Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Phaeton dostal nový paket Premium

11 komentářů

PERNO
tolko penazi dat za VW, to musi byt riadny blazon
twistedTSD
Není VW jako VW...
čejo
za tie peniaze je toto auto TOP na planéte zem btw. 😉
samozrejme, že nevieš, ked píšeš takú infantilnú reakciu!!!
ryccardo
taky si říkám, že dát přes 2 miliony za auto, který vypadá zvenčí jen jako širší Passat mi přijde trochu dost. Za ty prachy bych si teda představoval něco trochu víc.
Stejsn
A ještě navíc starý B5 před faceliftem 😉
ryccardo
Přesně tak, prostě za ty prachy, už se dá vybrat lepší auto než zrovna Phaeton. Ono jich ale taky zrovna moc nejezdí, takže evidentně dost lidí uvažuje stejným směrem jako my 😉
Stejsn
Je pravda, že zezadu se mi původní Phaeton vždycky líbil, ta čtyři kulatá světla vypadají moc pěkně. Ale to je jediný pohled, ze všech ostatních stran byl hrozně obyčejný. V nové verzi je obyčejný už i zezadu.
ryccardo
U auta za 200-300 K bych věci jako světla líbí, nelíbí, obyčejný neřešil, ale abych jako zákazník vypláznul za auto 1,5 - 3 miliony a navenek to vypadalo jako širší Passat, tak to mi přijde docela divný.
čejo
Phaeton s väčším obsahom motora aj z roku 2002 je doteraz auto neprekonané v kvalite - jazdných vlastností 4x4, spracovania sam. auta, atd.!!!
Potvrdia len tí, čo mali tú česť toto výnimočné auto vyskúšať!
Samozrejme väčšinou nekvalitný servis v týchto čudných slov. krajinách dokáže exeletné vlastnosti tohto auta pokaziť.
pargi
Vyzkoušet je jedna věc, srovnat pak druhá. V čem je, dle tvého, systém pohonu 4x4 u Phaetonu lepší ve srovnání s 4maticem nebo X-drivem? Jinak je zajímavé, že třeba servis BMW nebo merglu excelentní vlastnosti svých vozů nezabíjí. Teď o čem to vypovídá, že?
Mig_35
Phaeton to má Torsen s nastavením 50:50. Nic co by neměl Lexus LS nebo A8. Motory má z A8. Podvozek sdílí s Bentley, to ho sice šlechtí, nícméně je to přece jen cvalík. U Bentley jsou tytéž motory přeplňované, takže to i s tou nadváhou s autem cvičí... konec konců od příští generace se bude Phaeton daleko víc podobat A8.