Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Renault Clio Grandtour se začne prodávat v roce 2013

19 komentářů

cuoresportivo
se však o 824 mm neprodloužil.
Futurista
Předložka sem, předložka tam... 😄 By ten rozvor byl stejně obludnej jako na nový OIII. Já jen nechápu, na co to maskování, když všude už jsou fotky bez maskování. Navíc se spekuluje o názvu Estate...
pali.sk
názov estate sa používa v niektorých krajinách odjakživa ... o ničom sa nešpekuluje ...
Klaudius
Vieš čítať? Zadný previs sa predĺžil NA 823 mm, nie O 823 mm.
Krátke Clio má zadný previs 622 mm, to znamená predĺžil sa voči päťdveráku o niečo vyše 200 mm. Nejaký mi milimeter mi tam nehrá, ale to je detail v rámci možnej chyby.
[odkaz]
Futurista
Viem čítať... 😄 Ty musíš dřív vstávat, a pak pochopíš, že původně v článku bylo napsáno "o"...Tak klídek...
Klaudius
Tak potom sorry, beriem späť.
Myslel som, že na slušnom serveri sa autor za upozornenie na preklep slušne poďakuje...
Asi som už príliš veľký slušňák pre tento server...
Ale vstávať kvôli nemu cez víkend skôr nemienim... :-!
Futurista
V pohodě. Já to myslel ve srandě... Ty už si někdy zažil, žye by se tady autor za něco omlouval??? >😁
Klaudius
Áno, aspoň poďakoval za upozornenie na chybu.
beibej
hroznej vejfuk?? to vypadá děsně amatérsky. >😒]
Gangrel
Ten pridava cca 15 koni... >😁
Adam Novák
BRAVO RENAULT :yes:
Ozzman
Jo krása.. z fotek vidim, že to auto má pěkný kola😁
PeterLuk
Načo sú mi fotky prototypov, keď sa už auto oficiálne predstavilo a mohli ste ho radšej nafotiť na autosalóne v Paríži (vlastne, pardon, vy ste ho nenašli >😒] - chápem, mohli ho odhaliť nekôr).
vrkuboy
:yes:
Matuji
To máš stejné, jako když jsem potkal před měsícem v Praze Mercedes A celý zamaskovaný. Pro testování mají daný počet kilometrů a délku testu a když to nestihnou, tak se jezdí i když je auto dávno představené. Musí se taky dodržet veškeré podmínky testování, takže i maskování.
OndraH
Nechápu proč nedávají do nového clia nový 1,2 TCe, troufnu si tvrdit že by prodeje měli vyšší a ten motor byl žádaný.
pogo26
1.2 TCe 120 bude homologovaný od roku 2013 a taky hned v Cliu bude. Zatím však jen s EDC.
woody-alien
Nj, ale od kdy. Já stále čekám a EDC mi nevadí, naopak. 😉
pogo26
Bude to dřív než ten kombík vyjede. Ale u Renaultu nikdy nevíš. Jsou teď nějak moc opatrní, aby něco nepustili moc brzo a nebyl zase průser. A Tak se vše zpožďuje - Clio RS, Zoe, R-Link.