Novinky
Reportáž pěkná, zajímavá, úplně jsem se zasnil. Už mě ty korejské šmejdy nebo 3x oturbované mikrodiesely štvou. Akorát příště by to mohlo být trochu podrobněji. Kdo v USA vykupuje, jak dávají do kontejneru, kdo v hamburku vyzvedne, legislativa, zdejší přihlášení, realné zkušenosti z provozu a následného servisu.Chtělo se víc rozepsat.
ano presne ti povedia svoje know how 😄
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jedou do USA tak touto dobou, jsou tam dva mesice, jezdi po Americe a kupujou auta. Neberou typický profláklý auta co jsou na eB, ale řekněme zajímavý auta s potenciálem. V ČR se to prodá jak je, nebo renovuje. Taky mají sídlo na Floridě s trvalými zaměstnanci, takže zboží posílají zhruba co měsíc. Můžu vřele doporučit, využívám je cca 3 roky a pravidelně... :yes:
To by mě zajímalo, kolik by přišel, pokud jde o ameriky, vysněný 1971 Plymouth GTX nebo Satellite Sebring, ne Roadrunner, v nějakém slušném stavu bez neoriginálních úprav. Na žádném srazu v ČR jsem ho nikdy neviděl, ani základní model Satellite, ani Roadrunner. Podle mě reálná částka je kolem milionu.
Už od 10 000...nezabudni prihodiť 😄
[odkaz]
[odkaz]
Já mám třeba mezi amerikama vysněný Oldsmobile 4-4-2 W30 Convertible a ten jsem viděl prodávat v originálním top stavu před časem za 60tis. EUR, takže můžeš očekávat ceny v podobné cenové relaci. 😄
Dnešní nehoda Tůčka Red Wings v Moskvě zachycená onboardem 😲 😲 😲
[odkaz]
[odkaz]
>😁 25 litrikov na sto >😁 to treba asi len utesnit palivovu sustavu lebo ten benzin musi niekde unikat...Co to žeré?! Vás né teto...chudák teta malá 😉
jednoho dne si tuhle krasku proste poridim a necham zrenovovat, tyhle auta jsou proste srdecni zalezitost a ze to trosku vic papa, no a?, sak s tim taky clovek nejezdi denne a vytahne to jen parkrat doroka kdyz se chce projet nebo zajet na srazik podobnych aut 😄 [odkaz]
sportovni auta taky bastej, a kor kdys jim pak da clovek pocitit okruh, neni zadnej problem si na okruhu z atmo 2 litru vytahnout spotrebu okolo 35/100 a jeste tam clovek odrovna za den dvoje sady pneu po 10 tisicich za sadu >😁
sportovni auta taky bastej, a kor kdys jim pak da clovek pocitit okruh, neni zadnej problem si na okruhu z atmo 2 litru vytahnout spotrebu okolo 35/100 a jeste tam clovek odrovna za den dvoje sady pneu po 10 tisicich za sadu >😁
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Kdy už si ten Machala změní pohlaví na ženskou? Podle mě už je to skoro hotové, když ho tam vidim v tom Fordu >😁 >😁
V amerike mas prevazne uplne ine cesty. Siroke, prevazne rovne, nie ako tito nase klukate europske. takze si ani nepotreboval hbite auto co si rozumie so zatackamy. Prote si to rozgulal po ceste sirokej ako pristavacia runway a siel 10km rovno do dalsieho mesta.
Benzin tam v dobach kedy sa vyrabali stal nula cela nula prd a popravde aj v europe si mal v tej dobe auta co zrali aj travu okolo cesty a dodnes mas. Staci sa pozriet trosku vychodne. Zigulaky. Ked si im vypalil tak zrali aj 20 litrov a to z daleka nemali 6 litrovy motor
A co sa tyka dizajnu... to je kazdopadne vec vkusu.
Jsou blbě udělaný, hrozný nenasitný motory, moc těžký a velký, kvalita ani nemluvit. Za mně i design příšernej. Nikdy nepochopim jak si to někdo může koupit nebo to obdivovat...
... prej radsi Octu III nez starou ameriku...to snad ani neni mozny, co ti lidi dnes vyplodi...
2) Cenu určuje poptávka, iPhone 5 byl i za tuto (pro mě též vysokou) cenu okamžitě rozprodán, tak mi řekni, proč by asi měli slevit?
3) Nokia je mnomentálně na tom dost bídně, čeká se jenom jaká bude odezva na Windows Phone 8 a to zatim nevypadá úplně růžově. Vzhledem tomu, že v jedné větě srovnáváš iOS, WP8, a zřejmě Android (nějaký Japonec) pouze podle výrobce, je vidět, že o daném odvětví, nevíš vůbec nic.
4) "Nějaký Japonec": Jedinná celosvětově dostupná Japonská značka mobilů je Sony (dříve Sony Ericsson), která nedělá vůbec špatné telefony, ale že by nějak vynikali nad Korejskou produkcí, se říci nedá. Pravděpodobně jsi tímto pojmenováním myslel "nějakého Korejce", jelikož jejich produkce je populárnější a mají i víc celosvětových značek (Samsung, LG, naposledy i telefony Nexus), znovu to poukazuje na tvoji neznalost tématu! :no:
Ameriku bych si zase koupil, ale nemam na ni >😁
Ale veme to popořádku😒br /> V USA sem nebyl, možná někdy v budoucnu.
Americký auto jsem díky bohu nevlastnil, ale stačí si přečíst pár recenzí tady od majitelů. Např nový camaro a podobně.
Když jsou ty americký auta tak skvělý, tak proč se americký auta neprodávaj v Evropě, ale evropský auta v USA jo?
50 let starý auta - podiváme se, co je asi "lepší" auto😒br /> V americkej autech se moc nevyznam, tak budu věřit googlu😒br /> USA - Nějakej cadillac DeVille -
autorevue.cz/…deville-zlaty-st… />Evropa - Dokonalej Mercedes 300SL, kterýho se dělaj do dneška repliky
collectioncar.com/detailed.php?…… />
Nevim jakou měli auta v 50. letech výbavu, ale evropský uměli minimálně na rozdíl od americkejch zatáčet.
Každej jí hambáče, chce apple... To je jednoduše vymití mozku. Vidim v televizi někoho s iphonem, musim si ho koupit. Vidim ve filmech americký auta, musej bejt nejlepší...
U toho iphonu můžu souhlasit že je možná nejdražší, ale určitě ne nejlepší (taky sem ho míval).
...snad jsem na nic nezapoměl... 😉
Protože tu pro ně není kvůli cenám PHM a vysokejm daním prostor. Zkus si přihlásit v Itálii, Dánsku, Francii, Holandsku nebo Norsku novou šestilitrovou ameriku, garantuju ti, že ze s tý pálky pos*reš.
Víš, kolik stojí třeba v Norsku přihlášení desetiletýho auta s třílitrem a dvoudveřovou kastlí? To ti můžu říct naprosto přesně, je to lehce nad 1,4 milionu korun. Víš, kolik tam stojí třeba taková X6M? 8 milionů korun bez daně za přihlášení.
A do týhle ři*i směřuje celá Evropa nehledě na nějakou EU.
Takže na těch pár let, co nám zbývá, se sem Amíci nijak nepoženou.