpat jí do (navíc LUXUSních) osobních vozů (majitelé ROLLSů se v nedávné anketě vyjádřili myslím JASNĚ - já s nimi NAPROSTO SOUHLASím.. 😉
PS: Počítá se Bentley za "koncern"? Ten jsem "zkoušela" dokonce několik let 😉
PPS: Proč zkoušet zrovna A8 V8 TDi (což je dle všeho VAŠE "oblíbená" verze) když je i v A8 už k dispozici LEPŠÍ motorizace (V8 4.0 TFSi) - té bych JEDNOZNAČNĚ (když už) dala přednost já.. 😄
ad zbytek - jednoznačný NEsouhlas 😉
Že bude nové bi-turbo (od audi) lepší než ta stará (od Jaguar ale i BMW) bylo "očekávatelné" (tak to prostě "chodí") - že dohnalo triturbo - to ani vzdááááleně NEeee.. 😉
..a ne na základě nějakého videa (i tam je 550d rychlejší - pochopitelně), ale na základě důkladného srovnání 😄
PS: A "technický náskok" (třeba v motorech) se nedá brát dle JEDNOHO motoru (byť ano - nové Bi-Tdi 230 kW je "zajimavější/lepší" než postarší 35d). A byť rozdíly se čím dál tím víc zmenšují (audi po celá desetiletí "nahání/dohání" Mercedes BMW), tak třeba srovnání (prodejně) "běžnějších" třílitrů ve prospěch audi NEvyznělo..
..něco málo maličko z porovnání obou vozů jsem zde (někde "níže") zmínila - a musím zopakovat otázku (kterou jsem dávala whitovi) JAK vás napadlo že 3 litr s 2 turby a výkonem 230 kW se nějak může rovnat triturbu s výkonem 280 kW? 😉
To je zároveň odpověď na tvou otázku položenou whitovi. Tedy rovnat se může dynamikou, jednoznačně ho předčí spotřebou a zaostává JEN chybějícím turbem.
Dle měření zrychlení zařízením Racelogic v jednom českém periodiku je Audi na stovce za 5,4 a BMW za 5,3. Kde je tedy těch 50 kW a 90 Nm ??? Neber to jako glorifikaci Audi, ale jen jako porovnání těchto dvou třílitrových dieselů, ze kterého jasně plyne, že BMW má jen jeden srovnatelný motor s biturbem Audi. A to rovnou jejich špičkové triturbo.
Pokud tedy test v českém periodiku a video z odkazu nelžou, musíš sama uznat, že inženýři v BMW s triturbem neodvedli práci na jakou jsme u nich zvyklí.
Mám "maličké" zkušenosti se "svižnějšími" vozy (pracovala jsem pro jednu takovou automobilku) a v této "výši" těch 50 kW a 90 Nm je PŘESNĚ TAM 😄
Aneb na další zlepšení (to platí "obecně") už je od "jisté výše" (tak jak tu opakovaně padlo) již nutné přidat ... třeba 20% výkonu (což vám v reálu přidá /doslova/ pár km navíc v maximálce nebo 0 celá něco ve zrychlení - trochu víc v "pocitu" z jízdy - nebo jako zde při jízdě po "klikaté" okresce..
..prostě zde konkrétně 50 kW a 90 Nm přidá při zrychlení 0-200 km/h 8 desetin sekundy (viz já včera ve 22😁5
PS: Myslím že "srovnatelnější" s Bi-TDi bude D5 od Alpina - jeden z nejlepší (nejznalejších) automobilových novinářů oba vozy "srovnával". Mnohem "srovnatelnější" jsou Jaguar Bi-turbo 3.0 D, BMW 35d, Alpina D5 a A6 Bi-Tdi (všichni používají stejnou převodovku - DSG by tak silný motor už NE"utáhlo") - tri-turbo je chováním pojetím ZCELA "jinde" (používá sice také 8mi stuňovou ZF, ale zcela jinak nalaďěnou, dle jeho slov "brilantně" - jde opravdu o JEDINÝ naftový SPORTovní vůz na světě) - ostatní zmínění jsou "rychlé naftové limuzíny" (a ano - nejnovější z nich, audi a6 Bi-TDi je z nich aktuálně /zřejmě/ nejlepší..
PPS: Test zde na auto.cz je (bez urážky autora - FANOUŠKA audi) hodně "slabý" (někde níže jsem psala CO VŠECHNO "zapomněl" uvést 😉
Pokud si o voze přečtete od jiného (třeba "jen" nejlepšího českého automobilového) redaktora NEsmyslnou větu kterou končíte svůj příspěvek příště už zcela jistě určitě NEnapíšete.. 😄