Novinky
Pane Fokte, neslo by venovat dostatek pozornosti alespon nadpisu clanku a misto "po" tam dat "pro" coz by zrejme logicky odpovidalo?
Grandeur je na evropském trhu už nějaký ten pátek, proto mu drobná modernizace rozhodně prospěla. Na karoserii jsou změny sice decentní, tak v interiéru je změn poměrně dost. Je sice pravda, že Hyundai v evropě prodává své modely velice dobře, ale tomuto modelu stále něco chybí. Lidé kteří se vyskytují v kategorii těchto vozů většinou sáhnou pro prémiovější model konkurenční značky. Já osobně jsme tento model viděl v černém provedení a vypadal velice dobře. Jedná se o velice dobré,ale u nás o velice exotocké vozidlo.
Pro pořádek Hyundai Grandeur není druhý největší sedan.
Největší je Hyundai Equus,následuje Hyundai Genesis,potom Hyundai Grandeur a pak je i40.
Největší je Hyundai Equus,následuje Hyundai Genesis,potom Hyundai Grandeur a pak je i40.
Nevím, nevím pořád mi to připadá jako vysavač na 4 kolech, tohle není auto...
Jinak ale vyniká otázka, proč něco takového vůbec kupovat, když tu jsou dobře zajeté ojetiny...
BTW Grandeur je mi o dost sympatičtější a to jak verze před (má ho soused), tak i tenhle FL mi přijde slušný, neurazí 😉