Novinky
3_diamanty
0
evoque sa vydaril... aj novy velky range.... ak budu dalsie modely vyzerat podobne tak maju o uspech postarane... super... vyzera to tak ze ozil nielen jaguar ale aj dalsia britska znacka... a to land rover - super.... vzdy som fandil britskym znackam.... preto mam aj mclaren vzdy radsej ako talianov ked ide o supersporty..... :yes: , briti ozivaju :yes:
Tie čísla vypadajú neskutočne (investície a pozícia na trhu do roku 2020).
Znie to ako fikcia...................... 😲
Znie to ako fikcia...................... 😲
hezké, ale určitě to tak nebude, stačí si vzpomenout např. na Lotus ,kdy rovněž říkali kolik nových modelů bude a nyní již uvádějí jenom l novinku a to kdoví jestli . Myslím,že skoro všechny automobilky tak trochu přehánějí s počtem novinek,protože jsou nyní rády kolik toho prodají
Discovery a konkurence X5 ? To snad né, to by Disco dopadlo 8-s
Jako by Range Rover nebyl až dost luxusní, mám torchu obavy, jakým směrem LR kráčí, viz nový Defender, si ce jen koncept, ale ....
Jako by Range Rover nebyl až dost luxusní, mám torchu obavy, jakým směrem LR kráčí, viz nový Defender, si ce jen koncept, ale ....
Nedavno som isiel napriec Slovenskom a stretol som v protismere 5x Evoque, viac bolo uz asi iba Octavii, takze staci urobit pekny dizajn a predava sa to samo - vyroba ide na 3 zmeny.
Kdyby takhle vypadaly Land Rovery jako na titulním obrázku, tak bych se o ně i začal zajímat 😄
Tak to se ti určitě musí líbit i Škoda Yeti, podobnost zcela nepřehlédnutelná...