Novinky
Jinak na sousedním webu psali,že ty nové motory,nebudou jen pro Oktávii 3,ale taky pro ostatní koncernové vozy Audi,Seat samozřejmě pro Fábii,Roomster a taky Rapid.Nakonec u Fábie se asi s novou motorovou paletou dá počítat až nástupem nové generace.
Motor je možno dobrý ,čo sa týka pružnosti a spotreby , ale časté poruchy , problémy a krátka životnosť motora sú stále nedoriešené a neverím že sa im to v dohľadnej dobe podarí , možno keby trochu viac zapracovali na vývoji a testovaní tak by určite niečo dosiahli , mne sa zdá že oni pracujú len s kalkulačkou , perom a papierom ...
Taktiež mi vadí u Koncernu to, že nemám na výber medzi Atmosférou a Turbom, a tým strácajú zákazníkov ... ;-\
Taktiež mi vadí u Koncernu to, že nemám na výber medzi Atmosférou a Turbom, a tým strácajú zákazníkov ... ;-\
To jsou ty motory, které měla podle redakce dostat Octavia někdy v roce 2015 😄?
Tak i fotografie potvrzuje, že je tam zpátky ozubený řemen - - rozuměj, že škodovka i přes všechna ubezpečení o údajném definitivním vyřešení problému s řetězy u TSIček si tím zřejmě není tak úplně jistá...
To jsou motory TSI 16V rozvody řemen místo stávajících 8V a rozvod řetěz.O tom motoru 1.6 by toho mohli napsat víc,jestli je to 1.6MPI 8V nebo 1.6 16V který montují na východě,tedy převážně v Rusku,Turecku atd. kde by turba rychle dokurvili >😒]
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ano, máte pravdu, z mé strany došlo ohledně zahájení výroby k chybě při překladu informace z německého zdroje, který jsem měl k dispozici a současně se "povedl" i překlep ohledně počtu motorů. Omlouvám se.
Ostatně sám jste důkazem, že dokonce i při čtení článku v mateřštině se mohou vyskytnout problémy. Informaci o dodávkách motorů pro koncern byste při pečlivějším čtení našel hned v prvním odstavci...
Ostatně sám jste důkazem, že dokonce i při čtení článku v mateřštině se mohou vyskytnout problémy. Informaci o dodávkách motorů pro koncern byste při pečlivějším čtení našel hned v prvním odstavci...
No, aspoň víme na čem jsme... Dělejte prosím svoji práci s trochu větším nadšením a spolupracujte více s uživateli. Viz. nové stránky aneb Vánoční překvápko. Přeji méně bulváru, reklam a překlepů.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Děkuji Vám za upozornění, faktické chyby v článku Michala Fokta jsme opravili. Přijměte, prosím, naši omluvu.
Já mám třeba to současné TSI 1,2 63 kw na roomsteru a jsem s tím spokojený, je sice nové, ale kamarád ho má už dva roky, takže by měl být v té skupině vadných, ale má nalítano asi 70 tis a v pohodě, žádný problém s napínákem neměl, ale hodně se toho bál. Ale je fakt, že ti se 77 kw odcházeli hodně, známý měl ve fimě dvě octavie a yetiho a na všech třech to do 20 tisíc km odešlo všem. Podle mě je to moc velký výkon a krouťák na tak malý motůrek a těžké auto.
řešíte tady docela prkotiny, vzhledem k tomu, že motor bude prkticky nerozebiratelný a tudíž po max 200 000km opravdu na vyhození. V případě, že by se náhodou tedy povedl.
Koncern tímhle vslatně sám zpochybnil motor 1.2 tsi.Po 2 letech začínat s úplně jiným TSI.Lituju lidí co mají co mají tenhle pochybnýmotor a najezdí jen 10-15 tisíc za rok.Záruka jim skončí a oni budou mít najeto 30 tisíc.Za další rok dva po záruce se jim motor rozskočí a oni budou mít jen oči pro pláč.
Kamarád mají ve fimě Octavie 1.6TDI a 1.2 TSI.TDIčka sou prý naprosto bez problemu,ale na 2 TSI kolem 60 tisíc komplet vřiti motor.
Kamarád mají ve fimě Octavie 1.6TDI a 1.2 TSI.TDIčka sou prý naprosto bez problemu,ale na 2 TSI kolem 60 tisíc komplet vřiti motor.
Zřejmě tvůj první smysluplný příspěvek tady a navíc ještě vtipný... :yes:
Snad se toho jednou dočkám i já. >😒] 😉
Nemluvil jsi spis podle vlastni zkusenosti? Takhle se vyjadrovat o zenach, to vubec neni hezky. Tfujtajxl
Francúzi sa musia ešte snažiť a popracovať na elektronike , inak s nimi nemám problém ...
Kórejci , ja som nemal možnosť skúsiť si nejakého , ale mám z nich zatiaľ dobrý pocit , aj keď to preháňajú s dizajnom .. Akurát mi lezie na nervy kampaň o "Slovenská Kia" a "český Hyundaii "
😉
V pripade dizla japonca a korejca kategoricky zamietam ookial si budu robit srandu zo zakaznikov s cenami dpf okolo 4000eur ked u 508 ,co povazujem za nadherny priklad europskej strednej triedy vydrzi fap rovnako a repas raz za cca vacsinou okolo 180000km vyjde na 250eur....
Hydraulicky napinak pouziva vela automobiliek. Okrem vw-vsetky motory tsi a psa 1,6t nema uznikto problem.
Ten napinak ma vymedzovak na ktorom su zuby. Tieto zuby nepustia napinak nas5 do polohy volnej retaze ked klesne tlak v okejovom systeme.
Tieto zuby sa osuchaju a dokonca aj vylamu a dalej uz scenar pozna kazdy....
BTW nemůžou si za to zákazníci sami tím, že nemění olej normálně po 15000 km?