Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XFR-S: Lovec M5 s 550 koňmi

22 komentářů

Pekelná Micinka
Pěkný kocour. Jsem zvědavý, jaký bude interiér. To křídlo samo o sobě je pěkně udělané, k sedanu Jaguar se ale prostě křídla nehodí.
eMeS
souhlasím...vypadá skvěle! Ale to křídlo si mohli inženýři odpustit. Nebo uděla menší, decentnější. A také ta anténa ve tvaru žraločí ploutve je kýč ala BMW.
Pekelná Micinka
Hele, ale oni tam to křídlo nedali jen tak. Kdyby šlo menší, tak nepochybuji o tom, že menší bude. Anténa mi nevadí.
boost.
Pro USA je prý spoiler za příplatek, a určitě tomu tak bude i v Evropě.
Pekelná Micinka
To je zvláštní, u takového auta bych to chápal jako povinnou "výbavu".
_MT_
Daní za absenci bývá přísněji nastavený omezovač rychlosti. Nevím, jak to má Jaguar. Nebyla by to ostatně první kočka, která je ve vyšších rychlostech nervózní.
Anonym
No k sprotvní verzi beru i to křídlo, výkony vypadají perfektně, tak je to fakt zajímavá alternativa.
Pekelná Micinka
No při tom výkonu bych se to bál mít bez křídla. Možná, že ve skutečnosti to ani tak moc rušivé není.
vikis
Když sem to křídlo viděl poprvé, tak mi tam taky moc nešlo.....Po vícero pohledech se mi tam zamlouvá čim dál víc.....a ta modrá je boží :yes:
gil54
To je jasný. Sedan, co jede 300 max., nemá křídlo jen z frajeřiny.
ericn
No, ale ptám se? Bude to na M5 stačit? Dle mého názoru ne, kdo chce koupit M5, zpravidla na něj má a chce ho = těžko půjde jinam 😉 Jinak pěkný auto to rozhodně je :yes:
Pekelná Micinka
Neboj, na tvýho adámka v opisíčku stačit bude. 😉 >😒] Ale ano, je to volba srdcem, kdo na to má, má jistě vybráno předem.
ericn
Haha já už skoro zapomněl >😒] M5 je mi sympatičtější 😉
Anonym
mě ne >😁
Pekelná Micinka
Já bych se přikláněl spíše k Jaguaru. Zrovna se zamýšlím, v jaké barvě BYCH ho bral. [odkaz]
ericn
Pěkná silnice :yes:
figurka
Pěkné. Mě se velmi zamlouvá tato jasně modrá. Možná trochu kýčovitá, ale výborně nabourává britskou usedlost spojenou s Jaguarem. Často potkávám XKR-S v této modré a je to nádhera.
Ve vztahu k XKR-S a nyní k XFR-S musím konstatovat, že Jaguaro se povedlo dle mne potřebné přiostření a zdrsnění klasických tvarů, tak jak to dnes žádá doba a zároveň to nepřesahuje hranici konzervativnosti. Ano, možná je to na hraně kýče, ale maximálně na hraně. A naopak toto postrádám u Aston Martinu. Výborné klasické tvary. Stará škola v moderní době, ale postrádám v rámci běžných modelů něco chuligánského. One-77 beru jako limitku. A V12 Vantage výborný, ale jeden. ;-\
m.dlouhy
Stát vedle toho tak se skoro budu bát že mě pokouše >😁 A kdo by tohle čekal pod dozorem indiánů... Nádherný auto
eliot
Přesně tak, Jaguaru očividně prospívá současný majitel. Opravdu povedené auto :yes:
HitmanPB
[odkaz] :no:
vijo
Ak z toho chcú mať "M5 killer" mohli by ponúknuť samosvor na úrovni... Inak je to vydarené auto s nevydareným krídlom, perfektná farba.
Pacho69
Mě se křídlo zrovna líbí. Je chic. Si nemůžu pomoct, ta * vypadá furt jak mondeo. Stejně jako Aston Martin, nebo Maserati.