Novinky
Jeden z nejvýznamnějších politiků světa bude místo pořádným originálem jezdit takovým splacanym bastlem, který, aby byl pro něj vůbec použitelný museli stejně upravit v Evropě, konkrétně v Německu. Proč už rovnou nepoužil něco na úrovni jako je MB S nebo A8.
Pan Ki-mun je korejec a jeho země vyrábí premium full size luxury car. Tak proč by mu měli kupovat nějakou *... A8 nebo výběhový MB? On neni chudák, to spíš někdo jiný...
No jo, Vita - toho nemuzes brat vazne. Podle nej jsou zrejme splacanym bastlem namatkou i S-klasse a Bentley Continental, ktere pro potreby politiku do neprustrelneho provedeni upravuje stejna specializovana firma. 😉
A nebo zeby jenom chtel prizemne vyuzit prilezitost kopnout si do Hyundai, pricemz se mu ze sebe povedlo udelat naprosteho hlupaka? >😒]
A nebo zeby jenom chtel prizemne vyuzit prilezitost kopnout si do Hyundai, pricemz se mu ze sebe povedlo udelat naprosteho hlupaka? >😒]
Tak tímto tahem, postem Hyundai potvrzuje, kde patří! Equus si zřetelně zaslouží tyto vysoké posty! Bravo Hyundai! :yes: :yes: :yes:
Jak tahle forma v cestine dava smysl? Slovo Hyundai je samo o sobe muzskeho rodu, slovo 'automobilka' pak zenskeho - kdyz pak napisu vetu kde Hyundai neco oznamuje pak jsou tedy jenom dve moznosti - 'Hyundai oznamil', anebo automobilka 'Hyundai oznamila'. Napsat 'Hyundai oznamilo' je hrubka podobneho stylu asi jako 'synovo narozeniny'.. v tomto poslednim pripade jde ale o spojeni, ktere pouzivaji lide s historii propadani z cestiny... 8-s
To neřeš, nedávno se nám Opel sám zmodernizoval - [odkaz]
Tyhle self-předělávky asi budou čím dál častější, to víš - onanotechnologie >😁
Tyhle self-předělávky asi budou čím dál častější, to víš - onanotechnologie >😁
ještě, že to není Evropan, nebo Američan, to už by bylo hodně špatné ať rákosníci jezdí v těch svých rejžáckých popelnicích....tohle je low-end jak vyšitý 😄
Nechápu pár hlav co tu kritizují,ale v zápětí napíší, že ho mohla reprezentovat škodovka 😁DD Od kdy je škodovka na úrovi, že by mohla reprezentovat? Vzpamatujte se. Raději korejce jak českou škodovku.
Naopak musím souhlasit, že Mercedes by byla ušlechtilá volba. 😄
Naopak musím souhlasit, že Mercedes by byla ušlechtilá volba. 😄
Pán Ki mun je přece jihokorejec. Je celkem jasný, proč dostal zrovna tohle auto. Mě je to nějak fuk. Asi tak, jako je platné OSN.
chudák ten politik, taková omega brrr 8-s ono na obrázku to vypadá hezky tak jsem se ve své době zajímal, poté jsem ale zjistil, že realita je ovšem někde jinde :no: to už raději nějakou A6, o w221 nemluvě 😉
je už mne to tady někdy přestává bavit mezi těmi brouky pytlíky, kteří všechno ví. je jasné, že korejec bude jezdit s korejským vozem. A upřímně jedná se o velice dobrý vůz, výborně jezdí, je komfortní a reprezentativnosti mu nechybí. Proč by měl jezdit BMW, Audi když to má káždý, alespon vyniká. A co se týče Škodovky. já už ji ani nenazývám českou. Peníze jdou do německa a díly jsou z Ruska, německa a Ukrajiny. a kromě Superba není určitě Škoda reprezentativní auto.
Koukám, že máš terminální stádium "škodafobie" >😁
Pocitam, ze za chvilku bude diskuse plna "duchaplnych" prispevku od zdejsi intelektualni "elity" - strejda blb, kari.laz, petrumr, berank, velitel mesta bugulmy - vsichni tihle si urcite prijdou radi kopnout. 8-s
A pritom jde jenom o to, ze Pan Ki-mun je Korejec, tak dostal korejske auto. Nic vic, nic min.
Mně by se pro takovouhle pozici líbila Toyota Century - nenápadné, uměřené auto...
Toť vše.
Ale ano, za Zemana, nebo za koho to bylo, byla nějaká taková prohlášení. Jen nevím, jestli vůbec někdy došlo k jejich úplnému naplnění.
Superby máme, ale prezident v něm - pokud vím - nejezdí 😄
[odkaz]