Novinky
Pekelná Micinka
0
Uvidíme, dokud to jde vypnout, tak je to ok.
Přejít do diskuze
No a proč asi... když koupili YouTube a já vlastně už ani nevím, co všechno jim patří. Stává se z nich stejný moloch jako býval (je) Microsoft. Takový koncern, že... 😉
Telefon Range Rover/Jaguar by sice mohl být (VELKÁ část "vývoje" luxusních aut je stejně jen o dalších a dalších "bubostech" ve výbavě..), ale měla jsem na mysli že připravují něco přímo ve voze(ch) - nějakou "vyšší komunikaci" s řidičem atp.... 😉
Z "tohoto" pohledu snad i SOUHLASím, ale co s tím když (Chrome - ze všech prohlížečů) "chodí" NEJlépe.. 😄
To snad ne... Některé věci, třeba jako mobilní telefony, považuji za nechutné, pokud nesou nějakou značku luxusního výrobce, resp. pokud je u nich technika podřízena luxusu/stylu. Viz Vertu. Telefon Jaguar snad ani v nejhorších představách nebude, stačí takové blbosti, jako brýle. ;-\
Super aplikace. Taky mi ho někdo tady poradil a od té doby nemám problém s otravnou reklamou zasahující do článků... :yes: Díky ..
Tím "RŮSTem" jsem nemyslela jen nějaké "vylepšení" - mám na mysli PROSTOR pro RŮST v této "oblasti" + jak správně podotýkáte, Nokia nějak "zabloudila" + myslím že by to J/RR mohlo pomoci, třeba v této "oblasti" plánují nějaký další větší "posun" 😄
Kdyby šlo jen o displeje, tak by jim to asi nebylo k čemu, když je kupují. Asi chtěli někoho komplexnějšího. Mohla za tím stát i únava ze světa IT, zmíněná láska k automobilům i možná prozíravost vzhledem k možné budoucnosti Nokia. A když bylo místo v J/RR, tak neváhal.
No zrovna Jaguar/Land Range Rover používají "náročnější" displeje/obrazovky - jak na budíky tak na středovém panelu na údaje/tv - tam URČITĚ je prostor pro další "růst"
PS: A rozpoznávání značek (+ nějaké "související" funkce) tam je jistě také PROSTORu pro další rozvoj...
PS: A rozpoznávání značek (+ nějaké "související" funkce) tam je jistě také PROSTORu pro další rozvoj...
Nějakej plug-in pro FF určitě bude. Já nic neinstaloval, už to tak prostě mám od doby, co ji používám. Ale má svoje mouchy, někdy docela otravný.
já su teda zvyklej na firefox, nějakej kor e😜ert nejsem, ale blokovat reklamu bych uvítal
??? Já přece nikde nepíšu, že kohokoliv má/nemá zajímat obsah článku. Jaký spam v jakým menu???? 😲
V další části článku píší, že jeho láskou jsou automobily. Jen si neumím představit, k čemu přesně takovýho člověka budou potřebovat. Vysoké rozlišení by u auta bylo jen k technickým záležitostem - rozpoznávání značek ap.
mě to náhodou zajímá, vendelín jede, nemá chybu.. 😄
edit: ten reklamní spam v úvodním menu :yes: >😁
edit: ten reklamní spam v úvodním menu :yes: >😁