Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autosalon Detroit 2013: Přehled novinek

16 komentářů

Adam Novák
Já jsem hlavně zvědavý na ceny Corvette v ČR, p. Charouz je sem začal dovážet 😄
Magnetofon
Pan Charouz uz dovazal aj nelegalne Cinske kopie Europskych aut... to je "pan" podnikatel. :no:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
overclocker
trosku sa bojim, ci take cinske smejdy su vobec v EU road-legal, ale inak suhlas - kde je dopyt, tam je aj ponuka.
na salone sa tesim na odhalenie noveho Lexusu (mat tuto info skor, tak s kupou GS450h este pockam a kupim radsej nove IS300h) a tusim by sa tam mala objavit aj nova Acura NSX... este zaujimavejsi kusok.
Choochoo
NSX je jiste spickovej kousek
Nove jsou z Detroitu fotky interieru, karbon kam se podivas, venku, uvnitr, karbonova sedadla,...., no nadhera :yes: Ze by hvezda autosalonu??? >😒]
[odkaz]
Anonym
Pan Charouz je dováží už řadu let, stejně jako Cadillacy.

Nevím přesně jak dlouho, ale hádám že nejméně 7 let
Pekelná Micinka
Konečně zase porce nových modelů. :yes:
Lonestarstate
Tak nejvíc se těším asi na C7 :yes:
Pekelná Micinka
Trochu se obávám, jak bude ve skutečnosti vypadat. Zejména přední část.
Kneblis
Nejde mi do hlavy jak audi může vystavovat nové modely, které vypadají úplně stejně jako modely z roku 2008.
Pánové změntě tu vaší masku, která je stále stejná a po letech již velice nudná a pokuste se vaše vozy trochu odlišit a dát jim šmrnc jako dřív, protože to co dnes produkujete je již velice ohrané.
chrudoš
xicht audi se už začíná přecejen trošku odlošovat, na druhou stranu např u A4/A5 je jednotná maska jaksi z povinnosti, jde o příbuzné modely, ostatní audi jsou již docela odlišné.

A prodeje audi neustále rostou, nic nenasvědčuje tvojí domněnce o nudném obličeji, opravdoví kupci to vidí jinak
blake26
mam otazku ako je to s porsche a ich novou GT3kou pretoze nemala byt nahodou predstavena na tomto autosalone ??
Ham.
V Ženevě.
[odkaz]
blake26
diky 😉
pepella
Stacilo vymenit prevodovku a drobne zmeny v interieru. z venku meli to nechat pro boha! jsem moc zklaman, tak jsem cekal na tu prevodovku.... asi koupim Mercedessss
JaMM
O akom auto to vlastne pises?