Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dans91
Občas se tady taky objeví článek bez titulku "Víme první!", nebo oblíbené "Už jsme seděli v XY". Takto bych si představoval solidnější článek... "Ano, teď je potvrzeno to, co jsme "vypátrali" už předtím."
Aladeen
s Rapidom už do konca roka pokoj ? 😉
Rapid jo,ale příští týden čekej OIII. :-!
Jinak o Spacebacku se už povídalo 20 října na představení Rapidu,takže to škodovka rozesílala dealerům,že bude.
Jinak o Spacebacku se už povídalo 20 října na představení Rapidu,takže to škodovka rozesílala dealerům,že bude.
To sa poserú v redakcii z OIII >😁 ... Ten Humbuk s Rapidom aj s OIII je čisto marketingová záležitosť ;-\
Tak to nečti, když ti to vadí. Mně se to taky zrovna dvakrát nelíbí, proto jsem si k profilovce připnul STOP dodatek, ale jak je vidět, zřejmě to je k ho**u. Bulváru a marketingu už se asi jen tak nezbavíme, ale aspoň nás může u srdce těšit, že tato (i když otravná) kampaň provází zrovna českou automobilku (no, provázet třeba Kiu, tak to nikdo nečte).
PeterLuk
Ja som dnes prvýkrát videl naživo Rapida, a zatiaľ čo interiér (ale že bol úzky, to bolo vidieť už zvonka) sa mi páčil. Ale zdal sa mi príliš malý, za tú cenu...
Súhlasím , z vonku nemôžem povedať krivé slovo , ozaj pekná škodovka ..
Interiér je Slabina celého auta tj. rozostupy pedálov , lakťová opierka ktorá bráni zatiahnuť ručnú brzdu , madlo dverí ktoré zúžuje priestor ešte viac + ako bonus ti bije do nohy atď.... 😒 Podľa mňa je to všetko robené na úkor toho zbytočne veľkého kufra 😉 Ale perla na tom je ta cena a výbava >😁 to ma vždy vie pobaviť
Interiér je Slabina celého auta tj. rozostupy pedálov , lakťová opierka ktorá bráni zatiahnuť ručnú brzdu , madlo dverí ktoré zúžuje priestor ešte viac + ako bonus ti bije do nohy atď.... 😒 Podľa mňa je to všetko robené na úkor toho zbytočne veľkého kufra 😉 Ale perla na tom je ta cena a výbava >😁 to ma vždy vie pobaviť
Veď práve... Cena, základná výbava a rozmery sú slabinou... Naopak dizajn, či už zvnútra lebo zvonka sa mi páči. Keby som prišiel do showroomu Škody a uvažoval o kúpe Rapidu, tak len s prísľubom zľavy aspoň 3000 eur .
Výjimečně musím (i když Škoda je moje nej automobilka) souhlasit s PeterLukem i Aladeenem. Naživo vypadá Rapid opravdu luxusně, vítku bych snad měl jen ke strmým sklům a celkově nenápaditému přednímu nárazníku. Interiér je nádherný, žel pro řidiče ne tak příjemný jako O II viz. loketní opěrka, vyosené pedály atd. (myslím, že redaktoři SM by měli zlepšit známku za dílenské zpracování a naopak zhoršit za ovládací prvky). Proti podélnému využití prostoru nelze říct křivého slova, na šířku se to vzhledem k dílům, ze kterých je Rapid postaven, dá pochopit. No a pak tu máme cenu. Ehm, čekal jsem to lepší - s opravdu prověřeným motorem, což je jedině 1.6 TDI stojí opravdu hóódně peněz. A to ani nemluvím o výbavě, kterou si rozhýčkaná česká rodinka navolí. Po dvou kolečkách v konfigurátoru jsem se přesvědčil, že Rapid opravdu není žádný low-cast.
Mne tuším vyšiel Rapid so základnou výbavou a motorom 1.2TSI 77kw
Dodatky
+ klíma
+ lakťová opierka
+ kožený volant
+Perleťová Farba
CENA: 14 950 € = 377 tis. kč
Je to ozaj škoda , keby tá cena bola na úrovni 12 000€ (302 tis kč) tak by som aj ja povedal že je to Fajn a oželel by som tie nedostatky v interiéri ....
Dodatky
+ klíma
+ lakťová opierka
+ kožený volant
+Perleťová Farba
CENA: 14 950 € = 377 tis. kč
Je to ozaj škoda , keby tá cena bola na úrovni 12 000€ (302 tis kč) tak by som aj ja povedal že je to Fajn a oželel by som tie nedostatky v interiéri ....
A táto základná výbava nemá hmlovky (a že to auto s nimi vyzerá o dosť lepšie - Bože, prečo tý dizajnéri autá navrhujú tak, že bez hmloviek vyzerajú zle?), má plastové klučky a zrkadlá (toto by mi nevadilo), má plecháče (ako to, že pred 20-10 rokmi mala plecháče, prípadne puklice vetšina áut a pritom vyzerali dobre?!), nemá nastaviteľné predné sedadlá a volant nastaviteľný len v jednom smere... Ak by za cenu 15 000 bol Rapid bez týchto nedostatkov, kľudne by som doň šiel.
Souhlasím s tebou ve všem až na jeden bod😒br />
Proti podélnému využití prostoru nelze říct křivého slova, na šířku se to vzhledem k dílům, ze kterých je Rapid postaven, dá pochopit. Koho zajímá z jakých dílů je Rapid postaven? Prostě je to na šířku úzké a basta...zde moc prostoru pro pochopení nemám...
Jinak je to relativně dobré auto, když člověk ví, že je to low cost...škoda jen té premiové ceny...
Jinak je to relativně dobré auto, když člověk ví, že je to low cost...škoda jen té premiové ceny...
Doteraz som si myslel, ze sa mi ten maly rozostup pedalov len zdal, ale vidim, ze asi nie! Toto je DOST vazny nedostatok inak podareneho auta! Spojka a brzda TESNE vedla seba! Nechapem...
:no:
:no:
Nejhorší ze všeho je ale to, že když si dáš pravou nohu do odpočinkové polohy, tak levá strana středového dílu jde přímo do kolena... tzn. že při nárazu máš koleno v *....
:yes: To isté aj u nového golfu , ale tam noha trpí ešte viac , tam vykrojili ten plast tak aby sa ti zarezával do nohy počas jazdy , samozrejme pedále su tam rozmiestnené tak že plyn je až niekde za stredovým panelom , po sekunde som z toho auta vystúpil 😉
GTI
Tohle nebude jen Rapid, tohle bude Rapid... ESO. Test je zde [odkaz]
Dnes velmi zřetelné - BRAVO ŠKODA :yes:
Dnes velmi zřetelné - BRAVO ŠKODA :yes:
....bohužel, díky tomu, jak to auto oliskali, kvůli max marži a nízkým nákladům, je to veliká škoda.... zvenku je to, v rámci třídy, moc povedené.... uvnitř je to šebich.... prostě žebrák. Celkově je to velká škoda. A když vidím spejsbek, moc hezké na oko a když si vzpomenu, že to bude jen žebrák s batohem, tak je mi to tím tuplem líto. Ono to mohl být opravdový šperk třídy.... a přitom stačilo tak málo.... a to bych pak o ceně ani nepíp. Takhle je to opravdu předražený ... mno, žebrák v obleku. Bohužel.
Žádný vnitřní žebrák, zklamání se nekoná, dokonce je to přesně naopak. To auto nastavilo referenci třídy i uvnitř. Samozřejmě, pokud čekáš uvnitř materiály z volva, zklamaný být musíš. Ale za to Škoda nemůže. No... přečti si ten test.
No já to četl... a na papíře to vypadá dobře.... a pokud bys tu nekopal určitou ligu, myšlenkově, tak bys to uznal. Pravdou je to, že nenastavilo vůbec nic. Pravdou je to, že to auto je v int. ošizené, jak to jen oko allahovo uneslo.... a právě ten interier je uplně out. A nezachrání to ani škrabka ...na brambory s rukojetí ze slonové kosti vykládané perlami.....
To není ošizené auto, to je nová subtřída - eurolowend, na jakostním dnu je např. logan, na špici je Rapid. Uprostřed je 301/Elysée.
...reálně.... je to oje.aná práce. Moc práce si s ergonomií nedali. Teda spíše žádnou. Stačilo málo a byl to třídní klenot. Takhle je to jen rozpačitý počin.
Ale máš pravdu, v jedné věci je v rámci škoda, či vw první. Sedneš a nejsi "doma". Což u všech škodulí i vw, ve kterých jsem jel, tento efekt prostě byl. Tohle je jen žebrák s čupřinou od gelu.... a ani milion tvých vět s tím nic neudělá.
Ale máš pravdu, v jedné věci je v rámci škoda, či vw první. Sedneš a nejsi "doma". Což u všech škodulí i vw, ve kterých jsem jel, tento efekt prostě byl. Tohle je jen žebrák s čupřinou od gelu.... a ani milion tvých vět s tím nic neudělá.
eurolowend za cenu výběhové Octavie, která sdílela techniku Golfu. To je teda hit. Jel jsem v Rapidu, zlý auto to neni, ale přece jenom je poměrně chudý. A když jsem viděl, jak vevnitř vypadají nižší výbavové verze, neubránil jsem se smíchu.
to vidíš z fotiek, alebo si v tom už sedel. Lebo po sedacej, čuchovej a jazdnej skúške to vidím takto: z vonku celkom pekné, miesto na nohy vzadu viac ako OI, OII, kufor veľký, ale keby bol naložený 220 fľaškami a plechovkami piva, asi by to ťahalo výfuk po ceste. To auto je vo vnútri nenormálne úzke, ideálne pre starých uslintaných seladónov s prehadzovačkou na love stopárok ( to by mali dať do reklamy, s RAPIDOM si šuchnete, aspoň stehienko >😁 ), plasty cítiť bolo, ako každé auto voňalo "novotou ". V zime sa vzrušovať nad nedokonalou zadnou nápravou môže asi iba PC driver, v lete možno nebude stačiť, ale u väčšina vodičov privedie na hranicu akceptovateľnosti skôr slipy nedostatkom priľnavosti hrubého čreva ako nápravu. Toto si nekúpi niekto, kto bude chcieť drviť rekordy na ringu. ESO to nebude, ale pre toho, kto chce niečo v tejto triede ( bakelit na dverách, trvanlivé drsné čalúnenie, tvrdé plasty ) môže byť. Veci v zátvorke riešia onanisti, veď auto nehladkám, neolizujem, jazdím. Kvalita sa uvidí, ale ešte to nebude generácia, kde si škoda povedala, je načase s tým niečo robiť! A tá cena ašpiruje na ODRB ZÁKAZNÍKA ROKU 2012. Lepšie kúpiť OII, asi bude cena lepšia ( ako je to možné ). Fandovia ŠKODY by si zaslúžili za svoje prachy slušné auto ( myslím nestavané na maximálnu maržu ) lebo to vyzerá tak, že zatiaľ ide nie o zákazníka, ale skôr o jeho prachy.
Edit: Celkově je to velká Škoda (za hodně peněz). >😁 >😒] Asi tak.
Je to len čiastočný pokrok , avšak nie úplný , auto má chyby , už som to spomenul vyššie
"Súhlasím , z vonku nemôžem povedať krivé slovo , ozaj pekná škodovka ..
Interiér je Slabina celého auta tj. rozostupy pedálov , lakťová opierka ktorá bráni zatiahnuť ručnú brzdu , madlo dverí ktoré zúžuje priestor ešte viac + ako bonus ti bije do nohy atď.... Podľa mňa je to všetko robené na úkor toho zbytočne veľkého kufra ,Ale perla na tom je ta cena a výbava to ma vždy vie pobaviť ... 😉"
"Súhlasím , z vonku nemôžem povedať krivé slovo , ozaj pekná škodovka ..
Interiér je Slabina celého auta tj. rozostupy pedálov , lakťová opierka ktorá bráni zatiahnuť ručnú brzdu , madlo dverí ktoré zúžuje priestor ešte viac + ako bonus ti bije do nohy atď.... Podľa mňa je to všetko robené na úkor toho zbytočne veľkého kufra ,Ale perla na tom je ta cena a výbava to ma vždy vie pobaviť ... 😉"
Je fajn, že máš zábavu u cen aut 😄 ovšem malé rozestupy pedálů?... neporovnáváš to se skútrem >😁 😉
Nezabúdaj kde by to auto malo patriť do "LOW-END-u" , ale tváriš sa ako keby patrila do nižšej strednej ... Takže reálne konkurencia je C-Elysée , 301, Priora ... 😉
Nyní jsi napsal hloupost. Rozeznávej velikostní a jakostní třídy. Velikostní třídy jsou např. subkompaktní, kompaktní, střední atd. Jakostní třídy jsou - lowend, lowend plus, mainstream atd. A tedy například ve velikostní třídě Kompakt mají své zastoupení jakostní třdy, například Mégane jako jakostní třída mainstream, A3 jako jakostní třída prémie.
Priora... to ani nevím jak vypadá >😁
Priora... to ani nevím jak vypadá >😁
ÁÁÁ. Autor úžasného článku o rozčlenění tříd podle jakosti se ozval! BRAVO
Ono je to snad jinak? Ty neznáš třídy velikostní a třídy jakostní? Ty nevíš do jaké velikostní a jakostní třídy patří třeba BMW3?
hele hele hele...... opět tvá známá klička.... ty třído.... opět začínáš pobíhat kolem, abys rozptýlil debatu od tématu, kde ti dech nestačí.... >😁 >😁 >😁
Nahoře napsal kolega doslovnou hloupost, že totiž Rapida tlačím do kompaktů, ačkoliv je to lowend. A to ty jistě víš, že je to věcná hloupost, proto mu vysvětluji, že jsou třídy velikostní a třídy jakostní. Nikam nic neodvádím.
.....a to ty jistě víš.... mno, o důvodu použití takových vět se nebudeme rozšiřovat. To, že kličkuješ, mělníš a odvádíš pozornost od tématu, je prostě holý fakt.... není to poprvé, není to naposledy.... 😉 oba víme, o co go. Jak jistě sám moc dobře víš, víš co právě děláš >😁
GTI, obvykle s tebou souhlasím a s PeterLukem a Aladeenem jsem na ostří nože. Dnes se situace otočila. Co si to prosím tebe zase hulil, že tě tvoje náklonnost ke koncernu dovádí k takovým šíleným příspěvkům jako ráno s tím Golfem Variant??? Opravdu si myslíš, že tohle: [odkaz] je pěkné? Až budeš střízlivý, můžeš mi odpovědět.
BRAVO BRAVO BRAVO :yes: :yes: :yes: GTI, máme tu skvělý materiál pro Chocholouška!!!
BRAVO BRAVO BRAVO :yes: :yes: :yes: GTI, máme tu skvělý materiál pro Chocholouška!!!
Ten snímek, co jsi použil je myslím zřetelně výmluvný. Mimo Octavie, jasně, je to záď, na kterou nikdo ve třídě nemá. Uvidíš, až ti přestanou při pohledu na civika poškubávat slabiny, že to pochopíš. Zde snad jen jednu trvalou větu - Pravdu má v této třídě přes třicet let jenom Volkswagen.
Moc prosím, zachovejme aspoň nějakou úroveň tohoto již pošramoceného webu. Kříkem z tohoto pana šeredy pěkný kombik neuděláš. A pokud se ti líbí tohle, tak začínám chápat, že interiér rapida opěvuješ jako Four Season.... mno proti gustu.... >😁 😉 :yes: .... znám firmu, velkou, která má flotilu řádově v tisících, že zaměstnanci chtěli vše, jen ne varianta....
Žádost o diskusi na úrovni z klávesnice rendlíkového kabrňáka? To je hlína! Mám odcitovat, jak jsi mi odpověděl v článku na téma "rumunský rendlík"? 8-s
Klidně. Za každým slovem si stojím, ty hlíno. A pokud sebereš zbytky zdravého rozumu, tak se zamyslíš a omluvíš za ten hnůj, co z tebe vytekl. Protože to bylo opravdu ale opravdu za hranicí lidské vkusnosti. Na něco takového se nedá pohlížet ani jako na černý humor. Tak se srovnej, ado....
Škoda že neuznávaš žiadnu inú automobilku okrem tých ktoré sú v Groupe ... :no:
Jak, že neuznávám? >😁 Měl by ses doma zeptat, jestli do Koncernu Volkswagen patří Mercedes-Benz, BMW, Jaguar, Aston Martin, Volvo... Ale hele, uznávám, že jsem ještě dnes nečetl noviny. Co není může být... >😒]
Mno proč nepíšeš takovwé ody na radost i na tebou výše zmíněné značky, hm? 😉
Na poslední 2 generace Civica jsem alergický. Mimochodem záď oktávky [odkaz] se mi také moc líbí, ale promiň mi to přirovnání - Golf V a VI Variant mně připomíná [odkaz] . Ty nízko umístěné světlomety naprosto kazící harmonii celého auta... Od Octavie II by se designéři mohli učit... Mám tu ale ještě další krásnou záď třídy jednodílných světlometů, tramtadadá [odkaz] .
No ale ta Fabia je též (ve své třídě) kráskou dodnes. Až toho Golfa uvidíš, zastav se a připomeň si, co jsem tu o tom psal. Možná ti to doklapne. Před tím se ale podívej například na mégana... 8-s 😉
.... s tím meganem jsi to střelil na jiné pole...nejen vedle....
Nicméně beru to tak, že tonoucí se stébla chytá. V tomto případě jsi se ale chyt ale stébla, které volně leží ...na hlavě aligatora. >😁
Nicméně beru to tak, že tonoucí se stébla chytá. V tomto případě jsi se ale chyt ale stébla, které volně leží ...na hlavě aligatora. >😁
Fábie kráskou ve své třídě??? myslíš tu úzkou zdrclinu s připláclou střechou ve které jezdí v mém okolí jenom squadra důchodců........áááá jsem zapomněl na golf variant, krasavec s naprosto disproporčními zadními světlomety, ale na tvoji obranu i VW umí udělat hezké auto ....CC :yes:
Shodneme se na tom, že VW máme oba rádi (ty chorobně). Ale na Fabii I už se asi neshodnem. Mně se osobně líbí nejvíc hatch a kombi a sedan ne. Je to tím nalepením světel na nárazník a následným ztěžknutím zádě. Nižší umístění světlometů také opticky zvětšuje zadní převis...
Tohle je všeobecně platná teorie designu, takže by sis měl zajít odstranit ten svůj VW zákal, ať to pochopíš.
Tohle je všeobecně platná teorie designu, takže by sis měl zajít odstranit ten svůj VW zákal, ať to pochopíš.
to nie je pravda, vyrovná sa to renaultu LAGUNA v kombi, prečo nekreslí pre VW kombi niekto z AUDI alebo ŠKODY. Veď toto prekonáva aj KIA CEED.
Jak že to je u nás v ČR s tou cenou Rapida v porovnání s etanolem etalonů - der Golf VII >😒] ?
Arese
Že je Rapid zvenku pěkné auto (navzdory malým kolům), s tím asi nebude souhlasit málokdo, stejně jako jeho velkou výhodu v podobě karoserie liftback, kterou konkurence v této velikostní kategorii bohužel nenabízí. Zásadní problém je ale jinde - v nesmyslné marketingové rozpolcenosti tohoto vozu. Každý, kdo se v autech alespoň trochu vyzná, už při zběžné prohlídce Rapidu okamžitě narazí na obrovské množství různých bolestně kompromisních až ošizených řešení. O.K., ale pak tomu musí odpovídat také low-endová cena! A Škodovka taky celou dobu slibovala, že Rapid bude "cenově dostupné" rodinné auto. Slib ale nedodržela a na méně znalé zákazníky teď zkouší cenový podraz. Auto, které vyrábí za minimální náklady totiž nabízí za ceny přestřelené minimálně o 30 000 Kč, ne-li víc. Stačí si vzpomenout, za kolik se prodávala Octavia II Tour - auto s měkčenými interiérovými plasty a plnohodnotným podvozkem nižší střední třídy s nesrovnatelně lepšími jízdními vlastnostmi i jízdním komfortem (však mělo i zadní víceprvkovou nápravu!) a bezproblémovým motorem 1.6 MPI/75 kW... Teď jde o to, kolik českých automobilových prosťáčků výše uvedené jednání škodovce zbaští. Až se zásoba těchto nedočkavců a škoda-maniaků vyčerpá, Škoda Auto bude muset jít s cenou Rapidu výrazně dolů. Pak teprve bude mít smysl o tomto autě vážně uvažovat 😉 Jsem velmi zvědavý na zprávy, jak si Rapid na českém trhu za ty nesmyslné ceny povede. Zatím jsem mluvil s několika známými prodejci Škodovky a všichni při zmínce o ceně jen obraceli oči v sloup s dovětkem, že Škoda snad vůbec neví, která na českém automobilovém trhu bije...
Potvrzuji. Podle mě jsou tak ale ceny nastaveny se zcela jasným záměrem - proč by Škoda prodávala Rapidy u nás, když v zahraničí prodá to stejné dráž, a tedy s vyšší marží?
Jednoduše řečeno - Škoda momentálně s Rapidem kašle na český trh a nesmyslnými cenami v ČR si uvolnila kapacitu na vývoz :-!
A zcela se shoduji, -30 tis. a byla by to akceptovatelná zaváděcí cena. -50 tis. a prodávala by se jako housky v krámě. Podle mě je to ale jen a jen otázkou času, kdy se na tuto cenovou úroveň dostane. Na 249 000,- v základu jí dávám půl roku, maximálně rok.
Jednoduše řečeno - Škoda momentálně s Rapidem kašle na český trh a nesmyslnými cenami v ČR si uvolnila kapacitu na vývoz :-!
A zcela se shoduji, -30 tis. a byla by to akceptovatelná zaváděcí cena. -50 tis. a prodávala by se jako housky v krámě. Podle mě je to ale jen a jen otázkou času, kdy se na tuto cenovou úroveň dostane. Na 249 000,- v základu jí dávám půl roku, maximálně rok.
však ať se prodává jako housky na krámě, ale v Indii, kam designem patří. Rapid a CityGo jsou odpad. Po Fóbii a těhle kouskách už začínám mít na škodárny alergii, koukat na ně cestou je prostě únavný....
ale no tak, trochu soudnosti. Rapid je designově povedený, pouze detaily jej nekompromisně sráží do třídy lowend.
Jestli je alergie na něco koukat, pak to jsou ty bazarové šlágry, které s každý dalším majitelem mají najeto méně a méně.
Jestli je alergie na něco koukat, pak to jsou ty bazarové šlágry, které s každý dalším majitelem mají najeto méně a méně.
Souhlas, vždyť se shodnou výbavou se cena blíží Golfu 7 !!!
Ano správně, skoro se blíží Golfu VII! A čí je to problém?
Fascinuje mně, jak většina diskutujících dokazuje znovu a znovu, že jediná cena, kterou jsou schopni pochopit, je ta nejnižší a inzerovaná. Typická lidlovská mentalita. Všichni znají Golfa za bratru 336 tisíc, ale že je to nejlevnější verze, zatímco průůměrná stojí 400 až 450, tam už většina nedohlédne, co?
Rapid za 300 a Golf za 335....bóže, to je drzost. A pokud ho v cizině prodávají ještě dráž, tak tím hůř. u nás by měl stát asi tak 170 tisíc, i když ani potom by to zdejší diskutéry neuspokojilo a ti samí, co se rozhořčují nad jeho vysokou a s Golfem srovnatelnou cenou, by začali psát litanie, jak je škodovka ubohá a levná. A jak ji VW AG bere u huby a na hůl.....
Jak tady napsal předevčírem Klaudius, nikdo si nemusí kupovat žádné auto, které pokládá za předražené a nebo které se mu nelíbí. Takže ty výlevy ohledně cen jsou jenom vizitkou těch, co je píší - jejich "schopnosti" a "možnosti" si vůbec jaké auto kdy koupit......
Fascinuje mně, jak většina diskutujících dokazuje znovu a znovu, že jediná cena, kterou jsou schopni pochopit, je ta nejnižší a inzerovaná. Typická lidlovská mentalita. Všichni znají Golfa za bratru 336 tisíc, ale že je to nejlevnější verze, zatímco průůměrná stojí 400 až 450, tam už většina nedohlédne, co?
Rapid za 300 a Golf za 335....bóže, to je drzost. A pokud ho v cizině prodávají ještě dráž, tak tím hůř. u nás by měl stát asi tak 170 tisíc, i když ani potom by to zdejší diskutéry neuspokojilo a ti samí, co se rozhořčují nad jeho vysokou a s Golfem srovnatelnou cenou, by začali psát litanie, jak je škodovka ubohá a levná. A jak ji VW AG bere u huby a na hůl.....
Jak tady napsal předevčírem Klaudius, nikdo si nemusí kupovat žádné auto, které pokládá za předražené a nebo které se mu nelíbí. Takže ty výlevy ohledně cen jsou jenom vizitkou těch, co je píší - jejich "schopnosti" a "možnosti" si vůbec jaké auto kdy koupit......
Choochoo
Tak nejak jsem si pri shlednuti fota vzpomel na
[odkaz]
Ze by dalsi uzovka nejen pro rodiny, ale i pro firmy >😒]
[odkaz]
Ze by dalsi uzovka nejen pro rodiny, ale i pro firmy >😒]
Peto02
Praktičtější varianta? Tak pockat, ved liftback je predsa praktickejsia varianta oproti konkurentom, ktory maju len blby sedan, do ktoreho nedaju ani chladnicku. >😁
Ked uz do Rapida nacpem chaldnicku tak co potom do Sportbacku? Nejak mi to hlava nebere...
Skodovka mala spravit normalny sedan a potom teda prakticke kombi a nie taketo verzie. Mozno je to vsak kvoli tomu ze potom nemaju konkurentov, kedze to skoro nikto nerobi a je to ich akoze vyhoda, ako nam s tym stale vymielaju mozgy.
Ked uz do Rapida nacpem chaldnicku tak co potom do Sportbacku? Nejak mi to hlava nebere...
Skodovka mala spravit normalny sedan a potom teda prakticke kombi a nie taketo verzie. Mozno je to vsak kvoli tomu ze potom nemaju konkurentov, kedze to skoro nikto nerobi a je to ich akoze vyhoda, ako nam s tym stale vymielaju mozgy.