Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Ferrari: Nové vidlicové motory dostanou patentovaný systém přeplňování

25 komentářů

Zbysek01
To to trvalo, než přišli na to co je dobre 😄
Andromeda
Ježíši mária,od teďka jenom Mácháč chlape >😒] ...
Ronault.
Taky mě to dostalo >😁 Milionář z Bibione, to bude asi pokračování te indecké oskarovky >😁
ty už mi lezieš na nervy jak hovado
delphino
tak to je podle mě designový propadák... ze přdu mi to přijde jak toyota s AR štítem a ze zadu jak kdyby to dělali chlapíci ze subaru co pracovali na novém legacy
Ronault.
Lépe než samotný Rammstein umí dělat jejich styl H-S: [odkaz]
>😒] >😁
Ronault.
Chceš to doporučeně nebo si přijedeš do Brna? >😒] Jen svezení eRkem nevím nevím, doufám, že máš zaměřovač na lidi na kapotě, jinak to je nuda
Johnny_P
tak to jsem out hned dvakrát >😁 :-!
oIoo
krást hudbu je out jako jezdit v autě na naftu :-!
vago
podarilo sa mi najst nejaky link na ich celu diskografiu, stahujem to..... ked sa mi to podari uspesne ukoncit, dam ti vediet a dohodneme sa ako ti to poslem
vago
neklam, to sa nacakame par generacii, kym niekto sa aspon priblizi sucasnej c5ke.... 😄

neslubujem, ale mozem nieco postahovat z netu a poslat ti to..
peknu nedelu zelam
Falco
[odkaz]
Falco
[odkaz]
[odkaz]

A kdo mi sežene vstupenku [odkaz] toho Navtech povozí taky, třeba na tom klíně.. 😊)
Navtech
[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

[odkaz]

Kdo mi nahraje všechny jejich desky v mp3 na cd, nebo DVD, toho povozim v lepším autě, než o kterých zde básní hraběnka :yes: To slibuji!

PS: děti můžou soutěžit taky, mariánka vezmu klidně na klín...
Navtech
Jasně, asi myslíš Forda, co nikdo neviděl... Už tady stačí pani hraběnka, aby ferdu rozmázla svým C5 😄
Deadlift
Nevidim na tom nic noveho, co by davno nemela konkurence s V6-V10. Tezko na tom opravdu neco zasadniho ma tu patentovatelnou hodnotu.

Jen pekne PR jako Ferrari bude mit zase turbo, mezi nami s preplnovanymi V8 jim davno ujel vlak.

Tohle je daleko zajimavejsi a duvod patentu jasne patrny. [odkaz]
Navtech
Ha, pecka! >😁
Každý nie je zbohatlík ako ty.
Navtech
A Bibióne?
ethicon
kompletné foz AR Milano na autorevue.cz
Ano. 😄
Ty už jsi Milano viděl?
Alfa Romeo Milano bude celkom pekná, aj keď na 147 je to odvar.
Nové Bentley bude hnus.
positivemind
Myslím si, že o otáčky nás (ehm, tedy ne nás, ale kupce) nepřipraví. To je to, čím je F tak zábavné - točit, točit, točit - úchvatný zvuk, úchvatný výkon 😄
tfoltynek
Podle mne je primarne uplne jedno kolik rad valcu a kolik valcu vubec ma dany motor. Hlavni myslenka je v jednom primarnim a druhem sekundarnim turbu. To jake budou mezi nimi velikostni rozdily se ukaze az z praktickych testu. Hlavni je to ze to Primarni jede porad a to sekundarni muze byt pomoci ruznych ventylu odstaveno. Plnici vzduch z obou je spojen a pak plnen do valcu. Na vyfuku je zase vse spojeno, splodiny pohaneji obe turba a dal lezou ven. Myslim ze hlavni myslenka je uzavreni sekundarniho turba kdy se ventyl 24 uzavre a 26 asi otevre aby sekundarni turbo zaclo jet na prazdno a nerusilo plnici tlak. Pohon sekundarniho turba se uzavre ventylem 23. Cela ta slozitost bude nejspis v dobrem nacasovani privirani a otevirani ventylu, coz bude chtit hodne testovani, ale taliani to urcite zvladnou.
Uz se tesim az v novych ferari bude sicet turbicko, jen doufam ze otacky nebudou muset jit dolu.