Technika
Alfa Romeo Milano bude celkom pekná, aj keď na 147 je to odvar.
Nové Bentley bude hnus.
Nové Bentley bude hnus.
Nevidim na tom nic noveho, co by davno nemela konkurence s V6-V10. Tezko na tom opravdu neco zasadniho ma tu patentovatelnou hodnotu.
Jen pekne PR jako Ferrari bude mit zase turbo, mezi nami s preplnovanymi V8 jim davno ujel vlak.
Tohle je daleko zajimavejsi a duvod patentu jasne patrny. [odkaz]
Jen pekne PR jako Ferrari bude mit zase turbo, mezi nami s preplnovanymi V8 jim davno ujel vlak.
Tohle je daleko zajimavejsi a duvod patentu jasne patrny. [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Kdo mi nahraje všechny jejich desky v mp3 na cd, nebo DVD, toho povozim v lepším autě, než o kterých zde básní hraběnka :yes: To slibuji!
PS: děti můžou soutěžit taky, mariánka vezmu klidně na klín...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Kdo mi nahraje všechny jejich desky v mp3 na cd, nebo DVD, toho povozim v lepším autě, než o kterých zde básní hraběnka :yes: To slibuji!
PS: děti můžou soutěžit taky, mariánka vezmu klidně na klín...
[odkaz]
[odkaz]
A kdo mi sežene vstupenku [odkaz] toho Navtech povozí taky, třeba na tom klíně.. 😊)
[odkaz]
A kdo mi sežene vstupenku [odkaz] toho Navtech povozí taky, třeba na tom klíně.. 😊)
neklam, to sa nacakame par generacii, kym niekto sa aspon priblizi sucasnej c5ke.... 😄
neslubujem, ale mozem nieco postahovat z netu a poslat ti to..
peknu nedelu zelam
neslubujem, ale mozem nieco postahovat z netu a poslat ti to..
peknu nedelu zelam
krást hudbu je out jako jezdit v autě na naftu :-!
podarilo sa mi najst nejaky link na ich celu diskografiu, stahujem to..... ked sa mi to podari uspesne ukoncit, dam ti vediet a dohodneme sa ako ti to poslem
Uz se tesim az v novych ferari bude sicet turbicko, jen doufam ze otacky nebudou muset jit dolu.