Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 500X, 500L Trekking a 500XL: Ještě více derivátů úspěšného retra

15 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ericn
Ono je to asi jedno, jak to tu zastoupení vede. Fiat dneska nemá zákazníkům co nabídnout 😉
Máš tu v podstatě jen F500, Pandu, Punto a Bravo jsou auta za zenitem a nástupci nikde, Doblo
a Ducato, zbytek je o ničem :no: Alfě zatím zbývá jen Julinka a o Lancii nemá smysl mluvit...

Takže je naprosto jedno odkud tohle modelové torzo řídíš, když není slušný základ 😒
sendador
Tak objevit se to tu melo. Na druhou stranu jde o prd. Jedna se o zhruba 50 lidi v kancelarich. Servisy a prodejny budou fungovat normalne dal, z pohledu zakaznika je uplne jedno, zda sedi vedeni importera v Praze nebo v Budapesti. Vzhledem k tomu, jak to tady Fiat CR dlouhodobe vede, je meli vyhodit uz davno.
Ondris
Ještě jeden malý OT😒br />
Honda začala prodávat nový kei model N-One. 3,3 metru, 64 koní z přeplňovaného 660 ccm tříválce, 4WD a spotřeba nějakých 5 litrů na sto.

[odkaz]

Pročpak se něco takového neprodává i u nás? Vzít to na zasněženou okresku by mohla být úžasná zábava... 😄
Arese
Na Auto.cz se sice dozvíme o x-krát předělaném plánu modelové ofenzívy Fiatu i nové 500L, ale že je po 20 letech činnosti zrušený český importér Fiat ČR a že od nynějška bude prodej Fiatu/Alfy/Lancie/Jeepu na našem (i slovenském) trhu řízený z Budapešti, to se musíme dozvídat z deníků. Opravdu smutné. Asi se podle redaktorů Auto.cz jedná o nepodstatnou maličkost, o které není třeba informovat, natož ji pak z pohledu českého zákazníka analizovat 8-s :no: :no: :no:
autista
Fiat je jedno velké prekvapení. Prijdte se presvedcit na dny otevrených dverí od 14.-17.11.2012.
FIAT 500L
:-!
augustin
>😁 :yes:
Nicco
[odkaz]
ericn
Neboj, taky to tu ještě tak 10x bude >😁 :yes:
Mr.Murphy
jo jo, je to pěkná kára.... Z mého pohledu dokonce MOC pěkná a osobně se mi líbí víc než běžná F500.... Určitým způsobem mi to připomíná starou Multiplu.... (tou trošku komickou snahou vykřesat z malých rozměrů co možná nejvíc místa).... Pokud to auto bude funkčně (myslím vnitřní prostor a variabilitu) OK, bude podle mě dost úspěšné..... :yes:
Ondris
Dneska jsem ho poprvé (hned dvakrát) potkal naživo, vypadá moc pěkně 😄
sendador
presne tak, clanek o nicem, vsechno uz tu bylo napsano driv ;-\
augustin
:yes: :yes: :yes:
sargis
To si treba precitat pomaly 500x, aby si clovek spomenul, co je ktory model zac... ;-\
zlysoused
už jsme četli asi 10x.