Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

PR

Zpět na článek

Svět motorů 46/2012: První test v ČR - Volkswagen Golf 1.2 TSI

7 komentářů

Rattus Rattus
Zvýšení výkonu leda tak u přeplňovaného motoru. Jinak tůdle. >😒]
Choochoo
Nekdo mi rikal ze ho dovazej i z Rakouska, teda asi ne vzdy.
WinDiesel
Cenová válka mezi ONA a SHELLem je známá. Otázka je, kde získává ONO palivo, aby mohlo pracovat s nenulovou marží - a jestli to ustojí.
kari.laz
Já jezdím na naftu, takže benzín příliš nesleduji. Bohužel po mé trase není nic extra levného, takže beru na agipu naftu aktuálně za 36,10.
King of rain
Ono každý drží ceny co trh dovolí.Pokud jsou tady lidé co jezdí na jakýso prémiový benzín naftu a jsou ochotni za to povětšinou placebo platit, tak je to s cenami takové jaké je.Tam kde je ONO, jsou marže zcela někde jinde.Už několikrát jsme za poslední dva měsíce tankoval u Shellu a světe div se, N95 tam byla za 33,90 a naposledy za 33,50.Rozdíl oproti ne ONO konkurenci, t.j Shell kde není ONO, je až 5 kč.Zajimavé je, že u "obyč" Nafty cenu nesrovnávají, tam jsou o 1až1,50 dražší.
kari.laz
To zlevnění benzínu mi přijde hodně pozvolný. Nějak se jim do toho nechce. Ale i tak je to rozdíl 8-9 korun. To určitě není nezanedbatelné.
oldskuul
Tak na to jsem zvědav. Já v tom mám ale jasno. Etanol se hodí jen ke zvýšení výkonu, jinak (úspora) je to celkem k ničemu. Teď když šly ceny N95 trochu dolů, musel by zlevnit i etanol. 34,- proti 26,- ...... nemá smysl....