Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Cadenza dostane tygří nos: Facelift pro model 2013

21 komentářů

augustin
Krasny facelift, naozaj podarene! Ale zaujimalo by ma, kolko kusov sa pocas prvej generacie podarilo vo svete predat.
peter_ko
... aha to je KIA... 😉
DonVito
:yes😒br />
A k tomu mi připomíná to lepší od BMW, hlavně 6ku!
pargi
Ale opravdu teď vypadá dobře 😄
Banjo
Tak mně to připomíná spíš Jaguara, ale to je otázka úhlu pohledu.
Guttalax
😉 😉 Mě ty čumáky připomínají otvíráky na pívo. Ty před tím byly hezčí,ale né vždy se vše povede. :-!
Xawier
>😁 >😒]
Cipísek
Ne, musim uznat, že zase ošklivý to nejni. Ale v tý * zase vidím A6 ale nevadí. Poenta je v tom, že pan Topper se tu bude rozplývat, ale kdyby tohle auto mělo na sobě znak VW nebo Audi, tak je to trapná a nudná jebka. Blb.
3_diamanty
presne tak..... keby to malo logo vw za vela by to auto nestalo :yes😒br />
skvely postreh >😁 :yes: Cipisku :yes: to je dobry zaklad do buducna aby si sa nucil rozlisovat smejdy od kvality :yes:
KANKUNEN
Nemusel jsi reagovat, on nepotřeboval potvrdit, že jeho slova jsou pravdivá.
Cipísek
Šmejdy od kvality rozlišuji ale narozdíl od tebe jsem ledasčím jel a jezdím a nemelu tu tupé debility jen na základě novinových článků jako ty... :no:
webpaja
Ovládej svůj slovník!!!
Czerwik
začína to tu vyzerať ako na nejakom fejsbúku kde malé deti komentujú MEME obrázky so sexuálnou tematikou... ;-\
webpaja
Ty jsi ale inteligent...k autu nic nemáš, jen nevybíravý napadání diskutéra. pro mě nejsi víc než poslední slovo svýho "příspěvku".
Cipísek
Ahoj, napsal jsem přeci, že to není ošklivé auto a že mi jeho záď připomíná A6. To, že pak reaguji na člověka, jež tu na webu vždy hodnotí auta zcena neobjektivně, nesmyslně a nenávistně jen na základě nějakých pseudočlánků, které jsi přečetl je moje věc a navíc to směřovalo k panu Topperovi - nehledě na to, že mám pravdu. Pokud tě jeho nesmyslná kritika a plky které píše nechávají chladným, omlouvám se, já to už prostě nevydržel, takže se klidně nechám pasovat na blba a žíly mi to rozhodně netrhá. Pokud tě to teda natolik ničí, nemusíš to číst, tobě to směřováno nebylo, naopak když já tedy o autu nemám co říct a panTopper ano, stejně jako u jeho jiných výživných komentářů, které jsou velmi, velmi sofistikované, dej si mě do black listu a užívej si komentáře výše zmíněné osoby.

PS: jsem si taktéž nevšiml, že máš oheň u zadku, když pan Topper píše kupříkladu, že Audi by si koupil jen vyšinutý člověk a podobné perly. Když už tedy, tak na všechny stejný metr prosím. Děkuji!

Přeji příjemný den 😄
webpaja
Nikdy se tu nenosilo urážení diskutérů, teď se tu rozmáhá...když si to někdo neumí vydiskutovat s dotyčným, použije výrazivo hodný pubescenta a hurá s tím do světa. To mi vadí...hodně!
J4K
Bohužel, máš pravdu - je to tady čím dál víc jak v parlamentu, osobní napadání, urážky, přisprostlé výkřiky do prázdna, k tématu se většinou moc nediskutuje. Ti kterým to hodně vadilo, již z diskuzí na auto.cz pomalu vyklízí pozice, nebo zmizeli úplně. 😢
GeorgeWWW
Tak bohužel to už postihlo i Kiu. To, pro co jsem ji obdivoval a odsuzoval Hyundai - tedy to, že jednotlivé modely si zachovávají svou identitu - už je pryč i u této značky. "Ceedovský" čumák má po Carensi další Kie ;-\
twistedTSD
Což by nebylo tak zlé, kdyby ten čumák za něco stál, jenže nestojí. Snad na všech autech, na kterých už je, vypadá divně, "tupě" a vůbec nesedí ke zbytku auta. A zrovna Cadenza byla jednou z nejpěknějších Kií, škoda...
Dinar
tak na mě ve zpětném zrcátku dělají dojem nové Kia masky. Takový minimrož. 😉
Kneblis
Já tedy nic špatného na značce KIA nevidím. Znám lidi, které mají vozy od KIE a mají někteří natočeno okolo 170 tis. a jediné co odešlo je turbo a snad čepy, což je úplně normální. Takže pokud někdo mi furt cpe do hlavy, že to jsou vraky atd, tak to jsou bohužel Škodovkáři ( kteří by mohli spíš šoupat nohama).