Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

AMG chystá hybridní model, přijde do pěti let

7 komentářů

Adam Novák
Už i Mercedes se zbláznil :no:
MarTin1
Pozor pozor je treba se na to divat jinak, polozme si otazku: "Chceme dale aby tyhle v dnesni dobe cim dal ohrozenejsi vozy/motorizace prezily?? Pokud ano a nechceme ve valcich spalovat naftu a rvat fam 10 turb a ve vyfuku mit reproduktor aby to znelo "jako tenkrat" tak je to asi jedina moznost. Neco na zpusob KERS systemu nebo tak je logicka volba...

Kazdopadne u me tohle ma dalekovetsi podporu nez tam cpat naftu😒(

PS: vzpominam na clanek, AMG nebude vyrabet diesly, kde bylo plno reci, tak tady mate odpoved! Nafta ne ale benzin a elektrika😃.
overclocker
tiez toto povazujem sa stastnejsiu volbu boja s EU emisiami ako downsizing. Navyse, hybrid nemusi byt len o spotrebe - a ja viem, o com hovorim -😊
nasua23
Za mě určitě příjemnější počin, než dehotvý kamna od BMW (a Audi).
figurka
Myslíš ve třídě, kde BMW nemá nic a Audi se zatím o něčem podobném nezmínilo ?
MarTin1
:yes😒br />
No BMW už x let mluví o nějakém supersportu s 1.5 naftou a nějakým elektromotorem...
figurka
Já jsem zvědav na 918. Uznávám, že je to jinde, ale vypadá to velmi nadějně. Jen se opět vkrádá ta otázka, jak by 918 fungovalo bez elektromotorů, baterek a "jen" s tím užasným klasickým motorem.
Čekám ale, jestli Porsche neimplementuje systém setrvačníku ze závodních GT3R Hybrid. Co jsem měl možnost číst, tak alespoň okruhově je to velmi povedené.