Novinky
Rattus Rattus
0
Pane profesore,strčte si to do *. 😄
KANKUNEN
0
Profesor je v tom možná nevinně. Čerpá nějakou dotaci z fondu pro záchranu čistého vzduchu. I u nás se vymýšlejí věci jinde dávno vymyšlené z dotací EU.
Papír1
0
Je pravda že začínám být alergický na vše co je BIO + ECO a vlastně na vše co je "zelené". Je to asi tím, že je to vždy dražší, častěji to nefunguje, nebo je to rovnou blbost atd. Ale bohužel takovéto vychytávky budemem muset časem akceptovat, pokud cena benzínu atd. poleze nahoru. ,
Je paráda, když na VŠ vymyslí něco, co by mohlo skutečně fungovat a být přínosem.
Pokud to bude stát +-70tis a vejde se to do prostoru rezervy , tak to bude OK a lidi to budou kupovat. Když si vemu, že příplatek za vestavěnou navigaci + kameru je +- 40tis, tak mě 70 tis za prodlužovač dojezdu nepřide špatnej. Jde o to co na to výrobci hybridů jako FORD MB BMW atd. Ti to asi rychle pohřběj.
no to se ti povedlo vyjmenovat vazne prukopniky na poli hybridu... vicemene, kazdej z vyjmenovanych automobilek je spis nasledovnikem japoncu... >😁
Bez výměny komponentů zadního zavěšení mi to přijde jako utopie. Tohle asi pan profesor nevymyslí ani za dvacet let.
Ale pokud by existoval modul elektromotoru jako náhrada za stávající kompletní zadní náboj včetně vyřešení brzdy, tak by to bylo aplikovatelné celkem jednoduše. A nebyl by ani problém s kompatibilitou, i když by to nešlo použít úplně univerzálně (což vzhledem k různosti komponentů jednotlivých výrobců ani není možné). Ale pořád by to v rámci jedné verze platformy např. u VW znamenalo miliony aut s jedním typem modulu.
A to už by myslím byl pro výrobce automobilových komponentů docela zajímavý busines.
Ale pokud by existoval modul elektromotoru jako náhrada za stávající kompletní zadní náboj včetně vyřešení brzdy, tak by to bylo aplikovatelné celkem jednoduše. A nebyl by ani problém s kompatibilitou, i když by to nešlo použít úplně univerzálně (což vzhledem k různosti komponentů jednotlivých výrobců ani není možné). Ale pořád by to v rámci jedné verze platformy např. u VW znamenalo miliony aut s jedním typem modulu.
A to už by myslím byl pro výrobce automobilových komponentů docela zajímavý busines.
Nad reálnými čísly vysí otazník výkonu. Podle velikosti jsem ten motor odhadl na 2kW. Pan profesor udal výkon baterie na max. 8kW (80V a 100A). Takže jsem mu možná křivdil.
Ale skutečně vám 8kW elektrické trakce v 1,5 tunovém autě sníží spotřebu ve městě na polovinu?
Podle toho co říká o autonomii systému, pravděpodobně reaguje až na otáčení kol. Největší přínos by ale měl v autě s Strat Stop systémem, kde by se mohlo startovat až po sešlápnutí plynu, protože první metry by zařídil elektromotor.
Co do výkonu je to podobný koncept jako IMA u Hondy.
Ale skutečně vám 8kW elektrické trakce v 1,5 tunovém autě sníží spotřebu ve městě na polovinu?
Podle toho co říká o autonomii systému, pravděpodobně reaguje až na otáčení kol. Největší přínos by ale měl v autě s Strat Stop systémem, kde by se mohlo startovat až po sešlápnutí plynu, protože první metry by zařídil elektromotor.
Co do výkonu je to podobný koncept jako IMA u Hondy.