Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz ML - Třetí generace

14 komentářů

white label
maxo vstávej..., máš tu svého budoucího "krasavce"... 😉
co Ty ani nespavas?
Dobre vies, ze ja nemusim SUV, tak neser tigra. >😒] 😉
Navtech
Bez SUV si nula, to viem ja 😉
ja by som sa citil ako nula aj v SUV. 😉
white label
SUV... Se Udělám Vlastnoručně... :yes: >😒]

MPV....Mám Prý Velkého... :yes: 8-s
Navtech
Hmmm... tak v tom kombíku máš aspoň snahu
white label
Co z těch dvou je podle tebe víc kombík...?
white label
Veď pre to..., ale ti to trvalo, čo...? >😁
positivemind
To zase bude ledek ve světlech 8-s vypadá to sice hezky, ale to je asi tak všechno.

Obecně mi přijdou světla pro denní svícení k ničemu, k čemu jsou když nesvítí zadní obrysová světla? Když má vůz divně nastavený světelný senzor, potkávám v mlze na dálnici jedno auto za druhým co svítí COOL ledky vpředu a přitom jsou houno vidět.

Tak a teď do mě profíci 😄
kolmar
to je pravda, zadok by mal svietit. A aj v ledkach je rozdiel nebo a zem... tak ako "palia" napr. v audine a ako jednoducho a nevtieravo svietia napr. v XC 60... jedne vydis uz z kilometra a tie druhe sa ti zdaju ako sucast svetla az ked je auto blizko tak vidis rozdiel...
Navtech
Co chceš slyšet na takovou blbost? Denní svícení je pro protijedoucí vozidla, nebo ne? Mlha je něco jinýho a u MB to funguje jinak.
positivemind
Nemluvím teď o MB, nezpochybňuji jejich techniku, ačkoliv jsem s nimi nejel - jen zobecňuji situaci na silnici 😉

V souvislosti s MB mi to přišlo, protože ve faceliftu to zcela jistě bude 😉
Johnnn
Sakra na nového Medvěda se vždycky těším a dokonce i na ML...Nevítě někdo jestli konečně dostane inovované V6 CDI? Měly by mít cca 200 kW a víc.
inovovali 320CDI na 350CDI v novom Ecku, na vykon 171 kW a krutak zostal 540 Nm.O ziadnej inej inovacii nic neviem. 😉