Ekonomika
Kneblis
0
Vozy od MB jsou poslední dobou dokonalé a lahodné jak pro oči tak i pro duši.
Přejít do diskuze
Aj ked zozadu si treba (aspon v mojom pripade) na tuto novu generaciu trocha zvyknut, stale je to poriadny kus auta a (spolu s RS6 avant ktore pride na prelome rokov) moj velky sen raz ho vlastnit, snad sa mi to raz postasti. :yes: :yes:
Na co GL? Mám kamaráda, co má dvě děti, velkého psa a často jezdí do světa - autem. Když jsem byl u něj poprvé, z venku jsem si říkal, že to je vcelku opravdu velké auto a že se s tím musí blbě jezdit. Půjčil jsem si ho na cca 1000 km a to auto, nejen že má šířku jako normální auto, ona i ta délka není zas až tak hrozná. Samozřejmě parkování je horší, o tom žádná. Ale to auto mi naprosto sedlo, zevnitř to rozhodně není nějaká obluda, dobře se s tím jede. A největší výhoda? dozadu narveš děti, psa, kočárek, tašky a jedeš. Je fakt, že pro jednoho člověka je to ASI zbytečné ale z mojeho pohledu ideální cestovní parník. A AMG? Ono i na těch dálkách si člověk rád vychutná ten zátah a hutný zvuk... Pokud na to má, nevidím v tom žádný problém. Já osobně mít na toto auto, tak ho beru všema deseti, protože tahám třeba vlek s 8m motorovým člunem a úplně se vidím jak ho zapřáhnu a jedu po ose do třeba do Řecka, se psem, dětmi a spoustou krámů na vodní sporty, Třeba. 😉
JJ koukám zrovna ven na ulici, co zde parkuje. Jedno bílé GL, černá Q8, černý RR sport a ML. Vše na ruských SPZ. Ale i tak nechápu na co mají po Praze na ježdění GL když stačí ML.
Koleho, vsadím se, že se těhlech monster ML + GL, prodá v ČR víc, než C,E a CLS dohromady... je to móda a rozum jde stranou. Ne nadarmo je ČR 10.!!!!!!!! Největší trh pro GL na světě.
Ja to chapu. Jde bud o prestiz nebo prave o tu monstroznost. Pak jdou tve argumenty u hodne lidi stranou. Ja mam rad bud sedany. Ted jezdim s Chevy Malibu nebo kdyz SUV tak ty velky. A tam bych sel bud do GL nebo spis Chevy Tahoe/Suburban. Je to sice jina trida cenova ale velky je to taky. Jen chci rict ze jsou auta co ti smysl nedavaji, ale pro ostatni je X6M, GL AMG a podobne to co chteji.
Abych řekl pravdu, netuším pro koho vyrábí řadu GL, až vůbec GL AMG. Je to široké, dlouhé, vysoké, takže je nepraktické. V Praze máte starach zaparkovat šikmo k vozovce, prozože přesahujeme min o 1m ostatní auta. V podzemních garážích, kde je málo místa se nevytočíte a nebo neotevřete dveře. No dobře když to někdo chce u normální motorizace ,tak se jen podivím.
Ale kdo si koupí teréní auto v úpravě AMG, které nemůže do terénu, má silný motor, ale auto za poloviční ( možná třetinovou) cenu mu stejně ujede , to nechápu.
Ale kdo si koupí teréní auto v úpravě AMG, které nemůže do terénu, má silný motor, ale auto za poloviční ( možná třetinovou) cenu mu stejně ujede , to nechápu.
Hm, na prvý pohľad ťažká voľba, no u mňa, aj keď s AMG sympatizujem a toho zvuku sa napočúvať dosýta jednoducho neviem (na to je úchyl každý so sluchom 😉 ), no volil by som práve Rangieho, síce zrejme nie rovno Supercharged, ale Autobiography určite. No a navyše mám problém stotožniť sa s dizajnom súčasného ML a GL (pričom predchádzajúce GL bolo pre mňa krásne)...