Videa
Karel6
0
No , neřekl bych že takováhle lapálie je něco co by mohlo Géčko zastavit . Vidím akorát pár pomačkanejch plechů a vypadlý sklo . Nejvíc zničený z toho všeho asi vyšla ta součástka mezi sedačkou a volantem která byla i příčinou celé příhody ...
twistedTSD
0
Autor tam píše že v něm bude jezdit do práce žena nového majitele. 😉
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ryccardo
0
No já myslím, že je to tak na díly. ;-\
white label
0
Akorát pár pomačkaných plechů a vypadlé sklo? A co třeba ta zbořené střecha, ale nejen ta, to se v pohodě vyklepe, že... >😒] >😁 😉
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pargi
0
A úplně ohnutý A-sloupek 8-s
a zaujimalo by ma ci poznaju cesi aj nieco ine ako : ty p.co, a ty. kr.vo...... >😁 dost obmedzena slovna zasoba...
Srovnávat národ s několika "VyVolenými" ***y je dost omezené. :no:
"Aký si veľký, taký si sprostý, ty opacha, zruta, dlhoš, bumbaj! Ty chrúst, kratiš, kriváň, krpec, omražtek, ostarok, skrčenec, skrčok, zakrpatenec a ešte inô by som ti mohol povedať!"
Nechtěj abych začínal o slovenštině >😁
o slovenčine je správne.
A přesně to je to o čem jsem nechtěl začínat. A to že slovenština zní jako čeština pokroucená tak aby jí mohli ovládat i ti největší pitomci. Tak neopravuj česky psanej příspěvek 😉
Skús sa začať učiť slovenčinu a nevyjdeš z údivu - je totiž podstatne ťažšia ako čeština. Čeština je zase spevnejšia, možno aj preto viacerí slovenskí speváci spievajú aj po česky. (Čechov spievajúcich po slovensky nepoznám - ak vynechám pár kúskov Karla Gotta.)
Inak povedal by som, že materinský jazyk je vždy ten najkrajší. A nezmení na tom nič ani množstvo a zloženie vulgarizmov, majú ich všetci a vychádza to narovnako. 😉
Inak povedal by som, že materinský jazyk je vždy ten najkrajší. A nezmení na tom nič ani množstvo a zloženie vulgarizmov, majú ich všetci a vychádza to narovnako. 😉
Tak, že je slovenština (dokonce podstatně!) těžší, než čeština, nebo, že je čeština zpěvnější jak slovenština, beru jen jako tvůj subjektivní názor, ale rozhodně nic co by bylo objektivně prokazatelné. Mě osobně připadá zpěvnější spíš slovenština, ale v tomto směru nic nedokazuje kolik Čechů zpívá slovensky a kolik Slováků zpívá česky.
Prostě Česká republika a český trh (včetně hudebního) je větší, proto nejen více slovenských zpěváků zpívá česky (než naopak), ale taky více slovenských zpěváků (herců apod.) pobývá v České republice, než naopak.
Prostě Česká republika a český trh (včetně hudebního) je větší, proto nejen více slovenských zpěváků zpívá česky (než naopak), ale taky více slovenských zpěváků (herců apod.) pobývá v České republice, než naopak.
Neměli by být Slováci Čechům vděční? Za všechno, co pro ně udělali? 😉
Jinak máš pravdu, nepatříme k bůhvíjakým slušňákům...
Jinak máš pravdu, nepatříme k bůhvíjakým slušňákům...
zato slováci mají co vyčítat, že... obvykle to začne a skončí na 1 slovu - ty kokos (popř. ty koki) Všechno je ty kokos. Ráno vyšlo slunce, ty kokos. Ty kokos, začalo sněžit. Ty kokos, převrátil to na boudu. Ty kokos, češi uměj říkat jen ty krávo a ty pi >😒] takže češi mají z tohoto pohledu hned 2x bohatší slovní zásobu, navíc tam je ještě to je ale ču* >😒]
no u nas je ty kokos a ty koki ako spravne pises, cize to vidim na stav vyrovnany.. V kazdom pripade, topperov obmedzeny prispevok dokazuje ze ***ov najdete aj na slovensku. A nie malo 😉
Myslel jsem, že slovní kompost z hry "Ivánku, kamaráde" nic nepřekoná, ale "Ty *, ty krávo" je ještě o několik levelů jinde.
Panovi redaktorovi by trocha narodnej hrdosti nezaskodilo, pretoze tym popisom pri videu prakticky hadze vsetkych Cechov do jedneho vreca a robi z nich nejake nemehla co dokazu pokazit aj nepokazitelne, co pravdaze v skutocnosti nieje pravda. :no: :no:
Já vím, že jsou to hrozné předsudky, ale když jsem slyšel ty komentáře, tak mě ani nepřekvapilo, že to auto překlopili na střechu...naopak, skvěle to dotvářelo atmosféru😊
...tak ses to neměl snažit přelítnout pitomče! Kdyby inteligent jel krokem tak to vyjede bez problému
.... bravo.... podle slovníku a vzezření jedinců na tom videu to byl evidentně dýchánek inteligentů.... Ostatně, výsledek stojí za to :no😒br />
Jinak pochvala redakci za kultivované video, bravo ACZ :yes:
Osobně mi přijde tristní, že video s tak ubohým slovním doprovodem tady zveřejníte, ale chápu, prokliky jsou prokliky.....
Jinak pochvala redakci za kultivované video, bravo ACZ :yes:
Osobně mi přijde tristní, že video s tak ubohým slovním doprovodem tady zveřejníte, ale chápu, prokliky jsou prokliky.....
Tak tady už chybí jen výstižnější nadpis k videu/článku k videu ves tylu😒br />
"Copak je to za ču.áka???" 8-s :no:
Hoši, co tady ze sebe děláte důležitý fajnovky? Furt se tady někdo snaží být chytrej, udělat z druhýho blbce a hrát na to, co neni. Místo toho, aby tu někdo řekl, že je to video nějak zajímavé, tak se tu řeší opět nadpis, autor, sprostá slova, ba dokonce souboje národů. Zamyslete se nad sebou..
... a takto to dopadne. Ziadne ochranne ramy a aby lepsie videli pred svoj "rypak", tak celkom urcite aj bez bezpecnostnych pasov! Jednoducho blbeckovia!
... a za měsíc se na neto objeví inzerát: Prodám Mercedes třídy G. Nebouraný, první majitel. Jako nový... 😁😁😁
..tak co na toto povedat :😉 , ..inteligent pouzivajuci mozog
Skoda toho Gelandewagenu, mohol sluzit este desatrocia, ..holt ...
Ja mam vojensku verziu, ktora ma za rok status veteranu, ..no vsetky mechanicke a karosarske casti povodne a navyse s plachtou v kratkej verzii ..s dvoma osobami cez 3.000kg ... Presiel kazdu prekazku zatial... ale takto : ? ..ehmm
Pan z videa si pomylil offroad automobil z rogalom vystrelim s praku ...
Skoda toho Gelandewagenu, mohol sluzit este desatrocia, ..holt ...
Ja mam vojensku verziu, ktora ma za rok status veteranu, ..no vsetky mechanicke a karosarske casti povodne a navyse s plachtou v kratkej verzii ..s dvoma osobami cez 3.000kg ... Presiel kazdu prekazku zatial... ale takto : ? ..ehmm
Pan z videa si pomylil offroad automobil z rogalom vystrelim s praku ...