Novinky
_MT_
0
Teď jezdím na 20" a pohoda (byl jsem s tím i v Praze). Menší na to stejně dát nemohu (kvůli homologaci a také brzdovým třmenům/ kotoučům). Na léto mám 21". Celkem mne zajímá, kde se tenhle vývoj zastaví.
Přejít do diskuze
MarTin1
No samozřejmě záleží hlavně na váze těch kol, ale už z principu to nemůže být pohodlný... na západ od nás vcelku bez problémů, ale u nás epic fail bohužel....
gil54
Ty máš hlavu ? >😁
A praktický je až, až. Stačí namontovat kouli a s 560 ti koňskými silami předjede s prstem v nose každou H a K i s bagrem na plaťáku. 😄
Design je subjektivní záležitost a zcela chápu, že tě neohúrá. No a když se ti nelíbí, tak ti může být i jedno, kolik stojí. Poradím ti, raději si ho nekupuj. Evidentně ani nevíš, proč taková auta vůbec existují.
A praktický je až, až. Stačí namontovat kouli a s 560 ti koňskými silami předjede s prstem v nose každou H a K i s bagrem na plaťáku. 😄
Design je subjektivní záležitost a zcela chápu, že tě neohúrá. No a když se ti nelíbí, tak ti může být i jedno, kolik stojí. Poradím ti, raději si ho nekupuj. Evidentně ani nevíš, proč taková auta vůbec existují.
3_diamanty
jedine zeby som tam sedel bez hlavy >😁 :yes😒br />
ale ako najnepraktickejsie auto roka by vyhrat mohlo :yes: po vzore X6tky a 5GT dalsi vykvet od BMW ktory neohuri ani dizajnom ani prakticnostou ale snad len astronomickou cenou 8-s
vodic v interieri si musi pripadat ako v pande ale asi aj tam je viac miesta ako tu: [odkaz]
ale ako najnepraktickejsie auto roka by vyhrat mohlo :yes: po vzore X6tky a 5GT dalsi vykvet od BMW ktory neohuri ani dizajnom ani prakticnostou ale snad len astronomickou cenou 8-s
vodic v interieri si musi pripadat ako v pande ale asi aj tam je viac miesta ako tu: [odkaz]
Mig_35
na novou trojku dávají dvacítky /performance kola/ a v pohodě, auto je daleko měkčí než E90. i nová M5 má dvacítky, takže si myslím, že by to nebyla vůbec taková hrůza...
chrudoš
Jo takhle, jednak jsem nepostřehl nikde to cabrio, jednak to dává teď smysl, chápu
MarTin1
mě spíš přímo drtí ta váha....
Hele na 22" bych Vám přál jezdit.... po Praze >😁 >😁
Jinak auto pěkný, předek PECKA... ale zadek je hnus 😒( ty koncovky jsou moc malý a takový nevyvážený v porovnání s tím předkem
Hele na 22" bych Vám přál jezdit.... po Praze >😁 >😁
Jinak auto pěkný, předek PECKA... ale zadek je hnus 😒( ty koncovky jsou moc malý a takový nevyvážený v porovnání s tím předkem
Mig_35
Nejsem úplně nadšený. hlavně ty kola jsou tam nějaké utopené. Tam by se klidně schovaly i 22ky.
karfiol
Čtyři karosářské verze pravěpodobně myšelno s tím V8 twin motorem.To znamená M5,M6coupé,M6cabrio a M6 gran coupe.
karfiol
Byl tam Chris Bangle,ten dělal E60,E65 atd. Teď je tam mám pocit Hooydonk(šefdesignér) a Habib(Hooydonkova pravá i levá ruka). 😄
chrudoš
Jsem volaký zmetěný z toho počtu karosářských variant: karosářské varianty 6er jsou snad dve a každá kastle má dvě verze ne? Což ale nedává 4 karosářské varianty, nebo jsem něco zaspal?
Oktávka má tedy koli karosářských variant? 2 (lift a kombik) nebo 5 (lift lift RS, kombik, kombik RS a scout)?
Oktávka má tedy koli karosářských variant? 2 (lift a kombik) nebo 5 (lift lift RS, kombik, kombik RS a scout)?
janičko
Nádhera, vie mi niekto povedať či to predchádzajúce rady BMW 5,6,7 robil iný dizajnér. Viem, že sa to tam nejak menilo ale neštudoval som si to. Lebo toto je očividne návrat k tradícii a potvrdzuje sa, že to je ta správna cesta. Plačem a píšem list Ježiškovi.