Novinky
ty zadní světla krásně sedí narozdíl od Evropy. Interiér nezvyklý, ale nevidím problém.
Tahle Honda se povedla. :yes: Je to usedlé a zároveň sportovní střih.Je škoda, že Evropa má peška.Tohle by na odbyt šlo, škoda....
Vypada vyborne to souhlas, ale v Evrope jdou liftbacky, 5dveraky.
Vím, ale že by se něco prodalo, o tom žádná....asi to sem začnu tahat, když Honda na to "prdí". >😁
Tohle auto se designově povedlo a ač to vyzní možná blbě, tak hoděm starších lidí, nakonec u Hondy to tak je, by do toho šlo.Usedlé a sportovní vzhled zároveň.Osobně to chválím.
Tohle auto se designově povedlo a ač to vyzní možná blbě, tak hoděm starších lidí, nakonec u Hondy to tak je, by do toho šlo.Usedlé a sportovní vzhled zároveň.Osobně to chválím.
Uz ma zacina unavovat japonský dizajn a obzvlášt u Hondy. Toto auto vyzerá akoby bolo vyrobené 10 až 15 rokov dozadu. Otras. Toto ma byť nový dizajn japonského giganta? Civic ach Civic ...uz to nie je to čo to bolo niekedy.
Podľa čoho usudzuješ, že dizajn je 10-15 rokov starý? Bol si už vtedy na svete?
bol som na svete a aj keby som nebol čo to má s tým spoločné, že hodnotím tento dizajn ako neaktuálny. je to môj názor a určite ma niekto iný názor ako ja ...minimálne dizajnér HONDY... a práve u HONDY ma to mrzí lebo má na viac a už to nie je to čo to bolo... mám doma katalóg z roku 2000 a pamätám si, že som bol z tých áut unesený ale toto čo vidím teraz je nuda nuda a ešte raz nuda.
A co se ti dnes třeba líbí? Jenom abychom měli představu, co není nudné.
Keď napíšem čo sa mi páči budete vedieť čo nie je nudné podľa mňa .... ale ved možno sa niekto pridá.... mazda 6 ...to je čo sa týka dizajnu japonec čislo 1 .... už aj Hyundai má krajší dizajn ... a KIA sa tiež chytá..... Honda je kvalita ale to asi nebude stačiť... chcel som Hondu ale kvoli tomu jak vyzera si ju proste NEKUPIM.
Právě Honda má poslední dobou dizajn docela "ulítlý", řekl bych, že lidem, co nemají na autech rádi "nudu", by se mohl líbit. Mazda 6 je super, od Hyundaiu se mi líbí akorát nové Féčko, od Kie je super nový Ceed (a docela taky Optima), ten jsem byl v pátek projet a byl jsem (téměř) nadšen, už to dávno není low-end pro chudé. Jinak s novým Civicem byla jízda ještě o chlup lepší 😄
Zvenkuje je to po tom faceliftu docela pěkné auto, ale tu přístrojovou desku bych nesnesl - proč proboha neudělají normální kompletní budíky za volantem? Proč tam pořád pchají digitální rychloměr a navíc ještě umístěný nad volant?! To je opravdu příšerné řešení, měli by u civicu dělat normální hezký přístrojový štít a zákazníků by bylo hnedle více!
Já jsem civica zkoušel tak před 2 týdny a musím říct, že to vůbec není špatné řešení. Nejsem na něj sice zvyklý, ale pro kontrolu rychlosti nemusíš klopit oči až do kapličky. Číslice jsou zřetelně vidět a já je nepřetržitě periferne vnímal, do kapličky jsem se kouknul jenom kvůli kontrole kytiček, které jsem ekologickou jízdou vypěstoval 😄
Dražší způsob řešení palubního systému, kdy ovládání se děje nějakým sdruženým ovladačem a nikoliv dotykovým displejem umožňuje navigaci vrazit na vrchol palubky (MB, BMW, Audi), protože k takto umístěnému displeji se nemusí nikdo natahovat a ovládací funkce jsou na kolečku na středovém tunelu v pohodlném dosahu.
Vše je to o nákladech, první řešení je levné , ale trochu kompromisní a používá jej mainstream, druhé je nákladnější a tudíž jej používá prémie.,
[odkaz]
[odkaz]
Pro me v maximalne moznem dosahu je nekde jinde, coz vidim na spickove ergonomii cudlu 8G. Chapu ze to nekdo nedokaze pochopit a udelat, ze si hraje na tradici, ktera za nic nestoji. Ne nadarmo se rika, kdyz rikam ze to nejde, rikam ze to neumim 😉
Tve neodvadeni pozornosti je rovnez slusny nesmysl, pac cucenim a hledanim cudlu nekde u kolen je z hlediska bezpecnosti nejvetsi chyba.
Jo většina jsou hlupaci jen ty jsi letadlo.
Ideální řešení není dotykáč (to je levné řešení) ale normální displej umístěný co nejvýš, ideálně ne v palubce, ale nad palubkou a ovládání na středovém tunelu někde v okolí řadící páky pomocí sdruženého ovladače a jednoduché často používané funkce tlačítky přímo na volantu.
Dotykáč je kompromis, jednak ovládání přes dotykovou obrazovku zdaleka nedosahuje kvality ovládání přes klasické knoflíky a jednak se musí řešit kompromis v umístění, ano z pohledu "přešaltování" pohledu řidiče ze silnice na displej je nejlépe co nejvýše, proti tomu, ale stojí potřeba pohodlného ovládání dotykové vrstvy, což zase nahrává umístění poněkud níže tak aby ruka, která ovládá přes dotyk měla oporu (i tak je nevýhodou dotykáče, že občas dojde ke stisku nechtěného políčka, funkcí je moc a trochu neohrabané prsty ve výsledku znamenají diskomfort ovládání).
Takže když zůstaneme v nižší střední tak řešení
v Leonu
[odkaz]
považuji za kompromis v ovládání dotykem, což odvádí pozornost
v Golfu
[odkaz]
považuji také za kompromis vzhledem potřebě většího sklopení zraku
v A3
[odkaz]
považuji za optimální. Když bych si musel vybírat ze dvou kompromisů (Leon, Golf) tak bych bral řešení v Golfu.
Osobne považujem za výborné riešenie toto [odkaz] , aj keď voči tomuto Renaultu často počúvam výhrady.
Mimochodom, bol som si obzrieť zblízka nového Golfa, a nech som hľadal jak som chcel, nemožno mu prakticky nič vytknúť, je to sakra dobre navrhnuté auto. Malou výnimkou je možno ten dispelj a našiel by sa aj nejaký detail v dizajne exteriéru, ale to je asi tak všetko.
Pokud se podivas pozorne vidis ze evropska 9G je udelana porad lepe nez Golf, ale hure jak americka verze. Evropska je o pul displeje vyse, americka o cely displej.
[odkaz]
No a u kolen v Golfu
[odkaz]
Tudíž to jde, jen chtít.
Já tvrdím, že toto je lepší řešení
[odkaz]
než toto
[odkaz]
a netvrdím to kvůli kvalitě fotek, ale kvůli ergonomii. No, ale záleží na každém soudruhovi, u koncernu si vyberou i zvláštní povahy viz ten Leon.
Takže dementi jsou u Ferrari
[odkaz]
u Jagu
[odkaz]
u Lexe
[odkaz]
u Fiatu
[odkaz]
u Fordu
[odkaz]
u Lamba
[odkaz]
u Toyoty
[odkaz]
u LR u Kia a dlouhé řady dalších výrobců jen ty jsi letadlo.
Takze Golf spolu s Ferrari je ergonomicky mimo, ale ten bude asi jina liga 😉
U Fordu jsou krasne videt vystouple vydechy a snaha dostat to co nej nahoru.
Třeba Avensis to má uspořádané prakticky stejně jako Golf, klima displej, výdechy.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ford Kuga i Mazda CX-5 také nemají dotykový displej, ale ovládání funkcí pomocí kolečka a tlačítek
[odkaz]
takže normální displej je opět navrchu
[odkaz] strana 8
[odkaz]
Když už auto nemá HUD, tak je pro mne dobré umístění sekundárního displaye u přístrojů, ať už jsou kdekoli, protože na ně musím koukat tak jako tak.
A pokud jde o zadávání dat, ideál je pro mne pořád telefonní klávesnice s predikcí (pomíjím hlasové ovládání).
Sklon pristrojovky je mirny, koncernova nizsi stredni nejni Ferrari, aby tam pristrojovka lezela.
Trup se nehejba, tudiz nechapu proc je o nem rec a moje ruka na ramenim kloubu zvedanim nahoru tj. pohybu po krivce, cca do vodorovne polohy dosahne nejdal. Proste bezpecne a ergonomicky je nekde jinde nez tradicni 😉
[odkaz]
😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Až na C3 Picasso nemajú displej najvyššie, ale majú umiestnený lepšie než VW.
A zabudol som - bravo Audi.
:yes: