Novinky
ja mam ešte takyto picture [odkaz]
môže byť 😄
môže byť 😄
příšerné, ještě, že tohle je evidentní spekulace... uf ;-\
Nemyslíš, že tyhle rendery docela přesně pasujou na ty teaser images?
Ale ty světla nebo prolis ve dveřích zvrchu vidět nejsou... já si prostě taky počkám. Navíc třeba u XF byla realita mnohem lepší než první fotky
No ten bok je hodně XF alike. Minimálně ta žábra za kolem mi přijde neesteticky malá. Nejvíc záhad stále panuje kolem tý zádi, na tu jsem teda hodně zvědavej. Taky bych byl rád, kdyby to bylo opticky lehčí na zadek, s čímž ale moc nepočítám. Za ty dva týdny se snad dočkáme.
EDIT: Na té jedné fotce je skrze mřížku hezky vidět šíkmý čirý prvek v zadních světlech a to, že hrana je taktéž šikmá. To napovídá, vnitřní hrana bude dál odkazovat na předchozí 2 generace XJ, s charakteristickým tvarem víka kufru. To se mi na těhlech novějších modelech vždycky líbilo, tak jsem zvědavej, na kolik pozitivní bude dojem z týhle části auta.
Teoreticky bych uvítal spíše směřování ve stylu Maserati Qporte, tedy více bezchromové aristokracie. Bohužel ten bok na mě působí spíš audiózně, dokonce mám až obavu, aby to nebyla "taková lepší Insignie".
EDIT: Na té jedné fotce je skrze mřížku hezky vidět šíkmý čirý prvek v zadních světlech a to, že hrana je taktéž šikmá. To napovídá, vnitřní hrana bude dál odkazovat na předchozí 2 generace XJ, s charakteristickým tvarem víka kufru. To se mi na těhlech novějších modelech vždycky líbilo, tak jsem zvědavej, na kolik pozitivní bude dojem z týhle části auta.
Teoreticky bych uvítal spíše směřování ve stylu Maserati Qporte, tedy více bezchromové aristokracie. Bohužel ten bok na mě působí spíš audiózně, dokonce mám až obavu, aby to nebyla "taková lepší Insignie".
A přesně tohle hodlám udělat, poněvadž věřím, že to bude lepší než ty všechny skici. 😄
Z nové XJ mám trochu strach a kadylaččice?? No kdyby na mě vletěla, asi bych se dlouho nebránil. Předvést mi holka vrchol krouťáku + křivku v nějakym tom kadylaku, dal bych si říct...
[odkaz]
A podobnost s XF, ci XK neni nahodna, Jaguar si tvori modernejsi identitu, kterou potrebuje jako sul, tech par hulaku, co budou plakat nad ztratou tradicnich tvaru si vetsinou Jaga nikdy nekoupi. 😄
to sem eště nikde neviděl... nechceš to poslat jako tip do Autoblogu? [odkaz]