Design
toto je ukázka toho,že citroen dokáže cokoliv,má tvůrčí invence na rozdávání,ale fakt je ten,zda to zákazníci zkousnou,že to je citroen...
Tvůrčí invence neni všechno. Je to překombinovaný a přeplacaný.. Do PC hry pro poubertaky jiste super ale jinak? MYslim ze Citroen zapomel na zname: "mene je nekdy vice".
Vkusny design podle me vypada jinak.. Tento pocin mi pripada az lehce kycovity... ALe treba pro fandy Star Treku...
Vkusny design podle me vypada jinak.. Tento pocin mi pripada az lehce kycovity... ALe treba pro fandy Star Treku...
no, bristol prave prisiel o zakaznicku 😉
Je fakt, že interiér je poněkud divočejší (dobře - je hodně divokej), ale exteriéru nemám co vytknout. Ale to záleží na vkusu.
Myslim si, ze exterier auta je uzasny!!!
Naozaj to vyzera skvele! :yes: :yes: :yes:
Naozaj to vyzera skvele! :yes: :yes: :yes:
Vubec ne.Ponevadz zatim v teto tride nema Citroen dostatecnou motorizaci.HDI ve 3,0 je hodne malo na supersport :-!
Před časem jsem slyšela, že "zkoušejí" turbo verzi "mého" BENZÍNového V6 3.0 (ale vzhledem "k době" a "poptávce" /špíše po "maloobjemových EKOLOGICKÝCH motorech/ jsem myslela že "projekt" šel "k ledu"... ;-\
PPS: A "zapomínáte" na V12 5.5 HDi.. 😉
Pěkný den (by s ním MOHL být... 😄
PPS: A "zapomínáte" na V12 5.5 HDi.. 😉
Pěkný den (by s ním MOHL být... 😄
Pokud vim,tak spousta lidi si nepripousti sportovni auto a naftak...U Cotronu je to v pohode slecno nebo pani?A v cem ten V12 jezdi prosim?...Psal jsem zatim a pochybuji ze bude mit plnohodnotny benzinovy motor pro tento velice zvlastne pojaty automobil...Hezky den a radeji bez vizi Citron GT v dehtu...tzn 3,0 HDI :-! :no:
Auto planuju dat do vyroby bud s USA V8, alebo neakym talianskym motorom, alebo nezabudnime na spolupracovnikov z Nemecka... teda BMW, motory maju tiez. Planovana cena: 1 500 000,- ojrooo
Do té HRY to je asi "pěkné" - vůz na "ježdění" to NEbyl/NEní a NEbude ... nebo? 😄
PS: To MNE spíše zajímá Citroën DS5 - TO by MOHL být zajímavý "kousek" (auta) 😉
PPS: To "smysluplnější" by mi přišlo "rozebírat" monopost(y) z Le Mans - tam je alespoň "NĚJAKÝ" vztah k realitě 😄
Pěkný den (koho to BAVí, tak klidně s tou počítačovou hrou 😉
Celé auto mi připadá přinejmenším osvěžující. A každopádně je odvážné, což znamená, že se najde jak hodně příznivců, tak odpůrců.