Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda Citigo Sport stojí od 241.000 Kč

13 komentářů

jendas
Tak toto si koupí, za tu cenu, asi jen fanoušci Škodovky, kteří se chtějí odlišovat (nebo blázni? >😁 ). Pro mě se Citigo ani těmito "nálepkami" nějak zvlášť, po designové stránce, nezvedlo.
cerrbion
to neni pro fanoušky, ale pro šílence, nezlobte se na mě >😒]
jendas
i tak se to dá napsat >😁 :yes:
augustin
:yes: :yes: >😁
Futurista
Tak to je hodně špatná parodie... Ale pár králů levého pruhu si to koupí...
Janodzvonu
Hodně peněz za rychlé pruhy >😒] >😁
i-Vtec
Už v základu je Citigo krabice a tenhle "sportovní" body kit tomu nijak nepomůže, naopak je to jen k smíchu, protože to postrádá u takové doslova plechovky význam. Opravdu nevím, kdo by si to pořídil?? Snad jen nějaká přihlouplá panička >😁 A ten výkon 1.0 l....at se na mě nikdo nezlobí, zbytečný počin Simply Clever! Za udávaných 241 000 se dá pořídit sice ojetý ale úplně jiný stroj... :-!
TS141
třeba 4 roky starý lexus is 250 😄
i-Vtec
Aut v této cenové hladině je fakt hodně, ale přesto věřím, že se pár omezenců nebo spíš zástupců z řad fanoušku "okřídlené slepice" najde, co si tenhle skvost koupí >😁
guze
Za udávaných 241 tisíc se dají koupit i hodinky, ale co když chce ženská malý auto do města?...ale je pravda, že tahle "sport" verze je tragická...
Makovnik
Mracitka, samolepky a tuzingove prvky z Teska maju snad este vacsi tuzing efekt a smrnc originality nez tento tovarny paskvil, pritom pomer cena/vykon je neporovnatelne vyssi >😁
igorvrazic
a ne sport :no:
megacruiser
koupit klasické Citigo a na plotru říznout ty folie. Bude to stát pár korun a podstatné zlepšení dynamiky auta se díky rychlým pruhům dostaví taky 😄
Připomíná mi to staré Polo jednoho kamaráda tunera. Vypadalo jako vesmírná loď, místo výfuku snad kus továrního komína a pod kapotou ten nejslabší litrový motor co se do něj montoval. Línější auto jsem neviděl a ani supersportovní filtr přidávající nejmíň 10 koní mu moc nepomohl...