Musi to tam byt katastrofalne, ked sa komunisticka vlada zacina starat o ekologiu. Je to podobne, ako by sa zacali zaujimat o ludske prava.
cri-cri
0
Katastrofalní znecisteni v nekterých castech Ciny to ano, ale komunistacká vláda bych radsi neríkal, oni nemaji s komunisty vubec nic spolecného krom nazvu 😄
_MT_
0
Hlavně v článku nejsou žádné podrobnosti. Teď by měli mít normu ekvivalentní Euro4. Už začátkem 2011 bylo v plánu, že postupně zavedou Euro5 počínaje Pekingem. Původně to mělo být už v roce 2012, no nakonec to bude od 1.2.2013. A už minulý rok tamní automobilky prohlásily, že jsou na přechod připravené. Takže mi článek nedává moc smysl.
Nicco
0
To ma prekvapilo, myslel som, ze tam nemaju este ani Euro1.
[odkaz]
Pise sa tam o planoch na Euro4 v roku 2010, to len dokazuje, coho su schopne spalovacie motory vo velkych mnozstvach. Nedokazem si predstavit, ze by sme mali olovnaty benzin a Skody 1000 v pocte sucasnych aut.
_MT_
0
V Číně musíš rozlišovat Peking, velká města a zbytek území. Peking zavádí jako první, Euro4 měl v roce 2008, Euro5 měli mít v roce 2012, nakonec to bude 2013. Následují další velká města a po pár letech to zavedou plošně. A ještě je třeba odlišovat náklaďáky. Tam teprve zavádí Euro4, pokud vím. Ale opět různé kouty země mohou mít jiná pravidla.
Proto mi vadí, že je článek vágní. Čte se, jako by autor o situaci v Číně nic nevěděl.
[odkaz]
Pise sa tam o planoch na Euro4 v roku 2010, to len dokazuje, coho su schopne spalovacie motory vo velkych mnozstvach. Nedokazem si predstavit, ze by sme mali olovnaty benzin a Skody 1000 v pocte sucasnych aut.
Proto mi vadí, že je článek vágní. Čte se, jako by autor o situaci v Číně nic nevěděl.