Technika
Zbysek01
0
To to trvalo, než přišli na to co je dobre 😄
Přejít do diskuze
Taky mě to dostalo >😁 Milionář z Bibione, to bude asi pokračování te indecké oskarovky >😁
tak to je podle mě designový propadák... ze přdu mi to přijde jak toyota s AR štítem a ze zadu jak kdyby to dělali chlapíci ze subaru co pracovali na novém legacy
Chceš to doporučeně nebo si přijedeš do Brna? >😒] Jen svezení eRkem nevím nevím, doufám, že máš zaměřovač na lidi na kapotě, jinak to je nuda
podarilo sa mi najst nejaky link na ich celu diskografiu, stahujem to..... ked sa mi to podari uspesne ukoncit, dam ti vediet a dohodneme sa ako ti to poslem
neklam, to sa nacakame par generacii, kym niekto sa aspon priblizi sucasnej c5ke.... 😄
neslubujem, ale mozem nieco postahovat z netu a poslat ti to..
peknu nedelu zelam
neslubujem, ale mozem nieco postahovat z netu a poslat ti to..
peknu nedelu zelam
[odkaz]
[odkaz]
A kdo mi sežene vstupenku [odkaz] toho Navtech povozí taky, třeba na tom klíně.. 😊)
[odkaz]
A kdo mi sežene vstupenku [odkaz] toho Navtech povozí taky, třeba na tom klíně.. 😊)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Kdo mi nahraje všechny jejich desky v mp3 na cd, nebo DVD, toho povozim v lepším autě, než o kterých zde básní hraběnka :yes: To slibuji!
PS: děti můžou soutěžit taky, mariánka vezmu klidně na klín...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Kdo mi nahraje všechny jejich desky v mp3 na cd, nebo DVD, toho povozim v lepším autě, než o kterých zde básní hraběnka :yes: To slibuji!
PS: děti můžou soutěžit taky, mariánka vezmu klidně na klín...
Jasně, asi myslíš Forda, co nikdo neviděl... Už tady stačí pani hraběnka, aby ferdu rozmázla svým C5 😄
Nevidim na tom nic noveho, co by davno nemela konkurence s V6-V10. Tezko na tom opravdu neco zasadniho ma tu patentovatelnou hodnotu.
Jen pekne PR jako Ferrari bude mit zase turbo, mezi nami s preplnovanymi V8 jim davno ujel vlak.
Tohle je daleko zajimavejsi a duvod patentu jasne patrny. [odkaz]
Jen pekne PR jako Ferrari bude mit zase turbo, mezi nami s preplnovanymi V8 jim davno ujel vlak.
Tohle je daleko zajimavejsi a duvod patentu jasne patrny. [odkaz]
Myslím si, že o otáčky nás (ehm, tedy ne nás, ale kupce) nepřipraví. To je to, čím je F tak zábavné - točit, točit, točit - úchvatný zvuk, úchvatný výkon 😄
Podle mne je primarne uplne jedno kolik rad valcu a kolik valcu vubec ma dany motor. Hlavni myslenka je v jednom primarnim a druhem sekundarnim turbu. To jake budou mezi nimi velikostni rozdily se ukaze az z praktickych testu. Hlavni je to ze to Primarni jede porad a to sekundarni muze byt pomoci ruznych ventylu odstaveno. Plnici vzduch z obou je spojen a pak plnen do valcu. Na vyfuku je zase vse spojeno, splodiny pohaneji obe turba a dal lezou ven. Myslim ze hlavni myslenka je uzavreni sekundarniho turba kdy se ventyl 24 uzavre a 26 asi otevre aby sekundarni turbo zaclo jet na prazdno a nerusilo plnici tlak. Pohon sekundarniho turba se uzavre ventylem 23. Cela ta slozitost bude nejspis v dobrem nacasovani privirani a otevirani ventylu, coz bude chtit hodne testovani, ale taliani to urcite zvladnou.
Uz se tesim az v novych ferari bude sicet turbicko, jen doufam ze otacky nebudou muset jit dolu.
Uz se tesim az v novych ferari bude sicet turbicko, jen doufam ze otacky nebudou muset jit dolu.