Novinky
...jen mi není jasné, jestli se to v době "krize" chytne.
A Scirocco k tomu...
A Scirocco k tomu...
Pochybujem či sa to bude volať Golf CC. Skôr Jetta CC - keď to má byť konkurent Mercedesu. :-!
Podle článku to má být primárně určeno pro evropský trh, takže proto logicky spíš Golf CC, než Jetta CC.
A najednou přejmenování Passatu CC na CC pozbývá smyslu.
Ale taky už se teď nemůže jmenovat VW Golf CC, jen VW CC. 😉
"Volkswagen Golf CC se stane soupeřem pro Mercedes-Benz CLA" - tak tomuto neverí snáď ani VW. Kde na to chodíte? Mercedesu môže byť súperom napríklad BMW, ale Volkswagen ani v tom najvlhkejšom sne akéhokoľvek fanúšika automobilky z vlčihradu... >😁
Úplně přímý soupeř to asi nebude, ale ani konkurence není jen ta přímá (např. stejnotřídní prémie), pokud si nedokážeš představit, že se někdo může rozhodovat třeba mezi Ačkem a Golfem, Céčkem a Passatem, nebo MLkem a Touaregem, tak se smiř s tím, že klidně může..., zrovna v tom posledním příkladu, je to snad více než jasné.
Vypadá to dobře, ale bojím se jak to bude po stránce designu.Přece jenom na můj styl teď Volkswagen vyrábí nezajímavá auta bez emocí.
No, nejaka GTI nebo R verze, to bude baby trhac 😄
coupe by malo mat trosku osobitnejsi dizajn ako 5D model.... len si zoberme pro ceed - to nie je iba klasicky ceed s tromi dvermi... takisto megane coupe a astra coupe... aj u nich su kupatka rozdielne oprosti 5D modelom... celkovy dizajn je iny ( ina maska, znizena strecha, masivnejsie blatniky vzadu, komplet nova zadna cast )
scirocco je samozrejme paradne kupe ako ma byt :yes😒br />
dufam ze si rozumieme :yes😒br />
scirocco je scirocco
a 3 dverovy golf je 3 dverovy golf... no a ja pisem o 3D golfe nie o sciroccu :yes:
mna najviac fascinuje to ako vobec automobilky prisli k nazvu 4 dverove kupe 😉 , tusim prvy bol CLS medak potom passat CC, audi A7, teraz pride medak CLA a zachvilu golf CC... - vsetko 4 dverove sedany ale kupatka? to nie nie... to je len marketingovy tah..... pri pohlade na cls mi ani hlupa anca neuveri ze je to kupe ked jej poviem
scirocco alebo aj honda crz su jasne kupatka a tak su aj robene..... ziadny trciaci zadny previs na to nie je treba :yes:
V tomhle směru je pro mne zajímavější rétorika VW. Četl jsem to v originále na německých stránkách. A k tomu patřila ta poznámka o Audi, protože mám takový pocit, že i u CC VW trochu znásilňoval pojmy (ale to bych se musel podívat a nechce se mi). A mohu ti říct, že kašlu i na automobilku (respektive marketéry), protože mám nějakou představu o významu těchto pojmů a snažím se být konzistentní. Volnější definice kupé mi nedělají problém, ale vadí mi, když s tímto pojmem někdo operuje jen proto, že je exkluzivnější. Shooting brake se u mne řadí ke smetánce. Jeden z mých nejoblíbenějších typů karoserie.
Tohle beru jako přátelskou debatu, ne souboj. 😄
V kontinentální Evropě není pojem SB nijak moc obecně rozšířený/známý, podobně jako se třeba na Britských ostrovech příliš nepoužívá označení LB (liftback). A co nezná většina potenciálních zákazníků, to obvykle nepoužívá ani marketing, myslím v obecnější rovině.
Ani naše úřady nepoužívají u definice karoserie (ve velkém TP) pojem SB, takže u rocca mělií na výběr z označení hb, nebo kupé (rocco je opravdu něco mezi nimi a už jsem v jeho souvislosti viděl i poněkud hybridní výraz "hatchcoupé") a zvolili kupé.