Novinky
V dnešní době, když dělá automobilka koncept, tak udělají tvar karoserii jakože z budoucnosti (jakési svítící pásky, tvar jak ze Star Wars a praktičnost jde úplně bokem),dají elektromotor s výkonem dostatečným pro jízdu po dálnici a hotovo. To, že když najedu na dálnicu, tak nedojedu ani na prvnbí odpočívadlo je jaksi nezajímá.
Elektrika není dobrý alternativní pohon. Jako vedlejší zdroj možná. Hlavní ne.
Elektrika není dobrý alternativní pohon. Jako vedlejší zdroj možná. Hlavní ne.
ten dojazd tiež nie je žiadna sláva 160km ? + keď si človek v -15 stupňoch zapne topenie tak to hneď bude len asi 100 km + Neviem si predstaviť ako by som mal dobíjať auto keď bývam v bytovke , mám predlžovačku vyhodiť z 3. poschodia okna a zapojiť to do auta ? 😢 Preto si myslím že elektromobily ne sú dobrou alternatívou (zatiaľ)
2. Flotilové emisie sa nejak znižovať musia. Preto má Aston Martin cygnet..napríklad
3. Panenko mária to je hnus! 8-s Prečo nám toto BMW robí? Nemohli do trojky napchať tri krát preplňovaný jednoliter, alebo motor z kosačky..? Aspoň na pohľad by to nevyvolávalo krvácanie z oka ako "sympatické" mini auto z článku.
jinak o odbyt takoveho auta v podani BMW bych strach nemel, X6 je taky jen predrazena designova zalezitost, a persto ji prodavaj velice dobre 😄
Kdežto i3 apeluje na snahu zachrániť matičku zem pochybnými prostriedkami.
A teraz si preber, ktorý typ ľudí s dostatkom peňazí na kúpu BMW na svete prevažuje. 😉
osobne znam jedinou majitelku, vlastne ridicku X6, a ta si ho proste prala protoze se ji libilo, predtim mela Fiata 500 v kabriu, a s jeji postavou a povahou to o sile a dominanci fakt nebude >😁
Telesné parametre vodiča nemajú nič spoločné s túžbou nejak sa voči spoločnosti prezentovať. Posolstvo X6 (a iných prvoplánovo "drsných" vozidiel) je v tomto prípade jasné- uhni mi z cesty, JA som tu pán ciest. A "pánom" v tomto prípade môže byť aj anorektická bábika ktorej lámu chrbticu dvojnásobné implantáty.