Ten interier je doladeny dost, at radeji ladi 4WD a Ecoboost. [odkaz]
0
Není.
Deadlift
0
Pro ty co nakupuji auta jen podle tvaru tlacitek radia asi ne. 😉
0
Asi se úplně nesoustředíš. Řeč je o interiéru, ne o celém autě.
Klaudius
0
Čo máš proti interiéru? Typický Ford, aj keď trochu chladný. Jediná výtka, niektoré tlačidlá by mohli byť väčšie a trochu inak usporiadané, ale inak o.k. 😉 Čo sa Ti na ňom nepáči?
0
Středová konzole vypadá jako hi-fi věž z roku 2000.
RS
0
>😁 :yes:
Ronault.
0
>😁 :yes: (Nezapomeň ale, že Hi-fi věže určötě vynalezl Ford, stejně jako kolo a oheň >😁 )
Deadlift
0
Ano a nekteri to nedokazali ani dodnes poradne okopirovat tak, aby to nepotrebovalo generalni servis, temer na kazdem kilometru.
Ronault.
0
Kurnik, sedneš na Hi-fi věž a jedeš do Lídlu. S Tebou je vždycky sranda, jako třeba s Fordem v Kanadě >😁
Deadlift
0
A co Renault v Kanade?
Ronault.
0
Nevšiml jsem si, že by Renault byl v Kanadě prodáván, ale možná by měl u zdejšího frankofonního obyvatelstva úspěch, co my víme.
Mimochodem, já tady celou dobu mluvím o Fordu, nevím kde jsi vzal Renault. Ten má třeba interiéry podařené, třeba takové Mondeo Laguně nešahá ani po kotníky.
woody-alien
0
Tak nová Laguna vůbec stanovila vyšší úroveň interiérů Renaultu a v tomhle Mondeo zaostává.
Na závadu je už nadužívání stříbrných ploch, ale skutečnej "hardcore" je "dřevěnej" dekor. :no:
white label
0
To je fakt... :no: 😉
Deadlift
0
Me se libi prave vice prakticke stribrne sportovni plochy v Mondeu vice jak ten interier Laguny.
Provedeni Mondeo Individual i tu Lagunu strci do kapsy.
Ronault.
0
Tak Tobě se líbí "praktické" stříbrné plochy náchylné k poškrábání z jiného důvodu, jsou ve Fordu, kdyby byly v Citroenu, tak jsou nepěkné 😉
Ronault.
0
Souhlas. Sice nestanovila v jízdních vlastnostech, ale na to Renault nikdy nehrál. Tedy krom GT 😉
Deadlift
0
Prave proto. Asi jako Citroen.
K te Lagune, Mondea se proda vice, tak ze to nebude tak spatne ani s interierem Mondea.
Ronault.
0
Důvody prodejnosti jsou něco jiného než kvalita interiéru o kterém se tady bavíme. To je jako já bych tvrdil, že vícezrný chléb je lepší než Tesco chléb a ty bys oponoval, že Tesco chleba se prodá více. Samozřejmě Mondeo má své klady, neobdsikutovatelné, ale interiér na špici třídy nepatří.
Deadlift
0
No a? Ma podle tebe vydadat jako kazetak z roku 1990? Jako u veskere konkurence (napr Skoda/VW), 20 let to same? Trochu nuda ne?
Klaudius
0
A? Je to proste jeho štýl, materiály sú kvalitné, všetko lícuje veľmi presne a podobné tvary ani povrchy už prakticky nikto ďalší nemá. Je to funkčné a po krátkom zoznámení sa stratí aj zdanlivý chaos alebo zložitosť. Ale však jasné, nepáči sa ti interiér, nekúpiš Forda. 😉
woody-alien
0
Souhlas. Maxíkem jsem se projel a žádný negativní pocity z interiéru jsem neměl. A co se týká uspořádání a velikosti různejch čudlíků, já k tomu přistupuju tak, že to prostě automobilky dělaj každá trochu jinak a nemám problém. Důležitější je stejně to svezení, nebo se pletu...? 😲
Ronault.
0
Detaily tvoří celek. Je ale zbytečné zakazovat lidem si na věci, které se jim nelíbí, stěžovat. To by pak nebyly průzkumy veřejného mínění 😉
woody-alien
0
V pohodě, já nikomu nic nezakazuju. Jen bych doporučil vyzkoušet Š1203 nebo Ladu Nivu a bude se ti líbit i v Astře. >😁
Ronault.
0
Hele, na Nivu mi nešahej, jak sýr, tak auto jsou velice dobré výrobky ve své třídě :-!
woody-alien
0
Mluvím o interiéru a ten je v pořádku jenom u toho sýra. A průchodnost terénem má ten sýr zase mizernou. >😁
Kvasoň
0
Ano... předělejte interiér... prosííím... jinak se v tom nedá vůbec jet... 😒
Deadlift
0
Ver mi, da se. 😉
woody-alien
0
Tak to je s prominutím hloupost. Jet se v tom dá velmi dobře, nicméně můžeš "přestoupit" k Audi. Je přece svoboda... 😉
Mimochodem, já tady celou dobu mluvím o Fordu, nevím kde jsi vzal Renault. Ten má třeba interiéry podařené, třeba takové Mondeo Laguně nešahá ani po kotníky.
Na závadu je už nadužívání stříbrných ploch, ale skutečnej "hardcore" je "dřevěnej" dekor. :no:
Provedeni Mondeo Individual i tu Lagunu strci do kapsy.
K te Lagune, Mondea se proda vice, tak ze to nebude tak spatne ani s interierem Mondea.