...no a představte si, že ano.
Já si Roomstera koupil v roce 2010. Po necelých třech letech spokojeného užívání bych neměl problém koupit si jej znovu - což ale nepotřebuji, neboť zatím vše klape jak má. Pro mou rodinu úžasně prostorný a variabilní (ať vezu lyže, kola, jedu na dovolenou - sedadla Varioflex se spoustou kombinací. A na druhou stranu, když člověk jede sám, nemá pocit, že sebou nechtěně vozí hektolitry vzduchu.... Takže "malé i velké" auto zároveň.
Chápu, že netradiční design určitě hodně uškodil oblibě a nepřivedl tak k lidem spoustu chytrých nápadů, které auto má. Jen mě zajímá, jestli škodovka stále uvažuje o nástupci.
vikis
0
Uvažuje, ale v podobě Touranu 8-s
RS
0
:yes: Dnes je to velmi dobrá koupě. My jej pořizovali jako spíše pracovní auto za bezmála 430 tisíc. Nějaké mouchy mělo i má, nicméně pro 6 letech stále slouží perfektně. Dnes bychom za stejnou, ba dokonce výšší výbavu dali jen 270 tisíc.
Roomster je pěkné, originální a praktické auto za výborný peníz.
pitrys
0
Kdyby ses informoval než jsi něco napsal tak bys věděl že pořád líp...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3_diamanty
0
mne sa paci verzia scout ... na cestovanie super auticko ktore ani nie je velke pritom do neho vela vojde a aj dobre vyzera... na rozdiel od kdejakych dodavok a prapodivnych drahych MPVeciek :yes:
Já si Roomstera koupil v roce 2010. Po necelých třech letech spokojeného užívání bych neměl problém koupit si jej znovu - což ale nepotřebuji, neboť zatím vše klape jak má. Pro mou rodinu úžasně prostorný a variabilní (ať vezu lyže, kola, jedu na dovolenou - sedadla Varioflex se spoustou kombinací. A na druhou stranu, když člověk jede sám, nemá pocit, že sebou nechtěně vozí hektolitry vzduchu.... Takže "malé i velké" auto zároveň.
Chápu, že netradiční design určitě hodně uškodil oblibě a nepřivedl tak k lidem spoustu chytrých nápadů, které auto má. Jen mě zajímá, jestli škodovka stále uvažuje o nástupci.
Roomster je pěkné, originální a praktické auto za výborný peníz.