Ekonomika
Well-being
0
Když Fiat Freemont s rozvorem 289 cm a délkou 489 cm je ve stejné kategorii jako Yeti, pak je možné všechno ... 😉
Přejít do diskuze
právě... ale že ten rozdíl v prodaných kusech je až tak obrovský.. to je do očí bijící. Manažeři ve Fiatu by měli jít do sebe.. nebo do háje.
Ano, to je velká chyba Fiatu, že jeho cena není spíš kvůli jeho pošramocené pověsti trošku nižší (i když osobně nevím, kolik stojí srovnatelný Fiat a kolik Suzuki). Zvláštní je, že za celou dobu prodejů to nikoho v Itálii netrklo do oka, aby se trošku nad svými cenami zamysleli? V praxi vidíme, že když dva dělají totéž, není to totéž!
v SR je situacia rovnaka, ale to bude asi tym ze SX4 v najvyssej vybave je o 2700 E lacnejsia ako sedici......
Freemont není suv, Freemont je crossover, ale na to SDA nemá tabulky a řadí to mezi terénní vozy, co naděláš.
SDA je SDA, tam logiku nehledej.
SDA je SDA, tam logiku nehledej.
..aneb kdyz dva delaji to same, neni to vzdy to same.. skoda. Pral bych Fiatu, aby se uz konecne zdrchal a odrazil od dna i s celym koncernem.
pozeram ze ti su v tejto triede namakani >😁 maju az 0.8 percent trhu ak neratam duster >😁
a potom ze preco su v krize... ked vyrabaju vtakoviny ako latitude, modus, C3 picasso, rada DS, RCZ... a toto co sa predava a trh si ziada tak toto neponukaju, ,
negativne ma prekvapil aj kaskaj ktory v septembri riadne poklesol.... ale zrejme sa to neskor vrati do normalu....takze bude vsetko ok :yes😒br />
hyundai a kia opat parada :yes: duster takisto :yes: u tychto znaciek absolutna spokojnost :yes😒br />
sice sa asi marne snazim ale opat to skusim za skusku nic nedam😒br />
vazena redakcia, viete mi povedat jeden jediny dovod preco je fiat freemont radeny do triedy malych SUV a crossoverov ked je to auto dlzkou aj razvorom vacsie ako superb? dakujem.... 😉
a potom ze preco su v krize... ked vyrabaju vtakoviny ako latitude, modus, C3 picasso, rada DS, RCZ... a toto co sa predava a trh si ziada tak toto neponukaju, ,
negativne ma prekvapil aj kaskaj ktory v septembri riadne poklesol.... ale zrejme sa to neskor vrati do normalu....takze bude vsetko ok :yes😒br />
hyundai a kia opat parada :yes: duster takisto :yes: u tychto znaciek absolutna spokojnost :yes😒br />
sice sa asi marne snazim ale opat to skusim za skusku nic nedam😒br />
vazena redakcia, viete mi povedat jeden jediny dovod preco je fiat freemont radeny do triedy malych SUV a crossoverov ked je to auto dlzkou aj razvorom vacsie ako superb? dakujem.... 😉