Ekonomika
Mám v Ceede tú 1,6 CVVT a stále ma šokujú spotreby, ktoré uvádzajú majitelia 1,4 CVVT.
Ono tá 1,4 nemusí byť zlá, ak človek jazdí šetrne,pomaly a zväčša z prázdnym autom. Ak nie - 1,6 je lepšia.
Ono tá 1,4 nemusí byť zlá, ak človek jazdí šetrne,pomaly a zväčša z prázdnym autom. Ak nie - 1,6 je lepšia.
...akurat ze v PL kupis o 15% lacnejsie a u nas musis zaplatit este raz 19% DPH navrch, bez ohladu na to, ci si uz DPH v Polsku platil alebo nie...
no ale to už musíš mať hotovosť, zameniť love, ísť do Polska a pod.
Ale na Polsko v poslednej dobe čítam (a aj na Maďarsko) vela pozitívnych správ čo sa týka cien. Vzhladom k najvyššej životnej úrovni my musíme mať aj najvyššie ceny >😒]
Ale na Polsko v poslednej dobe čítam (a aj na Maďarsko) vela pozitívnych správ čo sa týka cien. Vzhladom k najvyššej životnej úrovni my musíme mať aj najvyššie ceny >😒]
objekt21
Vazne? O tom nic neviem. Ale je pravda, ze ta 1,6 je uz teraz daleko lepsi motor ako 1,4. Vykon je sice blizky, ale na ceste je poznat vyrazny rozdiel. Najvacsi sranda je, ze aj spotreba v reale je na 1,6 lepsia ako pri 1,4.. 8-s
objekt21
hm, 15% je slusne? To iste auto kupis v PL este lacnejsie - v cennikovej cene. Praveze podmienky nie su pre zamestnancov nic extra :no:
Nejsmutnější je, že základní 1.4ka bude u faceliftu oslabena z 80 na 66kW aby se podpořly prodeje 1.6ky...
to je slušné :yes😒br />
a započítavajú sa aj akcie, ako napr. teraz tá u I30 nafta za cenu diesla, kombi za cenu hatch?
a započítavajú sa aj akcie, ako napr. teraz tá u I30 nafta za cenu diesla, kombi za cenu hatch?
a mal ako zamestnanec nejakú lepšiu cenu na auto? V Škodovke mi vravel kamarát, že si možu za velmi výhodné ceny odkúpiť rozne referentské a predvádzacie autá, nové ale asi nie
Mam znaemho ktory pracuje v Kii pri Ziline a hadaj ake ma nove auto? Presne tak pekneho bordoveho Ceeda, nestazuje sa a hlavne plati jedno: bez prace nie su kolace :-! Keby robil straznika alebo rusnovodica asi by jazdil dodnes v zigulaku takze tak
takze v skutocnosti este usetris 3%. Takisto, pokial nemas cash, s lizingovkami sa da dohodnut uz aj na kupe v polsku..
Takze nie je ziaden dovod kupovat kary predrazene u nas.
Naviac - niektore znacky - napr. aj kia - tam ma nielen nizsie ceny, ale aj lepsiu vybavu..
vi😜 [odkaz]
cena v PL necelych 600 000 Sk
cena u nas? solidnych 715 000 Sk v akcii.
nestoji ti to za 115 000???