Novinky
Teda těch foukanejch 650 koní a 9000 otáček se čtě moc pěkně, ale ten venkovní optickej tuning je strašidelnej... Jak mi přijde základní LS jakž takž pohledná, tak tohle je hrůza hrůzná.
Poslední měsíc parkuju víceméně každej den vedle IS-F a už tam se mi moc nelíbí to řešení zadního nárazníku a výfuků, ale proti týhle kreaci je to slaboučkej odvar...
Poslední měsíc parkuju víceméně každej den vedle IS-F a už tam se mi moc nelíbí to řešení zadního nárazníku a výfuků, ale proti týhle kreaci je to slaboučkej odvar...
taky myslím, výkon docela ok >😁 , ale designově je to noční můra, ls mi přijde jako takové krásné, toto je trochu jak špatnej tunerskej sen
Nech sa na mňa chlapci japonskí nehnevajú ale TMG? Vážne? To je váš názov športovej divízie luxusnej automobilky? Vôbec to neznie ako prvoplánový plagiát na AMG od mercedesu vymyslený za 5 sekúnd čerstvo doštudovaným marketingovým manažérom.. :no😒br />
Pričom auto samotné nevyzerá vôbec zle a podľa parametrov to bude riadna šupa. Možno kolotočiarske rozloženie koncoviek výfuku si mohli odpustiť ale ináč je to super.
Pričom auto samotné nevyzerá vôbec zle a podľa parametrov to bude riadna šupa. Možno kolotočiarske rozloženie koncoviek výfuku si mohli odpustiť ale ináč je to super.
1. V sérii😒br />
Design - nnooo, technika OK.
Kustomizácia automobilu na úrovni škody 105/120 (tým nechcem uraziť škodu - vtedy bola jednoducho taká doba).
2 Táto edícia😒br />
Ak by takéto niečo vypustilo AMG alebo M, tak by asi boli do hodiny prepustení.
Estetika zasa raz dostala poriadne cez hubu.
Viac spoilerov - šikmé výfuky - karbón aj tam, kde nemusí byť - viac Lexus... Ešte, že ukočírovali predok v norme oproti LF.
Bravo, len tak ďalej... Máte stroj, ktorý bude kupovať iba Yakuza... Europa je čo sa týka dizajnu niekde inde.
Čakám oduševnelé odpovede, prečo to nekupujú rusi, bordelmamy a politci - viď článok "Český trh v říjnu 2012: Nejprodávanější luxusní automobily" link [odkaz]
Lexus čaká ešte dlhá cesta - možno dlhšia, ako KIA...
Design - nnooo, technika OK.
Kustomizácia automobilu na úrovni škody 105/120 (tým nechcem uraziť škodu - vtedy bola jednoducho taká doba).
2 Táto edícia😒br />
Ak by takéto niečo vypustilo AMG alebo M, tak by asi boli do hodiny prepustení.
Estetika zasa raz dostala poriadne cez hubu.
Viac spoilerov - šikmé výfuky - karbón aj tam, kde nemusí byť - viac Lexus... Ešte, že ukočírovali predok v norme oproti LF.
Bravo, len tak ďalej... Máte stroj, ktorý bude kupovať iba Yakuza... Europa je čo sa týka dizajnu niekde inde.
Čakám oduševnelé odpovede, prečo to nekupujú rusi, bordelmamy a politci - viď článok "Český trh v říjnu 2012: Nejprodávanější luxusní automobily" link [odkaz]
Lexus čaká ešte dlhá cesta - možno dlhšia, ako KIA...
Promiňte, ale toto je naprostá opičárna. Japonci by se raději měli věnovat sportovně střiženým autům a ne dělat takové to paskvily. Do sportovních limuzín od Mercedesu AMG a BMW M mají co dohánět.
PS: RS, AMG i M by se (asi) "měli začít bááááát" 😉
Tak či onak, jestli ta info je PRAVDA - jde o zcela VÝJÍMEČNOU kombinaci (krásně) točivého motoru a turbodmychadel.. :yes: 😄
(kde má elektromotor PLNÝ zátah již od NULA otáček 😄
PS: Kápl jste na to - TUDY vede "cestička" - a již brzy nám to (kombinaci do vysokých otáček točivého motoru a "pomocného" záběru v nízkých ot.) v reálu ukáží připravovanými modely od Ferrari a Porsche :yes: 😄
..uvidíme, jsem docela ZVĚDAVÁ co a jak to bude.. 😉