Novinky
wladyk
0
To je sice hezké, že "ujede" na 3,3 litrů paliva sto kilometrů, ale těch 100 km bych s tím opravdu jet nechtěl i když jedno přísloví říká "Pořád lepší blbě jet než dobře jít".
overclocker
0
heh, presne... Pyrrhovo vitazstvo. I ked na druhu stranu keby mala taketo parametre dieslova Fabia, bolo by to najlepsie auto na trhu 😉
martin.blader
0
Myslím, že je potřeba se na to koukat z té perspektivy, že je to kei car. Jinými slovy auto na jezdění po Tokyu. Pak to myslím začne dávat větší smysl, v ČR je to samozřejmě nepoužitelné auto, proto se (nejen) tady ani neprodává.
kyklop
0
ako mestke prevazadlo je to super, taky bezpecnejsi skuter 😉
megacruiser
0
Já jsem jednou jel z Prahy do Brna mopedautem s podobnou, možná ještě nižší spotřebou 😄 Komfort nic moc (místo motoru tam snad dávají pneumatickou dusačku, tzv. žábu) a rychlost taky, ale zase lepší než jít pěšky.
Aha , takže v reálu za +- 6 L/100Km
Tabulková spotřeba aut dle japonské metodiky bývá dvakrát nižší než reálná? Mohu poprosit o nějaký zdroj takové informace?
Zároveň se mi subjektivně nezdá, že by miniauto s motorem 0,6 l a hmotností cca 800 kg žralo přibližně tolik co hatchback nižší střední třídy s 1,5 atmosférickým benzínem.
Zároveň se mi subjektivně nezdá, že by miniauto s motorem 0,6 l a hmotností cca 800 kg žralo přibližně tolik co hatchback nižší střední třídy s 1,5 atmosférickým benzínem.