Novinky
Konečně zase porce nových modelů. :yes:
Nejde mi do hlavy jak audi může vystavovat nové modely, které vypadají úplně stejně jako modely z roku 2008.
Pánové změntě tu vaší masku, která je stále stejná a po letech již velice nudná a pokuste se vaše vozy trochu odlišit a dát jim šmrnc jako dřív, protože to co dnes produkujete je již velice ohrané.
Pánové změntě tu vaší masku, která je stále stejná a po letech již velice nudná a pokuste se vaše vozy trochu odlišit a dát jim šmrnc jako dřív, protože to co dnes produkujete je již velice ohrané.
xicht audi se už začíná přecejen trošku odlošovat, na druhou stranu např u A4/A5 je jednotná maska jaksi z povinnosti, jde o příbuzné modely, ostatní audi jsou již docela odlišné.
A prodeje audi neustále rostou, nic nenasvědčuje tvojí domněnce o nudném obličeji, opravdoví kupci to vidí jinak
A prodeje audi neustále rostou, nic nenasvědčuje tvojí domněnce o nudném obličeji, opravdoví kupci to vidí jinak
mam otazku ako je to s porsche a ich novou GT3kou pretoze nemala byt nahodou predstavena na tomto autosalone ??
Stacilo vymenit prevodovku a drobne zmeny v interieru. z venku meli to nechat pro boha! jsem moc zklaman, tak jsem cekal na tu prevodovku.... asi koupim Mercedessss
na salone sa tesim na odhalenie noveho Lexusu (mat tuto info skor, tak s kupou GS450h este pockam a kupim radsej nove IS300h) a tusim by sa tam mala objavit aj nova Acura NSX... este zaujimavejsi kusok.
Nove jsou z Detroitu fotky interieru, karbon kam se podivas, venku, uvnitr, karbonova sedadla,...., no nadhera :yes: Ze by hvezda autosalonu??? >😒]
[odkaz]
Nevím přesně jak dlouho, ale hádám že nejméně 7 let