Novinky
běžte s těmahle kecama do ........... polovina z Vás na to auto nemá a nikdy si ho nekoupí a jen kritizujete od stolu kecama, že BMW už není co dřív ....... Tohle je jedna z nejlepších zpráv pro BMW, protože si tímto krokem BMW zajistilo nadále svoji dominantní pozici. MB si bohužel vybral Renault-Nissan, Audi má VW. To je pro BMW dobrá zpráva a kritizovat to můžou opravdu jen zabedněnci co o tom vůbec nic neví a jejich BMW láska končí a začíná u E36 318i. Tohle se nám možná zdá šílené, ale například bohatá klientela v USA či Číně poslední dobou v souladu s aktuální módou v těchto vrstvách vyžaduje co nejekologičtější auta, proto Lexus boduje hybridama (bez ohledu na jeho vyšší výrobní ekologickou zátěž), je to tam momentálně módní.
...ale BMW už přece není co dřív-to ví každej... 😉 😄
Není ale díky čemu? Díky nesmyslům z EU, díky bezpečnosním standardům (ne nadarmo měla modla E36 v crash testu 1.5*,), díky honbě za zaujetí co nejširšího okruhu zákazníku = zisk.... takže na tom ekonomicky není nic špatnýho. Ta skupina těch "srdcařů" je bohužel několikanásobně menší než ta skupina co chce BMW ale chce ho "s troškou Audi a troškou MB", tahle skupina jim nosí prachy.
Proč je to u MB bohužel? Nissan a Renault mi přijdou jako moc slušná skupina mající kvalitní techniku, např. ti diesely 😉 do aliance Nissanu patří x dalších značek
budte rádi.
Japonci umí, takže břečet nad japosnkou technikou v BMW není třeba.
Když na něčem bylyo napsáno Denso, Made in Japan - tak to vydrželo.
Jak je na něčem napsáno Bosch, made in germany, bývá to poněkud horší......Ověřeno na základě vlastních zkušeností, ještě nikdy sem neměnil vadný díl s nápisem Denso, těch s nápsem bosch , made in germany už několik >😁
Japonci umí, takže břečet nad japosnkou technikou v BMW není třeba.
Když na něčem bylyo napsáno Denso, Made in Japan - tak to vydrželo.
Jak je na něčem napsáno Bosch, made in germany, bývá to poněkud horší......Ověřeno na základě vlastních zkušeností, ještě nikdy sem neměnil vadný díl s nápisem Denso, těch s nápsem bosch , made in germany už několik >😁
Na minulým civicu jsem měl ABS BOSH na jehož těle byl nápis:"Made in Japan" 8-s >😒] Tak nevim
No tak to sem ještě neviděl >😁
Taky jsem nevěděl, jestli se tomu smát, nebo plakat. Já si kopuil "japonce z anglie", otevřu kapotu a 8-s a von to napůl germán z japonska . 8-s Byl to civic 7.g 1,7 CTDi
>😁
Ale von si člověk nepomůže. V civicu 8.g je origo zástavbový rádio japonskej Panasonic-Made in Czech Republic- Snad i přední světla jsou český. Po zbytku jsem raději nepátral, ještě bych si mohl Ufíka zošklivit >😒]
já mam na Jagu palivovej filtr Made in Czech Republic >😁 >😁 >😁
A to je originál jaguar.
Ale jinak teda nic dalšího >😁
A to je originál jaguar.
Ale jinak teda nic dalšího >😁
Na autosalone v Brne mali rozrezaneho Yetiho a bol tam cely svet: D, CZ, PL, SK, RUM, a aj Cina.
Když jsem kupoval kombinézu na mašinu, tak jsem to kupoval od nějakýho moraváka co měl autodopravu.... kombinézu mi přivezl do Prahy, když se vracel prázdnej z Anglie, vezl tam přední světla na X a XJ.... je to rok a půl zpět. Byl od Kojetína prej se to vyrábí "někde dole"....
Co by za to jini dali, mit tam takovy Panasonic v zakladu 😉
Kdyz prelezu z huhlajici firemni Fabie, tak je to jak domaci kino >😁
Kdyz prelezu z huhlajici firemni Fabie, tak je to jak domaci kino >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jojo znám případ jedničkový fábie ve který klepou tapeci ve dveřích , ale nevím jestli je to tím jak hrajou repráky a nebo tím že dotyčný má pod kapotou TDI >😁 >😁
Jak si spočetl ty procenta? 😄
Percentá
z - základ, č - percentová časť, p -počet percent
Výpočet základu 😒br /> z = 100 x č/p
- percentovú časť násobíme stoma a výsledok delíme počtom percent
Výpočet percentovej časti 😒br />
č = p x z/100
- stotinu základu násobíme počtom percent
- počtom percent násobíme stotinu základu
Výpočet počtu percent 😒br />
p = 100 x č/z
- stonásobok percentovej časti delíme základom
- percentovú časť delíme stotinou základu 😉 Také jednoduché.....
z - základ, č - percentová časť, p -počet percent
Výpočet základu 😒br /> z = 100 x č/p
- percentovú časť násobíme stoma a výsledok delíme počtom percent
Výpočet percentovej časti 😒br />
č = p x z/100
- stotinu základu násobíme počtom percent
- počtom percent násobíme stotinu základu
Výpočet počtu percent 😒br />
p = 100 x č/z
- stonásobok percentovej časti delíme základom
- percentovú časť delíme stotinou základu 😉 Také jednoduché.....
tohle mě vždycky nazdvihne. Tak já měl Nissan Sunny sedan 1,6i r.v 94 a sloužil mi do roku 2004. Pak se prodal a jezdí myslím dodnes. Pánové, NIKDY jsem s ním nebyl v servisu. Táta si koupil Mazdu 323f v roce 1997. Tehdy to stálo strašný ranec. A přišly v Ostravě povodně a auto stálo 3 dny pod vodou v těch olejových lagunách.. mazec. A prodal ho loni a jezdilo bez závad. To by žádné BMW a lidový vůz už vůbec nedal. Dokonce ani starý meďour od známého, který stál ve vedlejší garáži tohle nerozjezdil a šel do šrotu. Takže taková spolupráce může germánům jenom prospět.
P.S. dneska už ani ti japonci nejsou co byli 😄 Hezký den.
P.S. dneska už ani ti japonci nejsou co byli 😄 Hezký den.
radime, dneska uz neni nic co bejvalo.. ale zase ty premiovy auta jsou tak nadupany technikou a k tomu jeste stale poctive vyrobeny, ze to je z historickyho pohledu porad pokrok. myslim celkove, i kdyz se to secte s tema osizenejma novejma konvencnima karkama. takze si rikejme, ze aspon tak 😉 az se zacnou ojebavat i premiovky, protoze je nebude nikdo kupovat, to teprv bude hlina 😄
Myslím, že to je pro BMW dobrý krok, který pomůže a TOYOTA taky nebude na tom nějak strátná. Fakt Lepší kombinace jak MB a Renault-Nissan nebo Renault a jejich diesely už nechci nikdy vidět... Jsem zastance Baworáku a jsem rád, že jdou totuto cestou. Barrichello to řekl dobře Denso vždy vydrželo hodně.
:yes: :yes:
... join them 😄
Logicky krok, ked vezmeme do uvahy, ze Toyota ma pred akymkolvek inym vyrobcom v hybridnych technologiach a ich praktickej aplikacii brutalny naskok.
Licencovanie je lacnejsie a rychlejsie ako pokusit sa dohanat naskok.
Teraz len cakam, ked sa po prvom hybride od BMW s technologiou Toyoty zacnu beemers obracat a tvrdit, aka genialna je hybridna technologia 😄
Logicky krok, ked vezmeme do uvahy, ze Toyota ma pred akymkolvek inym vyrobcom v hybridnych technologiach a ich praktickej aplikacii brutalny naskok.
Licencovanie je lacnejsie a rychlejsie ako pokusit sa dohanat naskok.
Teraz len cakam, ked sa po prvom hybride od BMW s technologiou Toyoty zacnu beemers obracat a tvrdit, aka genialna je hybridna technologia 😄
bravo bmw >😁 :yes: .... prisiel na psa mraz...nemci budu kupovat technologie od japoncov ... :yes: to je ostuda 😄 pre fandov nemcov :yes:
ja myslim, ze uznat ze na neco nemam a jeste pri sile si najit silnyho kamarada je naopak vyhra a ne ostuda 😉 bmw pro me byl vzdycky nejzajimavejsi nemeckej autak a asi bude i nadale. jinak je to taky docela oblibena znacka v japonsku a tam cizi auta zas tak moc nerespektujou a ted se jim tam bude myslim darit jeste lip 😉
/grammarnazi'd
Ani nevíš, jak blízko jsi pravdě.