Novinky
vypadá to hodně dobře, otázka je jak budou vysoké příplatky, nebo jestli to bude součástí stupňů výbav (bixenon, -II- + LED) 😉 za mě ale :yes:
Chápu variantu 1 a 3, ale varianta 2, tedy bixenony bez LED, mi moc smyslu nedává. Kdo by to objednal?
Nejak chapu 1 a 2 variantu, ale 3 uz mene. Myslel jsem ze LED svetla budou jen LED, k cemu ty xenony? To asi nebude full led, coz jsem si teda predstavoval. Leon by snad mel mit za 30tis full LED. Ty ledky mi v tomhle podani pripadaj jak denni sviceni nebo to umi i neco jineho?
V tejto triede sú LED vždy len ako doplnkové - na denné svietenie.
Ak chceš Full LED musíš ísť do auta min. 3x drahšieho!
Ak chceš Full LED musíš ísť do auta min. 3x drahšieho!
A co je na tom zvláštního? Šestkový Golf to měl myslím stejně (tedy xenony bez LED a xenony s LED) a nechce se mi teď koukat na nabídku sedmičkového. Čisté LED má zatím jen Leon, až usedne prach, měli by je dostat i sourozenci, tedy hlavně A3 a Golf, u Octavie se budeme muset nechat překvapit.
Nějak mi připadá, že základní optika OIII vypadá hůř než aktuální základ...
[odkaz]
[odkaz]
to asi budes sam komu to tak pripada 😉
Nejpovedenější světla jsou tyhle: [odkaz]
To je asi vseobecny trend. Aj predchadzajuci Passat mal vpredu projektory a vzadu LED uz v zaklade a ten aktualny ma v zaklade obycajne ziarovky. Predchadzajuce BMW3 malo po FL rovnako vzadu full LED a vpredu LED smerovky, aktualne ma aj pri xenonoch v smerovkach len obycajne ziarovky vpredu aj vzadu :no:
Opět nelze než zvolat, BRAVO ŠKODA :yes😒br />
Škoda tak může použít větu váženého klasika a směřovat ji na ostatní automobilky (zejména francouzské, korejské, italské) : "Dámy a pánové nechci se Vás dotknout, kdo z vás to má?"
"Vpředu budou buď základní halogeny H15 a H7, bixenony či bixenony v kombinaci s diodami. Vzadu pak najdeme standardní žárovky, případně také LED pro koncová i brzdová světla" - Škoda má odpověď pro každou peněženku - jsi-li skladník, účetní, manažer, lehký kluk či děva, nebo snad právník? TY !!! Ano TY, na to máš.
Tímto vozem se Škoda-Auto stává jedinou automobilkou na této planetě, která Vám nabídne jeden a tentýž produkt jako mainstream, supermainstream i jako (nebojím se to nazvat) prémii.
:-!
Škoda tak může použít větu váženého klasika a směřovat ji na ostatní automobilky (zejména francouzské, korejské, italské) : "Dámy a pánové nechci se Vás dotknout, kdo z vás to má?"
"Vpředu budou buď základní halogeny H15 a H7, bixenony či bixenony v kombinaci s diodami. Vzadu pak najdeme standardní žárovky, případně také LED pro koncová i brzdová světla" - Škoda má odpověď pro každou peněženku - jsi-li skladník, účetní, manažer, lehký kluk či děva, nebo snad právník? TY !!! Ano TY, na to máš.
Tímto vozem se Škoda-Auto stává jedinou automobilkou na této planetě, která Vám nabídne jeden a tentýž produkt jako mainstream, supermainstream i jako (nebojím se to nazvat) prémii.
:-!
>😁 >😁 >😁 :yes😒br />
Jsem zvedavy, co budes psat, az se tady objevi "vejfuk roku", Fuko... >😒]
Jsem zvedavy, co budes psat, az se tady objevi "vejfuk roku", Fuko... >😒]
Trošku v tom máš hokej: To, co píšeš, je hezké, ale je to jako chválit Napoleona, že dobyl Francii... Tyhle výbavové prvky jsou možná zajímavé, ale mě (a myslím že i mnohým dalším) přijde ÚPLNĚ jedno, jestli jsou světla Xenon, Bi-xenon, LED, full-LED, Neon, H4 či H7. Podle mě jediným měřítkem kvality světel je jejich funkce, popř. vzhled pokud chceme být fajnoví. A jestli dokáží kvalitní osvit vyždímat z H4 nebo naopak LED světla nenabídnou nic víc jak bi-xenon, pak to postrádá smysl.
Takže sice je dobré, že Octavia III nabídne III alternativy, ale aby alespoň jedna z toho za něco stála... :-!
Takže sice je dobré, že Octavia III nabídne III alternativy, ale aby alespoň jedna z toho za něco stála... :-!
Nadhled kucííí 😄
Prémie s (max?) dvoulitrem 😄 no, málem jsem svlažil klín kávou z hrnku, jak ze mě vyhrkl ten smích :yes:
A na spodním obrázku zezadu je napsáno 4x4 TSi 😄
Nemůžu si pomoct, lae partie kolem předních světel mi přijde překombinovaná, nezvládnutá. Tolik prolisů a křížících se linií na tak jednoduché jinak čisté přídi... K tomu mlhovky ve velikosti XXL+50 % zdarma 8-s >😒]
Myslím, že Kabaň to takto opravdu nechtěl... Jen to tak zase dopadlo... z ekonomických důvodů :-! Inu Škoda.
Myslím, že Kabaň to takto opravdu nechtěl... Jen to tak zase dopadlo... z ekonomických důvodů :-! Inu Škoda.
Neviem či to tak chcel, ale tiež mám pocit, že Škoda príliš myslí na ekonómiu a predajné čísla... A to je škoda(čo od rovnomennej automobilky čakať? >😒] ). Ja si napríklad myslím, že Rapid coupé by si zákazníkov našiel... Aspoň u nás. A Tudor tiež. TEchniku majú, zákazníkov tiež, eln ochota sa nenájde...
Ináč dôsledkom maxi hmolviek je v základnej výbave obrovské nevzhľadné prázdne miesto 8-s .
Ináč dôsledkom maxi hmolviek je v základnej výbave obrovské nevzhľadné prázdne miesto 8-s .
A kolik kupé nabízí Volkswagen? Není pravděpodobné, že by v tomhle směru nechali Škodu přerůst mateřskou automobilku.
Zákazníci? Kolik znáš lidí, kteří by si v těchto končinách za statisíce korun koupili nepraktické kupé od Škody?
Zadni lampa, okno do dvora, zrcatko, kapota -znak, světla.... Tak jsem to trefil na pocatku přesně..chce někdo ještě vědět nebo dalšího? 😄
Zdá se to jenom mě, nebo to vidí i ostatní, že je to jen velmi podařený facelift prvního vydání Octavia II??? Ta měla velice podobně řešená hranatá světla, pak přišla s "kulatými" a šup je tady zase hranatá doba. Jenom blbnou lidem hlavy a upřímně co je na tomhle za "nový" design??? :no: :no: :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kterej co se světel narozdíl od Škody drží krok se zbytek VW group. Tydle světla na autě jako Octavia nemají co dělat, už i v základu musí být LEDky.
nechápem co sa tu vzrusujete nad led svetlami s bixenonmi, vzhladom na pozicu skody v koncerne bude OIII s tymi svetlami stat 30k € a kto da tolko za to auto je sialenec >😒]
bude odhalena zadní náprava. Je to sice lešeňovka, ale velmi sofistikovaná, Made in VW ...
[odkaz]
Toto může napadnout fakt jenom český to lid - proč se musí krást? Člověk si tady šetří peníze, aby je mohl investovat do nového kočáru (Rapid=supermainstream - jak jinak - Nechci nikoho urazit, ale kdo z Vás to má?), a voni mu to snad budou krást, nebo co? Kolik úsilí to stálo chytré české hlavy nejen vymyslet, ale i prosadit ve prospěch váženého spotřebitele a prostý to Čech-zloděj, kazí vše. Hanba.
Toto může napadnout fakt jenom český to lid - proč se musí krást? Člověk si tady šetří peníze, aby je mohl investovat do nového kočáru (Rapid=supermainstream - jak jinak - Nechci nikoho urazit, ale kdo z Vás to má?), a voni mu to snad budou krást, nebo co? Kolik úsilí to stálo chytré české hlavy nejen vymyslet, ale i prosadit ve prospěch váženého spotřebitele a prostý to Čech-zloděj, kazí vše. Hanba.
opravdu nechápu, proč je ještě dnes nemají všechny auta jako denní svícení už v základu. Resp. chápu - výrobci tak svorně vzhledově oddělují verze svých aut "pro chudé" a "pro bohatší". Nejde jen o to, že dražší auto bude mít lepší výbavu uvnitř, láce musí být vidět na první pohled i kdyby to mělo stát nějaké peníze navíc kvůli zbytečnému vývoji "laciné" verze světel...
nad obrázky je popis všech světelných funkcí, takže žádné místo na nějaké dohady/teorie nezbylo 😄
TOP 2 má Bi-xenon AFS s dením svícením pomocí světlovodiče a 2 high Power LED
TOP 1 ani Basic nemají žádné LEDky