Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Johny.Rico
Poslechněte si AMG nebo Aston Martin, jo a o Quattroporte ani nemluvím. Díky, za mě tedy ne...
Vybírat auto podle zvuku, no ty musíš být taky pacient..
Kristepane... a kdes to vyčetl, že si auto vybírám podle zvuku? Hm? Prosím, ukaž mi, kde jsem to napsal.
Za druhé: Pro mě jako fanouška je zvuk velmi důležitý a ví to i v AMG, kde dle toho dělají ty tóny. Máš pěkný avatar, ale nedivil bych se, kdyby tě bralo HTP...
Za druhé: Pro mě jako fanouška je zvuk velmi důležitý a ví to i v AMG, kde dle toho dělají ty tóny. Máš pěkný avatar, ale nedivil bych se, kdyby tě bralo HTP...
Podle toho, co jsi napsal, jsi dal jasně najevo, že Audi a BMW za tebe ne, kvůli tomu, že má "horší" zvuk. Chápu, pro mě je taky zvuk důležitým faktorem - i proto mám rád BMW, jejich motory prostě krásně zpívají, né že je slyšet jen rachot laděného výfuku.
Díky za pochvalu avataru a HTP mě nějak extra nebere, tebe?
Díky za pochvalu avataru a HTP mě nějak extra nebere, tebe?
O které době mluvíš? Jo, takové E46 M3 CLS, to je zvuk. Ale přeplňované Euro5/6 motory nic moc tedy. BMW, neBMW.
Bohužel máš téměř pravdu, budoucí BMW už na tom nebudou tak dobře, nicméně stávající M3 e92 zpívá božsky a nejen ona, i nové M135i má například oproti Audi RS3 úchvatný zvukový projev, o M3 e46 CSL snad ani nemůžeme polemizovat. Ale musím uznat, že takové M5 F10, když jsem slyšel na sprintu, tak velké zklamání, bohužel, je to tak. Ovšem pořád pevně věřím, že BMW ještě přijde s něčím, co potěší i "nás" - nadšence, i když už to nebude žádná R6 atmosférka.. ;-\
Nechápu, co tě bere na AMG, když ty auta váží o stovky kg víc jak srovnatelné BMW? Ale nic... má hezkej zvuk. Ty si můžeš poslouchat brumlání a já se budu za volantem nesmírně bavit řízením.
Zkus mi ukázat, kde jsem byť jen naznačil, že mne bere AMG? Vytáhni ruce z kalhotek a čti pozorněji. >😒]
E63 je nejen lehčí než nová M5, ale zvládne i celých šest kilometrů na okruhu, aniž by jevilo výraznější známky rozkladu (M5 po stejné vzdálenosti bojuje s přehřátými tlumiči, utavenými brzdami a s pneumatikami na odpis).
tak to sa teda mýliš že vážia o stovky kg viac, lebo vážia menej. Porovnaj M5 a E63...a som zvedavý kde si tie stovky kg našiel
Umíš čísla a hledat v tabůlkách? 8-s 8-s 8-s
Současná M5 - 1845 kg, předešlá - 1730kg, E63AMG - 1740 kg, předešlá (06-09) - 1740 kg
Já jsem reagoval na špatný příspěvek myslel jsem ve srovnání s předešlou RS6, která vážila myslím o 100 kg víc. Každopádně, když bychom srovnali sportovní auta jako C63amg a BMW M3 tak je tam rozdíl 200kg, což je hrozně moc.
C63AMG - 1630 kg. M3 - 1655 kg. Kam budeš utíkat teď......
Njn, ale když to má vrtuli na kapotě musíš automaticky odečíst aspoň 200kg. >😒]
Reakce na mě, pochopil jsem. Povím ti to takto: Nejsem takový profík, abych oceňoval naprosto precizní řízení BMW (které už jen tak mimochodem TAK precizní není, z toho co poslouchám...). Já auto mám abych se přepravil z bodu A do B ale abych se u toho nenudil. Řízení mě baví, moc, ale jak píšu, nejsem pro, takže marginální rozdíly u obou zmíněných pro mě nejsou podstatné. A o zvuku AMG může jen blázen pochybovat. Mou nejoblíbenější skupinou aut jsou S63 a B7 (tento segment), takže si asi dokážeš představit, že mě BMW 1M zas tak nevzrušuje....
moan78
Rychlý kombík se čtyřmi kruhy ve znaku a cervenym polom otackomera od 5.500 ot./min? Kde udelali soudruzi z Ingolstadtu chybu? 😄
Ničemu se nediv, to Audi jen zase kopíruje BMW, ty červený políčka klesají dle zahřátí motoru a indikují tak ideální maximální otáčky, stejně jako to dělalo BMW do M3 e46 před více než 10ti lety >😁
BMW M3/E46, nebylo ani první auto, ani první eMko s touto "fičurkou"...
Nikde jsem nepsal, že to bylo první, pouze jsem uvedl příklad, jak je BMW oproti Audi napřed..
no ale pani, co viem, tak tie policka u BMW, ktore klesaju podla zahriatia motoru su oranzove, nie cervene. A aj keby tomu tak bolo, dat do reklamy studeny motor, to sa mi moc nezda. Mozno je dalsie RS 6 dizel...😉
Jak JE? Snad jak BYLO, nebo chceš dnes na M3/E46 demonstrovat aktuální stav. >😒]
Sedneš dnes do nového eMka za 3! mega a "čumíš" na "gumáky" (pedály) karbon "3D plastic look", jako od garážového le*** folií z horní dolní a jako "bonus" plastový PC joystick z konce 80tých let (volič automatu)😒br /> [odkaz]
Pak sedneš do eReSa od Audi (za cca stekné prachy) a "čumíš" úplně jinak😒br /> [odkaz]
Sedneš dnes do nového eMka za 3! mega a "čumíš" na "gumáky" (pedály) karbon "3D plastic look", jako od garážového le*** folií z horní dolní a jako "bonus" plastový PC joystick z konce 80tých let (volič automatu)😒br /> [odkaz]
Pak sedneš do eReSa od Audi (za cca stekné prachy) a "čumíš" úplně jinak😒br /> [odkaz]
[odkaz]
podľa posledných testov sú na tom vraj úplne narovnako...len tá spoľahlivosť a prehrievanie tých viskóznych spojek v tom X-drive by mi robila vrásky na čele... 8-s
Ale co, každý jsme svého štěstí strůjce 😉
Do těch sr*ček, co jsou venku, je nejlepší náhon na všechna čtyři... ;-\
Dneska mě to pěkně vypeklo, bylo docela štěstí, že v protisměru nic nejelo.
Jinak už je to fakt jedno...
Po Vánocích mám na týden domluvenou novou 328i, třeba zjistím, že se se svými soudy pletu.
Bohuzel na novou F30 nebudou love jeste dlouho, nezbyva nez snit.
Podobnou zkusenost mam z nabuseny F10 😁rive. Skvely auto, spatnej Bavorak...takze to koukam stale plati.
Pokud jde o 335i, tak motor od BMW, převodovka od ZF, to je prostě špička. Ale zbytek už není tak přesvědčivý.
Žádná značka/automobilka není obecně "nejlepší", ale to vy "značkaři" nikdy nepochopíte.
Podle toho, co a jak tady píšeš, jsi v době, kdy jsem řídil bavoráka, nebyl ještě ani na houbách... :😉
Jeste zajimavejsi je ten test proto, ze jej provadel americky magazin. A jak znamo, v US ma BMW mnohem silnejsi brand nez Audi, na ktere se naopak Americane koukaji v kontextu jejich cen dost neduverive. No, radsi uz se ani nezamejslim, jakej rev by se spustil na diskuzi, kdyby tento test provedlo ACZ. To by zase bylo obvineni o praci v zoldu koncernu, neschopnosti redaktoru poznat "to nejlepsi" atd. atp. A to samozrejme hlavne od lidi, kteri by si za rok nasetrili prinejlepsim na zpetny zrcatko testovanych aut. >😒]
[odkaz]
A kdybych volil mezi 7er a B7 tak bych upřednostnil 7er protože u všech Alpin se mi nelíbí spoilery které lepí na BMW, připadají mi jak z 80tých let (nejen na B7), Mpakety jsou určitě hezčí a sladěnější se zbytkem auta než to co předvádí Alpina.
Například mezi MAHA a DYNOCOMP lítají desítky HP rozdílu u silných aut. Dynojet bývá celkem ok, ale i tam nejsou výjímky... nemluvím do vzduchu, na americkejch webech (bimmerboost, benzboost, germanboost, kde narozdíl od Evropy měřej imrvére kde co) jsou i rozdíly během dne na x autech v řádu x desítek hp. Kecy, že je něco nejpřesnější jsou lichý.... pak tam hraje všešchno... teplota, gumy, palivo, přívod vzduchu do té garáže, stáří vybavení.... x věcí.
JInak po pravdě >😁 >😁 dokonce sem mluvil s jedním němcem, kterej mi říkal, že místní garážovej tuner (Turek) tunil tak, že přijel týpek s konkurenčním čipem on mu to změři a vyšel mu skoro seriovej výkon pak tam nahrál nějakou mapu a změřil to znova, kde mu ukázal xx koní nárůst týpek pak jel domu spokojenej ale reálně mu s autem nic nedělal >😁 >😁 jak ten turek dopadl už sem nezjistil >😁
Mimochodem podobnou story jsem slyšel na nejmenovano českou firmu....
Nejlepší je to změřit na dvou dynometrech, každá jiná firma a porovnat to.. bude to někde mezi >😁
Jo a poslendí věc... MotorTrend co dělal ten test, kde S8 naměrili 570koní je taky dobrej Andersen... je zajímavý, že přijde s číslama a 99% jinejch časáků je úplně jinde... viz CLS 550 0-60 za 4.3.... vs tovární 5.2... AMS to pak měřil a vyšlo 5.1 takže jak??