Novinky
Vypadá to dobře, ale musí se to vidět naživo, přinejmenším větší fotky. Chápu ale, že ty ještě nejsou k dispozici.
A nejspíž je to i kombi, protože nemá hranu kufru 😄
Jinak nádhera 😊)
Jinak nádhera 😊)
...jsem zvědav, co všechno tady vyčtem z jednoho zadního světla >😁 >😁 >😁 jinak podle mě to nemá moc úroveň. Většina z nás si jistě pamatuje zahadrovaného Favorita. Ať si strčí světlo, druhé světlo, osvětlení RZ, jedno kolo, druhé až čtvrté kolo, blinkr, světlomet, xenon, bixenon, trixenon, klakson, stěrač, fofrklocek, výfuk, držák nápojů, mlhovku......
Chci vidět celé auto najednou a pokud možno do týdne si jít poolizovat plasty, ošahat volant, umístit řiténku a projet.... nechápu, kde je problém....
Budu si jen tiše přát, aby to nedohyzdili vevnitř jako Rapida. Jinak tu máme pořád krásnou a plnohodnotnou alternativu - Fluence :-! 😄 😉
Chci vidět celé auto najednou a pokud možno do týdne si jít poolizovat plasty, ošahat volant, umístit řiténku a projet.... nechápu, kde je problém....
Budu si jen tiše přát, aby to nedohyzdili vevnitř jako Rapida. Jinak tu máme pořád krásnou a plnohodnotnou alternativu - Fluence :-! 😄 😉
No, už aby to bylo.
Taky doufám, že ji nepodělají. Při troše štěstí to vypadá, že OIII kombi ve čtyřkolce bude prvním novým autem, které půjdu koupit...
Taky doufám, že ji nepodělají. Při troše štěstí to vypadá, že OIII kombi ve čtyřkolce bude prvním novým autem, které půjdu koupit...
11.12.2012 je novinářská prezentace. :-!
...jen co skončil seriál "Rapid na milion způsobů" nám předsunuté "píár" oddělení mladoboleslavské automobilky, server auto.cz, předkládá reality show "Co všechno jste chtěli i nechtěli vědět o nové Octavii, a báli se to i vyslovit" >😁 :yes:
Tak jsem opět poctivě zkouk kreštesty.... Moka je opravdu skvělé překvapení... nejvíce zřetelná bytelnost a bezpečnost je zřejmá při nárazu zboku a nárazu na sloup... bok se téměř nedeformuje při porovnání s ostatníma.....
Ano, světlo oktavky je důležité, ale MOKKA STOJÍ ZA ZMÍNKU. 😄 :yes: :yes:
Dnes velmi zřetleně😒br />
Bravo Opel - Bravo Mokka :yes: :yes: :yes:
Ano, světlo oktavky je důležité, ale MOKKA STOJÍ ZA ZMÍNKU. 😄 :yes: :yes:
Dnes velmi zřetleně😒br />
Bravo Opel - Bravo Mokka :yes: :yes: :yes:
Ano, Mokka jistě stojí za zmínku, ale tady rozebíráme levé zadní světlo Škody Octavie 3. generace, pravděpodobně v kombíkové verzi, tak nám tuto odbornou diskuzi nerozmělňuj kreštesty, které byly na řadě dopoledne!!!
By mě zajímalo, co všechno je uprostřed červeného céčka, že by couvací světlo?
By mě zajímalo, co všechno je uprostřed červeného céčka, že by couvací světlo?
Miluju záhady... snad jsi to i trefil... myslíš, že bude tvořeno odleskem od slávy nebo světelnou trubicí? .... nebo žárovka...? ...jsem velmi zvědav.
PS: aha, to je céčko,... já ležel a viděl účko...
PS: aha, to je céčko,... já ležel a viděl účko...
Žárovka to určitě nebude, to bychom rozeznali rozžhavené vlákénko. Viděl bych to na nějakou speciální neónkovou trubičku.
..aby nebylo to vlákénko moc dlouhé... by se pak tahalo za autem ....ale zase pokud to vlákénko bude navrhovat MISTR Kabaň, dá se na něj nahlížet jako na difuzor....to bude pecka....
Sorry, nechal jsem se unést. Ptal jsi se nejspíš na couvačku. No tak tam bude beztak klasická žárovka. Na těch 91,25 minut ročně (u matematicky průměrného řidiče) to stačí. :-!
To nebude svetlo z kombi! Tam nebude hrana "kufru" tak skosená. Bude viac vertikálna
Tak ono to není z kombi? Tak proč má ten průhlený vnitřek vroubkování? 8-s
Jsem zmaten alskjertlkasjlvknyx,mdnfqlkwrjgůlaksjdvk… 😐
V pohodě, dnes si dej už oraz a zítra uvidíme 😒 😒 Ježíšmarja! Já nevím co zítra uvidíme! Já z toho neusnu.
Tipuji vnější pravé zpětné zrcátko.
Tipuji vnější pravé zpětné zrcátko.
Hocijak by vyzerala aj tak sa bude najviac predavať .... a je to koncernovka čiže fakt to svetlo je dost doležite lebo tu sa asi najviac moze odlisovat od koncernu >😁
Předpokládám, že podobným způsobem se bude lišit i pravé zadní. Akorát to céčko bude vertikálně zrcadlově otočené. A asi tam nebude couvací světlo, jedno v levým stačí.
No,ale pak to nemůže být céčko. :-!
Máš pravdu, na pravé straně se bude jednat o takzvané obrácené céčko, dokud to ale neuvidíme v reálu, nemůžeme si být jisti. 8-s
Takže takový skoro déčko, ne? 😉
Nenene, to je Kabaňův majstrštyk, takzvané okolo osy Z o pi rad. rotované Cé.
Stačilo prostě říct, že o 180° :-!
Takové zjednodušení si v tomto zásadním okamžiku nemůžeme dovolit. :-!
takže čo vlastne ??? suhlasite alebo nie ?
Kde sú tie časy, keď sa autá do reklám dali fotiť aj v základnej výbave? Dnes sa to nedá, lebo by si človek myslel že je to Rapid a smial by sa. Tie LEDky zase budú len v najvyššej výbave/za príplatok 1000 eur.
Za cisic eury, buje letka v predných lampášoch, a buje tam aj ten oný... ksenón!
Myslím, že focení nejvyšší výbavy je logické. A nejsem si jistý, jestli to jsou opravdu LED.
Jsou to LED.Budou bi-xenony s LED denním svícením+zadní LED světla.
Je to logické, len si myslím, že je škoda, že aby moderné auto vyzeralo dobre, musí mať najvyššiu výbavu. V základe bude mať 15" plecháče, plastové klučky a zrkadlá, nebude mať hmlovky a neviem čo všetko. Samo o sebe by to ani nevadilo, lenže automobilka všetkých navnadí na fotky top výbavy a realita v základnej výbave vyzerá úplne inak. Vadí mi, že dnešné autâ sú navrhované tak, aby vyzerali dobre v top výbave a základ potom vyzetá oveľa horšie.
Předváděčky budou v Eleganci v naftě. :-!
To je jednoduché, řekl bych - pro výrobce je výhodnější prodat co nejvíc aut ve vyšších výbavách než v základu. 😄
JJ, máš recht. 😄
Lenže u nás si väčšina kúpi základnú výbavu a dopadne to ako pri Kii Rio.
Lenže u nás si väčšina kúpi základnú výbavu a dopadne to ako pri Kii Rio.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
před 14 dny jsme koupili do firmy tu současnou, v kombajnu.... no, povím Vám, minulý týden mi zůstalo při zavírání v ruce vnitřní madlo a dnes jsem zjistil, že mi někde vzadu přes střechu do auta teče! Tož fajn, ŠKODA, ale asi peněz!! Do prčic, to zas bude štronzo při reklamaci, už se fakt těším!! 😒 ;-\ ;-\ Předchozí Aurisy jsou sice s "krásou" dost pozadu, ale zato při 100tkm ještě nezají jiný servis, než co 15 tis.km.
petrumr
Nevěříš? Je dvoudílné, a z horní strany- nacvaktuté, jsou ovládače stahování oken,víš.. a pokud nevěříš, brouku, tak nevíš, jak to Octa II má, rspektive co si pamatuji, tak stejné to měla i Octa I
petrumr
Co to plácáš?? Ten vrchní díl, tedy co, za co taháš při zavírání dveří, a kde je ovládání stahování oken, je nacvaknutý! To, co je přišroubováno je celkový tapecírung.
petrumr
Fakt ,odborníku, tož asi za moc nestojíš, když ty víš, že mi nic nezůstalo v ruce a já s tím jdu zítka do servisu. O dalším se bavit nebudu, protože pokud za to dle tebe netahám a ono mi to zůstalo v ruce, to je teprve průser! 😢
petrumr
Tak zítra dodám VIN. A co mám jako dělat, kurňa, už dvakrát mi to zůstalo viset na drátech, boha! 8-s
petrumr
Dovedeš si představit, že existuje i opačný případ, tedy naopak problém právě u Aurisu?
Kolik Octávek a kolik Aurisů už jsi osobně dlouhodoběji jezdil, že v tom máš obecně tak jasno?
Kolik Octávek a kolik Aurisů už jsi osobně dlouhodoběji jezdil, že v tom máš obecně tak jasno?
petrumr
takže, drahý😒br />
Octa I 1,9TDi r.v. 66KWr.v. 1997 najeto 145 tis.
Octa I 1,9 TDi 81kW FL r.v.2001 naj 253tis
Octa II 1,9TDi, 77kW 4x5 r.v. 2004 naj. 180 tis km. Stačí??
Subaru Ouback r.v. 2007 naj, 180tis
Auris 1,4,Di-D r.v. 2010 92 tis.
Takže asi takto, mne už, drahý white jen tak něco nepřekvapí, jako to ,že mi do nového auta teče přes zadní dveře a že mi zůstane v ruce madlo u ne zrovna levné paštiky!
;-\
Octa I 1,9 TDi 81kW FL r.v.2001 naj 253tis
Octa II 1,9TDi, 77kW 4x5 r.v. 2004 naj. 180 tis km. Stačí??
Subaru Ouback r.v. 2007 naj, 180tis
Auris 1,4,Di-D r.v. 2010 92 tis.
Takže asi takto, mne už, drahý white jen tak něco nepřekvapí, jako to ,že mi do nového auta teče přes zadní dveře a že mi zůstane v ruce madlo u ne zrovna levné paštiky!
;-\
4x5 je dobrý 😉 >😁
petrumr
Najel sám, auta byl vždy nová, servisovaná v autorizovaných servisech, při prodeji vždy použitá k protiůčtu. A palivo?? No, jednalo se vždy o firemní auto, takže mne to nebralo, nicméně ta první octa žrala nejmíň- 5-6l. Ale nejvíce jsem si oblíbil tu 4x4.
Proto mne nasralo to, co mám nyní s tím autem. Kor když jsem si jí tak nějak vydyndal.. 😢
Proto mne nasralo to, co mám nyní s tím autem. Kor když jsem si jí tak nějak vydyndal.. 😢
Díky, že si mě diskusně tak ceníš, drahý STi. Jak sám píšeš (dejme tomu, že je to pravda) s jediným Aurisem jsi ve srovnání s třema Octávkama najel (relativně) opravdu velmi málo. konkrétně méně jak jednu šestinu toho, co s těma Octávkama, tedy pokud bys chtěl dělat nějaké podobné obecnější závěry (ohledně kvality Octavia vs Auris) jen! podle svých osobních zkušeností, měly by být tvé zkušennosti s Aurisem aspoň! 7x lepší (minimálně sedm problémů u Octavii na jeden problém u Aurise).
S jedním jsem jezdil ve firmě jsou 4.
A právě že s Oktávkama jsem již najezdil dost, tak mohu porovnávat, kde byla kvalita tehdy a kde nyní, což vidím ;-\ a o ničem jiném mé příspěvky nejsou, nebo jsi snad našel mezi řádky něco jiného??
A právě že s Oktávkama jsem již najezdil dost, tak mohu porovnávat, kde byla kvalita tehdy a kde nyní, což vidím ;-\ a o ničem jiném mé příspěvky nejsou, nebo jsi snad našel mezi řádky něco jiného??
Píšu snad já o něčem jiném, nebo jsi snad našel mezi řádky něco jiného?? 😉
Spousta lidí tvrdí to, co ty o Octávce (tedy, že se kvalita objektivně zhoršuje) právě u japonské produkce, takže pokud bych měl věřit tobě, nevidím důvod nevěřit i jim, samozřejmě, že nevěřím žádným podobně jednoduše zobecňujícím jasným závěrům (padni komu padni).
Spousta lidí tvrdí to, co ty o Octávce (tedy, že se kvalita objektivně zhoršuje) právě u japonské produkce, takže pokud bych měl věřit tobě, nevidím důvod nevěřit i jim, samozřejmě, že nevěřím žádným podobně jednoduše zobecňujícím jasným závěrům (padni komu padni).
Ale ty Aurisy ve firmě jsou fakt bezproblémové, a jsou 4. No, a nyní jsme přešli po naléhání, protože jsou škaredé, na Škodovky a hned u prvního kousku takový průser. Doufám, že se sekretářce aspoň nepotento.. její Citogo. To by asi byl hned z kraje konec. 😢
Ale on se přece proti Oktě nijak nevymezuje ani Aurise nijak zásadně nechválí - napsal, že minulé auto bylo OK...tak proč hned ten start?
petrumr
1. Kde proboha vidíš nějaký "start", snad úplně normální, logická a slušná reakce...
2. Podle své osobní zkušenosti dělá obecnější závěry ohledně (zhoršující se) kvality Octavie vůbec (viz i nadpis příspěvku) a to srovnání s Aurisem je také jasně posunuto do obecné roviny, nebo máš pocit, že z toho příspěvku někde "čouhá" možnost, že by to mohla být jen jeho smůla na špatný kus u Octavie a štěstí na dobrý kus u toho Aurisu? 😉
Mému kamarádovi museli měnit na SUV od Subaru (po necelém roce) celý (kousnutý) motor, přitom jezdí slušně a měl najeto cca 30 tis.A mně se nikdy nic podobného u německé produkce nestalo. A dělám snad z toho podobně jednoduché závěry ohledně jasné nekvality Subaru, potažmo Japonců apod.?
2. Podle své osobní zkušenosti dělá obecnější závěry ohledně (zhoršující se) kvality Octavie vůbec (viz i nadpis příspěvku) a to srovnání s Aurisem je také jasně posunuto do obecné roviny, nebo máš pocit, že z toho příspěvku někde "čouhá" možnost, že by to mohla být jen jeho smůla na špatný kus u Octavie a štěstí na dobrý kus u toho Aurisu? 😉
Mému kamarádovi museli měnit na SUV od Subaru (po necelém roce) celý (kousnutý) motor, přitom jezdí slušně a měl najeto cca 30 tis.A mně se nikdy nic podobného u německé produkce nestalo. A dělám snad z toho podobně jednoduché závěry ohledně jasné nekvality Subaru, potažmo Japonců apod.?
...můžeš vozit f kufru kfitka a z nedostatku se stane byznys plán .... 😉 ...ne, česnek radši...po tom je sháňka... ono se stane.... ale přiznám se, že znám jen dva případy...někdo tu psal o CCčku a teď ty... Skoda Octavia blue laguna..... 😉
Nedavno jsem na ulici videl manika jak zavira kufr kombika RS a najednou si prohlizi neco v dlani a pak si prohlizi vnitrni cast dveri kufru. Byl docela prekvapen, ze se mu madlo na zavirani dveri kufru prestehovalo ze dveri do dlane.
.....Boleslava Mladého part.II. >😁 >😁 >😁
petrumr
Já jako nechápu Vaše posměšný "podprahový" vzteky. Škoda-auto nám postupně odhaluje její nejdůležitější model a Vy se jí vysmíváte. Proč? Pokud nepřijmete fakt, že se jedná o tuzemskou jedničku, nejdůležitější model střední a v budoucnu západostřední a v delší budoucnosti zápodostředněvýchodní Evropy, etanol třídy, tak sem vůbec nepřispívejte.
Už si konečně přiznejte, že Škoda Octavia III je auto po kterým toužíte. Samozřejmě hned po Rapidovi.
PS: Fantastické světlo, krásné proporce, ostré linky, toto je (jak již to někdo výše přesně vystihl) majstrštik. Pánové a dámy, toto je design, opět Škoda-Auto ukázala světu jak se to dělá.
Už si konečně přiznejte, že Škoda Octavia III je auto po kterým toužíte. Samozřejmě hned po Rapidovi.
PS: Fantastické světlo, krásné proporce, ostré linky, toto je (jak již to někdo výše přesně vystihl) majstrštik. Pánové a dámy, toto je design, opět Škoda-Auto ukázala světu jak se to dělá.
"etanol třídy", jen jestli to nebude spíš metanol >😒] No nic, rovnou přiznám, že můj šálek čaje toto přibližovadlo není a to je asi tak vše, co jsem o něm schopen nezaujatě napsat 😉
Ach jo. Zas ty zadní trojúhelníčky. U Rapida budiž, ale proč i O3? Jasný, že GTI z toho udělá Kabaňovu finesu, ale mě se to prostě zdá navíc a zbytečně levně vzhlížející.
petrumr
Ermmm, v čem? 8-s
Taky má plno trojúhleníčků. 😄
[odkaz]
[odkaz]
No tak konečně auto. S odkazem na velikost světla a sousedních dílů se dá poměrně přesně propočítat, že dojde k mírnému nárůstu šířky i délky. Vychází mi to na dva tři cenťáky na šířku. Evidentně lze dovodit i větší rozvor, v levém spodním rohu mám jemný stín, snad od výřezu blatníku, no tohle budou nejméně sedmnáctky.
Ocenit je nutno též dokonalé (snad již) supermainstreamové lícování a především tvar světla. Vsadím se, že světlomet pravý bude mít totožnou konstrukci, a bude jen osově převrácený. To víš, kdo umí, ten umí.
Každopádně ti garantuju, že tohle světlo je speciálně pro tebe světlem tvých budoucích deseti let. Nebo co si jako myslíš, že po cenovém ledopádu fluence je na řadě nyní Aston Martin? Nikoliv, to nahoře, to je pravé světlo garáže, světlo třídy, světlo... roku.
BRAVO SVĚTLO :yes: :-!
Ocenit je nutno též dokonalé (snad již) supermainstreamové lícování a především tvar světla. Vsadím se, že světlomet pravý bude mít totožnou konstrukci, a bude jen osově převrácený. To víš, kdo umí, ten umí.
Každopádně ti garantuju, že tohle světlo je speciálně pro tebe světlem tvých budoucích deseti let. Nebo co si jako myslíš, že po cenovém ledopádu fluence je na řadě nyní Aston Martin? Nikoliv, to nahoře, to je pravé světlo garáže, světlo třídy, světlo... roku.
BRAVO SVĚTLO :yes: :-!
petrumr
Nikoliv, to nahoře je levé světlo, a nikoliv garáže, ale auta. Na tom se tady snad všichni shodneme. Pravé bude vypadat úplně jinak, bude obrácené, a kdoví, jestli bude mít couvačku.
Jinak ale zatím skvělé! :yes: Hlavně aby se nestalo světlem na konci tunelu.
Jinak ale zatím skvělé! :yes: Hlavně aby se nestalo světlem na konci tunelu.
Tohle světlo, kamaráde, tohle světlo...dobře se na něj podívej... za chvíli se bude jednat o jedno z nejvíce frekventovaných světel.... cítím z něj Artdecco, Biedermayera, Funkcionalismus. Tohle by se líbilo i Tugendhattum....... Bože děkuji... život mi dává smysl... a poté, co přijde 21.12. zatmění, my budeme žiarit ako hvezdy..... :yes:
Zklamání, ten příspěvek, čekal jsem fakt více, GTI ;-\ >😁
Ovšem, stejnoměrné spáry se v CATII a Photoshopu dělají jedna báseň. :-!
Bravo! ... konečně se mi rozsvítilo.... já si ty lampy dám snad i do obýváku jak jsou krásné.... a ani je umývat nebude třeba, tyhle budou čisté vždy.....
:yes: 😉
:yes: 😉
Nebuď zas tak skromný. Zabudol si na základe kvality fotky zadného svetla vyzdvihnúť jazdné vlastnosti, prednosti motorov, priestor a komfort v kabíne a nadmainstreamovú kvalitu dizajnu celého auta... >😁
Nenapsals minule k článku o mazdě 3, že tajemné odhalování je jenom laciná snaha zaujmout? 😉 jinak škodovka má zadní lampy povedené, nejvíc se mi ale líbí ty na nefaceliftované druhé octávce :yes:
...všichni vyvíjejí, předhání se... pak příjde Gaius Octavianus III. a jedním zábleskem světla sežehne snahu ostatních na prach.... Ničivá síla, naděje pro příští generaci, nový kamarád - přítel do nepohody. Budeš se na něj zasněně dívat, kočce galantně otevřeš dveře a pozveš ji do své první jachty, zámku, světa. Nezapomeň elegantně pohodit plechovku od Red Bullu ať ji dojde, kterou ta stáj je ta šťastná, zvedni telefon a suše řekni: Teď ne, Bastiene, teď mám něco důležitého, ale zavolej mi zítra dopo... a pozdrav Maxe...
Pak, nasaď fráček, uchop taktovku a nech rozeznít symfonii ...první symfonii, která voní benzínem.... pak jen uslyšíš.... tvá kůže je tak horká a vzrušující.... ty jen gentlemansky podotkni... stejná je i vzadu a šibalsky se usměj...ne jako vypráskaný vidlák...ale ... frajerisss.... ona pochopí, že tady uvidí vše...
Tohle je tvá budoucnost.... Buď jsi Octavián nebo obyčejný plebejec.... Dokonalá trikolora... :yes: :yes: :yes:
Pak, nasaď fráček, uchop taktovku a nech rozeznít symfonii ...první symfonii, která voní benzínem.... pak jen uslyšíš.... tvá kůže je tak horká a vzrušující.... ty jen gentlemansky podotkni... stejná je i vzadu a šibalsky se usměj...ne jako vypráskaný vidlák...ale ... frajerisss.... ona pochopí, že tady uvidí vše...
Tohle je tvá budoucnost.... Buď jsi Octavián nebo obyčejný plebejec.... Dokonalá trikolora... :yes: :yes: :yes:
Hezkýýý :yes: 😉
Díky, nádherný text a přitom jsem myslel, že ani neotevřu diskuzi - krása. :yes:
krásné čtení hezké snění :yes: ,
bohužel žádné překvapení.
Stále stejná píseň zní
Octavia potřetí.
Škoda.
:-!
bohužel žádné překvapení.
Stále stejná píseň zní
Octavia potřetí.
Škoda.
😉 :yes: nechme se překvapit... 😄
zítra uvidíme přední světlo, pozítří škrabku >😁
No a na kunkurenčním webu si můžeme prohlédnout Octavii v celé své nahotě >😒] :-!
No a na kunkurenčním webu si můžeme prohlédnout Octavii v celé své nahotě >😒] :-!
Jo? No já myslím, že tenhle koráb bude inspirován A6kou.... ta světla to lehce evokují....pokud to tak bude, tak si ostatní můžou natlouct mezi sloupky bidýlka a "pěstovat" sýkorky... stejně jako ty se nemůžu dočkat... 😉
a já začínám tušit, že zároveň známe i Seat Exeo druhé generace >😒] >😁
😄 >😒] :yes: ...příště to vyjde Fernando, určitě se stav, ale až ve středu, byla tu Hilary, musím to dát dokupy 😄
a ja som cjoctavian >😁
Nedal si GTI-mu svoje heslo? >😒]
Čo hulíš za Matroš ? >😁
...jistě, zorničky mám poněkud větší...ale to jen tím, že mhouřím oči ať mě ten záblesk pak neoslní...Chci si vychutnat každý detail...každý minimetr....každý atom..... >😁 😉
Začíná se z tebe stávat GTI.
Všímavému čtenáři jistě neunikne v zadní levé lampě písmeno C, které se tam vyskytuje celkem 6 krát. Pokud někdo objeví další, nechť prosím vyjmenuje všech sedm a výše. Děkuji.
PS: Prosím redakci o přidání ankety "Jak se Vám líbí zadní levé světlo". Za sebe dávám 1* * * * * *. Slovy: Jednička se šesti hvězdičkami.
PS: Prosím redakci o přidání ankety "Jak se Vám líbí zadní levé světlo". Za sebe dávám 1* * * * * *. Slovy: Jednička se šesti hvězdičkami.
tentokrat nejen C, ale i Z (hrany plechu vedle svetla). hezky detail. CZ
Švandrlík v jednej zo svojich knižiek o čiernych barónoch spomenul, ako nacvičovali divadelnú hru Boženka. Bola to nádherná vec, celý čas sa totiž všetci na stavbe od vedúceho do posledného roboša tešili na príchod Boženky. Tešili sa na ňu tak vehementne, že nakazili komplet celé publikum. Veď kto by sa netešil - na novú miešačku?
Tak sa teda tešme. Aby nám nebolo dlho, ukazujú nám tú našu novú Boženku po kúskoch. Takže žiadny strach.
BOŽENKA PRÍDE
Tak sa teda tešme. Aby nám nebolo dlho, ukazujú nám tú našu novú Boženku po kúskoch. Takže žiadny strach.
BOŽENKA PRÍDE
jak to tady (a nejen tady) stale pozoruji, tak se vsichni rozplyvaji nad zas....m koncernem VW, vzdyt ty auta vypadaji stale stejne, vsechno je uplne bez napadu... :no: . jedna nic nerikajici fotka a tady se rozjela diskuse, jak kdyby byla fotogalerie kompletni, jo mozna to svetlo vypada dobre, ale musi zapadat do celeho auta.
...tohle vidím na bazar...na hjondé...pony? 😄
Že by křišťálová koule? S Patanem nelze než souhlasit. Vždyť tady nad fotkou jedný lampy tečou potoky slin
>😒]
>😒]
... nezúčastníte! A měli jste pravdu. Tohle upouštění snímků detailů nových vozů je stupidní. Možná marketingově účinné, ale stupidní. Měli jste se držet vlastního závazku...
...ten ví, jak signovat své dílo... decentní, elegantní, originální!!! Čerstvé jako mořský vánek..... :yes: :yes: :yes:
Asi by vypadlo blbe, kdyby v zadnim okne dveri do poloviny trcely operaky sedadel, bylo by to jak OI. To zas bude prakticke na otevitrani, kdy dvere budou o 20 cisel delsi nez je potreba 😉
Design se tezko hodnoti, pac uz to dela konkurence, takze nic noveho.
Design se tezko hodnoti, pac uz to dela konkurence, takze nic noveho.
A ty vidíš za tým oknom sedačku?!
Vidiny? 😄
Vidiny? 😄
Snad každý motoristický nadšenec již žhavý tiskárnu a postupně skládá střípky zbrusu nové, krásné Octavie...Octavie třetí generace pánové...čas neskutečně letí. Ještě jsme se nestačili vzpamatovat z šoku vyvolaného nestárnoucími tvary prvních dvou generací a přichází další orgie!
Už stříháš Emile, už lepíš na karton? Dej si záležet...ať i ty máš pod stromečkem svou Octavii!!! 😄
Už stříháš Emile, už lepíš na karton? Dej si záležet...ať i ty máš pod stromečkem svou Octavii!!! 😄
Nějaká narážka na můj nick 😄?
Obávám se, že jednotlivé snímky bohužel nejsou ze stejné perspektivy, tudíž by jejich složením vzniklo spíše moderní výtvarné umění. Já si klidně počkám, tak žhaví zase nejsem.
Obávám se, že jednotlivé snímky bohužel nejsou ze stejné perspektivy, tudíž by jejich složením vzniklo spíše moderní výtvarné umění. Já si klidně počkám, tak žhaví zase nejsem.
To bych si nedovolil!!! PR management nafotil vůz z několika zdánlivě nesouvisejících úhlů, které po definitivním složení budou fungovat jen za pomocí 3D brýlí.
Tím se dosáhne dokonalé iluze, že OIII je pod stromečkem jako živá! 😉
Tím se dosáhne dokonalé iluze, že OIII je pod stromečkem jako živá! 😉
Emel/webpaja
Chlapi, co dneska oba blbnete s tím žhaví/ý, zrovna u vás dvou se to vidí velmi vzácně a ještě k tomu ve stejném slově a stejné diskusi, jste si to nějak prohodili😒br /> Emel: "...tak žhavÍ zase nejsem."
webpaja: "...nadšenec již žhavý tiskárnu"
😉
Chlapi, co dneska oba blbnete s tím žhaví/ý, zrovna u vás dvou se to vidí velmi vzácně a ještě k tomu ve stejném slově a stejné diskusi, jste si to nějak prohodili😒br /> Emel: "...tak žhavÍ zase nejsem."
webpaja: "...nadšenec již žhavý tiskárnu"
😉
Dle fotek na autoforum.cz/…/skoda-octavia-i… je jasné, že nová octavie se povedla. Chybí jí sice dynamika Vision-D. Ta úzká ostře řezaná přední světla konceptu by octavii vyloženě slušela.
Ale i tak musím říct, že je to asi nejhezčí škoda od spojení s VW. Jestli zprasí Yetiho odstraněním těch kulatých světel, tak nebude mít co se týče vzhledu v rámci portfolia škody žádnou konkurenci.
A poprvé musím říct, že se mi líbí základní karosářská varianta více než combi.
Ten detail zadních dveří liftbacku je fakt povedený, stejně tak mnohými kritizované "kubistické" zalomení u RZ mi přijde povedené a originální.
Ale i tak musím říct, že je to asi nejhezčí škoda od spojení s VW. Jestli zprasí Yetiho odstraněním těch kulatých světel, tak nebude mít co se týče vzhledu v rámci portfolia škody žádnou konkurenci.
A poprvé musím říct, že se mi líbí základní karosářská varianta více než combi.
Ten detail zadních dveří liftbacku je fakt povedený, stejně tak mnohými kritizované "kubistické" zalomení u RZ mi přijde povedené a originální.
Týmto by som sa chcel váženej redakcii a automobilke Škoda Auto ospravedlniť za všetkých jednoduchších diskutujúcich!
Lebo to len neuvedomelý pseudo-fanúšik automobilizmu nedokáže oceniť premyslenú a správne dávkovanú informačnú kampaň nového európskeho bestselleru!
Každá z týchlo jednoducho mysliacich osôb má plné ústa žlče, jedu, pľuvancov a zosmiešňovania a pritom nedokáže pochopiť zmysel tohoto auta pre masy.
Každý sem len ťahá odkazy typu - tam a tam je celá, odhalená, v Čile nafotená, z predu, zozadu, v kombi - a tak tým svojim nevedomým konaním robí medvediu službu automobilke.
Hanba, hanba, hanba!!!
Namiesto toho by sme sa mali, v príjemnej predvianočnej atmosfére, nechať každý deň prekvapiť novým kúskom do veľkej skladačky menom OCTAVIA III!
Veď čo vieš, možno za pár hodín tu bude ďalší detail podbehu, možno kľučky, antény, ventilku či výfuku...
Lebo to len neuvedomelý pseudo-fanúšik automobilizmu nedokáže oceniť premyslenú a správne dávkovanú informačnú kampaň nového európskeho bestselleru!
Každá z týchlo jednoducho mysliacich osôb má plné ústa žlče, jedu, pľuvancov a zosmiešňovania a pritom nedokáže pochopiť zmysel tohoto auta pre masy.
Každý sem len ťahá odkazy typu - tam a tam je celá, odhalená, v Čile nafotená, z predu, zozadu, v kombi - a tak tým svojim nevedomým konaním robí medvediu službu automobilke.
Hanba, hanba, hanba!!!
Namiesto toho by sme sa mali, v príjemnej predvianočnej atmosfére, nechať každý deň prekvapiť novým kúskom do veľkej skladačky menom OCTAVIA III!
Veď čo vieš, možno za pár hodín tu bude ďalší detail podbehu, možno kľučky, antény, ventilku či výfuku...
Proč jednodušší diskutující? Nechápeš, že i přes nepopíratelnou úspěsnost auta a prumernou, nebo lehce nadprůměrnou spolehlivost (beru statisticky), se to auto prostě někomu může i NELÍBIT?! Nejsem ten případ ( na fotkách vypadá hezky a i na stávájící model jsem si zvykl), ale tohle auto bych si nekoupil už jen protože to bude ten EU bestseller.
Ozzy, Ozzy, Ozzy!
Ja nepíšem či páči alebo nepáči! Ja poukazujem na tých, ktorí nevedia oceniť tak bravúrne zvládnutú promo kampaň, prejavujúcu sa obrovským jemnocitom pre detail.
Každý tieto majstrovské fotografické "kúsky" iba zosmiešňuje a pchá sem odkazy na kompletne odhalenú Oktáviu! Ako keby to niekoho zaujímalo...
Ja nepíšem či páči alebo nepáči! Ja poukazujem na tých, ktorí nevedia oceniť tak bravúrne zvládnutú promo kampaň, prejavujúcu sa obrovským jemnocitom pre detail.
Každý tieto majstrovské fotografické "kúsky" iba zosmiešňuje a pchá sem odkazy na kompletne odhalenú Oktáviu! Ako keby to niekoho zaujímalo...
už sem jí viděl celou.Někdo tady dal odkaz na fotky a není to nic jinýho než rapid velikosti passatu.Skutečně originální.
Tak tohle, hoši, to je Hitchcock v přímém přenosu. Takhle napnutej jsem byl naposledy u Okna do dvora.
Slogan: Octavia, tvé okno do světa, tvůj svět v okně.
BRAVO BRAVO BRAVO :yes: :-!
Slogan: Octavia, tvé okno do světa, tvůj svět v okně.
BRAVO BRAVO BRAVO :yes: :-!
Spíše BRAVO Marketingu Škoda😁
Krásně odvedená práce, jako vyšitá ze showbyznysu >😁
Ještě by to chtělo nějaký skandálek a bude to dokonalé 😄
Krásně odvedená práce, jako vyšitá ze showbyznysu >😁
Ještě by to chtělo nějaký skandálek a bude to dokonalé 😄
Len vydržať a neucvrnknúť.... 😉
Ale žiadny strach.
Boženka naozaj príde. 😄
Ale žiadny strach.
Boženka naozaj príde. 😄
Jednoznačně nejpovedenější zadní dveře nejen v dané třídě. Bezkonkurenční zpracování, jen si povšimni krásné chromované lišty, která je vkusně přerušena chirurgicky přesným řezem - něco podobného (tedy hra s detaily) jsme byli svědky naposledy u Golfa VII a jeho víčka nádrže.
Fantastické jak nám Škoda-Auto dává možnost si vychutnat plnými doušky detailní zpracování tohoto skvostu - etanolu třídy - kapiš?!!! Tvůj nový sen, tvoje nové auto = Škoda Octavia Nummer Drei.
Prosím redakci, až Škoda-Auto uvolní další snímek, vytvořte na tento snímek nový článek, ať si můžeme s dalšími diskutujícími popovídat o každičkém (dokonalém) detailu.
Fantastické jak nám Škoda-Auto dává možnost si vychutnat plnými doušky detailní zpracování tohoto skvostu - etanolu třídy - kapiš?!!! Tvůj nový sen, tvoje nové auto = Škoda Octavia Nummer Drei.
Prosím redakci, až Škoda-Auto uvolní další snímek, vytvořte na tento snímek nový článek, ať si můžeme s dalšími diskutujícími popovídat o každičkém (dokonalém) detailu.
Je skutečně velmi smutné, jak zde každý nedává, kritizuje a zesměšňuje.
Každá automobilka si hlavně ve své domovině co nejvíce jede PR před představením nového modelu. Reklama je reklama a vy jste ti, kteří to vše neskutečně baští.
Třetí generace Octavie bude stejně jako předchůdci obrovským trhákem - ať se to někomu líbí nebo ne. Zatím ze všech zveřejněných fotek maskovaných i nemaskovaných aut, světel i konce dveří bude vůz velmi povedený a nadčasový jako vždy. Nejsem Škodovkář, ale styl odhalování naprosto chápu. Každá automobilka to dělá stejně, pracuji u jiné značky, takže vím, že je to běžná praxe.
Všichni umíte pouze kritizovat tah Škodovky, ale spousta z vás si jí stejně budete toužit pořídit. Druhá spousta bude čekat další 3 roky, až se začnou objevovat ojetiny, aby sií jí taky mohli už olítanou koupit.
Hoďte se všichni do klidu a mějte v životě jiné priority, než se hádat na Auto.cz, jak jen to jde. Je na to zde potom skutečně velmi smjutný pohled.
Každá automobilka si hlavně ve své domovině co nejvíce jede PR před představením nového modelu. Reklama je reklama a vy jste ti, kteří to vše neskutečně baští.
Třetí generace Octavie bude stejně jako předchůdci obrovským trhákem - ať se to někomu líbí nebo ne. Zatím ze všech zveřejněných fotek maskovaných i nemaskovaných aut, světel i konce dveří bude vůz velmi povedený a nadčasový jako vždy. Nejsem Škodovkář, ale styl odhalování naprosto chápu. Každá automobilka to dělá stejně, pracuji u jiné značky, takže vím, že je to běžná praxe.
Všichni umíte pouze kritizovat tah Škodovky, ale spousta z vás si jí stejně budete toužit pořídit. Druhá spousta bude čekat další 3 roky, až se začnou objevovat ojetiny, aby sií jí taky mohli už olítanou koupit.
Hoďte se všichni do klidu a mějte v životě jiné priority, než se hádat na Auto.cz, jak jen to jde. Je na to zde potom skutečně velmi smjutný pohled.
A co třetí spousta, co si ji nekoupí ani ojetou?😁 My jsme totálně zatraceni?😁 Totálně společenský póvl?😁
( Díkybohu to určitě u mne zachrání přítelkyně, která ji určitě bude pro sebe chtít.. už má druhou 😁)
( Díkybohu to určitě u mne zachrání přítelkyně, která ji určitě bude pro sebe chtít.. už má druhou 😁)
Nechtělo se mi na tebe reagovat, ale dobře😒br />
Nikdo nepíše o tom, že si "každý" koupí Octavii, ale že spousta zde diskutujících a kritizujících už propočítává rodinné finance, aby si Octavii mohli pořídit.
Nikdo nepíše o tom, že si "každý" koupí Octavii, ale že spousta zde diskutujících a kritizujících už propočítává rodinné finance, aby si Octavii mohli pořídit.
Tak to beru můj příspěvek zpět😊 Jen někdy to od některých diskutjících vyznívá tak, že kdo nemá koncern nebo škodu, tak je *** a totálně out😁 Ostatní značky jsou póvl😊
Škodu bych si asi nekupoval, ale VW by u některých modelů šlo.
Upřednustňuji jiné značky díky kvalitám a jízdním zážitkům, které koncern nikdy nenabídne. Každý od auta hledá něco jiného. VW koncern je masovka a jakýsi evropský trend, služí dobře, ale za srdce nechytne.
Upřednustňuji jiné značky díky kvalitám a jízdním zážitkům, které koncern nikdy nenabídne. Každý od auta hledá něco jiného. VW koncern je masovka a jakýsi evropský trend, služí dobře, ale za srdce nechytne.
Přesně tak! 😄 Já se nebráním žádné značce. Když se mi auto líbí a jezdí se mi v něm dobře😊 proč ho nemít? Ať je to Kia, Renault či VW 😊.
Já bych si Škodu asi nekoupil kvuli masovosti a nastřeleným cenám oproti konkurenci. Nicméně VW doma máme, Škodou jezdim občas taky 😄 U mne nakonec před VW vyhrál Ford a jsem spokojen😊 Neměnil bych 😄
Já bych si Škodu asi nekoupil kvuli masovosti a nastřeleným cenám oproti konkurenci. Nicméně VW doma máme, Škodou jezdim občas taky 😄 U mne nakonec před VW vyhrál Ford a jsem spokojen😊 Neměnil bych 😄
Nešel bych do nového vozu. Při dnešních cenách a zárukách na referenční vozy prémiových automobilek mi to příjde skoro jako vyhozené peníze. Za stejnou cenu nové Octavie v plné výbavě je skutečně jednoduché mít referenční vůz z německé prémie s plnou garancí a minimálním nájezdem km.
Ale věřím, že Octavia bude mít opět úspěch, stejně jako předchozí generace. je to mimořádně spolehlivý vůz, nabízí spoustu výbavy a posun, jakého Škodovka za 15 let dosáhla, je obdivuhodný.
Ale věřím, že Octavia bude mít opět úspěch, stejně jako předchozí generace. je to mimořádně spolehlivý vůz, nabízí spoustu výbavy a posun, jakého Škodovka za 15 let dosáhla, je obdivuhodný.
Ale je fajn jak se zastáváš marketingu konkurenční značky. Věř že úkolem marketingu je zhloupnout lidi a prodat jim i to co nepotřebují, o tomhle je marketing. Viz marketing Nokie která zabalí jeden telefon do X obalů a marketing má za úkol jej znovu a znovu prodávat jako nový. A takových příkladu jsou mraky. I na ACZ je marketingový vůdce, má nick GTI prodává těm kteří uvěří obyčejné zboží jako něco super, přesto že sám si to zboží koupit nechce. 😉
Nenazval bych to tak, jak jsi to formuloval.
Každá automobilka potřebuje primárně jednu věc: Aby se o její novince mluvilo všude a to i před představením modelu.
Reklama prodává, tak je to ve všem. Reklama přilákává lidi do showroomu a pak je to pouze na šikovnosti prodejce, jak se s potenciálním zákazníkem popere. Každý prodejce chce lidem prodat ve voze co nejvíce výbavy (vyšší cena = vyšší marže = vyšší provize) a ve finále jsou klienti spokojeni, protože z jejich původního přesvědčení "to nepotřebuji" zjišťují, že tyto výbavy jim dokonale usnadňují život.
Spousta lidí tvrdí, že auta už nejsou o řízení a zážitku, ale jeden velký počítač, mají částečně pravdu. Ale žijeme v době, kdy spousta z nás za volantem pracuje a potřebuje se soustředit například na schůzku, na kterou míří - proto milují automatické převodovky, aktivní tempomaty, adaptivní světla, zpětné kamery atd. Kdo miluje pocit z řízení, umí si dopřát nějakou zábavnou ojetinu za pár peněz na víkend.
Ale zpět k Octavii - i ta totiž bude konečně mít ve výbavě spoustu těchto prvků, zákazníci budou spokojenější a Octavie se bude prodávat i těm, kteří toto měli v koncernu možnost mít toto pouze u VW, nebo Audi.
Každá automobilka potřebuje primárně jednu věc: Aby se o její novince mluvilo všude a to i před představením modelu.
Reklama prodává, tak je to ve všem. Reklama přilákává lidi do showroomu a pak je to pouze na šikovnosti prodejce, jak se s potenciálním zákazníkem popere. Každý prodejce chce lidem prodat ve voze co nejvíce výbavy (vyšší cena = vyšší marže = vyšší provize) a ve finále jsou klienti spokojeni, protože z jejich původního přesvědčení "to nepotřebuji" zjišťují, že tyto výbavy jim dokonale usnadňují život.
Spousta lidí tvrdí, že auta už nejsou o řízení a zážitku, ale jeden velký počítač, mají částečně pravdu. Ale žijeme v době, kdy spousta z nás za volantem pracuje a potřebuje se soustředit například na schůzku, na kterou míří - proto milují automatické převodovky, aktivní tempomaty, adaptivní světla, zpětné kamery atd. Kdo miluje pocit z řízení, umí si dopřát nějakou zábavnou ojetinu za pár peněz na víkend.
Ale zpět k Octavii - i ta totiž bude konečně mít ve výbavě spoustu těchto prvků, zákazníci budou spokojenější a Octavie se bude prodávat i těm, kteří toto měli v koncernu možnost mít toto pouze u VW, nebo Audi.
Ano spotřební společnost opravdu netuší kam ji marketing a reklama vede. 😉
Nové generace vozu se vyvíjejí podle podmětů ze strany zákazníků, co se jim na předchozí generaci líbilo a co chybělo. Pak vznikají nové lepší vozy. Proto věřím, že Octavie bude mít úspěch větší, než předchozí generace.
Je zvláštní když to tady chjandé masíroval reklamovu cílenou na naprosté dementy, tak tady většína hýkala nadšením. Když na to jde Škoda rafinovaně, napíná nás jako kšandy, tak je to tady jako na soutěži, kdo si ještě neflusnul na Škodovku není Čech. Nevím co si o těch reakcích a jejich pisatelích mám vlastně myslet >😒]
Dementi od Hyundai už svoju reklamu dostali, teraz tú svoju dostávaš zas ty.
S čím máš problém?
S čím máš problém?
Snad nechceš srovnávat Hyundai se Škodou !!!
Snad nechceš srovnávat pološrot s majstrštykem !!!!
Snad nechceš srovnávat mainstream se supermainstreamem !!! :no:
Snad nechceš srovnávat pološrot s majstrštykem !!!!
Snad nechceš srovnávat mainstream se supermainstreamem !!! :no:
Hyundai sice není VW a po nástupu do auta to hned poznáš, ale musíš uznat, že hnůjkydaj udělal za posledních několik let nebývalý posun kupředu. To samé bych řekl i k druhému bodu. A Rapid jako supermainstream? No, tak designem a jízdními vlastnostmi ano, cenou skoro také, ale výbavou a nabízenými motory ani náhodou.
Každý den, a to až do 24. budeme svědky jedné uvolněné fotky. Zajdi do Tesca a kup si čokoládový adventní kalendář - takto si budeš moci vychutnat kousíček kvalitní čokolády s novou oficiánlní fotkou Škody Octavia III. Rok 2013 bude rok Škody Octavia III - součet čísel 2+0+1+3 = 6/2 = III = Škoda Octavia III.
Bravo Škoda :yes: :-!
Bravo Škoda :yes: :-!
Adventní kalendář z Tesca a kvalitní čokoláda mají k sobě nekonečně daleko...
Ale, ale, nebuď takovej cimprlich.
Ráno nedočkavostí vstaneš, rychle zapneš svůj tablet Apple, zkontroluješ, zda-li pak již Ježíšek odnesl tvoje tajné psaní-přání (Škoda Octavia III), zkontroluješ datum, vyjmeš čokoládku, najedeš na www.auto.cz, mrkneš na novou oficiální fotku (jiné tě nezajímají), A?
MLASK, MLASK !!!!!!!!!!!!
Zítra další...
BRAVO ŠKODA :yes: :-!
Ráno nedočkavostí vstaneš, rychle zapneš svůj tablet Apple, zkontroluješ, zda-li pak již Ježíšek odnesl tvoje tajné psaní-přání (Škoda Octavia III), zkontroluješ datum, vyjmeš čokoládku, najedeš na www.auto.cz, mrkneš na novou oficiální fotku (jiné tě nezajímají), A?
MLASK, MLASK !!!!!!!!!!!!
Zítra další...
Vidim to tak, ze Kaban sa zasluzil o navrat ceskeho kubizmu :yes:
Už se nemůžu dočkat na tu mistrně vyvedenou show v podobě on-line jízdních dojmů, které na nás auto.cz zcela určitě chystá! Anebo to bylo vyhrazené pouze pro Volkswagen? >😒]
Nová Octavia určitě bude super, těším se na ní. Hodně lidí se ale zklame až zjistí, že Audi A6 za 600 tis. nová Octavia opět nebude, stejně jako když zjistili že Rapid není Octavia za 220...
Nová Octavia určitě bude super, těším se na ní. Hodně lidí se ale zklame až zjistí, že Audi A6 za 600 tis. nová Octavia opět nebude, stejně jako když zjistili že Rapid není Octavia za 220...
[odkaz]
[odkaz]
Volant tragedie, malej stred, takovej nijakej, spodni ramena tlusty a slovy 4 8-s
Pristrojovka takova Rapidoidni, nebo z nejakyho SUV. Snad bude v LK verzi vypadat aspon tak jako u konkurence v zakladu 😉
Navigace u kolen nekde na zemi. Nepekne a jeste neergonomicke, to se jentak nepovede 😉
Nejseou vsechny ty lacine chromovane cudli a sporakovej kolik uz z 10 let starych koncernovych skladacek? Takze jen novej lacinej tvrdej plast na palubku?
Rekl bych ze vw asi trochu usmernilo Skodu na puvodne zamyslene misto v hierarchii, tj kvalitou materialu, designem, ...
[odkaz]
Volant tragedie, malej stred, takovej nijakej, spodni ramena tlusty a slovy 4 8-s
Pristrojovka takova Rapidoidni, nebo z nejakyho SUV. Snad bude v LK verzi vypadat aspon tak jako u konkurence v zakladu 😉
Navigace u kolen nekde na zemi. Nepekne a jeste neergonomicke, to se jentak nepovede 😉
Nejseou vsechny ty lacine chromovane cudli a sporakovej kolik uz z 10 let starych koncernovych skladacek? Takze jen novej lacinej tvrdej plast na palubku?
Rekl bych ze vw asi trochu usmernilo Skodu na puvodne zamyslene misto v hierarchii, tj kvalitou materialu, designem, ...
Jsi zbytečně kritický, jen podívej na dveře - tolik prostoru pro dvoulitrovou láhev - sen pana Vaverky - do nich se vejdou 2 dvoulitrové láhve.
Ruční brzda - auto s automatickou ruční brzdou není auto.
Zapalovač - na skvělém místě - pokud jsi nekuřák - fantastické místo pro nabíječku.
Kožený volant - cha, no řekněte sami, kdo z vás to má?
Krásně čitelný display - cha, no řekněte sami, kdo z vás to má?
Nádherné tvary - nadčasově nádherné.
Jojo, Škoda vymyslela elixír mládí.
Ruční brzda - auto s automatickou ruční brzdou není auto.
Zapalovač - na skvělém místě - pokud jsi nekuřák - fantastické místo pro nabíječku.
Kožený volant - cha, no řekněte sami, kdo z vás to má?
Krásně čitelný display - cha, no řekněte sami, kdo z vás to má?
Nádherné tvary - nadčasově nádherné.
Jojo, Škoda vymyslela elixír mládí.
Ty si už v tom jel? Téda, to bych chtěl taky umět takhle z fotky poznat, že volant je tragickej, že mi nepadne urcite do ruky, že auto je neergonomicky a ještě k tomu z fotky auta z nutlý série😁 >😁 Inu co neni Honda to je *** viď?😁 Já teda kdybych si musel vybrat, tak než civic co vypadá jak lunární vozítko, tak radši tu oktávku >😁 měj se hezky :yes:
Tobe se ten ctyr-rameny volant libi?
Tak ergonomii vidis, nebo snad ne? To jako v nulty serii to bude tak a pak bude mit od zakladu jinou a predelanou pristrojovku? Opet to bude diky tlustemu stredovemu panelu radost pro koleno,... a dalsi tradicni nedostatky, kterych se u koncernu neumej zbavit
Ten uzky prostor pro nohy na koberecku se mi jen zda nebo je uzsi jeste vice nez na fotce u Rapida nize?
Nerikam ze je to sracka, ale koncern zacal na Skode setrit vic nez drive a budou to zas vydavat o hrozny krok vpred, coz neni pravda.
Jsem snad vlhkej z techto dveri? Tak nevidim duvod byt ted.
[odkaz]
Kriticky musis byt na vsechny strany, jen ti co jezdi za firemni nemusi 😉
Tak ergonomii vidis, nebo snad ne? To jako v nulty serii to bude tak a pak bude mit od zakladu jinou a predelanou pristrojovku? Opet to bude diky tlustemu stredovemu panelu radost pro koleno,... a dalsi tradicni nedostatky, kterych se u koncernu neumej zbavit
Ten uzky prostor pro nohy na koberecku se mi jen zda nebo je uzsi jeste vice nez na fotce u Rapida nize?
Nerikam ze je to sracka, ale koncern zacal na Skode setrit vic nez drive a budou to zas vydavat o hrozny krok vpred, coz neni pravda.
Jsem snad vlhkej z techto dveri? Tak nevidim duvod byt ted.
[odkaz]
Kriticky musis byt na vsechny strany, jen ti co jezdi za firemni nemusi 😉
Ano líbí, líbí se mi více než u nynější generace Octy. A ostatní věci posoudím, až si tam sednu >😁 Také bych si pro ni neběžel do obchodu a nejsem zastáncem toho, že koncern má nejlepší plasty a že ostatní značky sou póvl.. Dnes je situace jiná, než na přelomu tisíciletí 😄 V rapidu sem se moc dobře necítil, v interiéru to bylo opravdu ošklivě plastové, nehledě na špatnou dostupnost šaltrpáky >😁 Prostor zas tak špatný nebyl, a to měřim skoro 190cm 😊. Nejsem zastánce žádné značky, ano, mam své favority, ale to asi každý fandí autu co má/měl 😊.
Mě se volant líbí, Škodovka konečně upustila od excentrického loga.
Tvrdého plastu se neboj, tohle je nějaká testovací mula.
Tvrdého plastu se neboj, tohle je nějaká testovací mula.
Vzhledově vypadá dle mého názoru lépe než ve stávající OII, Vše je lepší než ten "usměvavý volant" >😁 Navíc se mi ani dobře nedrží😊
Ten usmevavy byl fakt desny, koncern ma nic moc volanty, az ted do G7 ho uz konecne vokopcili docela zdarne od kokurence 😉
Koncern má nic moc volanty hlavně podle tebe, Honďáku..., tobě se určitě líbí design volantů ala plejstejšn. >😒]
Jinak zbytečně usměvavé volanty má i BMW😒br /> [odkaz]
Jinak zbytečně usměvavé volanty má i BMW😒br /> [odkaz]
Aspoň má logo na prostředku, to mi u Škody vadilo nejvíc. BTW, nové kulaté volanty u Audi se mi taky líbí méně než ty předchozí...
U BMW ten takzvaný úsmev ide aspoň odniekiaľ niekam, ale na volantoch Škody mám pocit, akoby im kúsok lišty zostal, nechceli ho vyhodiť, tak ho dali aspoň na volant... Doterajší dizajn interiérov Škody rozhodne nie je žiadne terno...
Na finál novej Octavie som zvedavý, interiér Golfu VII sa vydaril nadmieru, dúfam, že Škoda tiež nesklame. Rapid vyzerá tragicky, Octavia bude úrovňou dúfam niekde úplne inde.
Na finál novej Octavie som zvedavý, interiér Golfu VII sa vydaril nadmieru, dúfam, že Škoda tiež nesklame. Rapid vyzerá tragicky, Octavia bude úrovňou dúfam niekde úplne inde.
Tak ono je hezke se obouvat do BMW, ale to co je ted v G7 tak mel bavorak pred 10 lety, ale chapu to preci jen jde koncernu kopceni pomaleji naz cinanum
kdyz srovnam skoro 10let starej hondackej volant a nedavnou studii Skodovky, tak nevim z ceho bych mel byt odvarejen. Jedine snad ze tam neni konzervativni volant ze 120.
Zadny tempomaty a palubak na packach, vse i s radiem pekne na volantu, proste to slo uz davno
[odkaz]
[odkaz]
kdyz srovnam skoro 10let starej hondackej volant a nedavnou studii Skodovky, tak nevim z ceho bych mel byt odvarejen. Jedine snad ze tam neni konzervativni volant ze 120.
Zadny tempomaty a palubak na packach, vse i s radiem pekne na volantu, proste to slo uz davno
[odkaz]
[odkaz]
Dovolim si nesouhlasit. Ano, jak sem naznačil výše, Volant z Octavie stávající generace mi moc nesedí, ale měl sem Seat Cordoba poslední generace a zde byl příjemný tříramenný volant ( i když muj byl plastový 😁), stejně tak jako u VW Jetta předchozí generace.
Ja se nebojim, ja mam jenom strach >😒]
Volant mel vypadat jako ve Vision D a ani bych nemukl, teda asi jo, pac bych rekl ze uz ho konecne okoukli u skoro 10let stare konkurence 😉
Treba nas Skoda prekvapi a ta hruza z Rapida tam nebude 😉 No, ale kdyz zas ten usmevny dali i do Superba, tak nevim co cekat a dnes pri setreni bych to tipnul na Rapidne bidny volant 😉
[odkaz]
Volant mel vypadat jako ve Vision D a ani bych nemukl, teda asi jo, pac bych rekl ze uz ho konecne okoukli u skoro 10let stare konkurence 😉
Treba nas Skoda prekvapi a ta hruza z Rapida tam nebude 😉 No, ale kdyz zas ten usmevny dali i do Superba, tak nevim co cekat a dnes pri setreni bych to tipnul na Rapidne bidny volant 😉
[odkaz]
Je velice povedené a hezké auto. Jak exteriér, tak interiér. Je to povedená evoluce úspěšného modelu. Jen mi k tomu trochu neladí vystouplé kliky, ale jinak jako celek super. Myslím, že to bude mé budoucí auto.
Zas jeden frajer, ktorý vidí viac ako ostatní?
Promiň kámo, ale tohle vypadá, jak kdyby to napsalo pětiletý dítě. Ostatně jako tvoje další příspěvky😒br />
O III:Je hezký a celkem velký auto. Přijde mi že i dost nabité technologiemi. Jsem zvědav na cenu.
no nevím: O svátcích by měl být každý doma pokud to jen trochu jde. Myslím že si ty lidi co tam pracují trochu volna zaslouží.
O III: Bude důstojný konkurent ve světě automobilů. Přidá i celkem zajímavou příplatkovou výbavu, která ji posune o kousek dál. Na videu vidíme lehce maskovaný vůz, ale chytře Nadšenci pro motor a čtyři kola sáhnou jinam, zbytek bude spokojený s velmi kvalitním vozem, to samé platí i pro el czech rapído
Kámo, ty válíš
Ty vole... >😁 >😁 >😁 😄 😄 😄
O III:Je hezký a celkem velký auto. Přijde mi že i dost nabité technologiemi. Jsem zvědav na cenu.
no nevím: O svátcích by měl být každý doma pokud to jen trochu jde. Myslím že si ty lidi co tam pracují trochu volna zaslouží.
O III: Bude důstojný konkurent ve světě automobilů. Přidá i celkem zajímavou příplatkovou výbavu, která ji posune o kousek dál. Na videu vidíme lehce maskovaný vůz, ale chytře Nadšenci pro motor a čtyři kola sáhnou jinam, zbytek bude spokojený s velmi kvalitním vozem, to samé platí i pro el czech rapído
Kámo, ty válíš
Ty vole... >😁 >😁 >😁 😄 😄 😄
no uz ukazte konecne to najlepsie...uz som vzruseny a horim neodckavostou kedy uvidim jej airbagy a vyfuk!!! to bude moj vrchol.....!!!
inak je to vyslovene trapne...
ako nejaka hra pre male deti... neviem to si fakt myslite,ze kazdy caka kedy poslete dalsie foto srobku??
inak je to vyslovene trapne...
ako nejaka hra pre male deti... neviem to si fakt myslite,ze kazdy caka kedy poslete dalsie foto srobku??
Já čekám na škrabku. Myslíte, že bude zelená, nebo si budete moci zvolit barvu?
Tohle je nechutné,páni redaktoři a všichni okolo,jděte se bodnout,nebo lépe-strčte si řadící páku do análního otvoru. :no:
Vážený avatasi,
pakliže ti podobné praktiky vyhovují, chápu, že je rád doporučíš, nicméně bych to na tyto stránky netahal.
Přeji ti pevný svěrač a absenci hemoroidů...
pakliže ti podobné praktiky vyhovují, chápu, že je rád doporučíš, nicméně bych to na tyto stránky netahal.
Přeji ti pevný svěrač a absenci hemoroidů...
Svoje (zřejmě bohaté) zkušenosti v tomto směru prezentuj laskavě někde jinde, tady nejsi ani doma, ani mezi svými řiťopichy... :no: 8-s
Pravda občas bolí...
Avatasi, jsi ubohý a patříš bez debat mezi top10 nejodpadnějších diskutujících ACZ. :no: :no: :no:
Avatasi, jsi ubohý a patříš bez debat mezi top10 nejodpadnějších diskutujících ACZ. :no: :no: :no:
Prečo škodovka púšťa do sveta toľko fotografií, a k tomu ešte celých? Nestačilo by len pol fotografie zadného svetla alebo tretina fotografie detailu zadných dverí? Napätie by tak bolo určite ešte väčšie 😄 .
na autoforum.cz su uz fotky odhalenej octavie...
tu ich mate pohromade...
[odkaz]
btw___porovnavane zo starou A6
tu ich mate pohromade...
[odkaz]
btw___porovnavane zo starou A6
že Kabaň urobí pekné auto , ja mám najväčšiu starosť o interiér ktorí bol u mňa najväčším (spolu s cenou) zádrhelom v Rapide ...
Keď by aj urobili pekný interiér tak tu ostáva tá cena ktorá bude na úrovni strednej triedy , pritom by Octavia mala byť Nižšou strednou , ale to miesto už dostal Rapid takže sa Octavia umelo posunula do strednej triedy ...
Ale to su zatiaľ len moje hypotézy , uvidíme ako to bude naozaj ! 😉
Keď by aj urobili pekný interiér tak tu ostáva tá cena ktorá bude na úrovni strednej triedy , pritom by Octavia mala byť Nižšou strednou , ale to miesto už dostal Rapid takže sa Octavia umelo posunula do strednej triedy ...
Ale to su zatiaľ len moje hypotézy , uvidíme ako to bude naozaj ! 😉
Interiér očekávám na úrovni Golfu a Leonu... Golf mě sice volbou materiálů neoslnil, ale objektivně je kvalita v pořádku. O to bych se nebál.
Ano, cena bude u nás na úrovni levnějších aut střední třídy... vzhledem k cenám Rapidu je to nevyhnutelné. Na druhou stranu, pro takovou Lagunu bude Octavia regulérním konkurentem...
Ano, cena bude u nás na úrovni levnějších aut střední třídy... vzhledem k cenám Rapidu je to nevyhnutelné. Na druhou stranu, pro takovou Lagunu bude Octavia regulérním konkurentem...
Mně ten přechod do střední třídy umělý nepřipadá, rozměry tam patří a cena bude dle mého názoru příznivá (nebudu zase dělat nějaké pozitivní závěry, aby mně nebyly omláceny o hlavu). Ať se to všem líbí nebo ne, Octavia III bude po všech stránkách velice dobré auto. Ale nepředbíhejme. Posměváčci mají ještě dost důvodů na to, nesouhlasit.
Mě zajímá hlavně vejfuk. Až za tři dny ukážou vejfuk tak se udělám.
Otázka je, jestli to ty tři dny, s podobnou úchylkou, vůbec vydržíš... 😉
Kolik primitivních lidí s podobnými příspěvky, jako pišeš ty, se zde ještě objeví?
Já bych celé to dění okolo parafrázoval jednou větou z českého filmu. "Však vašu p**u jsem taky neviděl a věřim, že ju máte."
Zdá se mi to, nebo na tý velký fotce na autoweek nelícuje ta chromovaná lišta o oken zadních dveří se zbytkem auta??? Jinak ten kufr u toho combíku mi přijde moc usedlej a těžkej. No a ty prolisy na 5. dveřích. Pasqil...
Nastane něco nečekaného, už je to dlouho ve vzduchu. Bude představena Škoda Octavia III v celé své kráse!! Svět se změní, už to nebude jako dřív. I Máyové to předvídali... Svým způsobem to bude konec světa, jaký doposud známe! >😁
Hahaha, Mayové se nespletli, jen předpověděli armagedon konkurence. Ale přeci jenom, kdyby měl nastat konec světa, tak se alespoň rozloučíme se životem ve velkém stylu - se Škodou Octavia 3. generace 😢 😢 😢 😢 😢 . Vždycky jsem si přál zemřít po boku škodovky.
To se otci i málem stalo. Stačil lehký ťuk od Thálie na blatník(nedošlo ani k poškození laku) a OII s 2.0TDI už lítala ze strany na stranu až do svodidel. No a protože si uvědomil, že po boku škodovky zemřít nechce, už má úplně jinou značku 😉
[odkaz] Žeby toto bola ozaj ONA?
Jestli bude Okta vypadat tak, jako ta červená obluda v odkazu, tak už vážně nic nechápu...
Fuj !! :no:
Fuj !! :no:
lepší kouknout na originál, než na fotomontáž😒br />
[odkaz]
Už tradičně bude kombík o poznání hezčí, než liftback.. 😉
Mě se vždy líbily obě varianty stejně, takže u Octavie bych ten ústupek praktičnosti nějak moc neprožíval. Ačkoli dnes už je většina kombi srovnatelně pohledná s hatchbackem nebo sedanem, podle toho z čeho vychází.
Na nete koluje mnozstvo fotiek novej Oktavie, a fabrika sa teraz snazi "postupne odkryvat" detaily?
....instinktivně cítíš, že tohle není žádná kampaň... Tohle je záblesk, jehož zážeh jsme mohli, my, vyvolení, vidět již včera.... další - bezvěrec vidí zadní dvéře...ale my, zasvěcení, v tom vidíme posla světla, který vpustí paprsky Slunce do tvého světa.... co bude dál? .... přísná linka bokohledu...zde jen záblesk, který může vidět Samuraj od své kataná...přichází okamžik pravdy, garážové pravdy, životní pravdy, pohled do očí ...jedni budou tupě zírat ..jiní pomalu vstupují do nové epochy, krokem jistým, krokem krále....Krokem Octaviana, Gaia Octaviana.... ano, vidíš správně, boční zrcadlo - symbol duše tvé...dál se bezvěrec nedostane - ulpí na zadním lapači nečistot a bude ztracen. My ostatní jsme zváni Mistrem Mistrů na závěrečnou cestičku za světlem....kapota...pole radosti, lány rozkoše, oceán vášně...kde jinde bys chtěl položit roztouženou kočičku....na střechu?! .... a jsme v cíli mise...pozor, první mise.... ano, nastup si na světelnou nit, paprsek, záblesk, který tě protne...xenon.... Buďme spolu při otevření třetího oka a nechme se nést na paprsku, blesku, který tě protne jako pověstná katana... Mise 2: Kokpit.... tvůj dům, tvůj hrad, tvá jachta, tvůj chrám, tvé srdce.... tvůj život....
Škoda dokonalým tahem, stejně dokonalým a přesným grifem jako Mistr Kabaň....nám dává ten nejkrásnější dar.... Bravo Škoda.... dar Vánoc... otevření TŘETÍHO OKA..... Silent night a .......... přijíždí ona.... stejně tiše, však se stejnou vahou ....a protíná tě jako ten paprsek......Skoda A.D. ...
Škoda dokonalým tahem, stejně dokonalým a přesným grifem jako Mistr Kabaň....nám dává ten nejkrásnější dar.... Bravo Škoda.... dar Vánoc... otevření TŘETÍHO OKA..... Silent night a .......... přijíždí ona.... stejně tiše, však se stejnou vahou ....a protíná tě jako ten paprsek......Skoda A.D. ...
Nech si každý vraví čo len chce, ja osobne sa na Boženku teším. Detaily napovedajú, že to bude nápaditejšia dáma ako jej staršie sestry...
vau tak na toto môžem povedať iba klobúk dole...... veľmi pekný detail, ktorý ma fakticky zaujal a som zvedavý čo príde ďalej .... toto im vyšlo ..to svetlo na úvod bolo .... no bolo .... ale tu je už vidieť zámer svojského dizajnu... pači sa mi to
Můžou tu začít dávat fotku každé zvlášť součástky z octávie, at to je o něco napínavější ;-\ .A i by to uspokojilo technofily >😁 .
....instinktivně cítíš, že tohle není žádná kampaň... Tohle je záblesk, jehož zážeh jsme mohli, my, vyvolení, vidět již včera.... další - bezvěrec vidí zadní dvéře...ale my, zasvěcení, v tom vidíme posla světla, který vpustí paprsky Slunce do tvého světa.... co bude dál? .... přísná linka bokohledu...zde jen záblesk, který může vidět Samuraj od své kataná...přichází okamžik pravdy, garážové pravdy, životní pravdy, pohled do očí ...jedni budou tupě zírat ..jiní pomalu vstupují do nové epochy, krokem jistým, krokem krále....Krokem Octaviana, Gaia Octaviana.... ano, vidíš správně, boční zrcadlo - symbol duše tvé...dál se bezvěrec nedostane - ulpí na zadním lapači nečistot a bude ztracen. My ostatní jsme zváni Mistrem Mistrů na závěrečnou cestičku za světlem....kapota...pole radosti, lány rozkoše, oceán vášně...kde jinde bys chtěl položit roztouženou kočičku....na střechu?! .... a jsme v cíli mise...pozor, první mise.... ano, nastup si na světelnou nit, paprsek, záblesk, který tě protne...xenon.... Buďme spolu při otevření třetího oka a nechme se nést na paprsku, blesku, který tě protne jako pověstná katana... Mise 2: Kokpit.... tvůj dům, tvůj hrad, tvá jachta, tvůj chrám, tvé srdce.... tvůj život....
Bože chraň dalšího GTI-ho tentokrát od Škodovky..... já jen hledím, hledím na to zrcátko, kde jsem ho boha jeho už viděl aaaa už vím, na Polu před dvouma rokama. Nebude se škodovka přejmenovávat na ŠKODA-ZESKLADU-AUTO ?
Většina psychicky narušených osobností má své následovatele. Většinou jsou narozdíl od svých učitelů nebezpeční, protože jakmile kopírují ( většinou nevinná témata či ideologie, které mohou být radikální ale většinou sám autor po čase zjistí, že jsou nerealizovatelné ) tak si do nich přidávají vlastní názory dosud uvězněné uvnitř jejich pokroucené mysli. Někdy se nic nestane, ale někdy z toho vzejdou pánové jako Hitler či vůdci v komunistických zemích ( asie včetně ) a nastane velký prů---ser. Uživatele JI / RI je nutné sledovat a ve vhodný okamžik zasáhnout než bude pozdě.
...tady už snad nikdo nemůže pochybota o premii... tohle není Rapid.... rodí se ikona!
:yes:
Úžasný tvar, neskutečně krásné zrcátko. Už se nemůžu dočkat zítřejšího obrázku.
BRAVO ŠKODA-AUTO
BRAVO ŠKODA-AUTO
az na ten plastovy lem.. dalo sa to aj krajsie
Ale z tohto uhla mi pripada ako prevzate zo VI Golfa...jasne je to ono,ostale forma,tak preco to nevyuzit,100% je to ono,ved sa do neho pozeram kazdy den!!!A tipujem...zajtra bude predne svetlo,alebo kus mriezky chladica!UROBME TIPOVACIU SUTAZ,CO PONUKNE SKODA ZAJTRA???
Pokud jsi zatím u fotografií zažíval jen škubání ve slabinách, pak zítra si polož vedle monitoru rovnou nafukovací pannu, protože to, co bude zítra v obraze, to by rozrajcovalo i slepýho dinosaura...
Můžeš si tipnout zítřejší obraz😒br />
a) nasávací otvory,
b) koncovka výfuku
c) hever
Tedy zpět k dnešku. Vidím to na vyplnění doby do konce světa (v garážích) klasickou otázkou. Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, kdo je v garáži nejkrásnější. No... nejkrásnější je...
Tak si říkám, jestli to mám napsat. Tohle přece všichni víme 😉
BRAVO OC :yes:
Můžeš si tipnout zítřejší obraz😒br />
a) nasávací otvory,
b) koncovka výfuku
c) hever
Tedy zpět k dnešku. Vidím to na vyplnění doby do konce světa (v garážích) klasickou otázkou. Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, kdo je v garáži nejkrásnější. No... nejkrásnější je...
Tak si říkám, jestli to mám napsat. Tohle přece všichni víme 😉
BRAVO OC :yes:
Už to napětí nemůžu vydržet, půjdu si zobnout lexík.
...bezte nekam se salamovou metodou, od tedka si zakazuju klikat na clanky s nadpisem Octavia III... dokud to nebude venku oficialne cele...clanek jsem ani necetl... by me zajimalo, co tam jeste napsali noveho, kdyz je venku je zrcadko... 8-s
Naopak, klikej, komentuj, ať mají v PR oddělení Škody radost, ať zdejší auto.cz má více reklam, tím pádem více peněz, a ať může dobře platit výborné redaktory - např. pan Vaverka je boží. :yes: :yes: :yes:
odkrývejte si to jak chcete !!!!,, a co plynové vzpěry přední kapoty !!!!, ty také vyfotíte ??, asi sotva,... >😁 >😁 leda tak kus drátu !!!,....jsem zvědav, kdy se "škodovky" na tento "luxus" zmůžou :-!
Jako nezlobte se na mě, ale pokud se tady na stránkách auto.cz objeví Renault, Citroen, tak se div nezblázníte a píšete a píšete, článek má přes 500, 600 reakcí.
Nevím jestli jste si vědomi, ale článek je o autu roku, o skvostné Škodě Octavia III, o etanolu třídy. Toto je auto, které bude jedno z 10 nejprodávanějších aut na světě. Je to auto, které bude i z pohledu cena / užitná hodnota na tom absolutně nejlépe. Spousta "drzků" bude mít vlhké sny, samozřejmě o Octavii III.
Máte k dispozici 3 fantastické fotky z PR oddělení Škody a co Vy? 360 příspěvků ?!?!?! Copak není co komentovat? Podívejte na ty uhlazené tvary, na ty rysy - ANO TOTO JE AUTO ROKU, AUTO DESETILETÍ, NE-LI STOLETÍ.
BRAVO ŠKODA-VOLKSWAGEN-PORSCHE-SEAT-SUZUKI :yes: :yes:
Nevím jestli jste si vědomi, ale článek je o autu roku, o skvostné Škodě Octavia III, o etanolu třídy. Toto je auto, které bude jedno z 10 nejprodávanějších aut na světě. Je to auto, které bude i z pohledu cena / užitná hodnota na tom absolutně nejlépe. Spousta "drzků" bude mít vlhké sny, samozřejmě o Octavii III.
Máte k dispozici 3 fantastické fotky z PR oddělení Škody a co Vy? 360 příspěvků ?!?!?! Copak není co komentovat? Podívejte na ty uhlazené tvary, na ty rysy - ANO TOTO JE AUTO ROKU, AUTO DESETILETÍ, NE-LI STOLETÍ.
BRAVO ŠKODA-VOLKSWAGEN-PORSCHE-SEAT-SUZUKI :yes: :yes:
sakra rozlezlo za nemoc s těma úchylnejma příspěvkama,že jsou to design prvky roku >😁 >😁 >😁 Myslím,že jako vtip dobrý,ale ani to se nesmí přehánět....Mimochodem Vaclavl válí,skvělá parodie,jen tak dál.
Parodie? Nikoliv, tomu se říká prozření.
Dnes, jde o část masky chladiče s logem ROKU.
Pokud si povšimnete každičkého detailu (vroubek, ohyb, záhyb), nesmírná (lépe by to snad vystihlo slovo VESMÍRNÁ) propracovanost, lehkost, noblesa, vše ladí, pokud se podíváte na všechny (již čtyři!!!!!!) oficiální fotky - ta kontinuita, to dokáže pouze jedna automobilka.
Dnes, jde o část masky chladiče s logem ROKU.
Pokud si povšimnete každičkého detailu (vroubek, ohyb, záhyb), nesmírná (lépe by to snad vystihlo slovo VESMÍRNÁ) propracovanost, lehkost, noblesa, vše ladí, pokud se podíváte na všechny (již čtyři!!!!!!) oficiální fotky - ta kontinuita, to dokáže pouze jedna automobilka.
Jakou dokáže podle 99% diskutérů zde, nejhorší automobilka světa rozpoutat diskusi. Proč vůbec otevíráte článek o autě, značce která vás tak nebaví, nudí její auta jsou podle propadákem už na papíře? Děláte ze sebe jen šašky kteří tiše závidí že na to nebudou mít a zmůžou se max. na korejce nebo hyper novinku kterou zapomněli Frantíci uvést na trh před 15 lety a dnes to chtějí napravit. Jen cenu bohužel nechali stejnou dnes už tak trochu nesmyslnou ;-\ za to co nabízí. Jo hold závist je strašná věc co a u Čechů tak typická :no:
Už jen z názvu automobilky vyplývá .... ( každý at si domyslí). Dříve bych toto nepsal, ale v naší době co je české je špatné.
...ale toto je uz ako scenar na ceske fetis porno 😉 Komentovat svetla, spatne zrkadlo, masku chladica...najma po tom, co OIII bola v plnej krase nafotena uz pred mesiacom...
Tomuto se říká absolutní vrchol marketingu - je to přitažlivé, nezůstane bez komentáře, o trapnosti nelze mluviti, a hlavně všichni se na to dívají a již prověřují svoje bankovní konta, aby byli IN - Ten, kdo je IN, ten má Škodu.
Takže jak to tak vypadá, autorádio bude zase vyjímatelné a tudíž opět vypáčitelné? V tomhle už by mohla Škoda dospět...
Je to stejné jak u Golfu 7.Částečně zapuštěné do palubovky,takže vytáhnout nepůjde. :-!
:yes: díky
A preco nemoze byt tailor-made ako u inych vyrobcoch, cize unikatne a plne integrovane? 😉 Inak displej navigacie pod urovnou ukazovatelov palubky=ergonomicky fail najma na komplikovanych neznamych preplnenych krizovatkach..
Udaje z navigace vidíš na Maxi-Dotu.
Tenhle detail vypadá slibně😊
jak u Rapida vole 😄
... je tu auto, které si s hrdostí může říkat Evropské. Na to, co Škoda předváděla v posledních letech v oblasti designu se nedalo koukat.
Na příkladu nové Octavie je jasně vidět, že se dá auto udělat stylově, krásně a přeci úplně jinak než zbytek světa i v dnešní době. Moc hezké, designér má ode mne 1*.
Na příkladu nové Octavie je jasně vidět, že se dá auto udělat stylově, krásně a přeci úplně jinak než zbytek světa i v dnešní době. Moc hezké, designér má ode mne 1*.
Posledná drobnosť, ktorá rozhodla o kúpe môjho súčasneho (ojazdeného) auta, bolo umiestnenie páčky tempomatu. Škodovky, ale aj Toyoty ju majú pod volantom, iné značky (napr. Mazda) ju má priamo na volante. Keďže tempomat mám zapnutý skoro nepretržite (aj v meste - u nás sa zatiaľ kolóny netvoria), tak je pre mňa z hľadiska ergonómie pozícia ovládačov tempomatu veľmi dôležitá. Používam ich totiž rovnako často ako smerovky.
A vyzerá to, že nová Octávka bude mať temtomat ovládaný opäť páčkami pod volantom. Takže Octávku kupovať nebudem.
A vyzerá to, že nová Octávka bude mať temtomat ovládaný opäť páčkami pod volantom. Takže Octávku kupovať nebudem.
Som zvedaví ako to v škodovke zbúchali som si istý že dizajnovo to bude perfektné a tajne dúfam že to bude konečne dobrá škodovka , ale to sa uvidí až v showroome po nasadnutí , keď ma nič nebude búchať ,pedále budú tam kde majú byť , nie za stredovým panelom a Cena s Motorm silnejším ako ten v kosačke >😁 nebude presahovať nižšiu strednú triedu (max 22tis €) haha tak až vtedy poviem to vaše GTI-ovské "BRAVO ŠKODA" :yes:
Já nevím...Nepochopím tady některý jedince, který si tady učůrávaj z pár detailů. Jasně, OIII bude lepší, budou nějaký simply clever vychytávky (o žádný zatím nevím), ale tradičně bude spousta simply never zhovadilostí. Např. zbytečně robustní středovej tunel. Ale onanovat tady nad pár fotkama a psát o vesmírných, jedinečných a světových detailech, to asi ne...
Nejak nechapu ten zadek😒br />
Linka zadniho okna prizvedla, ale okno na 5 dverich je uplne nekde jinde.
Horni hrana svetla tak nejak na nic nenavazuje na 5 dverich.
Pripada to jen me takove divne nabastlene na sebe, jako zase nejaka skladacka z vice modelu?
Nepoznava nekdo 5.-dvere? Nejsou z neceho jineho?
[odkaz]
Horni hrana svetla tak nejak na nic nenavazuje na 5 dverich.
Pripada to jen me takove divne nabastlene na sebe, jako zase nejaka skladacka z vice modelu?
Nepoznava nekdo 5.-dvere? Nejsou z neceho jineho?
[odkaz]
Vypadá to divně, ale z části bude klamat fotka. Pravděpodobně navazuje na spodní hranu oken před tím zvednutím na konci.
vy ste ako stado tupych oviec >😁 cez 420 prispevkov kvoli par suchym fotkam auta, ktore bude o chvilu na kazdom rohu.
prečo redaktori fotky svetiel ( predné i zadné ) dali do osobitného článku a nedali ich potom sem keď všetky nové fotky pridávajú do tohoto článku postupne, ako jeden celkok. Nechápem, prečo tie svetlá sú výnimkou...
Viete povedať, či sa bude liftback predávať aj ako 4x4 a ak áno, tak s akými motormi a prevodovkami? Ďakujem
petrumr
..panebože, koho může to pidiodhalování OBYČEJNÉHO spotřebního auta zajímat? 😲 :no:
Vzhled vozu-kdo čekal něco jiného,je blázen.Klasika,ale výborná.Kolik aut mělo neotřelý design,a jak dopadl prodej- příkladem např. Vel Satis.Novináři pochválili za odvahu,ale nikdo to nekupoval.
Technika-motory VW,podvozek MQB.Co mě však zaráží je zadní náprava.Psali ,že do 110 Kw bude pouze klasická ! jako má Rapid,ne víceprvková jako má současná Octavia II v jakékoli motorové verzi.To je věc,která dělá auto autem,tam je ta vyspělost vozu.Mě je osobně jedno,jestli budu mít display mezi budíky barevnej nebo kropenatej,startování klíčkem beru jako klasiku-karta je u mě blbost,atd.Ale jízda v různých režimech,jízda na dálnici,jízda přes nerovnosti,náhlá změna směru,tam všude je ta náprava znát.Asi se musí šetřit,kde se dá,ale ta náprava je chyba,tam se šetřit nemělo.
Technika-motory VW,podvozek MQB.Co mě však zaráží je zadní náprava.Psali ,že do 110 Kw bude pouze klasická ! jako má Rapid,ne víceprvková jako má současná Octavia II v jakékoli motorové verzi.To je věc,která dělá auto autem,tam je ta vyspělost vozu.Mě je osobně jedno,jestli budu mít display mezi budíky barevnej nebo kropenatej,startování klíčkem beru jako klasiku-karta je u mě blbost,atd.Ale jízda v různých režimech,jízda na dálnici,jízda přes nerovnosti,náhlá změna směru,tam všude je ta náprava znát.Asi se musí šetřit,kde se dá,ale ta náprava je chyba,tam se šetřit nemělo.
Tak ono jde hlavně o to, že vlečná náprava kromě ceny boduje i nižší prostorovou náročností a hmotností. Škoda ji také pro určené verze naladí měkčeji (třeba důchodce ocení vyšší odolnost karosérie proti vyviklání a komfort sebe i psů v kufru před sportovní jízdou). U dražších verzí a verze RS bude víceprvek nutnost kvůli stabilitě zádě a z konstrukčních důvodů u 4x4.
Nevíte někdo, jestli to + na tlačítku za volantem před páčkou na stěrače je na řazení pádly za volantem? To by mě zajímalo, jaká verze auta a výbava je na těch obrázcích...
Octavia III je moj sen a pri odhalovani prezivam neskutocne pocity so zimomriavkami, dakujem redakcii a marketingovemu odeleniu Skody. Octavia je podla mna premiove auto, ktore je urcite lepsie a krajsie ako Audi A4 alebo Ford Mondeo, Mazda 6, a moze sa dokonca rovnocenne rovnat s AUDI A6, BMW 5. Tesim sa ze si to auto kupim a budem jazdit s najlepsou spotrebou a paradnym vykonom.
androidromano - prémiové auto? 😲
Srovnávat s Mazdou 6 je docela troufalost, ta je designově, na rozdíl od Octavie, o dost levelů výš.
Srovnávat s Mazdou 6 je docela troufalost, ta je designově, na rozdíl od Octavie, o dost levelů výš.
petrumr
Peto, tobe uvidentne bublinkuje mozek, uz hodne davno... 8-s :no:
Tak o tom že mazda reziví není potřeba pochybovat. Zeptej se jakéhokoliv majitele (který ovšem ví o svém autě víc než kudy se nastupuje a vystupuje) a uvidíš sám co ti poví/ukáže. Nebo si ušetři čas a přečti si test mazdy po 100tis km v autotipu, kde na odfláknutou/chybějící anitikorozní ochranu upozorňují. Body za to jí ovšem nestrhli (protože v té době to koroze ještě sežrat nestihla). Toto ovšem jen tak mimo, více k tomu psát nechci
človece ja som pisal o mazde 6 III generacie ... a ty uz vies ci "rezivi" ...
petrumr
To záleží aj od toho ako je o auto postarané , moja 626-ka z roku 1999 je zatiaľ hrdzou nedotknutá ...
Dve triedy pred Mazdou ? Haha a to si kde na to prišiel , neviem ako ty , ale jediné dve značky ktoré som videl stáť pri krajnici boli VW a Škoda >😁 Aj tak nebyť VW tak by tá vaša milovaná "Česká" škodovka doteraz robila Felície a mala by len čiastočný pozink 😉
Dve triedy pred Mazdou ? Haha a to si kde na to prišiel , neviem ako ty , ale jediné dve značky ktoré som videl stáť pri krajnici boli VW a Škoda >😁 Aj tak nebyť VW tak by tá vaša milovaná "Česká" škodovka doteraz robila Felície a mala by len čiastočný pozink 😉
Poposedni si... 😉
Moj prvy prispevok, je ukazka zmyslania ludi ktory snivaju o Octavii. Ja medzi nich nepatrim a nikdy patrit nebudem.
Mne to psat nemusis, ja to pochopil. Prave proto jsem Mojitovi psal, aby si poposedl.... 😉
katikabus - já tušil, že to možná byla nadsázka, ale chyběly mě tam smajlíci a neznám názory tohoto přispivatele 😉
ako moze niekto uverit takym nezmyslom ako som popisal v prvom priespevku ... moze to byt jedine clovek ktory sa do aut vyzna ako 100 rocna babka. 😉
vsetky tie auta ktore som tam spomenul su samozrejme lepsie ako octavia ... ci maju problem s turbom, alebo vraj s hrdzou, a pod .... octavia nieje auto ktore sa nepokazi ... prave naopak ... nieje extra spolahliva ...
vsetky tie auta ktore som tam spomenul su samozrejme lepsie ako octavia ... ci maju problem s turbom, alebo vraj s hrdzou, a pod .... octavia nieje auto ktore sa nepokazi ... prave naopak ... nieje extra spolahliva ...
androidromano - meleš blbosti, už jsem tady četl x takových příspěvků z různých nicků, takže na tom nevidím nic divnýho a to sem chodím nepravidelně....
...aby jsme zítra byli usazeni jedním dobře mířeným direktem....
Bože delaj jak kdyz ma vyjet nejakej spasitel aut .....co je na tom novyho??nic, nuda brne!!!prvky audi ktere davno zname vsichni...
petrumr
Bublinkující cola může vybuchnout. Tak pozor, aby ti nevybouchl mozek. >😁 >😒]
petrumr
Nebo „limonáda“ z Kauflandu.
petrumr
Tak to já bych si taky něco takovýho nekoupil, ale dostalo se mi to domů, tak jsem to chtěl otevřít, jenže ono to bylo dlouho na slunci a navíc mi to spadlo na zem, já s tím nepočítal a otevřel to. No byl to takový výbuch, že jsem kvůli tomu čistil celou kuchyň. Rada na závěr: nekupujte pití z Kauflandu za sedm korun s nápisem ,,může u dětí způsobit nadměrnou hyperaktivitu"
To zrcátko je nějak špatně složené ne? [odkaz] 8-s
Všimli jste si, že design přídě u Dacie Sandero je stejný jako u Skody Rapid
Teď jde jen o to, kdo od koho opisoval... :-!
[odkaz]
Teď jde jen o to, kdo od koho opisoval... :-!
[odkaz]
Oh, wait.
Pěknej detail. :yes: