Novinky
te Octavky 4x4, kterak se prodira prasanem :yes:
drobná poznámka. Jak takhle podle předku poznáš, že je to 4x4 😉
To je jednoduché, stačí se podívat na ten sníh, které odhazují zadní kola. :-!
Mně to teda spíš připadá, že to auto na ručku klouže bokem z kopce. >😁
Vdaka za tuto sluzbu, je to naozaj prakticky zdroj informacii. Mozno by nebolo zle urcite spresnenie: napriklad v Taliansku su zimne gumy (alebo minimalne retaze v aute) povinne od 15. oktobra do 15. aprila na mnohych miestach, cez ktore clovek musi prechadzat, nielen vo Val d'Aosta a nielen, ked je na ceste sneh - pozri napr. [odkaz] A tiez s tym alkoholom treba dat pozor, lebo uvedeny limit neplati pre vodicov mladsich ako 21 rokov, pre tych, ktorí maju vodicske opravnenie kratsie ako tri roky a pre profesionalnych vodicov: tito vsetci nesmu nafukat vobec - napr. [odkaz]
Chybí mi tam informace o povinnosti mít řetězy (v autě) při vjezdu do některých horských středisek v Alpách... 😉
Já se do hor bojím s jakýmkoliv autem. Je mi celkově nepříjemné ten sníh a ta zima a že jste mokří a že se nedá pořádně nikam sednout, protože hned máte mokrý a studený zadek a celé je mi to hodně nepříjemné to nejkvalitnější vybavení do hor https😐/www.sportli.sk/…ovanie-a-do-hor/ Vás nezachrání do hrozného nekomfortu.
P.S. Prostší diskusní jedinci sice budou v upoutávkové fotodokumentaci postrádat jejich oblíbená auta, avšak proč neozdobit zasněžené vlásenky produkcí z nejmilejších, produkcí ze stale mladé Mladé Boleslavi? Ostatně kdo ví, zda by ti jejich plakátoví "miláčci" vůbec dokázali vyšplhat do takových horských výšin jako YETI či SUPERB :yes😒br />
Tedy - BRAVO HORY :yes:
Hlavne ten Superb, to je vyslovene splhoun >😁 Jezevcik byl odjakziva nornik, zadny splhoun. Spise bych rekl, ze si tu reklamu na horach dokazali pekne zaplatit, ale co jineho zde cekat, ze 😉