Ojetiny
cerrbion
0
"Ojetiny se čile obchodují"... To je stejné mrvení češtiny jako marketingový slang typu "Budeme komunikovat nový produkt" .. chudák Vančura, ještě mi v článku chybí perly jako "dobře ty" a bylo by to komplet.
0
:yes: dobře ty
Ji/Ri
0
>😁 dooobře on >😁
IPace
0
dobře já
cerrbion
0
tady koukám pláču na špatném hrobě 😉
marek.g
0
tak určitě >😒]
Samozřejmě, 99% procent lidí by si vybralo své ojeté auto z výše zmíněného seznamu. Já bych si však vybral auto zde: [odkaz] :yes: 😉
to já taky,ale chybí mi tam Alfa
Mě ne. Navzdory tomu, že se nás už přes 20 let snaží Fiat přesvědčit, že Lancia a Alfa Romeo jsou sesterské koncernové značky, já je pořád vnímám jako konkurenci. Něco jako BMW a Mercedes - Benz... vždy tomu tak bylo a je smutný, že je to už pryč. Právě v dobách, kdy si obě značky ještě konkurovaly, tak dělaly pořádný auta. Ale nějaký Alfy tam má taky, třeba starou Alfettu nebo Spidera. 😉
Naopak společnosti šetří, že se jim nevyplatí držet auta déle - je to ničím nepodložený fakt. NAOPAK PRODEJE v r. 2012 REÁLNĚ dle odhadů klesly, v užitkových automobilech -11%, osobní -7%... Tak tu nevyprávějte pohádky o konci krize a o tom, jak společnosti začaly nakupovat.... :no: :no😒br />
Stejně tak namátkově - Fabia 1.4 55-59 kW nikdy problémy s těsněním pod hlavou válců neměla, protože se jedná o motor původem VW. Problémy s těsněním pod hlavou mívaly 1.4 50 kW a slabší původem Škoda, protože se jednalo o poslední evoluci starých 100, 105, 120, 130, 135 motorů převrtaných na objem 1,4 zvětšením výbrusu, jenže blok motoru byl stejný a neměl tak dostatečnou plochu na těsnění pod hlavou, která se tak časem "propálí".
Článek jsem ani raději celý nečetl, tyhle dva nesmysly mi stačily 8-s :no:
Stejně tak namátkově - Fabia 1.4 55-59 kW nikdy problémy s těsněním pod hlavou válců neměla, protože se jedná o motor původem VW. Problémy s těsněním pod hlavou mívaly 1.4 50 kW a slabší původem Škoda, protože se jednalo o poslední evoluci starých 100, 105, 120, 130, 135 motorů převrtaných na objem 1,4 zvětšením výbrusu, jenže blok motoru byl stejný a neměl tak dostatečnou plochu na těsnění pod hlavou, která se tak časem "propálí".
Článek jsem ani raději celý nečetl, tyhle dva nesmysly mi stačily 8-s :no:
Autor bohužel pomotal dohromady škodovácké MPi a německý 1.4 16V.
Optimální pro Fabii je podle mého 1.4 16V 55kW, jede krásně, je tichý, nežere a spolehlivý je až až. 74 kW verze jede paradoxně hůř, má posunutou výkonovou křivku a navíc dost žere olej. Výborný je i 2.0 8V, ale je jich hrozně málo.
Z nafťáků brát 1.9 TDI, tříválce jsou zoufalé.
/just my two cents
Optimální pro Fabii je podle mého 1.4 16V 55kW, jede krásně, je tichý, nežere a spolehlivý je až až. 74 kW verze jede paradoxně hůř, má posunutou výkonovou křivku a navíc dost žere olej. Výborný je i 2.0 8V, ale je jich hrozně málo.
Z nafťáků brát 1.9 TDI, tříválce jsou zoufalé.
/just my two cents
1.4 74 kw je vyborny motor. Fabie se s nim meni v malyho zavodaka. A nezere nijak extra. Pouzival sem tuhle motorizaci jako sluz. Auto a jezdil sem s tim radsi nez s oktavkou. Prave prto ze to auto s timhle motorem tak neskutecne jelo. Podle me nejlepsi benzin motor pro fabii
Problém je v tom, že pofaceliftované Fabie mají převážně HTP nebo tříválec TDI. 1.4 16V je méně a drží si vysokou cenu. A řekl b ych, že Fabie je na něj dost těžká, hlavně kombík.
Já nevím, nepřijde mi. Máme stokoňovou verzi v kombíku a s dynamikou není problém. Samozřejmě, do 3tis. není žádný divoch, ale přijde mi relativně pružný. Vadí jediná věc - poměrně krátké zpřevodování (u 74kw verze kratší jako u 55kw). Zatím má nalítáno asi 225tis. km a celkem se drží. Krom problému se zapalováním (chvíli dokonce startoval na 3 válce) a alternátorem...motor zatím nijak nezazlobil a ani spotřeba oleje nešla nijak výrazně nahoru.
A není nakonec nejlepší si koupit nové auto než ojetinu?
Třeba Peugeot 308 za 230 000 Kč. Nové auto je bez starostí, v záruce, nemusím se bát jestli je tachometr stočený "jen" o 50 000 nebo 100 000 km, tak proč proboha kupovat ojetinu za 200 000 Kč. Ojetinu snad jen, když potřebuji opravdu velké auto typu Voyagera. Jinak, za mě, jedině novotou se lesknoucí.
Třeba Peugeot 308 za 230 000 Kč. Nové auto je bez starostí, v záruce, nemusím se bát jestli je tachometr stočený "jen" o 50 000 nebo 100 000 km, tak proč proboha kupovat ojetinu za 200 000 Kč. Ojetinu snad jen, když potřebuji opravdu velké auto typu Voyagera. Jinak, za mě, jedině novotou se lesknoucí.
až na to, že 308 začíná oficiálně na 285 000, takže nevím, kde jsi přišel na 230 8-s , 2 skladovky za tuto cenu nejsou donekonečna...
[odkaz] jestli jde o skladovky nevím, článek jsem ledabyle prolítnul
Byl jsi rychlejší než já.
A nejde o skladovky, ale o nový ofiko ceník.
A nejde o skladovky, ale o nový ofiko ceník.
A o kolik rychlejší 😉 jinak 230 je solidní cena :yes:
To Banjo, pargi:
díky za včasnou rekci 😉 . Měl jsem jinou práci. Až teď jsem se mohl mrknout. :yes😒br />
To rohYpnol:
Než začneš něco psát tak si to ověř 😉 . Jinak zde je odkaz na ofiko ceník: [odkaz]
(v ceníku jsem na těch 230 000 totiž přišel rohYpnole)
díky za včasnou rekci 😉 . Měl jsem jinou práci. Až teď jsem se mohl mrknout. :yes😒br />
To rohYpnol:
Než začneš něco psát tak si to ověř 😉 . Jinak zde je odkaz na ofiko ceník: [odkaz]
(v ceníku jsem na těch 230 000 totiž přišel rohYpnole)
Otázka, kterou by si měl dát i sám Peugeot, zní , proč se to ani za tak nízké ceny moc neprodává. Připomíná mi to koncenového "bratra", který za směšně nízké ceny vyprodával minulou generaci C4.
Já jsem si dal limit na auto maximálně 200 tisíc a ani na sekundu mě nenapadlo, že bych si měl koupit nové.
Já jsem si dal limit na auto maximálně 200 tisíc a ani na sekundu mě nenapadlo, že bych si měl koupit nové.
Tak u nás bude asi problém v hlavách lidí, že Peugeot není ta správná značka, ve které by se chtěli prezentovat před sousedem. Jinak to nechápu. Samozřejmě kdo má peněz dostatek a nemusí šetřit, tak se na cenu dívat nebude, a koupí si nějakou novinku, ale pro normálního člověka je cena 230 či 265 000 za výbavu , která má už vlastně vše, fantastická a minimálně už o Peugeotu musí popřemýšlet.
Ok, já to beru, že nechceš nové auto, já bych zas nechtěl jeté (viz. výše). Napsal jsem jen můj pohled na věc.
Ok, já to beru, že nechceš nové auto, já bych zas nechtěl jeté (viz. výše). Napsal jsem jen můj pohled na věc.
Však ano, názor nikomu neberu.
Co se týče té výbavy, tak i u té druhé se připlácí za tempomat, takže "vše" tam není.
A co se týče "mít Peugeot", tak kdysi u nás míval Peugeot lepší image.
Co se týče té výbavy, tak i u té druhé se připlácí za tempomat, takže "vše" tam není.
A co se týče "mít Peugeot", tak kdysi u nás míval Peugeot lepší image.
Ano, tempomat tam není, ale to je snad jediná chyba a koneckonců kdo bez něho nemůže žít, může si ho dokoupit. Kdo jiný nabízí za 265 000 v nižší střední např. automatickou klimu, litý kola, mlhovky, vyhřívané a el. ovládané zrcátka, automatické stěrače, automatické světlomety, všechny okna v elektrice ....
Takže, za mě, je to nejlepší cenová nabídka v současné době na trhu.
Takže, za mě, je to nejlepší cenová nabídka v současné době na trhu.
OJETINU,TO RADĚJI NOVOU Dacii :yes:
Ježíš motor 1.4 je parádní v čem ? výkon nikde nějakých 55kw a spotřeba jak u dvoulitru >😁
Shrnutí 45 autobazarů-porovnání zahraničního serveru a českých prodejců-rozdíl v km a DPH
[odkaz]
[odkaz]
Zajimave je, ze pres v nejepsim pripade prumerne spolehlivosti naproste vetsiny verzi, prakticky jiste stoceneho tachometru a problemu s dolozenim puvodu vozidla jsou koncernove ojetiny tak vyhledavane. Kdyz to shrneme tak vlastne jedina mozna volba je 1.9TDi nebo 1.8T nebo 1.6MPi nebo 1.4MPi....vse ostatni nema smysl ani obhlednout....
Původně jsem o ojetém koncernu taky nauvažoval, ale nakonec jsem u něj skončil, rozhodl to zejména "robustní" motor MPI, který se mi zdál na LPG přestavbu ideální. Stále věřím, že je moje koncernovka nestočená 😄 Spolehlivost opravdu jen průměr, ale je to vyvážené výbornou dostupností a cenou dílů i servisu.
Dobrý den, nechci Vám kazit článek, ale pokud je mi známo, tak 1.9 CDTi montované do Opel Vectra r.v. 2003-2008 byly italské JTD. Takže poměrně na dobré úrovni co se týče spolehlivosti. Bylo tam pár much ale to se roku 2007 vyřešilo modernizací tohoto motoru. Takže říkat, že všechny diesely od Oplu jsou "špatné" není na místě. Mám s tímto motorem mnoho zkušeností a řekl bych, že je to hodně povedený motor. Od oplu je tam jen krycí plast motoru.