Ekonomika
Skoda prece nabizi klimatizaci v akcnim balicku+ za 10 tis.
20 tis. stoji mozna v konfiguratoru, ale kdo by nebral ten balicek+ ze? 😉
20 tis. stoji mozna v konfiguratoru, ale kdo by nebral ten balicek+ ze? 😉
nissan micra má přece i nyní po tolika letech co říci...výborné jízdní vlastnost,prostorný interiér a zadní posuvná lavice-toto vše beatru pod 195000-no nekup to
[odkaz]
[odkaz]
souhlas. její dizajn sice není stravitelný pro všechny, ale je to slušný vůz za slušné peníze :yes:
Tak hošani, je vidět že už dávno se tu neobjevil někdo, kovboj životem protřelý, bejk s kopyty co už cválaly i mimo vaší obec.
Takže copak jste mi to tu vy odborníci na malá auta chtěli sdělit??
Že dřevo nepatří do nižší třídy?? Hombre, ty nikdy nevozíš k vám na chalupu dřevěné uhlí?? Hliník?? Chlapče ty nemáš na chatě zavařovací hrnec?? Tys nikdy nebyl v Humpolci...?? Tohle všechno odvezeš i ve Fábii, královně krásy a praktičnosti ??.
Takže malá shrnovačka nakonec😒br />
Fiesta - ano auto které není zlé, ale prosím nezapomeň si ráno vzít svou tabletu brómu, abys mohl přezvléct svoje propocené pyžamo,
Ale jestli jsi bejček, zrající eurodrzek, už dávno víš, kdo v téhle třídě hraje první housle. Takže hochu, zbav se pemprsek, řekni mámě, že teplotu si v konečníku změříš sám, začni na sobě makat, studuj, uč se jazyky. Uvidíš, že jsou i jiná děla než tvá tříkolka z Polska, bicykl Sobi a za vysvědčení slíbený řidičák s maluchem navrch.
Chlapče neboj, je to jako s holkou napoprvý.. trochu se tomu podáš a ona už ti pomůže a ukáže jak dál. Myslím, že se ti to bude líbit. A jestli náhodou ještě tápáš v temnotách a hledáš to optimální vozítko, mám pro tebe dobrou radu - ber Polo, pologolfa tvých mokrých snů, malého drzka, který tě obratem hodí mezi elitu mezi malými. Tohle si kámo dobře zapamatuj. Je jen jeden který tu bude míchat kartami, je jen jeden který může užívat všemi uznávaný pojem supermainstreem... Tak tedy bravo VW, bravo Polo... 😉
Takže copak jste mi to tu vy odborníci na malá auta chtěli sdělit??
Že dřevo nepatří do nižší třídy?? Hombre, ty nikdy nevozíš k vám na chalupu dřevěné uhlí?? Hliník?? Chlapče ty nemáš na chatě zavařovací hrnec?? Tys nikdy nebyl v Humpolci...?? Tohle všechno odvezeš i ve Fábii, královně krásy a praktičnosti ??.
Takže malá shrnovačka nakonec😒br />
Fiesta - ano auto které není zlé, ale prosím nezapomeň si ráno vzít svou tabletu brómu, abys mohl přezvléct svoje propocené pyžamo,
Ale jestli jsi bejček, zrající eurodrzek, už dávno víš, kdo v téhle třídě hraje první housle. Takže hochu, zbav se pemprsek, řekni mámě, že teplotu si v konečníku změříš sám, začni na sobě makat, studuj, uč se jazyky. Uvidíš, že jsou i jiná děla než tvá tříkolka z Polska, bicykl Sobi a za vysvědčení slíbený řidičák s maluchem navrch.
Chlapče neboj, je to jako s holkou napoprvý.. trochu se tomu podáš a ona už ti pomůže a ukáže jak dál. Myslím, že se ti to bude líbit. A jestli náhodou ještě tápáš v temnotách a hledáš to optimální vozítko, mám pro tebe dobrou radu - ber Polo, pologolfa tvých mokrých snů, malého drzka, který tě obratem hodí mezi elitu mezi malými. Tohle si kámo dobře zapamatuj. Je jen jeden který tu bude míchat kartami, je jen jeden který může užívat všemi uznávaný pojem supermainstreem... Tak tedy bravo VW, bravo Polo... 😉
Mazda 2 se prodava ve verzi GTA s motorem 1.5 za cenu, ktera je u 1.3...
Palubka Clia je nádherná (z palubky Laguny uchcávám), ale nemůžu si pomoct, Hyundai je v mejch očích přecijenom lepší. Nevypadá to tam jako v (hezkym ale) dětskym pokoji.
A má k tomu Clio aspoň (v příplatkové výbavě) vestavěný bar... (samozřejmě jen u dvoumísté verze)...? 😉 >😁
Oficiální foto ze stránek dovozce.
Mimochodem Fobie svými disproporcemi imituje autíčko na hraní dokonale.
Mimochodem je to jen světlé pojetí interiéru a třeba ve srovnání s bílým v Yetim mi tohle připadá vkusnější...
P.S.čekal jsem hlavně tvou reakci na 17:03
s Re(o)naultem... 😉
Tou hlavní fotkou z odkazu si mi udělal docela radost a "fotem" POLA z "plejstejšnu" tu asi argumentovat nechceš, že...mělo by to totiž podobnouu logiku, jako reagovat na částečnou a konkrétní kritku jednoho auta, obecnou kritikou dvou jiných... :-!
Mimochodem nejedná se o kritiku, ale o další zástupce hračkoidních prvků, až v tom Clio nestojí osamocené.
...ale tak dobrý ještě nejsem, i když snažím se (zatím marně)
😉
Pokud vím, tak maxo naopak psal, že raděj menší vůz, ale kvalitní, než kupovat auto hlavně podle ceny za čtvereční metr vnitřního prostoru vozu... :-!
"Ja som sedel v THALII a stacilo mi.Taktiez crash testy su o nicom.Vybava v zaklade o nicom.Proste je to Low end.Ja by som v tom urcite moje deti nevozil, radsej by som si kupil ojazdene moderne auto za tie iste peniaze."
"...ojazdene moderne je vsetko okrem DACIA,THALIA a LADA."
"Upresnil by som to asi takto:Co najviac priestoru a vybavy za co najnizsiu cenu.Ale to same hovori o kvalite toho vyrobku.
Radsej sa budem vozit v mansom vozidle s mansou vybavou, ale s kvalitou na urovni 21 storocia."
Tak trochu si autor protirečí, čo je jedna vec, a tiež má trochu skreslenú predstavu o závislosti medzi cenou, veľkosťou a kvalitou. Navyše reagoval trošičku mimo, môj príspevok bol trošičku v inom duchu a vôbec som sa s ním neprel o kvalitu/nekvalitu. 😉
Inak vážne proti maxovi nič nemám, perfektne nahráva a neodpálkovať, to by bol z mojej strany snáď až hriech... 😄 😉
Jasne že prekrucujem, ale jedine otvorene a okato, akurát niekto nahrávku na smeč jednoducho nevidí...
Byť v debate Pierro alebo T613, videl by si veci... 😉
2.Ten jeho popis bol popis o ničom. Alebo že by som už nevedel, čo píšem, a tvrdil niekde, že mojou métou je čo najviac priestoru a výbavy (a dodám, že asi bez ohľadu na kvalitu)?
2.Psal jsem jen o tom , co psal maxo...
"Pán Tatrovák co šte mi to urobil! Ten moj je teď blázen, kto sa mi postará o děti? Demeter potřebuje nová rovnátka, Eržika potřebuje antikoncepci, Lakatoš má roztrhané trenýrky! Pááán Tatrovák...
P.S. A ty jména si vybíral sám... >😒]
A proč ti neříkají tati, místo pááán Tatrovák...? >😁
Mimochodem do ČR se s touhle lištou nedováží, aspoň není v oficiálním cenníku. U nás je nahrazena chromem, to aby si někteří chlapáci nepřipadali jako v hračkarskom autě.
ale hlavně s ním interiér subkompaktu nebude vypadat - tak rádoby "luxusně"...
Pokud půjdeš do národního v džínách, lákýrky k nim to taky nezachrání, spíš naopak... 😉
P.S. Ale osobně se může líbit samozřejmě komukoli cokoli... :-!
Přece i malé auto může být luxusní. Ne každá zámožná panička chce jezdit po městě v Q7 a tenhle kus nejspíš polakovaného plastu, který se v ČR neprodává, dojem luxusu dává... všechny tyhle serepetičky jen dodávají dojem luxusu, luxus samotný je až to svezení, které navíc Clio poskytuje ve své třídě dobré.
Mimochodem byl jsi nakonec na autosalonu? Viděl jsi tam Yetiho s imitací zeleného plesnivého dřeva? Případalo ti to tam vhodné? Mě tedy ne.
Souhlasím s tebou že: "všechny tyhle serepetičky jen dodávají (falešný) dojem luxusu, luxus samotný je až to svezení..."
Pokud si ovšem myslíš že kterýkoli současný subkompakt poskytuje skutečný luxus (ve smyslu tohoto slova), který se skutečně týká hlavně toho "svezení", pak si takové (pro mě neznámé) auto může klidně "dovolit" i to "dřevo" v interiéru... :-!
Imitace dřeva je svým způsobem kýč, podobně jako např. některé jiné imitace...
Dřevo, nejlépe "pravé" patří "tradičně" do opravdu hodně luxusních aut...takže nemá co dělat (podle mě) ve střední třídě, natož někde v subkompaktu...
Toť ode mne vše...
:-! 😉
No neviem, hodnotne vyzerajúce materiály podľa mňa interiér povyšujú, nie opačne. Obvykle prvky bežné vo vyšších triedach bývajú v tých nižších vítané. Ja by som povedal, že gýčom je imitácia dreva vo vyšších triedach, tam patrí pravé drevo. V lacnejších autách v lepších výbavách je imitácia dreva O.K. To je zas môj názor. 😉
nechápem, prečo všetci prešli na ten trapný objem "jednaštyri" keď dokonalý objem už bol objavený :-!
ináč svokre sa páčia SUV :-!
Už se těším na reakce u nějaké special edice, třeba Fabie Laurint/Klement a pod. 😉
P.S. A nepleteš si náhodou předminulou, čtvrtou gen. Golfu s tou "minulou", pátou?
Dokonalý kýč - imitace dřeva v Hyundai Santa Fe, v minulé generaci Golfu (nebo spíše před faceliftem toho současného? >😒] ), u mnoha japonců... a tak bychom mohli pokračovat...
Možná by evropské prodeje Meganu vypadaly také lépe, kdyby Renault udělal raději Megana dva a půl, než tuhle trojku... 😉
Dřevo je jistě mnohem lepší, než jeho imitace a i provedení obojího může být pochopitelně více, nebo naopak mnohem méně zdařilé...
Ani to ovšem nemůže změnit můj "negativní" pohled na alikaci "dřeva" v nižších třídách obecně... :-!
a téma - nová generace/facelift si tu "vytáhl" ty... 😉
Jediné co mi na Renaultech trochu víc vadí, je ta šaltpáka. I v mém Megošovi je sakra velká (trčí z toho středového tunela snad víc než manuální DSG v Škodylaku >😒] ) ale na fotce toho Clio s automatem to vypadá už skoro na zbraň. To aby si člověk před koupí požádal i o zbrojní průkaz >😁
Renaultí automaty mají nezvyklý tvar, pamatuji si na klasickou automatku z devatenáctky (známá jako "tramvaj" >😁 )