Novinky
clanok o facelifte z internetu a miestny deb.ílek tu da rozbor o celej Mazde...vraj tadial cesta nevedie...kua to je vúl
to zvyknes na kazdeho kto napise svoj nazor takto reagovat alebo len na mna si taky mily?
neviem cim som ta tak poburil alebo cim som sa ta tak dotkol ale poprosim skus sa spravat ohladuplnejsie 😉 :yes😒br />
nemam nic proti tebe tak budem rad ked si odpustis svoje nevhodne spravanie nakolko ja sa voci tebe spravam slusne.... dakujem
😉
neviem cim som ta tak poburil alebo cim som sa ta tak dotkol ale poprosim skus sa spravat ohladuplnejsie 😉 :yes😒br />
nemam nic proti tebe tak budem rad ked si odpustis svoje nevhodne spravanie nakolko ja sa voci tebe spravam slusne.... dakujem
😉
Myslím si, že to nieje oficiálne obyčajná kresba-fotomontáž. Ale na druhú stranu, je nepravdepodobné že by facelift vyzeral ináč. Ale nebude rovno nová generácia?
5ka sa nevydarila to je fakt ktory musime akceptovat.... vlastne ziadna mazda v eu sa nijako nepresadila za posledne roky.... jej predaje stale klesaju a klesaju a predpokladam ze aj tento rok pojde mazda opat dole.... nuz mazda podobne ako micubisi sa musia zamysliet nad tym co dalej... inak v europe skoncia
Inžynyre, to co Mazda předvedla novými technologiemi je pro většinu nedostižné a v porovnání s korejci o třídu jinde. M6 je ve všem lepší než i40 a CX5 stejně drtí ix35.
trochu to pomôže, ale minulá generácia je podľa mňa po dizajnovej stránke stále kvalitnejšia.
Měl jsem první pětku - hrozně se mi líbila. Pak přišla nová generace s těmi zadními světly jak z dílny Ssang-yongu. Jestli facelift, pak hlavně pro tu zadní část!
Tahle Mazda má ve své třídě pro potencionální kupce jedno velké "plus" a to jsou zadní posuvné dveře.
Navíc poté co Mazda trochu srovnala svojí cenovou politiku v ČR se stala i z této stránky trochu konkurenceschopná
Bohužel auto má i pár "minus".......
Jedním z nich je i trochu zastaralá palubka, ale třeba to FL napraví.
Navíc poté co Mazda trochu srovnala svojí cenovou politiku v ČR se stala i z této stránky trochu konkurenceschopná
Bohužel auto má i pár "minus".......
Jedním z nich je i trochu zastaralá palubka, ale třeba to FL napraví.
Topper, ty si neskutocny traged.
😉